bana çok iyi geldi sarılmak kısada olsa konuşmak çok mutlu oldum.
sperm verme işi tamam kalınlık iyi herşey yolunda çok şükür.
otelimize geri döndük ve hemen buraya geldim.
bilginisa senin yazını okuyunca sesli sesli hıçkıra hıçkıra ağladım. eşim ne olduğunu anlamadı.o da bana sımsıkı sarılınca ben iyice koyuverdim.sabahtan hatta dün geceden beri sanırım kendimi sıkmak mutlu rahat davranmak beni yükseltti yükseltti yükseltti veeee senin içten samimi sıcak temennilerinde içimi iyice coşturup boşalttı. şimdi tuhaf bir melankoli halinde sakinim iyiyim.

bilginisa senin sürecinde de yazdığın şiirlerin anlattığın duyguların dualrın beni hep ağlatmıştı. çok iyi çok samimi ifade edebilen birisin. yazma işini önemse çok başarılısın gerçekten çok iyi anlatabiliyorsun kendini ve duygularını.
duaların çok güzel. defalarca okudum ve benimde duam oldu kendim için senin için ve benim yaşadıklarımı yaşayan herkes için.
bize bunu yapabilmeyi kısmet eden allaha binlerce kere şükrediyorum. bana yumurta veren donöre minnettarım teşekkür ediyorum.iyi dilekleriyle yanımda olduklarını beni düşündüklerini hissettiren siz buaradaki arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum.

hepimiz için mutlu sonlar olsun allahım..AMİN.
ne güzel bir tesadüf yaaa.ben olsam kesin ağlardım.burda birşeyler paylaştığınız ama hiç görmediğiniz biriyle böyle bir ortam da karşılaşmak.ayyy heyacanlandım şimdi haziran da firdevse gidecek var mı acaba.bende burdan biriyle orda tanışmak isterim.hadi hayırlısıyla alın gelin bebişleri de sıra bize gelsin.çok öpüyorum ikinizi de efsune12 ve atessn:))))

benim icin buyuk gun 23 nisan testi o gun yaptiracagim dr.sevket beyin hastasiydim pek konusmuyor ama isini bildigini dusunuyorum birde test gunu pozitif cikip sonrasinda negatif de cikiyormus kac gun sonra kesinlesiyor acaba zaten kaldigimiz otelde tam bir rezaletti onar village diye biryer bukadar acemi bir otelcilik hic gormemistim eger sizi oraya gotureceklerse bence hemen degistirin odalar pis yemek salonunda kediler geziyor ustelik siz yemekteyken ve kapali yemek salonundan bahsediyorum bahce degil yaniii zaten adamlar tabildot usulu yemek veriyor size soruyor corba veya borek hangisi :)))) rezalettt valla onemli degil gibi gorunuyor ama konaklamada cok onemli....

atessn efsune yusufdeniz und fb li bebisleri alip gelirsiniz insallah 4 gözle test gününüzü bekliyoruz...baharim sanirim sen ben ve alpilknur ayni kafileyiz :) baska varmi bilmiyorum suan aklima gelmedi...
evet canım sen,ben, alpilknur birde durugen olması lazım...aynı kafileyiz diyince aklıma hacılar geldii:))
benim icin buyuk gun 23 nisan testi o gun yaptiracagim dr.sevket beyin hastasiydim pek konusmuyor ama isini bildigini dusunuyorum birde test gunu pozitif cikip sonrasinda negatif de cikiyormus kac gun sonra kesinlesiyor acaba zaten kaldigimiz otelde tam bir rezaletti onar village diye biryer bukadar acemi bir otelcilik hic gormemistim eger sizi oraya gotureceklerse bence hemen degistirin odalar pis yemek salonunda kediler geziyor ustelik siz yemekteyken ve kapali yemek salonundan bahsediyorum bahce degil yaniii zaten adamlar tabildot usulu yemek veriyor size soruyor corba veya borek hangisi :)))) rezalettt valla onemli degil gibi gorunuyor ama konaklamada cok onemli....

canım transferin hayırlı olsun,güzel haberlerini almak dileğiyle... bizde paket program alcaz ve irem hanım onar villageyi önerdi,sessiz dağ kenarında huzurlu bi yer diye ama..çok mu kötü orası..o zaman bana niye orası güzel dediki..

Selam baharım,
Bugün ben atessn ile karşılaştım ama yusufdeniz den hiçbir işaret gelmedi denk gelemedik:((
Firdevs hn ile ben öyle uzun bir konuşma yapmaya gerek kalmadı. Kısa ve netti sorular,
Bu forum adamı öyle bir hazırlıyorki firdevs hn konusunda soracak sorum yoktu valla..
Estrofem sayısı değişmedi kalınlıkta sorun yok..
İlaç konusunuda hallettim buradan nöbetçi bir eczaneyi aradım gece saat10:30 alacağız.
Zaten orgalutran ile ovitrelle arası da saat farkı olması iyi dedi..

İşte böyle bir merhale daha geçti!!!

canım ne güzel adım adım bebeğine ilerliyosun...Allahım tamamınada erdirsin...bide efsune ben orgalutran iğneyi ilk kez duyuyorum,ne için kullanıyorsun?

valla canım onar villageyi asla önermem kıbrısa birkaçkez gelenler vardı genelde altınkaya otelinde kalmışlar servistede orda kalanlar memnundu ben nasıl birye bilmiyorum ama bizimle aynı anda onar village de kalanlar hep gecen sefer altınkaya da almıştık daha guzeldi dediler tabii tercih senin ama yemin ederim birdaha aslaaa kalmam kedi neden yemek salonunda acık bufe sehpasında falan geziyor dedik o ev kedisi diyor kedi butun gun sokalarda verdiği cevaba bak yaa:)) dediğim gibi çorbamı borekmi hangisi seçimini yap oyle git bence 2 si birden olmazz:)))

Son düzenleme:
soğuk yağmurlu bir kıbrıs gecesinden herkese selamlar.
bebek senin sürecini defalarca okudum ve o günlerde seni hep takip etmiştim. şimdide hep seni düşünüyorum. sende uzun süre kalmıştın otelde. biz de 8 gece kalacağız burada.
tatildeymişiz gibiyiz eşim özellikle hiç bu konudan söz etmek istemiyor. biliyorsunuz istemiyor o.
bende ona tuna nehiri anlattım. onun için çok sevindim bugün.
zaten bebek arkadaşımız benim örneğim nedense çok etkilendim onun o zaman yaşadıklarından. kendim gibi heyecan duymuştum . hatta bebek transferdeyken ellerimi açıp dua etmiştim onun için. o da çok samimi çok içten anlatmıştı hep olan biteni.sağolsun. herkese umut oldu ışık tutmaya da devam ediyor.

arkadaşlar bu gece bir tuhafım. bilginisanın dediği gibi bir ilaç alıcam kan alıcam düşüncesiyle bakıyordum olaya şimdiye kadar ama bu gece o yumurtasını bağışlayacak kişiyi düşünüyorum bu gece ne yapıyor??? acaba ne hissediyor??? sadece alacağı parayı mı düşünüyor?? ne biliiim işte fazla içine girmeyeyim neyse. ama karışığım bi tuhafım eşime de söyleyemiyorum bunları zaten azıcık kaygımı paylaşsam hemen vazgeçelim diyecek. lay lay lom davranmaya çalışıyorum o hissetmesin diye. ama şimdi sizlerle paylaşmak beni rahatlattı. sanırım herkes yaşıyor burada böyle şeyleri bebek de anlatmıştı çünkü.

bakalım hepimizin hakkına hayırlısını diliyorum allahtan. herkesin istekleri gerçek olsun.

Ay canim, duygulandirdin beni burda gercekten...ne mutlu bana sana isik olabildiysem.....sagol tekrar bana da ellerini acip dua ettigin icin transferimde..........insallah Allahim sana hayirlsiyla nasip edicek..o rahmine yerlesicek insallah.....anne olacagini hep düsün, o embyro ya Allahin izniyle sende can verecegini düsün, senin kanindan beslenecek, senin kalp atislarinla onun da kalbi aticak insallah...........donörü düsünmen cok normal, ben hatta carsida gezerken hep 23lü kizlara bakiyordum, acaba bumu, acaba bumu diye..........yani normal...yeri geldi aklimdan sildim, yeri geldi hep düsündüm..ama inan, gebe kaldiktan sonra öyle kibrisdaki gibi aklina gelmiyor...artik hemen hemen hic düsünmüyorum..

sen bol bol o günlerinin tadini cikar...hayatinin dönüm noktasindasin öyle düsün..cok güzel bir dönüm noktasinda.................bizleri haberdar et herseyden :nazar:

canım cvp verip otel konusunda aydınlatdığın için teşekkürler...onar viiagede ücret farkı yokmuş
altınkayada kişi başı 20 veya 30 tllik bir fark, diğer otelde ise 50 tllik fark varmış ama bakalım fark önemli değilde temiz biryer olması önemli..oraya gitmişken heyecan yaşıyorken otel yüzünden canımı sıkmak istemem..

ah canım atesn şimdi o an ordaki duyguları çok çok iyi anlıyorum. öyle tatlı ve güzel bir telaş ki öyle özel bir duygu ki tarfi yok zatn yaşamak gerek.
bende donörü düşünmüştüm her saat başı nerdeyse.
bilmem daha önce bahsetmişmiydim kıbrıstada namazıma devam etmiştim.
transferin yapılacağı gün sabah namazımda demiştim ki hatırladığım kadarıyla "Ey yüceler yücesi Allahım bir kadını kaderimle birleştirdin. onun sağlığını koru, bana vereceği canı koru ve hayırlısı ise nasip kıl. Bilirim ki neyi nasip ettiysen kaderim odur. Kaderime hayırlısını ver. Kaderime yönlendirdiğin kadından razı ol, onu ihsan et. Ondan bana gelecek olan bağışı nasibim ve hayırlım eyle. Eğdim başımı kudretinden gelecek olana. ve and olsun sen bana can ver , ben sana inanan bir kul olarak yetiştirmeye gayret göstereceğim.
Bugün beni iyi insanlarla ve iyi olaylarla karşılaştır. Şükür olsun verdiğin nefese, cana , eşe, ve kadere. Eğer ki bugünün sonrası hüsran olursa isyan etmek de hakkım değildir. Hayır olanı çıkar bahtıma " gibisinden dualara ettim...

çok güzel zamanlar yaşadım, çokda acı çektim şimdi geçti gitti acım unutulmaycak belki ama gebeliği yaşadım hamdolsun.

Atesn kastım moralini bozmak değil daha fazla yükseltmek, inanki kardeşim gibi dua ediyorum herbirnize. Sen ki epeydir bekliyosun. içimdeki ses meleği alıp gelecek diyor. hadi al gel yeğenimizi .. bak ben bir oğlan yeğen bekliyorum senden. Oğlumuzun ilk zerreleri şuan oluşuyor. Rabbim hayırlısını yazsın alnına bizde şahit olalım.
evet ben tatil yapmıştım sanki bir hap yutmuştum ve gebe kalmıştım . aynen böyle düşünmeye devam bence.
herşey çok güzel olacak.

yahuuu kap gel şu Kıvanç Tatlıtuğun bebek halini :))

Transferde de ki " teyzelerin seni çok bekledi hadi sevinçle gel" :)

duamdasın arkadaşım.. selametle sağlıcakla alimallah..

lafı uzattım kusura bakmayın hissiyat halinde böyle oluyor :))

ah canim ya......senin o söyldedigin duayi okurken aglamamak mümkün degil.............ne güzel de yazmissin............herkese cok destek oluyorsun canim..insallah Allah seni de yine güldürcek ve tamamini erdircek canim benim.......Allah her isini rast getirsin............

hatırlatabilirmisin canım

canim benim aklimdasin hep.....................insallah yüce tanrim yardimcin olucak o embyrolar tutunacak hayirlisiyla................bunu öyle bir ictenlikle istiyorumki anlatamam..........

kendine cok iyi bak...bizi haberdar et canim...........

Hepiniz için ne kadar heyecanlı ve farklı bir dönem
Allah hepinizin yardımcısı olsun sizlerle ve bu yola baş koymuş bütün anne adaylarıyla birlikte olsun
ben galiba veda ediyorum kıbrısa
taşıyıcı annelikte hep çok külfetli hemde eşim çok inatçı

iyi haberlerle gelin hepiniiiz inşallaah

Sevgili arkadaslar,

sanki bende tekrar yasadiklarimi su an tekrar sizinle yasiyorum........hep o kibrisda gecirdigimiz günleri düsünüyorum.........ve sizleri tabiiki......Allahim sizin hepinize kolaylik versin, hayirli transferler olsun, bebeklerinizi hayirli sekilde alin da gelin insallah canlarim..............

Sevgili arkadaslar,

sanki bende tekrar yasadiklarimi su an tekrar sizinle yasiyorum........hep o kibrisda gecirdigimiz günleri düsünüyorum.........ve sizleri tabiiki......Allahim sizin hepinize kolaylik versin, hayirli transferler olsun, bebeklerinizi hayirli sekilde alin da gelin insallah canlarim..............

Bebekciğim iyi dileklerin için teşekkür ederim.... Hamilesin, duanı eksik etme.... Pazartesi yusufdenizle benim transferim.. Efsun ve atessn 25 nisan..

Hepiniz için ne kadar heyecanlı ve farklı bir dönem
Allah hepinizin yardımcısı olsun sizlerle ve bu yola baş koymuş bütün anne adaylarıyla birlikte olsun
ben galiba veda ediyorum kıbrısa
taşıyıcı annelikte hep çok külfetli hemde eşim çok inatçı

iyi haberlerle gelin hepiniiiz inşallaah

Canım senin dondurulmuş embrioların var.... Bence kendine biraz zaman tanı; sakinleş... dingin,stressiz, inanarak ve vücuduna iyi gelecek takviyeleri yaparak ve acele etmeden bir kez daha dene embriolarınla...
İyi dileklerin için sağol...

Back
X