canım ben nar suyunu duydum. Birde kadınlar klübünün forumlarından birinde bir çay ismi diyorlardı. Peyronoı çayı diye. Kullananların kalınlaşmış diyorlardı. Aldim ama henüz kullanmadım. Forumlara bir bak istersen. Google yaz çay ismini kadınlar klübünde link çıkıyor hemen[/UOTE]
bende duydum nar suyunu ama zaten az vaktim kaldı
senin kaç mm?
benim adetin 7. gününde 4 mm çıktı
az dimi arkadaşlar??
dozum baya arttı bu sonuçtan sonra
vee korkuyorum artık iyiden iyiye
eşim evlatlığa asla diyor, bilerek evlendi ama nuh diyor peygamber demiyor
maddi manevi zor durumdayım bu son olur artık diyorum ki nereye kadar.....
Allah ım vermeyeceksen mucizenden bana da, ne olur bir çıkar yol göster dayanamıyorum ben artık......

Ben bugün regl OLMADIM.
Yani ilaçtan sonraki 1. Gün pass geçtik.
Yarın baakalım ne olacak?
Fblı senle regl aralığı bayağı açılıyor gibi!!
Yusufdeniz doktorunu söylermisin??

âmin canım. Sağlıkla gelsin inşallah. Seninde olacak merak etme sabırlı olmak gerekiyor. Benim ilk denememdi. Donorum benimle aynı kan grubuna sahipti. 4 embriyo transferi yapıldı. Estrofem, folbiol, coraspin, prednol, monodoks, progestan kullandım. Zaten herkes aynı ilaçları kullanıyor. Sadece dozları hastadan hastaya değişiyor. Rahim duvar kalınlığına göre estrofem dozu belirleniyor. Diğer ilaçlar hemen hemen herkeste aynı kullandiriliyor. Doktor ve ekibi çok güleryüzü herseyi detaylı anlatıyorlar. Ben tedaviye gitmeden herseyi bana anlatmışlardi. O nedenle rahat bir tedavi donemi geçirdim. Siz kimde deneme yapmıştınız daha önce? Transfer sonrası zehirlenme nasil oluyor?

çok sevindim canım. Forumda birisi hamile kalınca insan o kadar mutlu oluyor ki.9 ay sonra inlaşşah kucağına da alırsın.

canım ben nar suyunu duydum. Birde kadınlar klübünün forumlarından birinde bir çay ismi diyorlardı. Peyronoı çayı diye. Kullananların kalınlaşmış diyorlardı. Aldim ama henüz kullanmadım. Forumlara bir bak istersen. Google yaz çay ismini kadınlar klübünde link çıkıyor hemen[/UOTE]
senin kaç mm?
az dimi arkadaşlar??
Allah ım vermeyeceksen mucizenden bana da, ne olur bir çıkar yol göster dayanamıyorum ben artık......

BENİM 4.5 FALANDI SANIRIM. DOKTOR SEN KÜRTAJ MI OLDUN DEDİ BANA. ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM. İNŞALLAH SORUN OLMAZ

Hamilekalmak için min 6,5 mm ve max 17 mm olması gerekiyor..
Almanyada her yerde nar suyu organic bio var alıp içsene sabah akşam
Aysevi çok yararını görmüştü.
Doktorun 4 mm dediğinde hemen nar suyuna başlamalıydın. Yarın ilk işin olsun
Biraz korkmak yerine yapılması gerekenleri yap enerjin boşa gitmez. Bu ruh halin deneme için seni desteklemiyor.
Yarın kalk sabah ve iraz daha umutla dol derim.
Sevgiyle kal

sagol canim...evde olmak cok güzel bir duygu :) aslinda hsg yide burdan yaptirsan hic bir sey de ödemezsin, türkiyeden özelden oldugu icin bir sürü de para ödüyceksin simdi.. insallah tarihlerini ayarlayabilirsinde mayis ayinda kibrisa sevincli bir sekilde gidersin :)

ben idare ediyorum, pek iyi degilim, eller ayaklar sisligi bana cok agri yapiyor, birde simdiden nefesim kesiliyor. ama olsun dayanicam, sikayet yok :) bebisler iyi teyzesi - 10 gün sonra tekrar kontrol, insallah o zaman cinsiyetlerini ögreniriz.

Cok sevindim iyi olduguna Allahim tamamine erdirsin insallah.Hastane ne teshis koydu cnm.Tuzlu yeme iyi degil.ee annelik fedakarliktir evet ..insallah iyi olacaksin.. bize gelsimeleri bidlir lütfen.hsg nasildi agri varmi? narkozlumu yapildi? ben darmstadt taki klinige gidiyorum. biraz uzak ama tanyior beni 2005 ten .
tavsiyen varsa bildir cnm
sevgiler.

İLAÇ YÜKLEMESİ OLUNCA ARTIYOR MU KESİN OLARK? 7 MM Yİ GEÇMESİ GEREK DİYE BİLİYORUM. BENDE ÇOK KORKUYORUM. KALINLAŞMAZ VE OLMAZ DİYE. DONASYONDAN BAŞKA ÇAREM DE YOK.

adetin kaçıncı günündesin sen
benim 7. gününde 4 çıktı ona göre karşılaştırabiliriz diyorum
günde 10 a yakın estrofem alıyorum patlıcam az kaldı zaten!
9.1 oldu benim daha önce ama söylenen güne yetişmemişti fazladan 5 gün kaldık fakat şimdi böyle bi şansın yok
oldu oldu olmadı dondurulmuş istemiyorum...

2 negatif ve eşimle olan sorunlarda cabası
hemde nasıl korkuyorum olmazsa eşimden ayrılıp evlatlık almak hayalindeyim..
Allah ım yardım et..

adetin kaçıncı günündesin sen
benim 7. gününde 4 çıktı ona göre karşılaştırabiliriz diyorum
günde 10 a yakın estrofem alıyorum patlıcam az kaldı zaten!
9.1 oldu benim daha önce ama söylenen güne yetişmemişti fazladan 5 gün kaldık fakat şimdi böyle bi şansın yok
oldu oldu olmadı dondurulmuş istemiyorum...

2 negatif ve eşimle olan sorunlarda cabası
hemde nasıl korkuyorum olmazsa eşimden ayrılıp evlatlık almak hayalindeyim..
Allah ım yardım et..
Dilemma,
..Çocuktan önce eşinle sorunu hallet arkadaşım. Çünkü huzursuzluk bu tedavide çokda istenmeyen bir durum, üstelik aldığın östrojen senin bütün dengeni bozar. Bir jinekolog zamanında 200o seviyelerine çıkan oströjen bir etap sonra 50 ye düşüyor, düşünsenize bir erkeğe bunu verdiğinizi adam katil olur demişti. Hiç kolay bir tedavi değil. İnanç ve huzur ile elde edeceksin inşallah bebeğini

Dilemma,
..Çocuktan önce eşinle sorunu hallet arkadaşım. Çünkü huzursuzluk bu tedavide çokda istenmeyen bir durum, üstelik aldığın östrojen senin bütün dengeni bozar. Bir jinekolog zamanında 200o seviyelerine çıkan oströjen bir etap sonra 50 ye düşüyor, düşünsenize bir erkeğe bunu verdiğinizi adam katil olur demişti. Hiç kolay bir tedavi değil. İnanç ve huzur ile elde edeceksin inşallah bebeğini

Keşke çözebilsem,
olmuyor, evlatlık almam diyor, olmasın çocuk diyor
4bin nüfuslu bir yerde her 3 kişiden 2 si çocuk yap diyor
annesi niye olmuyor artık diyor
ben yapayalnızım ne komşu ne iş...
nereye kadar??
eşime kalsa böyle yaşar gidermiş
olsa iyi olmasa kısmetmiş
ama tek bir soruya cvp vermiyor
herkes bana acıyarak bakıyor
daha büyük bir yere geçme şansımız yok işi yüzünden
dr için bile kmlerce yol gidiyorum
gençliğim, tahsilim, enerjim boşa gidiyor tükeniyorum....
eşim sakin bir insan ben takıyorum ama
çünki olmazsa olmasın diyor böyle yaşar gideriz diyor
ama böyle olmuyor işte
bilmiyorum....
tabloya bakıyoruum bakıyoruum
ya ilk denemede hamiş kalmışlar
ya da 2-3-4 elde var sıfır
görces
dua edin ben ve benim gibiler için yalvarırım......

Ben bugün regl OLMADIM.
Yani ilaçtan sonraki 1. Gün pass geçtik.
Yarın baakalım ne olacak?
Fblı senle regl aralığı bayağı açılıyor gibi!!
Yusufdeniz doktorunu söylermisin??

Efsuncuğum hap bitiminden sonraki 4 veya 5. gün regl olunuyor genelde ama bakalım senin nasıl olur? Yani aramızda 4 veya 5 gün olacak ki ben 5. gün transferi istedim... Yani sen Kıbrısa eşinle mi gideceksin sperm vermeye.. eğer öyle ise sizin sperm verme gününüzde benim transfer günüm olur bir aksilik olmazsa... Eşime 17 nisan dendi ama yarın kesin günü bildirecekler donörün durumuna bakacaklar, belki 1-2 gün değişebilir bilet almayın dedi İrem...yani bu 1-2 gün değişiklik erken değil, geç olma yönünde.....18 veya 19 nisan gibi..
Yarın kesin tarih verilecek yazarım...

Son düzenleme:
Keşke çözebilsem,
olmuyor, evlatlık almam diyor, olmasın çocuk diyor
4bin nüfuslu bir yerde her 3 kişiden 2 si çocuk yap diyor
annesi niye olmuyor artık diyor
ben yapayalnızım ne komşu ne iş...
nereye kadar??
eşime kalsa böyle yaşar gidermiş
olsa iyi olmasa kısmetmiş
ama tek bir soruya cvp vermiyor
herkes bana acıyarak bakıyor
daha büyük bir yere geçme şansımız yok işi yüzünden
dr için bile kmlerce yol gidiyorum
gençliğim, tahsilim, enerjim boşa gidiyor tükeniyorum....

Arkadaşım şu an söyleyeceklerim seni kesmeyecek biliyorum...ama ne olur kendine bunu yapma!!!....
Stresini taa burdan hissediyorum.... Evet çok zor biliyoruz...
-Söylemesi kolay diyorsun duyuyorum :))) -
Transfer öncesi stres hiç hoş değil biliyorsun.. Olacağına odaklan....
Sahip olduklarını düşün.........
Dualarımız ve enerjimiz elbette senin için hepimiz için....

dayanamıyorum kızlar,
bütün akşam ağladım
çok çaresizim
çok yorgunum
eşim put gibi
o kadar sessizki
ben çıldırıyorum
o susuyor!!!!!
bu cd56 gibi bağışıklık sistemi gibi sorunlar varken
tutsada embriyolar bozulup düşüğe yol açıyormuş...
..................

ön görüşmeye gitmem bencede çok önemli doktorların senin durumunu hassasiyetini bilmeleri şart..herşeyden önce senin sağlığın canım.bende mayıs ortasi gibi gidicem.bazı rahim ağzıyla ilgili sorunlar yaşadım enfeksiyon geçirdim Halen ilaç kullanıyorum.geç olsun güç olmasın napalım canım Yaa sağlık olmayınca hiç bir şey olmuyor.şimdilik durumlar böyle..

canım bana şu an doktorlarım izin vermiyor ama yine de bu yola girmek ve o mutluluğu yaşamak istiyorum.o yüzden Kıbrıs'a gidip herşeyi detaylıca konuşmak istiyorum.sana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.umarım sağlıklı hamilelik dönemin çok yakındadır.

ansu canım bizde seni özledik...sağlığın günden güne daha iyiye gider inşallah...doktorların bebek konusunda uyarıyı yapmış ama insanın iç sesi bunu kabul etmek istemiyor demi arkadaşım...İnşallah herşey yolunda gider sende bebişine kavuşursun...

tress speklum nedir bilmiyorum ama bende geçen histeroskopi olduğumda doktor doğum yapmadığın için rahim ağzın çok dar demişti...bu transferde sorun yaratmaz inşallah...korkuyorum...
ama tüp denememde embriyo transfer edileceği zaman gayet rahat bi şekilde olmuştu...oda doktorun becerisine kalıyor sanırım....ayy zaman yaklaşıyor:))))

baharım,arkadaşım hepimizin kendine göre bazı sorunları var ama bu yoldan kimse vazgeçmek istemiyor çünkü o kadar güzel birşeyden kim vazgeçer ki

dayanamıyorum kızlar,
bütün akşam ağladım
çok çaresizim
çok yorgunum
eşim put gibi
o kadar sessizki
ben çıldırıyorum
o susuyor!!!!!
bu cd56 gibi bağışıklık sistemi gibi sorunlar varken
tutsada embriyolar bozulup düşüğe yol açıyormuş...
..................

sakin ol biraz canım yıpratma kendini. sabret. olacaktır mutlaka. Allah dualarını boşa çıkarmasın

senin kaç mm?
az dimi arkadaşlar??

merhaba size tavsiyem mesela belinizden fizik tedaviye başlayın hemen yarın rahime kan gitmesini sağlar endometrum hızlı kalınlaşmasını ve düzenli kanlanmasını sağlar hemen yarn. ve faydası 3. gün göreceksiniz. her şey gönlünce olsun inşlh .

Son düzenleme:
merhaba size tavsiyem mesela belinizden fizik tedaviye başlayın hemen yarın rahime kan gitmesini sağlar endometrum hızlı kalınlaşmasını ve düzenli kanlanmasını sağlar hemen yarn. ve faydası 3. gün göreceksiniz. her şey gönlünce olsun inşlh .

benim öyle bir şansım yok malesef
ama nar suyunu duymuştum hemen başlıcam
bee-83 4.5 mm kaçıncı günde çıktı diye sormuştum?

Back
X