Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyden önce parasızlık fiziksel bir engel. Bunu aşmana sevindim,
Ama asıl pozitif denemenin önündeki engel ruhsal yapımız!!! Sana küsen terkeden bir anne ne kadar sağlıklı olabilir?? Peki böyle labil dengesiz yani annenin kızı ruhsal olarak aıl sağlam olabilir??
Yanlız değilsin. Hepimizin ailesinde var bu sorunlar.. Ama şimdi deneme için yola çıkmışken sana bir iki önerim var!!!
1-yoksunluklarımız için üzülmeyi yada bunları dramatize edeverk sürekli bu duyguda kalmayı bırkmalısın!!
2- evet düşük yaptın . Acı ir deneyim ama bunun sağlıklı yasını tutamazsan yeni bir çocuğa yelken Açamazsın !!!!
3- sağlıklı yas tutmayla ilgili internette oku!!
4- hayat çok basit çok süslemeye ve büyütmeye gerek yok... Kendine acıma artık.
Doğru anneler günü ama dua etki 21 yaşında evladını yok yere şehit vermedin... Hiç kimsenin acıı diğerinden önde veya geride değil...
5- bu senin yaşamın kabullen bunu,,,
Yazdıklarında beni huzuruz eden notalara değindim.
Duygusal hafiflemeden denemeyi asla önermiyorum!!!!
Sevgyle kal
bu kez bende 5. gün embriyosu düşünüyorum.
transferi olan arkadaşlar sizden fark istendimi?
3. gün ile 5. gün embriyosu arasında ödeme farkı var mı?
Waltkrayburg
Durugen
Baharım1980
Theo
Aryadicle
Artıran varmı???
bu kez bende 5. gün embriyosu düşünüyorum.
transferi olan arkadaşlar sizden fark istendimi?
3. gün ile 5. gün embriyosu arasında ödeme farkı var mı?
mayısın son haftası da ben gidicem,bol bol dua edin bana lütfen çok ihtiyacım var....Waltkrayburg
Durugen
Baharım1980
Theo
Aryadicle
Artıran varmı???
Efsunecim haklısın canım, uyarılarına aynen katılıyorum. ikazlarına önem veriyorum elbette.
Annemle olan sorunum her ne kadar üzücü olsa da artık onu o şekilde kabullendim. benim için hiç birşey yapmayacağını bilerek hayatımı ona göre planlıyorum. annem yardımcı olur gibi bir beklentim yok artık, içimde rahat.
eşimin ailesiyle de bebek olmadığı için sorun yaşamıştık , boşanmamızı istediler bizde onları hayatımızdan çıkarma yolunu seçtik tercihlerimizi kendimiz belirleyerek daha mutlu yaşıyoruz.
Evet önceki denememde kaybımda çok kahroldum fakat kendime üzülme dönemi vermiştim o dönemi sağlıklı bir şekilde atlattım hayata geri dönebildim. mutlaka hep hatırlanacak o zaman dilimi. kayıpları ve elimizde var olanları kabullenerek yaşayabilmeliyiz.
bardağın dolu tarafını görebilenlerdenim. bedenimde gebeliği görmüş olmak benim için iyi bir veri. hiç tutmamış olsaydı bu denemeyi acabalarla başlayacaktım . şimdi daha umut dolu devam edebiliyorum.
bedenim ruhum, aklım ve maddiyatımla hazırım yeniden denemeye Allahım hayırlı olan neyse onu çıkarsın karşımıza..
Ayrıca donasyonu deneyecek tüm arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. eşimle hiç düşünmedik " acaba bize benzermi , kime benzer nolur ne gider diye.". şart değil bizlere benzemesi ki zaten donorumu bana uygun özeliklerden seçiyorlar. hiç takılmıyorum bebeğin fiziksel görünümüne.. önemli olan bir can sahibi olabilmem..
geçenlerde bir kadınla tanıştım . epeyce esmer eşide aynen esmer ve kızları tam bir sarışın.. kızın ebeynleriyle hiç alakası yok büyük büyük annelerden birine benziyormuş..
ne kadar ayrıntıya takılırsak o kadar dağılmış oluruz kanımca..
Hamile olan arkadaşlar ilk değerlerinizi ve ikinci değerlerinizi yazar mısınız. Kaçıncı günde test yaptınız. Yarın test günüm ve çok korkuyorum
Test sonucumu aldım 10. Gün 153. 14. Gün 824 olmuş . çok mutluyum ve inanamıyorum. Desteğiniz için teşekkürler iyi ki varsınız