Eşinin kısıtlaması (asla donasyon tavrı yani) altında yapacağın bir deneme stress ve baskı nedeniyle olumsuz olabilir!!!

Beee83 denerken bir B planı ile yola çıkmıştı.. Oysa eşin senin bir B planı yapmana izin vermiyor!!!

Gerçekten bu adam bu evliliği istiyormu??

Diyelimki. S onuç olumsuz oldu çocuksuzda evliliğe devam edermi??

Bunları düşün. Bilinçaltında sana korkuyu pompalayan bu duruşta içindeki cevherin çiçek açmaası mümkün olurmu??
Eşin gerçekten dürüst miü??

Üzülmek yerine sana destek olak için yazdım emin ol dost acı söyler...
Kendine iyi bak izim için değerli ve önemlisin)

Son düzenleme:

Canım Allah yardımcımız olsun inşallah sizde sperm bizde de yumruta olurda bea gibi mucizeye imza atarız.Maalum benim eş de çamura yattı:)

Son düzenleme:

Bu soruları 1.5 aydır ben de kendime soruyorum ama henüz netleştiremedim kafamda.zaman göstercek sanırım.
Eşim gerçekten dürüs mü bu ayrı bir konu ama tutarsız olduğu kesin.

Bu listei yaparken bülbül geldi bahçeye) ay kızlar hep bülbüller gibi şen olalım)

canım insallah hepimiz iyi habeler alırız. sizler inanın ki bana destek oluyorsunuz. eşim konuya açmamı istemiyor. sonumuz insallah iyi olur.

inşallah canım herşey istediğiniz gibi olur. Her bebek isteyen ve olmayan herkese dua ediyorum. Allahım inşallah isteyan herkese verir.

canım tebrik ederim keşke benimde senin gibi şu fsh illeti insede tedavi olsam ve hamile kalıp bebeğim olsa.
çok sağol canım. Inşallah senin de iner. Benim hiçbirşey yapmadan indi birden anlamadık bile nasıl olduğunu, tesadüfen nisan da kontrol için doktora gittim. Test yapalım dedi. Fsh 8 in altında çıktı. Hemen başlayalım dedi doktorum fırsatı kaçırmayalım. Birden oldu. Inşallah senin de olur. Aklımda hiç tüp bebek yoktu. Olmayacak diyordum. Bu yüzden mucize diyorum. Inşallah sana da böyle güzel bir mucize olur.....

beğen butonuna 10 kere basmak istedim, mümkün değilmiş

Son günlerdeki mesajları okurken o kadar çok beğen butonuna bastım ki Hepiniz çok özelsiniz, sanki kocaman bir aile gibi. İhtiyacı olana her an moral verecek, destek olacak birileri var burada. Kızım 3 yaşında oldu, ben hala forumdan kopamadım. Güzel haberlere seviniyorum, üzülenlerle üzülüyorum, içtenlikle duygularını deneyimlerini paylaşanlara hayran oluyorum.

Sevgiyle kalın.

Ben donasyona kararımı sindirme aşamasındayken sürecini nefessiz takip ettim.benim Hayal karamanlarımdan biri de sendin.şimdi seni görünce yazmak istedim.kızın büyümüş bile maaşallahh.Ara sıra eski dostları görmek çok mutlu edici..sevgilerr

canım insallah hepimiz iyi habeler alırız. sizler inanın ki bana destek oluyorsunuz. eşim konuya açmamı istemiyor. sonumuz insallah iyi olur.

Canım ben 2. Deneme için cesaretimi çok zor toplamıştım. Eşim de ilk negatifte ben çok üzüldüğüm için ikinciye uzak durdu ama ne zaman ki benim güçlendiğime, ikinci de negatif olursa ilki kadar yıpranmayacağıma emin oldu, ertelemeyelim bir an önce gidelim dedi. Belki senin eşin de sen yine üzülürsen diye çekimser kalıyor, konuşmuyordur. Güçlü olduğunu ona hissettir derim.

Arkadaşlar şimdi Bilginisa aradı,tüylerim diken diken oldu,canım çok heyecanlı,beklediği parayı temin etmiş ve kıbrıs sürecine başlamış,allahım nasıl güzel bir haber:) canımıniçi çok sevinçli,bilgisayarı arızalıymış sizlerle paylaşmak için can atıyor benden söylememi istedi,allahım onun o güzel yüzünü daha çok güldürsün,yolunu açık etsin,pozitif sonuçlarla dönsün yarabbim

Yunanistanı Fb li ve senin notlarını okuyuduktan sonra biraz da düşündükten sonra iptal ettim..

Haklısınız.. Sanırım her ikisininde hayatımda ki önem derecelerini kafa karışıklığından karıştırdım. Geçmiş tecrübeler bazen kafa karışıklığına sebep olabiliyor.

Sizler benim için hele hele şu anlarda çok önemlisiniz.. Saolun

Ohhhh ne çok sevindim anlatamam. Dualarımız kabul olmuş. İnşallah bilginisa da bebeğine kavuşacak.

benim blastokist transferimin 10.günü degerim 153. pazartesi testi tekrarlayacağım. doktorum değerin iyi dedi. bu değerle kimyasal gebelik yaşanıyor mu. bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…