Kızlar transferden sonraki 5. gündeyim. Transfer gününü sayarsak 6.gündeyim. 3.ve 4. günler rahim bölgesinde ağrı ve batmalar oldu. Dün fazla olmadı. Bugün zaman zaman yine ani ve kısa süreli ağrı saplanıp gidiyor taa derinde bir yerlere... Göğüs ağrılarım artmaya başladı sanki...
Umarım tutunmadandır...

ilaclardanda oluyor bazen, ama güzel belirtiler
bel garisi oluyor,agizda tat dgeisikligi ,koku alma duygun keskinlesiyor,cok uykun oluyor..
ilactanmi -bebek belirtisimi tam belirsizde olsa.. duamiz sizinle güzel haberlerle paylasim dilegiyle..
esenkalin

Efsune,atessin,fbl,yusuf deniz herkesin transferi hayırlı olsun hepinizin pozitifi almasını canı gönülden diliyorum.atessin arkadaşım merakımı mazur gör neden 2 embriyo koydurdun canım yaştan dolayı genelde enaz 3 koyuyorlar biliyorum bide sen tandem yaptırmamışmıydın?

Merhaba Lalita ,
nasilsiniz? yazina cok rastladim ama yazimadik birebir hic.
tandem konusunu tam bilemedim acikalrmisin cnm.tsk ederim.
Bende yasim 40 yas oldugu icin bende en az 4-5 embrio taransferi istedim.Kendi adima katilyiorum düsüncene.kendi adima diyorum.
simdidien 4 adet diye bildirdim aksini söylerse kiyamet koparirim zaten .Klinigi secme sebebim TEK NEDEN BUDUR 4 adet yaptigi icin.

sevgiler

canım ben cyclo prognava kullandım adet olmak için ve menepozdayım,
31 martda ilk hapa başladım ve lucrinide 17 nisanda vuruldum,hapıda kullanmaya devam etdim....yani İREM HANIMIN BANA DEDİĞİ HAPI KULLANMAYA BAŞLAYINCA hapın 18. GÜNÜ LUCRİN VURULMALISIN DİYEYDİ.

Merhaba Baharim1980

bende senin gibi cyloco -prognova kullanyiorum.menepozdayim dedin uzun zamanmidir ?
kacinci mikron cnm?
hem ilac kullanip hemde lucrin kullanacaksin acaba yasindan doalyimi 1980 dogumlusun galiba?
tüm ilaclar yarasin diyorum allahim emekelrimizi bosa cikarmasin .
simdi bekleme dönemindemisin yoksa adet olmayimi hala bekliyorsun?
sevgiler

ilaclardanda oluyor bazen, ama güzel belirtiler
bel garisi oluyor,agizda tat dgeisikligi ,koku alma duygun keskinlesiyor,cok uykun oluyor..
ilactanmi -bebek belirtisimi tam belirsizde olsa.. duamiz sizinle güzel haberlerle paylasim dilegiyle..
esenkalin
Bel ağrım var ama yatmaktan bence;))
bugün kokuya hassasiyet vardı
onun dışında kasıklarda hiç birşey yok!!

Biraz önce irem hanımla görüştüm.benim rransferin tarihini ayarlamaya çalıştık .arkadaşlar eşler sperm vermeye adetin kaçıncı günü gidiyor.Yaa umarım körün taşı gibi transfer o güne renk gelmez..

Biraz önce irem hanımla görüştüm.benim rransferin tarihini ayarlamaya çalıştık .arkadaşlar eşler sperm vermeye adetin kaçıncı günü gidiyor.Yaa umarım körün taşı gibi transfer o güne renk gelmez..
Rahim kalınlığıda belirleyici
ama 11. Gün ile 14. Güne gideni gördüm
peki firdevs hn olmayınca kim transfer yapıyormuş??

Rahim kalınlığıda belirleyici
ama 11. Gün ile 14. Güne gideni gördüm
peki firdevs hn olmayınca kim transfer yapıyormuş??

Canım ilaçları bir kaç gün fazla kullanıcakmışım.o şekilde men's dönemim bir kaç gün geç gelicek.zaten bir gün yokmuş .onuda ayarlayıp kimsenin transferine denk getirmiiycez dedi irem.

canim, merak ettim seninkide mi blasto transferiydi, yazmistin burda ama unuttum :(

belirti olmayabilirde canim...herkes de cok farkli zaten..bazilari 3 ay gebe kaliyorlarda anlamiyorlarmis, yani migde bulanti falan da ileri zamanda olmuyormus..o yüzden hep positif düsünecegiz canim

Bende hic sasmadan aynen söyle yapiyorum.
kendimi ona göre hazirliyorum.. her kötü seye hazirlikliyim..

Kibristan aliyorum 10 adet test cubugu yada burdan toplu siparis veriyorum internetten..
6.gün baslyiorum ya gece yapiyorum yada sabah erken saatte ,bayiliyorum heyecanli bekleiyise ... hepte cikyior hic yanilamdim duygularimdan..
bu mikrodada aynen yapacagim tüm test cubugum hatta digital tets cubugunuda aldim deniyecegim.
sevgiler cnm. darisi bizim basimiza duani eksik etme tüm arkadaslardan.

aynen canim...ben blasto transferinden 6. günü sabahin köründe baslamistim :) ama bence sabah idrari genelde yapilsa daha iyi deniliyor.

ama arkadaslar unutmayinki, bazen testler önce hiiiic ikinci cizgiyi göstermiyor taaa 20 dakika 30 dakika sonra coook hafifi silik cizgi cikabiliyor :) yani bende öyleydi..sabah 4.30 kalkmistim, uyuyamamstim..test yaptim baktim bembeyaz......moreller sifir olmustu, aldim testi evimizde en aydinlik isik veren lambanin altina gittim baktim baktim bembeyaz........dedim tamam donasyon da olmadi..ne üzülmüstüm...cöpe atmistim testi, gittim yattim, 20 dakika sonra uyuymadim, icime bi sey düstü, gittim cöpden aldim baktimki coook hafif ikinci cizgi var........birde unutmayim bende ikiz olmasaydi 6. gün olsun, 7. gün olsun test de gebe oldugum cikmazdi, cünkü o günü degerim cook düsükdü, 40 civarinda, yani ikiz oldugu icin 40 civarindaydi, tek olsaydi gözükmezdi henüz yani gebeligim......

Son düzenleme:
iyiyim canim kibris hazirligi yapiyorum hayirlisi bakalim sen nasilsin ? nasil gidiyor ikizlerin buyumesi seni yoruyorlarmi?

hadi hayirlisi - desene heyecanli günler önünde insallah :) ne zaman yaklasik olarak yolculuk?

iziklerin gebeligi yoruyo beni hemde nasil daha simdiden - migde yanmasi birazcik düzeldi, doktor ilac verdi, süper geldi, napiyim iciyorum günde bir kez o ilacdan, yoksa iste karnima agri girdikce görüyorum karnim büyüyor, ayaklar öyle siski sok olursunuz görürseniz :( eller desen oda öyle, cok agri yapiyo, ama olsun sikayet yok diyorum - DARISI SANA VE TÜM ISTEYENLERE BURDA - AMIN:emir_bebek::emir_bebek:

hadi hayirlisi - desene heyecanli günler önünde insallah :) ne zaman yaklasik olarak yolculuk?

iziklerin gebeligi yoruyo beni hemde nasil daha simdiden - migde yanmasi birazcik düzeldi, doktor ilac verdi, süper geldi, napiyim iciyorum günde bir kez o ilacdan, yoksa iste karnima agri girdikce görüyorum karnim büyüyor, ayaklar öyle siski sok olursunuz görürseniz :( eller desen oda öyle, cok agri yapiyo, ama olsun sikayet yok diyorum - DARISI SANA VE TÜM ISTEYENLERE BURDA - AMIN:emir_bebek::emir_bebek:

Amin canim insallah olsun bunlar Tatli sikintilar gececek ve guzel Tatli bebekler gelecek insallah benim onumuzdeki hafta sonuna Dogru esim gidecek canim ondan sonrada ben bakalim artik nasip Kismet rabbim hayirlisini versin

Amin canim insallah olsun bunlar Tatli sikintilar gececek ve guzel Tatli bebekler gelecek insallah benim onumuzdeki hafta sonuna Dogru esim gidecek canim ondan sonrada ben bakalim artik nasip Kismet rabbim hayirlisini versin

ne güzel..........hadi hayirlisi dedigin gibi, insallah rabbim yüzünüzü güldürsün canim en yakin zamanda..bizlere burda hep haberini verirsin dimi canim :) cok güzel oluyor beraber o heyecani yasamak...........Allah herseyi gönlüne göre versin insallah...........

ne güzel..........hadi hayirlisi dedigin gibi, insallah rabbim yüzünüzü güldürsün canim en yakin zamanda..bizlere burda hep haberini verirsin dimi canim :) cok güzel oluyor beraber o heyecani yasamak...........Allah herseyi gönlüne göre versin insallah...........

canim tabiki insallah nasil üzüntümü paylastiysam mutlaka mutlulugumuda paylasirim biz Burda kaderdas arkadasiz...

simdi baktim mesaj yok :(

Benim sana sormak istediğim transferden önce aşinin sperm değerlerinden bahsetmiştin.sayi ve morfolojiniz nasıldı.geçmiş sayfalardan bir türlü bulamadım.birde sana embriyo kalitesini öğrenmişmiydin canım hatırlatırsan sevinirim ikizlerimize iyi bak güzel kalpli annemiz bebekciiimmm

hergün yedigin bir yiyiecek ,hamilleik hormon yükselmesinde asiri tepki verir, idrara sik cikmada belirtidir..
meme uclarinda koyuluk belirginlesir.. memlerin yan taraflarinda hassasiyet cok artar..kasiklarda agri cok olur..
rahmine kan gitmesi icin progestan igneni yada ilacini ihmal etme derim.evine gidince mutlaka progesten degerini ölctür ve düsükse igne yaptir derim.tavsiyem..gerci hepiniz cok ustasiniz bu konuda ama baska arkadaslarda okudugu icin bili önemli.
tutunma asamasi önemli günler 5-6 gündür iyi degerlendir .
bol sivi al.

Back
X