Yarın sabah 8 de İstanbul yolcusuyum kızlar.. kendi hesabıma göre (hani 12 gün civarı dediler ya bana)25 inde kıbrıs galiba... estrofem ilk 3 gün sabah1 akşam1.. sonra 4 gün sabah1-öğlen1 akşam1.. şeklinde gidiyor.. sizler nasıl almıştınız? narlar duruyor ama ben cesaret edemedim hala içsemmi acaba.... çünkü ne olacak ne olmayacak bilmiyorum. hesapları karıştırmak istemedim.. ne dersiniz bu konuda?
Merhaba arkadaslar uzun zamandır yazamıyordum . Düşük riski atlattım ve sürekli istirahat ediyorum .İşe başladım ama ynede hayatım yavaş yavaş ilerliyor . Şimdiden böyle kendimi varil gibi hissediyorum ama napalım .. Beeklerim sağlıklı olsunlarda sonra bakıcaz artıkBiraz bizden haber vereyim istedim . Dün doktora gittik.İkizlerim tam 9 hafta 1 gunluklerdi. saglıkları yerınde dedı doktorum. yakında bir doktor buldum sonunda :) Allahıma şükürler olsun sıkıntılarım çok büyük değil. Sürekli olarak mide problemlerim var .Ama olsun yinede iyiyim çok şükür ..Doktorum hala risk taşıdığımı söyledi ama olsun allahıma emanet diyorum .. Şimdi geçmiş yazışmalarınızı okuyup neler olup bittiğini öğreneyim diyorum .. umarın herkesin dilkeleri bu yıl gerçekleşir..
Yosuncum , Hadi hayırlısı .. Bu arada ben düşk tehlikesi geçirdiğimde hastanede nar suyu ve nar ın düşüğü tetiklediği söylendi .. buda benim duyduğum bir şey paylaşmak istedim.. sevgiler :)
geldim kızlar
sonuç yine çok parlak değil;7 çıktı bu seferde.doktorumda rahim çok iyi görünmüyor dedi.berki aradım hemen.o da demekki sizin rahminiz bu kadar gelişiyor,sonucunuz çok kötü değil,bir kaç gün içinde sizi çağıracağız dedi.şimdi hemşirelerinden haber bekliyorum.moralim bozuk değil,çünkü diğer bay ukala gibi işte sizin rahminiz bu deyip kestirip atmadılar.uzun uzun konuştuk.bende zaten artık herşeye hazırlıklıyım.
bir kaç güne kadar kıbrıs yolcusuyum kızlarrrrrrr duyurulurrrr
Allah hakkında en hayırlısı neyse onu nasipetsin inşallah...
belki kıbrıs yolculuguna kadar biraz daha kalınlaşabilir endometriumun, umudunu kaybetme sen çok güçlü bir kadınsın bunu eskilerdende biliyoruz, diliyorum bu defa herşey daha güzel olur...
Merhaba arkadaslar uzun zamandır yazamıyordum . Düşük riski atlattım ve sürekli istirahat ediyorum .İşe başladım ama ynede hayatım yavaş yavaş ilerliyor . Şimdiden böyle kendimi varil gibi hissediyorum ama napalım .. Beeklerim sağlıklı olsunlarda sonra bakıcaz artıkBiraz bizden haber vereyim istedim . Dün doktora gittik.İkizlerim tam 9 hafta 1 gunluklerdi. saglıkları yerınde dedı doktorum. yakında bir doktor buldum sonunda :) Allahıma şükürler olsun sıkıntılarım çok büyük değil. Sürekli olarak mide problemlerim var .Ama olsun yinede iyiyim çok şükür ..Doktorum hala risk taşıdığımı söyledi ama olsun allahıma emanet diyorum .. Şimdi geçmiş yazışmalarınızı okuyup neler olup bittiğini öğreneyim diyorum .. umarın herkesin dilkeleri bu yıl gerçekleşir..
Yosuncum , Hadi hayırlısı .. Bu arada ben düşk tehlikesi geçirdiğimde hastanede nar suyu ve nar ın düşüğü tetiklediği söylendi .. buda benim duyduğum bir şey paylaşmak istedim.. sevgiler :)
Bayan V. tavsiye etti AymencimAdetin ilk günü tekrar konuşalım ilaçları vereyim dedi. Muhtemelen pazara denk gelecek önceden söyleyin ki tedbirli olup o gün problem olmasın dedim. o da mail atmış bunları...
kıslaarrr mrhb aranıza yeni katıldım bende yumurta nakli yaptıracam nisanda düşünüyorum merkezlerde karasız kaldım
aramıza hoş geldin rowina forumu baştan beri iyice okursan kendine en uygun dr. bulabilirsin yinede takıldıkların olursa tabiki buralardayız...
teşekkür ederim nrm34
bizimde tedavi tarihi belli oldu.22 sinde yani pazar günü yumurtalar toplanacak.ama ben gitmeyeceğim çünkü transfer işlemi 5.güne kalabilir dediler.eşim gidip sperm verip gelecek.sonrasında biz embriyoların gelişim durumuna göre 25i yada 27 sinde orada olacağız.
yosunummmm orada görüşebiliriz belki tatlım otel belirledinmi??
hoşgeldin rowina..
ilk baştan başlayıp tüm sayfaları gözden geçirirsen kendin için en iyi şeyi yapmış olursun.. tüm merkezlerle ilgili bilgilere ulaşabilirsin.. hatta tüm merkezlere göre başarı oranını gösterebilecek bir listemiz bile vardır geçmiş sayfalarımızda. bu arada Halil İbrahim Tekin bizim aramızda kısaca HIT diye geçer.. bilgin olsun.. Kolay gelsin..
merhaba herkese
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.mimoşum gerçektende sanki bu seferki tedavimde hiçbirşey beni ilgilendirmiyor.inanırmısın daha donörün özelliklerini sormamışım.yani çok rahatım hiçbirşeyi kafama takmıyorum.yani şimdilik böyleyimde bakalım ilerleyen günlerde heyacanım artacakmı:)
bu arada kıbrısta eşime 1 günlük araç kiralamak istedim ama hepsi 3 günlük parası alıyor.nasıl bir mantık anlamış değilim.ben türkiyede defalarca 1 günlük araç kiraladım.kimse benden 3 günlük parası istemedi.bunlar kafayı yemiş olmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?