aynen canim...ben blasto transferinden 6. günü sabahin köründe baslamistim :) ama bence sabah idrari genelde yapilsa daha iyi deniliyor.
ama arkadaslar unutmayinki, bazen testler önce hiiiic ikinci cizgiyi göstermiyor taaa 20 dakika 30 dakika sonra coook hafifi silik cizgi cikabiliyor :) yani bende öyleydi..sabah 4.30 kalkmistim, uyuyamamstim..test yaptim baktim bembeyaz......moreller sifir olmustu, aldim testi evimizde en aydinlik isik veren lambanin altina gittim baktim baktim bembeyaz........dedim tamam donasyon da olmadi..ne üzülmüstüm...cöpe atmistim testi, gittim yattim, 20 dakika sonra uyuymadim, icime bi sey düstü, gittim cöpden aldim baktimki coook hafif ikinci cizgi var........birde unutmayim bende ikiz olmasaydi 6. gün olsun, 7. gün olsun test de gebe oldugum cikmazdi, cünkü o günü degerim cook düsükdü, 40 civarinda, yani ikiz oldugu icin 40 civarindaydi, tek olsaydi gözükmezdi henüz yani gebeligim......
ayni seyleri yaptim ,sabah baktim 6. gün idi .baktim cikmadi yatak odamdaki komidine koydum.uyumusum sabah kalktim tam atayim dedim, (zaten atmak icin kenara kyomustum..) bir baktimki silik belli belirsiz cizgi var..dedim yendien yapayim korkum gecmisti vardir diye ..bir baktim daha belirgingi takiiii kan tahliline kadar emindim artik..
allahim herkese nasip etsin.duani eksik etme cnm ..(hamilesin duan kabul olur) herkese tek tek dua et cnm .zor emeklerden geciyoruz allahim kimseyi bebeksiz koymasin.adima tsk ederim .
sevgiler