Canım cok sevındım keseyı de görmüşsün , Allah tamamını erdırsın
Bu renklı dopller ney ben hıcccc anlamadım :44: o yazdığını .

Bende aynıyım el sabunun kokusuna bıle dayanamıyorum ıkı farklı sabun aldım ama yınede burnuma kötü kokuyor

Allah analı babalı büyütsün , sağlıkla büyüt bebegını

Lütfen hemen karalar bağlama , umutlu ol belkı ıyı gözükmedı karından bakınca , sen cumayı bekle ve pek kafana takma . Herşey güzel olur Allah'ın yardımıyla

Rahım kalınlığın cok güzel , sen yınede rahat olman ıcın fırvdevs Hn mı ara belkı estrofem ı azaltır

RÜZGARSELİN canım nasılsın,miniktatlıkuzun nasıl,canım bende bu bahsetdiğin soğuk hava cihazından almıştım ama geceleri sese takıntım olduğundan,o buhar çıkış sesinden uyuyamadım,ama haklısın canım bebkler için özellikle üşütdüklerrinde bu cihaz çok iyi oluyor
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla canımmmm
amin inşallah bende burda güzel haberlerimi yarın yazarımm
canım tanışmak nasip olmadı ama bende çook ısındım sana, sözlerin öyle rahatlatıcıki yıllardır seni tanıyomuşum gibi bi his veriyorsun bana....yarında amin inşallah yarın güzel haberler veriirm ve benim arkamdan tüm gelenlere bende bi parça umut olurum..zamanı gelince senin içinde ben gün saycam inşallah...canımsın
estrofeme başlayalı 8.günü sence normal mi?25 de sperm verilecek eğer 5.gün olursa 30 unda transfer daha 9 gün var transfere bakalım hayırlısı
canım ben kendimi yazayım,adetin 2. günü estrofeme başladım günde 3 tane,adetin 7. günü ölçtürdüğümde 9,5m olmuştu ve ilaçlara günde 3 tane olarak devam etdim,zaten ölçtürdükten 3 gün sonra yani adetin 11.günü kıbrısa gitdim,10m olmuştu,ondan sonrada yani 5 gün sonra transferim oldu,ben Firdevs hanıma sormayı unutmuşum,eşim sormuş onuda bugün öğrendim:) 12m transfere girmişim:))
hepimizin vücudunun ilaçlara verdiği tepki farklı,onuda doktorumuz ayarlıyor...

sağol canım . Bugün gittim doktora. Ilk defa vajinal muayene oldum. Transferin 22. Günü bugün. Kese var. 7.3 mm imiş. Sağlıklı bir kese gibi duruyor dedi. 10 mm olunca yolk kesesi görülür. Gözükmüyor henüz dedi. Haftaya kontrole çağırdı. 7.3 mm iyi mi ki? Normalde muayene günüm cuma idi erken gittim. Karından da gözzüküyor ama alttan daha net. Artık dış gebelik riski yok değil mi?

Waltrayburg arkadaşım geçmişolsun sonucuna üzüldüm Allah sabır versin inşallah tekrar toparlanıp aramıza dönersin!...

Arkadaşlar durugenden haberi olan varmı onunda sonucu dün belli olacaktı...

arkadaşım rahat ol artık.... doktorun sana bebeğin iyi demişse iyidir emin ol.... kendini de minik meleğini de germe artık

canım ben kendimi yazayım,adetin 2. günü estrofeme başladım günde 3 tane,adetin 7. günü ölçtürdüğümde 9,5m olmuştu ve ilaçlara günde 3 tane olarak devam etdim,zaten ölçtürdükten 3 gün sonra yani adetin 11.günü kıbrısa gitdim,10m olmuştu,ondan sonrada yani 5 gün sonra transferim oldu,ben Firdevs hanıma sormayı unutmuşum,eşim sormuş onuda bugün öğrendim:) 12m transfere girmişim:))
hepimizin vücudunun ilaçlara verdiği tepki farklı,onuda doktorumuz ayarlıyor...[/QUOTE]

benim 8.günü normal öyleyse ben 5.gün transferi istiyorum,benimde 5.gün transferine yetişir öyleyse sevindim yaa içimi rahatlattın şimdi sağol.yarın senin güzel haberini alalım da bana da transfer öncesi moral olur.dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var

Canım cok sevındım keseyı de görmüşsün , Allah tamamını erdırsın
Bu renklı dopller ney ben hıcccc anlamadım :44: o yazdığını .

canım renkli ultrason... hem kalp atışını duyuyorsun hem de bebekle ilgili kan akımını gösteriyor...

Alpilknur sabrın ve tevekkülün takdire şayan bir örnek... transferine ramak kala tedaviyi bırakmak zorunda kaldın ve eşine yöneldin;asla ağlanmadın mızmızlanmadın... allah bir an önce şifa versin eşine ve tedavine başla hemen... senin için de zamanı gelmemiş demek ki arkadaşım... Ama inanıyorum bu sabrının ve tevekkülünün karşılığı bebeğin olacak... sağlıcakla ve mutlu kal eşinle

Son düzenleme:
SEvgili arkadaşlar,ben kararımı kesin verip harekete geçince eşim öyle bir paniklediki sormayın.Surat iki karış dolaşıyor ama bir şeyde demiyor ama anlıyorum tabi.Dün sabah işe uğurladım.Bir saat sonra telefon açtı akşama dışarda yemek yeriz dedi tamam dedim.Ben olayı anladım ama öyle kararlıydımki vazgeçmemeye.Dik durup ayak direyecektim kim sorarsa.Neyse yemekte ve eve döndüğümüzde saatlerce beni bir kere daha İstanbulda denemeye ikna etmeye çalıştı.Donasyona hayır demiyorum diyor ama henüz çaresiz değiliz diyorOlmaz ben yola çıktım dönmiycem dedim.Gece yatakta içimi çekip çekip ağladım duydu tabi...Sabah işede gitmedi..Kahvaltıyı hazırlayıp kalkmamı bekledi.Bende inadımdan öğlene kadar yataktan çıkmadım.Herneyse bu böyle olmaz biliyorum.Ama hata benim oldu.Burda okuyup duyduğum karışık yumurta olayını onada anlatmıştım.Kendimize bir şans daha tanıyalım kendimizinkilerle bir daha deneyelim olmazsa söz dedi.Artık bu söze inancım kalmadı.Çünkü aynı heyecanı onunda hissettiğini sanmıştım yanılmışım.Yapamayacağımı sandığı için destek veriyor gibi görünmüş demekki.Oysa bilmiyor umutlarımı yıktı.Bu yaşta bu moral ve bu yumurtalarla yapılacak tüpten hiç bir hayır gelmeycek biliyorum ama başka çareside yok.Buradaki tüm arkadaşların duacısıyım.Efsune beni lütfen bir ara listeden sil olurmu.Çünkü gelip okuyacağım ve adımı o listede gördükçe üzüleceğim.
Hepinizin takipçisiyim Allah hepimizin yüzünü bir şekilde güldürsün.Lütfen benim içinde dualarınızı gönderin.Sevgiyle kalın.

#ay ne güzel bir haber,allah anali babali büyütsün cnm .annelik bu iste fedakarlikla katlanip dogum yapmissin tebrikelr cnm.insallah darisi diger anne adaylarina kucagina sag salim alabilmek cnm.
#sutun icinde bol bulgur pilavi ye cnm,corba ic .. gerci bilincli anneleriz yinede yazmakta fayda var cnm.
cok sevindim ,bol paylasimalrini bekleriz ,dugu düsünceni hep yaz bizede cok faydasi olacaktir..
#iyi geceler.gör üzere
sevgiler.

önceki soruna yazina istinaeden yaziyorum cnm ,okudum ama unutmusum cevaplamayi bugün yine gördüm yazayim dedim.

Evet bebek konusunda her sorunu cevaplarim cnm ,tabiki tecrübelerimizle yardimci olurum cnm ,süphen olmasin.kendimi bu konuda iyi yetistirdigimden eminim.
iyi geceler

Canım Ben erken adet oldum .firdevs hanım başlayalım diyor.yarın üçüncü günüm olucak ilaca yarın başlarız dedi.sizdede mi böyle oldu...

sevgili beloka neden kendini bu kadar üzüyorsun, bak eşin yanında işte . oda kendi duygularını ifade etmiş. eğer benimde tüp şansım olsaydı bir kez daha deneyebiliirdim.. belki kocanın içine bu şekilde bir his doğuyor .. sana yapmayalım demiyor ki bir kez daha şansınızı denemek istemiş makul bir istek kanımca.. ağlayıp, üzülüp kendini hırpalama.. eşinin dediklerini sakin kafayla düşün.. evet biz kadınlar çok hırpalanıyoruz ama yumurta rezervinde umut varsa belki gözden geçirmek gerekir.. olmadı donasyona gidersin yine..

Canım Ben erken adet oldum .firdevs hanım başlayalım diyor.yarın üçüncü günüm olucak ilaca yarın başlarız dedi.sizdede mi böyle oldu...

Tresss yine stres halindesin yahuu..
arkadaşım sen de benim gibi erken menapoz değilmisin. adetin herhangi bir zamanı başlayabilirsin .
önceki denememde yine ilaçla adet olmuştum . adet başlayalı bir hafta olmuştu estrofeme başladığımda..
hai şu steresi kenara bırak ve tedavine odaklan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…