Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden yazıyorum bilin bakalım?kbrıstan otele yerleştik bebişleri almaya geldik.Allah ım lütfen hayırlısıyla hamile kalmamı nasip et amin.....kızlar hadi sıra ben degönderin pozitif enerjilerinizi bana bol dua edin çok ihtiyacımız var.bu arada baharcığım çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin,dün giremedim internete ama hep seni düşündüm tebrikler bana dua edin görüşürüz.......![]()
Haydi bakalım sıra senin sıran :) al gel bebişleri. Her işiniz rast gitsin.
Kasıklara ve bele sıcak suyu hiç duymamıştım ben. Sen nereden duydun? Bana çok sağlıklı gelmedi. Doktora sor istersen.
Bol istirahat ve protein iyidir :))
arkadaşım ohh gitmişssin tatile ne güzel.. haydi bakalım bu güzel tatilde hamile kalıp gel:)
gönlümüz enerjimiz seninle birlikte .. zaman mekan, kişiler ve süreç hayrına işlesin..
sahi şu paket programa uçak biletleri de dahil miydi ?
.Allah ım hayırlısıyla bir olsaaaa.pozitif enerjileri göndermeye devam bana.bol dua edin canlarımmmm hepinizi öpüyorum sevgiyle kalınnnn![]()
km lerce öteden enerjinizi gönderdiniz rahim ölçüm iyi geldi10.1mm dedi,Firdevs hanım eşim sperm verdi,büyük ihtimalle 5. gün olabilir dedi,bakalım inşallah.Firdevs hanımve irem hanımla tanıştık sağolsunlar ikisi de çok tatlılar sıcak kanlılar,ben herzamanki gibi gözyaşlarımı tutamdım biraz sulugözüm,İrem hanımla konuşurken çok duygulandım.merkez öyle çok gelişmiş değil ama iyiler sağolsunlar.ovitrellemi yaptı Firdevshanım hiç acımadı elleri dert görmesin.o uğurlu elleriyle bebişlerimi de rahmimi yerleştiriversin hayırlısıyla.bakalım irem hanımdan haber beklicez kaç yumi oldu kaçı döllendi kaçı 5.güne ulaşacak.Firdevs hanım 4 embriyo diyor ben de 5 bakalım ne olacak:)))ne bileyim nasıll yapsak 4 e tamam mı desem yardımmmm:.Allah ım hayırlısıyla bir olsaaaa.pozitif enerjileri göndermeye devam bana.bol dua edin canlarımmmm hepinizi öpüyorum sevgiyle kalınnnn![]()
inşallah canım Türkiyem cennetmiş yaaa.bu gün geldik pek bir yer görmedik ama ben şimdiden Türkiye yi özledim ne olurdu yani donasyon Türkiye de de yasal olsaydı,bizi buralarda süründürmeselerdi,neyse yapcak bir şey yok.beni unutmayın pozitif enerjilerinizi gönderin bol dua edin![]()
iyi akşamlar arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.
ben kendimi anlatayım sonra yavaş yavaş tanışacağımızı umuyorum. ben 44 yaşındayım kaç tüp denedim kaç yumurta takibi yaptırdığımı inanın hatırlamıyorum. yani o kadar çoktu hangi dr iyi dense oraya koştum 15 yıllık evliyim.ilk yıllar korundum sonra miyom ameliyatı oldum sonra rahim zor toplandı rahim toparlandı yumurta rezervi azaldı kalitesiz oldu bir kez yumurta takibinde hamile kaldım ve düştü sonra çok çok üzüldüm.ve kanser oldum uzun bir tedavi süresi çok zor günler ama çok şükür iyiyim bu arada tedaviye başlamadan 2 gün önce adetim bitti adetim çok çok düzenli idi.ışın dan 2 gün önce son adetimi gördüm ve bir daha adet olmadım 2 yıldır hastalığı tamamen atlatınca bebek özlemim yine depreşti.ve sizin yazılarınızı okudum acaba olabilirmi diye düşünüyorum.dr derseniz kadın doğum dr una 2 yıldır hiç uğramadım öyle çok dr ile muhatap oldum ve dr fobim oluştu ki çok çok korktum korkuyorum gitmedim ha bu arada ışın dan dolayı troidde nodül oluştu.ve tsh çok yüksek çıktı troidin hiç çalışmıyor dediler levitron 100 den hergün 1 adet içiyordum.tekrar ölçtürdüm tsh sınırın altına düştü ilacı yarıma düşürdüler.arkadaşlar başınızı ağrıtmayayım bende hikaye çok kısaca donasyon düşünüyorum ve tabiiki sizlerden destek bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun hamile arkadaşları kutluyorum diğer arkadaşlara da tez zamanda nasip etsin inşallah.arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.bu arada forumun başını günlerdir okuyorum heniz 60.sayfadayım sonları hergün okuyorum tekrar görüşmek üzere.
km lerce öteden enerjinizi gönderdiniz rahim ölçüm iyi geldi10.1mm dedi,Firdevs hanım eşim sperm verdi,büyük ihtimalle 5. gün olabilir dedi,bakalım inşallah.Firdevs hanımve irem hanımla tanıştık sağolsunlar ikisi de çok tatlılar sıcak kanlılar,ben herzamanki gibi gözyaşlarımı tutamdım biraz sulugözüm,İrem hanımla konuşurken çok duygulandım.merkez öyle çok gelişmiş değil ama iyiler sağolsunlar.ovitrellemi yaptı Firdevshanım hiç acımadı elleri dert görmesin.o uğurlu elleriyle bebişlerimi de rahmimi yerleştiriversin hayırlısıyla.bakalım irem hanımdan haber beklicez kaç yumi oldu kaçı döllendi kaçı 5.güne ulaşacak.Firdevs hanım 4 embriyo diyor ben de 5 bakalım ne olacak:)))ne bileyim nasıll yapsak 4 e tamam mı desem yardımmmm:.Allah ım hayırlısıyla bir olsaaaa.pozitif enerjileri göndermeye devam bana.bol dua edin canlarımmmm hepinizi öpüyorum sevgiyle kalınnnn![]()
Gunaydin arkadaslar, durugen in hala sonucunu ogrenemedik sanirim? Yoksa benmi kacirdim?? Birkisi daha vardi onunla birlikte okimdi?
Canim benim tebrik ediyorum!!!! Insallah güzel hamilelik yasarsin ve Allah kucagina almayi nasip eder!!!!!!
Ilk utrason ne zaman??
cook mutlu oldum,darisi bizim basimiza insallahhh
ne güzel haber cnm
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin....
canim benim cok mutlu oldum inan.Allah tamamina erdirsin insallah.boyle guzel haberlerle dolsun hep topigimiz![]()
Ooohhhhh hayırlı olsun çok sevindim.... Şimdi farklı bir süreç başlıyor hadi . BAkalım....)
çok sevindim canım Allah kucağına da almayı nasip etsin senin ve hamile olan herkesin :)
canim gözün aydin cok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallahh...
Baharım tebrik ederim canım sonucuna sevindim Allah tamamına erdirsin!...
Theo seni hiç tanımıyorum ama akşam rüyamda gördüm bi yerde oturmuş sohbet ediyorduk birde yanımızda bi erkek çocuk vardı galiba o senindi. umarım hayırlara vesile olur arkadaşım ben hissediyorum senin bu sefer pozitif olcak Allahın izniyle...
Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.Yaşanacak çok güzel günlere
Baharım tebrik ederim... Allah tamamına erdirsin canım...
ne güzel bir haber Allah tamamına erdirsin,,
gözün aydın, İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın...
herşey çok güzel olsun...
Canım tebrikler.çok sevindim.dürügen ve teo sizlerde sonuçlarınızı paylaşın lütfen.tedavinizin tüm sürecinde bete etsin.sonucunuda bizden esirgemeyin.Sizinle birlikte bizde sevinelim bekletmeyin bizii
Baharcım maşallah çok sevindim sonucuna .. bize bahar havası yaşattın..
2 gün sonra tekrar hcgye bakıldığında yine sevineceğiz seninle
sağlıcakla huzurla bebişini kucağına aldığın günleri de paylaşmak nasip olsun..
hayırlı olsun arkadaşım..
Baharımmm canımmmmm tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin çokk sevindim..Darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inşallahhhh
Baharim tebrikler . Cok sevindim..
hayırlı olsun arkadaşım.. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH.
HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.
Canim arkadaslarim hamileliginiz nasil gidiyor? Yenilikeri paylasirsaniz sevinirim...
Birini daha unuttuysam yeni hamilelerden bagislayin...
Aykizin sen naptin en son durumunu merak ediyorum canim
kızlar sizlerde haziran kafilesisiniz..şimdiden bol sanslarrben
Tress
Minasare
ee var mı başka artıran
sanırım üçümüzde aynı tarihlerde oralarda olacağız
nasipse bu kez daha uzun kalacağız gibi görünüyor eşimin isteğine göre
haydi bizde buluşalım :)
senin geçtiğin yolardan şimdi ben geçiyorum,bu gün limana yürüdük ama bilmediğimizden mi Türkiye yi mumla aradık su yok içki var,yiyecek bir şey bulamadık doğru düzgün.oteli bizde beğendik havuz başı özellikle çok güzel.hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin,bana da dua edin de hayırlısıyla hamiş kalabileyim.canım sana kaç embriyo transfer edilmişti?görüşürüz öptümmmkızlar sizlerde haziran kafilesisiniz..şimdiden bol sanslarr
kardelenkaranfil canım kıbrıstamısın:)) yolun açık olsun,bebişlerini alıp gelcen inşallahhFirdevs hocanın eli uğurlu gelcek inşallahh
iremde çok tatlı ve canayakın,aklına takılan en ufak şeyi çekinmeden sorabiliyorsun,hemen yardımcı oluyor...bende büyük Anadolu otelde kaldım,otel güzel ve çok çok yürüdüm havuz başında,sahile doğru,taksiyle 10 tl tutuyordu,ama yürüyüş iyi diye eşimle biz bol bol deniz kenarına yürümüştük...dualarım seninle canım
![]()
kızlar 10 gün sonra doktora gitmem gerek ama nereye gitceğimi bilmiyorum,kan tahlilimi aile hekimliğimde yaptım,şimdide bi kadın doğumcu bulmalıyım ama özelmi devletmi daha mantıklı bi seçim olur bilemiyorum,sizler ne yaptınız yardımcı olun bana lütfen...
Baharim1980 tebrim ederim unutmuyorum ben de hastahanedeyken sen bana özelden yazmistin duani seninde yüzünü Rabbim güldürdü kılabildigim bir namazda adini gecirmistim ALLAH kucaklarimiza almayida nasip etsin bütün bekleyen hamislerimize transfer olacaklarada yeni gidecek olanlarada bol bol şans versin du ediyorum. ALLAHA EMANET OLUN İNSALLAH .
senin geçtiğin yolardan şimdi ben geçiyorum,bu gün limana yürüdük ama bilmediğimizden mi Türkiye yi mumla aradık su yok içki var,yiyecek bir şey bulamadık doğru düzgün.oteli bizde beğendik havuz başı özellikle çok güzel.hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin,bana da dua edin de hayırlısıyla hamiş kalabileyim.canım sana kaç embriyo transfer edilmişti?görüşürüz öptümmm![]()