aslında epeydir sana hep diyeceğim ki " kız bekle belkide birlikte gideceğiz" diye .
bu sabırlar boşa değildir . aaa bakarsın ikimiz de aynı günlere denk düşeriz ay ne güzel olur .. hem arkadaşlarımız orda buluştuğunda kıskanmıştım hıhh işte bizde tresle buluşur kikirderiz hahay .
hadi kuzum birlikte bebişleri alalım gelelim :)
brezeee ısrar ediyorummmmmm

canım tekrar ne zaman düşünüyorsun gitmeyi ? yaaaa inanılmaz sevindim :)))

Test sonucumu aldım 10. Gün 153. 14. Gün 824 olmuş . çok mutluyum ve inanamıyorum. Desteğiniz için teşekkürler iyi ki varsınız
TEBİK DERİM CANIM FORUMDA GEBELER ARTIYOR ÇOK MTLU OLDUM.ALLAH IM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİN.BANA DA DUA ET MAYISIN SON HAFTASI BEN DE KIBRISTAYIMMMM:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::nazar::nazar:

Canim bes gunun kalmis.
Umarim bebislerini kucagina alirsin:49::49::49:.
simdiden bol sans.
altın kaya otelinden herkese selamlar az önce geldim hemen yazayım dedim. yarın 11.30 yumurtalarım toplanacak cumartesi günü transferim olacak inşallah bana bol bol bol dua edin pozitif enerjinizi gnderin. yumyurta takim sürecim biraz sıkıntılı geçti E2 hormonum çok yükseliyordu çok 2000 3500 4300 oldu en son doktor ilacı kesti 3000 indi çok şükür son gün dokuz doğurdum te2 sonucunu alana kadar. birden çok düşsede olmazmış % 15 fazlası yumoşlar bozulurmuş. bir önceki denemem de 3200 1110 dşmüştü yine çok düşer diye çok korktüm çoooook. 30 35 yumoş çıkabilir dedi doktor yarın toplamadan sonra çok ağrım olacak biliyorum inşalllah olmaz iyi kaliteli yumoş olsunda onada razıyım. evde internetim bozuldu sizinle tüm olanları paylaşamıyordum oda ayrı bir dert
benm için .beni soran olmamış zaten benim için işte . ayın 18 teransferim olacak hepinizden çoook dua bekliyorum . hadi hebinizi öptüm

tebik derim canım forumda gebeler artıyor çok mtlu oldum.allah ım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.bana da dua et mayısın son haftası ben de kıbrıstayımmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::nazar::nazar:

çok sağol canım. Allah inşallah sana ve isteyen herkese de verir inşallah. Her gece kendim sadece kendim için değil isteyen herkesin çocuğu olsun diye dua ediyorum. Inşallah sizinde olacak.

Canım ben 2. Deneme için cesaretimi çok zor toplamıştım. Eşim de ilk negatifte ben çok üzüldüğüm için ikinciye uzak durdu ama ne zaman ki benim güçlendiğime, ikinci de negatif olursa ilki kadar yıpranmayacağıma emin oldu, ertelemeyelim bir an önce gidelim dedi. Belki senin eşin de sen yine üzülürsen diye çekimser kalıyor, konuşmuyordur. Güçlü olduğunu ona hissettir derim.

canım evet senle aynı durumdayız demek. eşimde onu dile getirdi. sen cok üzüldün. yine üzülmeni istemiyorum demişti.ben güçlenmeye calışıyorum. özellikle bu anneler gününde çok üzüldüm neden bende anne değilim diye. şuan çok kararlı olarak anne olmaya çalışacağım. tabi allahım izin verirse.
bu ara anne olan, olacak olan ve olmak için caba harcayan tüm anneler gününü kutluyorum....

Sevgili dostlarım leptopumdaki sorun nedeniyle günlerdir doğru düzgün yazamıyorum. Amma buradaki güzel enerji öylesine büyük ki kilometreler ötesinden hissediliyor.
ben Rüzgarselinin doğumu yapacağı gün onun için dua ederken şakkk diye bize kredi vermeyen banka aradı ve gelin size kredi verelim ( biz kırmızıkalem yemiştik 5 yıl kredi yasaklıydık güya )
Rabbim ne büyük bir kez daha hamd ettim . Dualarda buluşalım demek buymuş demek ki. sevgili rüzgarselinin doğum sırasında bana da ettiği dua tuttu sanırım. hemen bankaya gittik gerekli meblağı söyledik ertesi gün (cuma) aldık . hem önceki denemeden olan borçlarımı kapadım hemde şimdi tekrar donasyon denemeye param kaldı. harç borç da olsa olsun be olsun yolcuyum artık.

Tezcanlı olduğumdan hemen bugün burAda ki doktorumla görüştüm ve de benim tatlı doktorum Verda Hanımla görüştüm sağolsun nasıl anlayışlı; isteklerimi ilettim durumumu da belirttim ödemede oldukça kolaylık yapacak.

heyecanımı hemen efsunemle ve brezecimle ile paylaştım havaya uçtular benimle birlikte:) varolsunlar canlarım hep birlikte mutlu günler görelim

*son Durumum şu; adet görebilmek için kullandığım ilaç bu ayın 23ünde bitiyor, 25inde kanamam gelir o sıra estrofemlere başlayacağım, donorüm hazırlanacak. Allahım nasip kısmet ederse haziran ortasına doğru kıbrıstayım.

Breze candaşım hadi kop gel birlikte gidelim .. enerjilerimizi birleştirelim..:)

///Ey Yüce Mevlam alnım secdenden kalkmasın emi , sana şükür etmeye dilim daima dönsün dursun. Ne büyüksün verdiğin mucizeyle ne büyüksün. Hayır eyle yolumu, Cennet eyle kaderimin kalan kısmını.....//

Nefes alıyorsam umut var demiştik dimi dostlarım :))

BİLGİNİSACIMMMMM cnm ne güzel çok sevindim gözün aydın rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin dualarımız seninle...bende verda hanıma gitmiştim cnm 5.gün oldu ilk 3.gün olcaktı sonra değişti ama fark almadı aynı....hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz:D:D:D:D

altın kaya otelinden herkese selamlar az önce geldim hemen yazayım dedim. yarın 11.30 yumurtalarım toplanacak cumartesi günü transferim olacak inşallah bana bol bol bol dua edin pozitif enerjinizi gnderin. yumyurta takim sürecim biraz sıkıntılı geçti E2 hormonum çok yükseliyordu çok 2000 3500 4300 oldu en son doktor ilacı kesti 3000 indi çok şükür son gün dokuz doğurdum te2 sonucunu alana kadar. birden çok düşsede olmazmış % 15 fazlası yumoşlar bozulurmuş. bir önceki denemem de 3200 1110 dşmüştü yine çok düşer diye çok korktüm çoooook. 30 35 yumoş çıkabilir dedi doktor yarın toplamadan sonra çok ağrım olacak biliyorum inşalllah olmaz iyi kaliteli yumoş olsunda onada razıyım. evde internetim bozuldu sizinle tüm olanları paylaşamıyordum oda ayrı bir dert
benm için .beni soran olmamış zaten benim için işte . ayın 18 teransferim olacak hepinizden çoook dua bekliyorum . hadi hebinizi öptüm

cnm şimdiden hayırlı olsun az kalmış bebişlerini alıp geleceksin inşallah:D:D:D:D:D

Değerin ne güzel Katlamış.çok sevindim.Sırada ultrasonda minicik yavrunun kalp atışlarını duymak var...Allah tamamına erdirsinn...

arkadaşlar bugün hsg çektiricem siz ne kadar ek ücret ödediniz hazırlıklı gideyim soramadım da

Canım anestezi alıcaksan eğer aç gitmem gerekiyor.onun dışında bişey gerekmiyor.Ben özel bir klinikte çektirmiştim.1000 tl ödemiştim.yani fiyat değişebiliyor.500 tl den 3000tl Ye kadar olabiliyor.keşke gitmeden yaptıracağın yeri arayıp sorabilsen.

canım senin üçüzler nasıl iyiler değil mi valla forumda ilk oldun ama arkası gelecek gibi :1:kaç haftalık oldular inşallah birgün bu sohbetleri karşılıklı yaparız bende bee gibi mucize bekliyorum:16:Allah ım kısmet ederse haziran ortalarında istanbulda son denememizi yapıcaz inşallah pozitifi görürm bee den sonra umutlandım açıkçası

canım senin üçüzler nasıl iyiler değil mi valla forumda ilk oldun ama arkası gelecek gibi :1:kaç haftalık oldular inşallah birgün bu sohbetleri karşılıklı yaparız bende bee gibi mucize bekliyorum:16:Allah ım kısmet ederse haziran ortalarında istanbulda son denememizi yapıcaz inşallah pozitifi görürm bee den sonra umutlandım açıkçası

mrb cnm iyiler şükürr 12 haftalık oldular 3 aya geldik::D:D:Daminnn cnm inşallah ne güzel olur::D:Dtek sorun şu sıralarda biriini aldırcaz doktor araştırıoruz cnm:(:(:(ona cnm sıkkın dahası stresl,i ve ne olcak die düünceliyim bende buraya yazıp sizlerden fikir almayı ve dua etmenizi isticcketim fesilenle yazmış olayımmm:(:(

ayyy hadi cnm inşallah dualarım seninle umarım bi mucizede senden gelir:D:D:Drabbim herkese nasip etsin güzel haberlerini beklioruz inşallah:D:D:D:d

cnm nasılsın ben doktora sordum ikizlerdede tarama yapılıo dedi sen doktorada bi sor emi gene..zaten ense kalınlarınada bakıoya ordanda belli olur

CANIMMM çok sevindim senin adına beeen:)) okadar güzel dualar paylaşıyorsunki yüreğimi sızlatıyorsun sen ama yaa:(( canım benim Allah gönlüne göre versin inşallahh.bebeğine veya bebeklerine en kısa zamanda kavuşursun inşallahh..dualarımız seninle ve diğer bütüün arkadaşlarımızla canım benimm.ALLAHA emanet ol kuzucumm...

Canım birini aldırman zor bir karar.Bir yandan da senin sağlığın ve bebeklerin için gerekli ise Allah yardımcın olsun.dualarımız seninle canımm

Canım birini aldırman zor bir karar.Bir yandan da senin sağlığın ve bebeklerin için gerekli ise Allah yardımcın olsun.dualarımız seninle canımm

hemde çok zor cnm inan gece rüyalarıma girio nasıl kıyarım nası bı karara giderim bilmiorum rabbime hep dua ettim öğrendiğimden beri rabbim kararını bana bırakma die ama hayırlısı cnm gerçekten çok zor olcak...sırf bebklerin sağlığını düşündüğüm için bu kararı alıoruz üçü çok çook zor olucak dularaını esirgemeyin cnm ne olur sağsalim hayırlısı olur inşallah

Back
X