kızlar ya düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum..oysa o kadar hazırdım ki hem bedenen hem ruhen gebeliğe...tam zamanı gibi geliyordu..o kadar çok istiyordum ki...inanın hiç yumurta donasyonu olduğu aklıma gelmiyordu...Allahım bebeğimi koru,onu bize bağışla diye dua ediyordum...
kalbim acıyor...
tekrardan nasıl toparlarım kendimi..
kimseyle konuşamıyorum..eşim kendini bıraktı bana üzülüyor artık..

inan hepimiz o kadar istiyoruz ki bu bebekleri.. inan bizlerde oyle bir yıkılıyoruz ki negatiflerin ardından.. inan bizlerde o kadar hazır hissediyoruz ki kendimizi.. inan bizlerde neden, neden diye bazen deli tavuk gibi dolanıyoruz ortalıkta.. inan ağlamaktan bazen gözyaşımız kalmıyor dökecek.. inan zamanla herşeyin üzeri ince bir toz tabakasıyla örtülüyor mutlaka..

zaman ver kendine.. herşey çok taze..

sevgiyle kal..

rabbim tez zamanda kucağına gelicek hiç merak etme
annesi yorgun olabilir yer yadırgamış olabilir hatta şirinlerdeki uykucu bile olabilir
ne olursa olsun o senin yavrun ve senin kokunu isteyecek
rahat ol küçük anne

Gözlerin aydın olsun
pozitif duyucağımı şimdiden söylüyorum sana
şimdiden başla enerjini bebeklerine vermeye
transferin hayırlı olsun arkadaşım.
Sevgiyle kal

transferi olanlar ve olacaklar inşallah bebebkleriniz sımsıkı tutunur size

ben bugün gidip testleri yaptırmaya başladım. pazartesi iyi bir prof dan randevu aldım. ufak ufak başlıyorum bu sefer acele etmiyecem diyorum ama pozitif sonuçları okudukça hemen gitmek istiyorum:)

ben bugün gidip testleri yaptırmaya başladım. pazartesi iyi bir prof dan randevu aldım. ufak ufak başlıyorum bu sefer acele etmiyecem diyorum ama pozitif sonuçları okudukça hemen gitmek istiyorum:)
canım şimdiden hayırlı olsun..
doktorun senden neler istediğini bizimlede paylaşırsan sevinirim canım..

Testlerini yaptır.. Sonrada yola koyulma vakti;))

efsunecim sen nasılsın? nasıl gidiyor? nasıl gecıyor gunlerın? eşın nasıl? anlatsana evdeki durumları :)

Arkadaşlarım kızımız doğdu bugün. Ben iyiyim ama kızım doğum travması denen birşey yaşıyormuş. Sürekli uyuyor. Ağlamıyor, acıkmıyor. Yorgun doğdu diyorlar. O yüzden küvöze aldılar biraz oksijen veriyorlar. Dualarınıza ihtiyacı var.

Canım tebrik ederim seni kızına kavuştun... Demek travma yaşıyor kıyamam ona... Annesinin karnı daha raht gelmiş ona :16:
Ama bilmiyor ki kucğı da çooook rahat olacak... Tez zamanda atlatıp kokuna kavuşsun inşallah...
Seni ve kızını öpüyorum...

Baharım sende benim gibi erken menepozsun.(vee nickinden anladığım kadarıyla aynı yaştayız.)o yüzden sürecini daha bir merakla takip ediyorum.inşallah herşey güzel geçer.kaçıncı gün transferi olucaksın.birde canım adet olman için sana ilaç önerildimi.sevgilerrrr ....

Transferin hayırlı olsun arkadaşım... Sıra mayıs kafilesinin; hepiniz meleklerinizi alıp dönün...
Bu ke kez poziti yakalayacağını hissediyorum.. Kendine iyi bak lütfen...

slm kızlar ben de 2 kez tüp bebekten negatif aldım..çok şükür yumurtamız ve spremimiz var. fakat bi akrabamız var yaşı baya ileri onun hiç çocugu olmadı sayısız tüp ve aşılamadan sonra.geçennlerde ona teklif etmişler yumurta alabilirsin diye kıbrısta yapıolarmış o da yok öyle şey mi olur filan demiş.ben şimdi onu ikna etmek istiyorum..öğrenmek istediğim şu yumurtayı alacağımız kadını seçebiliomuyuz ya da nasıl oluyo ?
onun yumurtasının olgunlaştığı tarihle senin vucudunu nasıl ayarlıyorlar?
kızlarrrrrrrrr neden bana cvp vermiosunuzzz:((

kızlarrrrrrrrr neden bana cvp vermiosunuzzz:((

Kibrıstaki merkezler bu konuda artık peofesonelleşmiş durumdalar.onlar herşeyi çok güzel ayarlıyorlar.en iyisi formu okuyun.birde kıbrısta herhangi bir merkezi arayıp bilgi alabilirsiniz..tabii önce yakınınïzın ikna olması lazım..

Kibrıstaki merkezler bu konuda artık peofesonelleşmiş durumdalar.onlar herşeyi çok güzel ayarlıyorlar.en iyisi formu okuyun.birde kıbrısta herhangi bir merkezi arayıp bilgi alabilirsiniz..tabii önce yakınınïzın ikna olması lazım..
hımm saol cnm peki ne kadar para gidiyo tatlım?

selam canım online gördüm de sormak istedim ben dün kantahlillerimi yaptırdım tiroide de baktırdım tsh 1,22 t3 2,99 t4 1,43 yeşi birde ultrasondan bakalım dedi adam direkt haşimato dedi şok oldum küçük noduller de varmış kan testini bir daha tekrar et dedi ve dere otu önerdi senin eşin de haşimotoydu sanırım nelere dikkat ediyor yardımcı olur musun

canım bir şey daha sorucam kusuruma bakma ne olur Firdevs hanım bana ovitrelle ile proluton depot dedi transferden sonra size de verdimi?verdiyse burdan mı götürdünüz ordan mı aldınız?

Canım prolutonu yanımızda getirdik transferden hemen sonra yapti bana o iğneyi değilde eşimin sperm verdiği gün prgnyl di sanırım o iğneyi yaptı ovitrelle ayni işi görüyormuş

Sakın proteini ihmal etme!sabahları 2-3 yumurta haşlanmış löpürdet;))

Şimdi sadece sakinlik lazım. Relax ol.. Seni anne olarak seçecek bir bebek için hayat kapısı olman dileğiyle;))

Seninde yolun bahtın açık olsun..

Canım sağol tskr ederim inşallah umut doluyum bu sefer herşey yolundaydı.Durugen bu sabah transfere girdi bende yanindaydim maşallah sorunsuz bir transfer geçirdi yarın dönüyor burda interneti yok yazamiyor eminim herseyi durugence anlatacaktir harika biri gerçekten sevgiyle kalın

selam canım online gördüm de sormak istedim ben dün kantahlillerimi yaptırdım tiroide de baktırdım tsh 1,22 t3 2,99 t4 1,43 yeşi birde ultrasondan bakalım dedi adam direkt haşimato dedi şok oldum küçük noduller de varmış kan testini bir daha tekrar et dedi ve dere otu önerdi senin eşin de haşimotoydu sanırım nelere dikkat ediyor yardımcı olur musun

Ben değerlerden haşimotoyu anlayamam ama doktorun bu teşhisi koyduysa çok dikkatli olmalısın!!!

Hamile kalmanı ve bebeğin sağlığını etkileyen bşr hastalık eğer gereken dozlama doğru yapılmaz ise!!!
Erkekte haşimoto ile kadındaki haşimoto hamilelik ve emzirme nedeniyle biraz farklı.

Artık bir doktorun olmalı endokrinolog!!!
Geçmiş denemelerindeki başarısızlıklara da neden bu olabilir!!!
Bir ilaça sorunu çözülen bşr hastalık bu!!
Devası olan bir hastalık sakın üzülme..

Back
X