benim blastokist transferimin 10.günü degerim 153. pazartesi testi tekrarlayacağım. doktorum değerin iyi dedi. bu değerle kimyasal gebelik yaşanıyor mu. bilgisi olan var mı

Bee kimyasal gebelik düşüncesi de nereden çıktı. Aklına getirme öyle şeyler. Ultrasonda kalp atışını duyduğun anı canlandır gözünde, karnının büyüdüğünü düşün. Hamile kıyafetlerine bak. Hamilesin sen! Tadını çıkar :)) kuruntuları atmaya çalış kafandan :))

bilmiyorum canım ya. Halen inanamadığım için birşey olacakta bozulacakmış gibi geliyor. Inşallah kalp atışlarını duymak nasip olur

sağol canım ayrıca. Sen nasılsın bu arada.

Sevgili dostlarım leptopumdaki sorun nedeniyle günlerdir doğru düzgün yazamıyorum. Amma buradaki güzel enerji öylesine büyük ki kilometreler ötesinden hissediliyor.
ben Rüzgarselinin doğumu yapacağı gün onun için dua ederken şakkk diye bize kredi vermeyen banka aradı ve gelin size kredi verelim ( biz kırmızıkalem yemiştik 5 yıl kredi yasaklıydık güya )
Rabbim ne büyük bir kez daha hamd ettim . Dualarda buluşalım demek buymuş demek ki. sevgili rüzgarselinin doğum sırasında bana da ettiği dua tuttu sanırım. hemen bankaya gittik gerekli meblağı söyledik ertesi gün (cuma) aldık . hem önceki denemeden olan borçlarımı kapadım hemde şimdi tekrar donasyon denemeye param kaldı. harç borç da olsa olsun be olsun yolcuyum artık.

Tezcanlı olduğumdan hemen bugün burAda ki doktorumla görüştüm ve de benim tatlı doktorum Verda Hanımla görüştüm sağolsun nasıl anlayışlı; isteklerimi ilettim durumumu da belirttim ödemede oldukça kolaylık yapacak.

heyecanımı hemen efsunemle ve brezecimle ile paylaştım havaya uçtular benimle birlikte:) varolsunlar canlarım hep birlikte mutlu günler görelim

*son Durumum şu; adet görebilmek için kullandığım ilaç bu ayın 23ünde bitiyor, 25inde kanamam gelir o sıra estrofemlere başlayacağım, donorüm hazırlanacak. Allahım nasip kısmet ederse haziran ortasına doğru kıbrıstayım.

Breze candaşım hadi kop gel birlikte gidelim .. enerjilerimizi birleştirelim..:)

///Ey Yüce Mevlam alnım secdenden kalkmasın emi , sana şükür etmeye dilim daima dönsün dursun. Ne büyüksün verdiğin mucizeyle ne büyüksün. Hayır eyle yolumu, Cennet eyle kaderimin kalan kısmını.....//

Nefes alıyorsam umut var demiştik dimi dostlarım :))

Bilginisacığım ne kadar sevindiğimi söylesem azdır !!! Senin çaresizliğin beni çok yaralıyordu.. Nihayet sıran geldi; çok mutluyum çooook... İnşallah bu kez çifter gelecek bebeklerin... Allah güzel gönlüne göre verecek...

Son düzenleme:
Yeniden başlamana çok mutlu oldum.Ayrıca bende haziranın ortalarında kıbrısta olucam inşallah denk geliriz .Seninle tanışmayı çok isterim.Neysee herşeyden önemlisi sen ilk denemende gebe kalabildin.şimdi sadece daha dikkatli tedbirli olup bu işin üstesinden geliceksin.ohh be sen böyle beklemedyken içimiz buruktu...sürecin en güzel şekilde yürüsün ve mutlulukla bitsiinn

doğru tarif ettin canım elim kolum bağlanmıştı adeta sadece bir mucize bekliyordum . biliyorsun herşey paraya bağlı öncelikle.
sizlerin duaları ve Rabbimin kudretiyle bu kez nasip olsun... kolay değil 16 yıldır bekliyoruz.

henüz genç bir kızdım 17 imde menapoza girdiğimde ...

nasip olsun hepimize uyandığımızda odamızda minik bir can kokusu.. ohh diyelim be kokusuyla...

aslında epeydir sana hep diyeceğim ki " kız bekle belkide birlikte gideceğiz" diye .
bu sabırlar boşa değildir . aaa bakarsın ikimiz de aynı günlere denk düşeriz ay ne güzel olur .. hem arkadaşlarımız orda buluştuğunda kıskanmıştım hıhh işte bizde tresle buluşur kikirderiz hahay .
hadi kuzum birlikte bebişleri alalım gelelim :)
brezeee ısrar ediyorummmmmm

Canım ya valla kendim gidiyor gibi heyecanlandım bugün,şarkılar türkülerle kurabiye yaptım,yarın anneler günü ya :) pazartesi ilk işim bankaya gitmek olacak,biriktirmek uzun olacağa benziyor,inşallah canım beraber gideriz,senin o güzel enerjinle,güzel dualarınla o yolda beraber yürümeyi çok isterim,allahım inşallah hepimizin kapılarını açsın..

canım parayı temin etmene çok sevindim,Allah ın izniyle bu kez olucak inşallah.yazdıkların hep beni çok duygulandırıyor.hepimizin farklı hikayeleri var işte.

mesaj sayım yetmiyormuş, sana özel mesaj gönderemiyorum. nasılsın? neler yapıyorsun? çok merak ediyorum.

Shanticiğim ve tüm kızlar!!

1 haftadır uyuyorum.. Öğle akşam. Gece yemekten sonra 24e kadar alt katta. Sonra üst kata geçip sizin yazdıklarınızı okuyup birdaha uyku. Hareket kısıtım var.
Yemek az yiyorum ama hareketsizlikten şiştim. Göğüslerim iki katına çıktı. 5+0 da böyleyse 38.. Haftada diyarbekir karpuzu halt edecek.
Kokuya çok hassaım 2 günür baş dönmesi var. Yiyeckler zevk vermiyo.limonlu su yapıp içiyorum. Habirede yaz portakalı!!
Tatlılar çok tatlı ve herşey çok tuzlu.

Bir yavaş moddayım sanki başkası hamile

Foruma uğramıyorsam bilinki uyuyorum:)

Brezee canım inşallah sende bize katılırsın.bizlerde efsune,fbli,yusufdeniz gibi peş peşe güzel haberlerle dönerizz.

Kızlar son durum!!!

Waltkrayburg, durugen ve baharım test günleri ve transfer edilen embryo sayılarınızı bizimle paylaşınki listeye yazalım!!

Ay canim benim demek yakinda gidiceksin!!! Inan cok cok sevindim... Bu defa hayirlisiyla her sey cokk iyi olucak canim... Sana dualar edicem, Allah in izniyle insallah yakinda yuregin ve gozlerin gulecek!!!!

efsunecim tablo işini elinden alayım rahat et istemiştim ama kafayı yedim:)) yaşa göre hazırladım ki kendi yaş aralıklarımızada göz atalım hareketi görelim istedim,sonra aralıklar biçimlensin istedim tabii sonrada 2 gündür eklemek için öldüm bittim,bu arada bizim tablo daha bir şıklaşıp pozitif haberlerle dolmuş:))) ve eklemek falan ne zor işmiş pes ettim:) ellerine kollarına ve tabii ki en önemlisi bebeğine sağlık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…