Sagol canim tavsiyen icin, her fikire tavsiyye acig ben. Bir kap su daha denemedim. Evet birakmak istiyom berbat aliskanlik yapiyo. Tuzlu suyla yikiyom oda ama iyi geliyo ama yarim saat sonra yine kapaniyo ve nefes alamiyom ve panikden tansiyon cikiyo.
Insallah sende yarin hamile oldugunu ogrenceksin canim ve hayirli gebelik yasiycaksin.
Sagol canim tavsiyen icin, her fikire tavsiyye acig ben. Bir kap su daha denemedim. Evet birakmak istiyom berbat aliskanlik yapiyo. Tuzlu suyla yikiyom oda ama iyi geliyo ama yarim saat sonra yine kapaniyo ve nefes alamiyom ve panikden tansiyon cikiyo.
Insallah sende yarin hamile oldugunu ogrenceksin canim ve hayirli gebelik yasiycaksin.
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla canımmmmkızlar benimde sonucum yarın belli olcak ve yarın eşimide yurt dışına uğurlaycam...öyle bi duygudayımki şuan yarın test yapacak cesaretim kalmadı desem yeridir...
rahim kalınlığımı dün ölçtürdüm 10mm çıktı,normalde 24ünde sperm vercektik şimdi İrem hanımla görüştük 25 inde burda olacaksınız,donör nedeniyle dedi.acaba uçak biletleri nedeniyle mi böyle yaptılar şimdi.5.gün transferine yetişmez ise dedim yetişir dedi,canım sıkıldı biraz kızlar 5.güne yetişirmi rahmim biraz fazla kalınlaşmış Firdevs hanımımı arasam kafam karıştı şimdi:44::44:
estrofeme başlayalı 8.günü sence normal mi?25 de sperm verilecek eğer 5.gün olursa 30 unda transfer daha 9 gün var transfere bakalım hayırlısıarkadaşım kaçıncı gün bu rahim kalınlığının ölçümü 10 çıktı ..
estrofeme başlayalı 8.günü sence normal mi?25 de sperm verilecek eğer 5.gün olursa 30 unda transfer daha 9 gün var transfere bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?