gözünaydın..Allah anneli babalı büyütsün..

şimdi aklıma geldi..birkaç ay önce işyerinden arkadaş sezeryanla doğum yaptı..ağrısı olmasın diye morfin tarzı güçlü ağrı kesici yapmışlar...bu bebeğe geçmiş, tabi bebek için ağır gelmiş, bebek birkaç gün pelte gibi olmuş..doktorlar sonradan fark etmişler..bebek şimdi gayet sağlıklı..aklında olsun ..böyle birşey olabilir mi..
.birde bebeğin şekeri düşüncede böyle sıkıntılar oluyormuş..
kendine iyi bak ve dualarımız seninle
sevgiyle kal...

canım büyük anadolu otel e baktım internet ten, girne de görünüyo. Firdevs hanım ın yeri lefkoşa da değil mi? Arası 36 dakika diyor. Merkez de lefkoşa da anlaşmalı başka otel yokmu acaba?

Canım buraya gelenlerin büyük bölümü girnede kalıyor zaten hemen hemen tüm oteller orada klinigin anlasmali olan otellerde orada servisle gelip gidiyorsun

Arkadaşlarım kızımız doğdu bugün. Ben iyiyim ama kızım doğum travması denen birşey yaşıyormuş. Sürekli uyuyor. Ağlamıyor, acıkmıyor. Yorgun doğdu diyorlar. O yüzden küvöze aldılar biraz oksijen veriyorlar. Dualarınıza ihtiyacı var.

Sevgili Ruzgarselin,
Gözünaydin cnm, sag slaim dogum yaptin,canli-naklen-iletisimle bizimle kontakta kaldin ayrica tsk ederim.yavrunla -esinle ,mutlu-huzurlu-saglicakla güzel yarinlar-gelecekler dilerim.
darisi diger anne adaylarina insallah.
hastane tam tesekkülmü cnm?bebek bölümüde varmi? endise etme cnm,kuvezde iyi olur..sükürler olsunki bebegin sag salim yanidna kucagginda.
# ilk memeyi ihmal etme mutlaka emzir tamammi? cook önemlidir.
sevgilerimle

canim bugun seni otelden yeni kalacagin yere ugurladim:dualarim seninle.. bugun transferrin oldu,canim insallah bebislerin sana simsiki tutunacak ve guzel haberlerini vereceksin...seni tanimak cok guzeldi...bu dostlugumuzda devam etcekk:16:

Canım benim seni tanımakta çok guzeldi transferim güzel geçti allaha şükür tabi orda otelde olduğu gibi fitir fitir gezemiyorum odamda dinleniyorum. Durugeninde sabah 9 da transferi seninde az kaldı hayırlısıyla güzel geçecek inşallah ve ben seneye izine geldiğimde bebek sevicem..bu arada zeytin yağı içme cnm firdevs hnm önermiyor bağırsaklar alışıyormus zor çalışıyormus kayısı kemirmeye devam kocaman öpüyorum sevgiyle kal

sevgili durugen,

yarin transferin simdiden hayirli ugurlu olsun,kolay bir transferin gecer.umdugun gibi olur.simdiden dualrimizi gönderiyoruz.
darisi bu ugurda emek veren anne adaylarina..
sevgiler.

sevgili Baharim
insallah seninde rahat bir transfer olur,allahim her seyi gönlüne göre verecek .dualrimiz sizinle.

sevgiler.

bugun ben waltkrayburg ve baska bi arkadas oturmus konusurken bi teyzeye waltkrayburg yardimci oldu ve oda oglu ve gelini icin firdevs hanimla gorustu...teyzecigimin bu konulardan haberi yokmus ve arkadasimiz waltkrayburg baya bi detayli anlatarak onada yardimci olduu:16::16: bende bu aksam teyzecigimi gordum'konustuk cooooooooooooooook mutluyduu:16::16::16:

Canım hep birlikte yardımcı olduk bir nebze yararimiz dokunduysa ne mutlu lutfen sabah görürsen selam soyle firdevs hnmla gorusturdum ama ben o arada şu içmekle mesguldum görüşmeden sonra yüzü gülüyordu durugenle bize sarıldı dua ede ede gitti allah razı olsun anlaşılan gorusne iyi geçmiş

Sevgili Ruzgarselin,
Gözünaydin cnm, sag slaim dogum yaptin,canli-naklen-iletisimle bizimle kontakta kaldin ayrica tsk ederim.yavrunla -esinle ,mutlu-huzurlu-saglicakla güzel yarinlar-gelecekler dilerim.
darisi diger anne adaylarina insallah.
hastane tam tesekkülmü cnm?bebek bölümüde varmi? endise etme cnm,kuvezde iyi olur..sükürler olsunki bebegin sag salim yanidna kucagginda.
# ilk memeyi ihmal etme mutlaka emzir tamammi? cook önemlidir.
sevgilerimle
gözün aydın güzel anne o şimdi sıcacık yuvasibdan çıktı diye naz yapiyo nede olsa kuz yani hende ne emek uğraşlarla geldi bir kaç güne düzelir canım merak etme ağlamaya başlarda susarmi onu bilmiyorum sevgiler

(E)lleri ayakları minicik, melekleri imrendiren biricik
(L)eylakları sümbülleri kıskandıran güzellik
(A)şk ile meşk ile beklenen bebecik

Hoş geldin cana can katan prenses
Evlere neşe kat, tat kat ve de nefes
Mutlulukla saçsın dünyaya, dilindeki her ses

Agucuk bugucuk minik pıtırcık
Anasının kucağına düşen yıldızcık
Kokusu ömre bedel Ela’cık

Rüzgarselinim hayırlısıyla doğum gerçekleşmiş nasıl sevindim. Beni kardeşimin bebeğide uyuyordu emmiyordu ilk gün . bazı bebişler böyle nazlı oluyor. Acıktığında bassın kalayıda doya doya sevişin kızımızla.
Bahtı açık olsun, hayırlı, vicdanlı ahlaklı evlat olsun canım benim..
Haberi okuduğum anca adına nacizane karalayıverdim bu satırları kabul buyur

sevgimle .. Gözünaydın :)
$252049_394342457324183_336896164_n.webp

Son düzenleme:
Pozitif alanlara, 12gün sayanlara, benim gibi sırasını, parasını bekleyenlere
transferi olanlara, kıbrısa gün sayanlara,
tekiz, ikiz, üçüz bekleyenlere, cinsiyeti öğrenene, öğrenmek için sabır çekene
taşıyıcı anneyle birlikte taşıyana, 9 ay bitimine az kalana
doğurmuşa, büyütmüşe
bu büyük sınava tabi tutulan her güçlü anne adayına
Arkadaşlarım adınızı tek tek sayarsam arada atlayabilirdim . cümlemize gelsin bu dua

///Bir dua gönderdim size can evinden gizlice
Hâl olur, fermân olur, belki de derde derman olur
Bilirim ki; Yüce Mevla kuluna ne bağışlarsa şifa odur

Biz yoklukla, varlıkla, azlıkla, çoklukla
Sabır ettik, şükür eyledik, hamd ettik
Sıkıntıyla, ferahlıkla hastalıkla sağlıkla
Gülerken, ağlar iken tebessüm ettik

Derdi, hüznü, kederi, kaderi başımıza taç bildik
Sevinci, heyecanı, hoşnutluğu arzu tevekkül bildik
Her ne ise ömür penceremden süzülen sınav bildik

Allahım, sığındım kapına gönlümün zenginliğine bir ortak daha dileğim
Benim ömür süsümü, yüzümün gülüşünü nasip eyle
Can içinde canpareyi kısmet eyle..

Rabbim Yüce Kaleminle, aciz alnıma bir küçük el çiz....///

Bilginisa'dan sevgilerle...

Pozitif alanlara, 12gün sayanlara, benim gibi sırasını, parasını bekleyenlere
transferi olanlara, kıbrısa gün sayanlara,
tekiz, ikiz, üçüz bekleyenlere, cinsiyeti öğrenene, öğrenmek için sabır çekene
taşıyıcı anneyle birlikte taşıyana, 9 ay bitimine az kalana
doğurmuşa, büyütmüşe
bu büyük sınava tabi tutulan her güçlü anne adayına
Arkadaşlarım adınızı tek tek sayarsam arada atlayabilirdim . cümlemize gelsin bu dua

///Bir dua gönderdim size can evinden gizlice
Hâl olur, fermân olur, belki de derde derman olur
Bilirim ki; Yüce Mevla kuluna ne bağışlarsa şifa odur

Biz yoklukla, varlıkla, azlıkla, çoklukla
Sabır ettik, şükür eyledik, hamd ettik
Sıkıntıyla, ferahlıkla hastalıkla sağlıkla
Gülerken, ağlar iken tebessüm ettik

Derdi, hüznü, kederi, kaderi başımıza taç bildik
Sevinci, heyecanı, hoşnutluğu arzu tevekkül bildik
Her ne ise ömür penceremden süzülen sınav bildik

Allahım, sığındım kapına gönlümün zenginliğine bir ortak daha dileğim
Benim ömür süsümü, yüzümün gülüşünü nasip eyle
Can içinde canpareyi kısmet eyle..

Rabbim Yüce Kaleminle, aciz alnıma bir küçük el çiz....///

Bilginisa'dan sevgilerle...

Bilginisa bu ne güzel duadir gözlerim doldu aminnn canım yazan ellerin dert görmesin..

Bugünün prenseside sensin;))
Herşey gönlünce olsun..transferde gülümse sürekli ;))
Dolu mesaneyi değilde hayallerine öncelik ver!!
Enerjimizi fışkırtoyoruz taaaaaaa oralara hadi yolun açık bahtın bol olsun!!

Sakın proteini ihmal etme!sabahları 2-3 yumurta haşlanmış löpürdet;))

Şimdi sadece sakinlik lazım. Relax ol.. Seni anne olarak seçecek bir bebek için hayat kapısı olman dileğiyle;))

Seninde yolun bahtın açık olsun..

canım hayırlı transferler diliyorum sana Allah yardımcın olsun canım,herşey güzel geçsin bebişler sana sımsıkı tutunsun,pozitif haberini burdan vereceğin gün çabuk gelsin:16::16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Canım buraya gelenlerin büyük bölümü girnede kalıyor zaten hemen hemen tüm oteller orada klinigin anlasmali olan otellerde orada servisle gelip gidiyorsun
canım bir şey daha sorucam kusuruma bakma ne olur Firdevs hanım bana ovitrelle ile proluton depot dedi transferden sonra size de verdimi?verdiyse burdan mı götürdünüz ordan mı aldınız?

Arkadaşlarım kızımız doğdu bugün. Ben iyiyim ama kızım doğum travması denen birşey yaşıyormuş. Sürekli uyuyor. Ağlamıyor, acıkmıyor. Yorgun doğdu diyorlar. O yüzden küvöze aldılar biraz oksijen veriyorlar. Dualarınıza ihtiyacı var.

canımm çok tebrik ediyorum..kızında en kısa zamanda iyileşecektir canım endişelenme..dua ediyorum..çok öptüm hayırlı olsunnn

canim zaten otelden beraber gitdigimiz 2 cift daha vardi,oteldede yabanci olmak uzere o gun 7 cift vardi ve 1 ciftde yukardaydi yani 10 ciftdik.o gun klinik kalabalikti o gun ama sadece firdevs hanimin hastasi degillerdi.ve salonda oyle buyuk bi yer degil,zaten fazla beklemeden firdevs hanim bizi aldi.biz pazar gunu kibristaydik,pazartesi gunu sperm verdik ve sperm verilen gun beni muayene etdi'rahim kalinligima bakti ve olivetre igneyi kendi yapti'hemsireler mesguldu.ve bize c.tesiye kadar beklememizi istedi...ertesi gun irem aradi ve yumurtalarin durumunu soyledi,c.tesiye kadar bekliyceklerini demis firdevs hanim...

canım merhaba ..yumurta donasyonu yaptırdın değilmi..sana ovitrelle iğnesi niye yaptılar..cumartesi 5. gün embriyosumu olacak

rüzgarselin gözün aydın :) kavustun meleğine... pek yakında herşey yoluna girecektir meraklanma.. gectiğimiz ekimde en yakın arkadaşım doğum yaptı ve ben burda duramadım ucarak gittim istanbula.. 34 haftalık olması gerekirken 32 haftalık gibi doğmuş.. yanlış değilse 1600 gr gibiydi.. 20-25 güne yakın yoğun bakımda kaldı.. bu arada annede tansiyon cok yukseldi onuda yoğun bakıma aldılar günlerce düşüremeyince.. tansiyon düssün diye tuzu vs kestiler, bu seferde sodyum eksilmiş, değişik sorunlarla birlikte, göz problemi falan çıktı. gidip bebeğini göremedi..emziremedi..o yuzden sütü kesildi vs..o gunlerde refakatci olarak hep ben kaldım yanında.. bu durumdayken her dakika hemsirelerin elinde bir yenidoğan görerek geçti günlerim orada.. sınav gibiydi o günler.. amaaa sonrasında sihirli bir el değmiş gibi herşey yoluna girdi.. anneninde bebeğinde maşallahı var.. ikiside cok sağlıklı..

seninde oyle olacak Allahın izni ile.. herşey yoluna girecek.. emziremiyorsun şimdi ama sen sütü sağmaya çalış mutlaka.. 2 damla bile olsa.. ve efsunenin dediği gibi mutlaka görmeye git dokunamasanda yanında seni hissedecektir :)

Sana ve Ela bebeğe sağlıklı günler dilerim :)

Back
X