ne güzel bir tesadüf yaaa.ben olsam kesin ağlardım.burda birşeyler paylaştığınız ama hiç görmediğiniz biriyle böyle bir ortam da karşılaşmak.ayyy heyacanlandım şimdi haziran da firdevse gidecek var mı acaba.bende burdan biriyle orda tanışmak isterim.hadi hayırlısıyla alın gelin bebişleri de sıra bize gelsin.çok öpüyorum ikinizi de efsune12 ve atessn:))))bana çok iyi geldi sarılmak kısada olsa konuşmak çok mutlu oldum.
sperm verme işi tamam kalınlık iyi herşey yolunda çok şükür.
otelimize geri döndük ve hemen buraya geldim.
bilginisa senin yazını okuyunca sesli sesli hıçkıra hıçkıra ağladım. eşim ne olduğunu anlamadı.o da bana sımsıkı sarılınca ben iyice koyuverdim.sabahtan hatta dün geceden beri sanırım kendimi sıkmak mutlu rahat davranmak beni yükseltti yükseltti yükseltti veeee senin içten samimi sıcak temennilerinde içimi iyice coşturup boşalttı. şimdi tuhaf bir melankoli halinde sakinim iyiyim.
bilginisa senin sürecinde de yazdığın şiirlerin anlattığın duyguların dualrın beni hep ağlatmıştı. çok iyi çok samimi ifade edebilen birisin. yazma işini önemse çok başarılısın gerçekten çok iyi anlatabiliyorsun kendini ve duygularını.
duaların çok güzel. defalarca okudum ve benimde duam oldu kendim için senin için ve benim yaşadıklarımı yaşayan herkes için.
bize bunu yapabilmeyi kısmet eden allaha binlerce kere şükrediyorum. bana yumurta veren donöre minnettarım teşekkür ediyorum.iyi dilekleriyle yanımda olduklarını beni düşündüklerini hissettiren siz buaradaki arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum.
hepimiz için mutlu sonlar olsun allahım..AMİN.