EFSUNECİĞİM inşallah hakkında hayırlısı olur...mutlu haberlerini almak dileğiyle...

MİRANDA hayırlı olsun...alah tamamına erdirsin...sağlıkla kucağına almal dileğiyle...

FBLİ umarım herşey yolunda gider mutlu haberlerini alırız...nisan ayı yolcuları hadi bakalım içimizde bahar çiçekleri açtırın..şans sizlerden yana olsun...inşallah hepiniz hamiş dönersiniz...

Bende ipek hanımın çifliğinden keçiboynuzu tozu ısmarladım bugün.
Antakyadan aldıklarım bittide.
Kakao ile aynı görünümde aynı tadda ama daha sağlıklı..
3 yıldır hergün yoğurdun içine keçiboynuzu tozu ve tarçın karıştırıp yerim.
Ama soğuk sıkmakeçiboynuZu çok ilgimi çekti..
Tress nereden bulunuyor bupekmez???

Canım Ben keçiboynuzu pekmezini adnan saraçoğlunun sitesinden getittiriyorum fiyatıda uygun gerçekten faydasını gördüm.hem faranjit için hemde kansızlık için faydasını gördüm.tavsiye ederim..

Dilemmacığım ,
Senin için üzüldüm olanı pek anlamamakla birlikte aynı derrtten muzdarip aysevi vardı forumdan .
Onla iletişime geç derim.
Ama onu iyi dinle. Panik ve korku ile yaklaşma çünkü o zmaan sana sunulan çözümleri algılamak kolay olmuyor. İç sesin sana gerçek yolu gösteremiyor.
2 ay öncesinde o histereskopi yaptırıp rahim duvarına çizik atırrmıştı ondan sonra düşükte olmadı ve çocukları var..

Umarım herşey emeklerini boşa çıkarmaaz...

Çözüm olsa efsuneciğim zaten böyle yıkılmıcam
daha tıp bilimi endometrium neden kalınlaşmamış bulamamfış
denilenleri harfi harfine yapıyorm geçen senede yaptım
yine aynı sorunları yaşadım
şimdi nar suyu içtim estrofeme yüksek başladım
ama gel görki...
sorun donörü fazla bekletememek
bi 5 gün daha bekleyebilse... 5 günde transferi beklices nasılsa
bilmiyorum neler olacaak oooyyy (;
tebokan ford için bir şey diyebilcek olan var mı kızlar???
kullanayım mı sizce kalınlaşma için???

fbli sansın bol olsun..duan çok güzel..canı gönülden katılıyorum,artık bekleyişimiz son bulsun,bizimde bebişlerimiz olsun...

Canim dualarim seninle... Seni takip ediyorum umudumsun olacak biliyorum:))bende mayisda on gorusmeye gidiyorum ve sonrasinda Agustos ayinda transferim olacak umarim bu sene hepimiz hamile kaliriz:)))

Canim dualarim seninle... Seni takip ediyorum umudumsun olacak biliyorum:))bende mayisda on gorusmeye gidiyorum ve sonrasinda Agustos ayinda transferim olacak umarim bu sene hepimiz hamile kaliriz:)))

Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için varız bu forumda...
Umudumuz varsa şansımız da var demektir!......

Son düzenleme:
Yapılan araştırma sonuçları bayanları korkuttu. Geçtiğimiz gün basına açıklanan istatistik sonuçları içersinde her yıl 2500 bayanın doğum kontrol hapından tromboz hastalığına yakalndığı ortaya çıktı.

Çok sayıda tüketilen tanınmış doğum kontrol hapların sağlık açısından zararlı yan etkilerin bulunması doğum kontrol hapların ne kadar riskli olduğunu gösteriyor. İstatistik sonuçlarına göre doğum kontrol hapından Fransa'da her ay 2 kişi hayatını kaybediyor. İstenmeyen gebelikten korunmak için 4,27 milyon Fransız 2011 yılı içinde doğum kontrol hapını tercih etti.

Piyasada 1980'den buyana kullanılan doğum kontrol hapların sağlık açısından daha riskli olduğu ortaya çıktı.

Sağlık Bakanlığı eski jenerasyona ait hapların reçeteden çıkarılmasını tavsiye etti. Piyasa'ya yeni çıkan bazı doğum kontrol haplarında aynı riski taşımasına rağmen tercih edilmesi istenmeyen hastalıkları beraberinde getiriyor. Son yıllarda tromboz ve ölümlere neden olan doğum kontrol hapları içinde Yasmin, Yaz, Petibelle, Meliane' gibi çok sayıda tanınmış ilaç markaları bulunuyor.

Jinekologlar tromboz hastalık riskin sadece doğum kontrol hapından kaynaklanmadığını hapı kullanan kişinin aşırı kilolu olması, hareketsizlik, yaşlılık, guatr hastalığı, sigara tüketimi ve genetik aile yapısından meydana geldiğini duyurdu. Avrupa İlaç Tıbbi Denetleme Ajansı (EMA) piyasada satışa sunulan eski ve yeni doğum kontrol hapların yeniden denetlenmesini talep etti.

Arkadaşlar test sonuçalrını kıbrısa nasıl yooluyoruz? Firdevs hanıma gideceğim. Testlerin bir kısmını yaptırdım . Diğerlerini de yaptırıp göndereceğim. Nasıl gönderiliyor

Arkadaşlar test sonuçalrını kıbrısa nasıl yooluyoruz? Firdevs hanıma gideceğim. Testlerin bir kısmını yaptırdım . Diğerlerini de yaptırıp göndereceğim. Nasıl gönderiliyor

Testlerin sonuçarıını kendine emaille göndertseydin !!
eğer mümkün değilse .pdf yap scan ile.

kizlar insallah Hamis döneceksiniz ve bize umut olacaksiniz hayirli haberlerinizi bekliyoruz ...

bende gidiyorum cumartesi günüü
belki umut olamam
belki yapılmayacak transferim ama olsun
bugün daha rahat içim...
gideceklere şimdiden hayırlı olsun
kucakları dolu dolu olsun
rahimler kalınlaşsın yumoşlar tutunsuuunn!
Allah a emanet olun...
dualarınıza gerçekten ihtiyacım var
efsune ve diğer gidecek arkadaşlar
Allah hakkınızda hayırlısını versin

Yapılan araştırma sonuçları bayanları korkuttu. Geçtiğimiz gün basına açıklanan istatistik sonuçları içersinde her yıl 2500 bayanın doğum kontrol hapından tromboz hastalığına yakalndığı ortaya çıktı.

Çok sayıda tüketilen tanınmış doğum kontrol hapların sağlık açısından zararlı yan etkilerin bulunması doğum kontrol hapların ne kadar riskli olduğunu gösteriyor. İstatistik sonuçlarına göre doğum kontrol hapından Fransa'da her ay 2 kişi hayatını kaybediyor. İstenmeyen gebelikten korunmak için 4,27 milyon Fransız 2011 yılı içinde doğum kontrol hapını tercih etti.

Piyasada 1980'den buyana kullanılan doğum kontrol hapların sağlık açısından daha riskli olduğu ortaya çıktı.

Sağlık Bakanlığı eski jenerasyona ait hapların reçeteden çıkarılmasını tavsiye etti. Piyasa'ya yeni çıkan bazı doğum kontrol haplarında aynı riski taşımasına rağmen tercih edilmesi istenmeyen hastalıkları beraberinde getiriyor. Son yıllarda tromboz ve ölümlere neden olan doğum kontrol hapları içinde Yasmin, Yaz, Petibelle, Meliane' gibi çok sayıda tanınmış ilaç markaları bulunuyor.

Jinekologlar tromboz hastalık riskin sadece doğum kontrol hapından kaynaklanmadığını hapı kullanan kişinin aşırı kilolu olması, hareketsizlik, yaşlılık, guatr hastalığı, sigara tüketimi ve genetik aile yapısından meydana geldiğini duyurdu. Avrupa İlaç Tıbbi Denetleme Ajansı (EMA) piyasada satışa sunulan eski ve yeni doğum kontrol hapların yeniden denetlenmesini talep etti.

Günaydın kızlar.. ya tromboz hastalığı nedir bilmiyorum ben :(( bide bende Yasmin, Yazz ve Diane-35 çok kullandım şurda yakın bi zamandır bıraktım ilaçları baktım bişey değişmiyor bıraktım bide çok fena kilo aldım maalesef şi,mdi onları vermeye çalışıyorum :(((

belki umut olamam
bugün daha rahat içim...
Allah a emanet olun...

canim benim sanada hayirli yolculuklar öyle umutsuz olma belki son anda hersey degisebilir sende Hamis dönebilirsin hersey nasip Kismet belki vakti Zamani gelmistir dimi canim ? dualarim butun nisan yolcularina insallah hepiniz Hamis döneceksiniz :)

belki umut olamam
bugün daha rahat içim...
Gideceklere şimdiden hayırlı olsun
Allah a emanet olun...
Dualarınıza gerçekten ihtiyacım var
allah hakkınızda hayırlısını versin

hayırlı olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olur.

belki umut olamam
bugün daha rahat içim...
Allah a emanet olun...

Dilemma, Allahın izniyle güzel haberlerle dön arkadaşım.. Hepimiz bu mutluluğu hak ediyoruz yeterki umudumuzu kaybetmeden ve dualarımızı eksik etmeden beklemeye devam edelim.. Allahım yardımcın olsun, beklemekteyiz sewgiler....

Arkadaşlar o siteye bir gözatın derim
İyi bir konuya değin mişler
Bu arada rahim kalinligi adetin 7 gününde 6,5 çıktı firdevs hanım evet normal dedi kızlar inşallah yavaş yavaş yolculuk zamanı gelir efsune naSılsın

bu ay gidecek çok kişi var sanırım eylüle kadar forumdaki herkes gebe olcak:)) yaa inşallah bizim tedavimiz de iyi gider de aranıza katılırım çünkü bu hissi sizinle yaşamak istiyorum çocuksuzluk sorunu yaşamayanlarla paylaşmak dahi isemiyorum.içim bayıldı çünkü aylardır kiminle konuşsam gebelik muhabbeti etrafımdan herkes gebe çok bunaldım ablamı bile çekemez oldum.ay şöyle kıpırdadı böyle oldu ballandıra ballandıra bitiremedi valla bu dönem çok bunaldım birtek forumdaki güzel haberlerle rahatladım o yüzden herkese teşekkür ediyorum en azından bize geri dönüş yaptıkları için.insan bazen hiç tanımadığı insanların mutluluğunu en yakınındakinden daha çok hissedebiliyor.sanırım buda çektiğimiz ortak sıkıntılardan kaynaklanıyor.

runya merak ettim seni nerelerdesin test günün ne zaman merakta bırakma bizi olur mu?haberini bekliyorum

Sevgili umudum sorunun tam olarak erken menepoz mu,rezervin mi azdı.birde hangi merkezde denemiştin.bende kesinnlikle başka bir doktora gitmelisin.senin durumunda hszırlayan doktor çok önemli..uumudum Donasyon yapan doktorunla bu konuyi görüştün mü.yanlış hatırlamıyorsam senin durumunda olanlara vucut embriyoyu atmasın diye iğne veya hap verebiliyorlar.

merhaba
ben menepoz dendi. batuma gittim. atmasın diye iğne ve hap kullandım. bebeğin kalp sesi duyulmadı. 10. haftada. burdaki doktorum kötü. tekrar düşünüyorum ama çok korkuyorum tekrar aynısını yaşarmıyım diye. birde eşimi ikna etmem gerek o istemiyor.

Back
X