proluton depot toplam 4 tane vuruldum transferden sonra.inşallh canım dediğin gibi olur da değerim artıverir.üzülüyorum üzülüyorum hem de çok ama yapabileceğim bir şey yok sevindirdi bizi önce şimdi de böyle oldu.firdevs hanım 2 gün sonra tekrar baktır dedi.kanamam hiç olmadı.bana dua edin arkadaşlarımmmmm

canim malesef kanama cok gec geliyor 2.kez negatif gormus biri olarak degerim düsük ciktigi halde adet olana Kadar hep umutlandim belki yanlislik oldu belki hata yaptilar vs malum insan o Kadar cok hamile moduna giriyorki inanamiyor heleki mide bulantilarim falan vardi ilaclardanmis iyice inanmistim hamile olduguma neyse hakkimizda hayirlisi cnm rabbim ne taktir ediyorsa onu yasiyoruz TRESS ve KARANFIL tskr ederim canlarim Allah hepimizin yardimcisi olsun ....

canim malesef kanama cok gec geliyor 2.kez negatif gormus biri olarak degerim düsük ciktigi halde adet olana Kadar hep umutlandim belki yanlislik oldu belki hata yaptilar vs malum insan o Kadar cok hamile moduna giriyorki inanamiyor heleki mide bulantilarim falan vardi ilaclardanmis iyice inanmistim hamile olduguma neyse hakkimizda hayirlisi cnm rabbim ne taktir ediyorsa onu yasiyoruz TRESS ve KARANFIL tskr ederim canlarim Allah hepimizin yardimcisi olsun ....

canım ben zaten hala ilaçları kullandığım için kanama beklemiyorum zaten,arkadaş değerin düşmesi nedeniyle ilgili sormuştu onu cevapladım.canım yapabileceğim bir şey yok takdir Allah ın .insanoğlunun elinden gelenler bir yere kadar,bizim de çilemiz buymuş.senin nasıl gidiyor canım test günün ne zamandı.dikkat et kendine

kızlar selam
cuma buraya geldik girne-alsancakta bir otelde kaldık leptopum nedense kablosuz ağı göremedi nete giremedim.
cumartesi sperm verdik beklemedeyiz plaja falan gittik gezdik tozduk güneşlendim bol bol ama denize girmedim.
bugun yakın diye lefkoşede bir otele yerleştik.
allah nasip ederse transferim perşembe olacak..
verda hanım muayene etti rahim gayet iyi durumda, embriyolarım da iyi durumdaymış

şu an turist modunda geziyor ve ilaçlarımı kullanıyorum..
offf forumu özlemişim net cafeden girebiliyorum yarın tekrar gelirim :)

Şirinlerimi alıp evime öyle gideceğim kısmetse ..:)

herkese sevgiler selamlar ..
Allaha emanet olun ...

Uzun süredir seni göremyeince merak ettim ,ama bugün paylasiminda icim rahatladi.
en son skypeden yazmistin tatile gidiyorum diye icim rahat etti.
Bu arada nasilsin? iyimisin? simdi sakin döneme girdim sükür ,büro ve sirket isi vardi konsantre olamadim pek.
uygunsan görüsebiliriz cnm.
Hala burdayim gidemedim adaya ayak basamadim ,vardir herseyde bir hayir..
özelden görüsmek üzere ..ne zaman dönüyorsun? sevgiler cnm.
esenkal .

kızlar selam
cuma buraya geldik girne-alsancakta bir otelde kaldık leptopum nedense kablosuz ağı göremedi nete giremedim.
cumartesi sperm verdik beklemedeyiz plaja falan gittik gezdik tozduk güneşlendim bol bol ama denize girmedim.
verda hanım muayene etti rahim gayet iyi durumda, embriyolarım da iyi durumdaymış

Allaha emanet olun ...

Hosgelmissiniz Kibrisa,
dualairmiz sana cnm,insallah güzel bebsilerini alip geleceksin.
sevgiler.

kızlar selam

Allaha emanet olun ...

canim herseyin yolunda gitmesine cok sevindim insallah bebeklerini alip geleceksin dualarimiz ´seninle sevgiyle kal..

canım ben zaten hala ilaçları kullandığım için kanama beklemiyorum zaten,arkadaş değerin düşmesi nedeniyle ilgili sormuştu onu cevapladım.canım yapabileceğim bir şey yok takdir Allah ın .insanoğlunun elinden gelenler bir yere kadar,bizim de çilemiz buymuş.senin nasıl gidiyor canım test günün ne zamandı.dikkat et kendine

benim test gunum insallah birdaha denedigimde canim ben 2. kezde negatif aldim malesef :( umarim senin degerin yükselir sevgiyle kal.....

kızlar selam

Allaha emanet olun ...
hayırlı transferler canım, bebişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallah şimdiden hayırlı transferler

kızlar selam

Allaha emanet olun ...

oh oh gezin tatilinde tadını çıkarın böylece canım. innnşşaallah çekirdek aile olarak döneceksiniz kıbrıstan:)))

kızlar selam

Allaha emanet olun ...

Ay canim hayirli olucak bu defa insallah..demek persembe transfer...güzel hayirli bir günde......tatil moduna girmen cok ama cok iyi..insallah güzel bir transfer gecirirsin canim..kac tane embyro alicaksiniz - yani blasto?

Mormenekse canim, 18mm fazla büyük degil, ilginc hemen catlatma ignesini vermeleri. hangi merkez bu? ben istanbul bahceci de bir de almanyada 7 kez tüp bebek yaptirmistim kendi yumurtalarimla o zaman, almanyadakilerde 18mm den hemen catlatiyorlardi, istanbuldaki bahcecidekiler genelde söyle 20-22 ye kadar bekletiyorlar. cetrotide aliyorsun dimi? yani catlatmayi önleyen igne.
12-13 civarindakiler evet bos cikabilir, genelde 14mm den sonra icinde olgun yumurta olabiliyor diye biliyorum. aslinda söyle1-2 gün daha bekletseler, her gün yumurtalar biliyorsundur 2mm büyüyor. doktorunla kuskularini konus derim. ama bu durumda tedaviyi birakmam senin yerinde olsam. ben kist var zannettim.[/QUOTE]

canım doktor süreci iptal edelim dedi ben maslak acıbademe gidicem ama hazırlığımı bulunduğum şehirdeki anlaşmalı bir doktora yaptırıyorum cetrotide yaptım önceki gün ama sanırım yetersiz oldu çünkü progesteronum yüksek çıktı doktorum yeni bir çalışmaya göre progesteron yüksek ise tutunma ihtimali çok düşüyor dedi birde yumurtaların boş çıkma ihtimali vardı büyük yumurta zaten 20 mm olmuştu.diğerleri 15 civarıydı.bir dahakine lucrin yapalım önce dedi bana mantıklı geldi sen tüp bebek hazırlığında lucrin kullandın mı canım?

canım nasılsın?nasıl gidiyor bakalım hamilelik,hazırlıklar ne durumda,bebişlerine neler aldın bakim:))

Selam canim, ben pek iyi degilim de bebislerim iyiler insallah - haftaya yine kontrolümüz var. ben pek uyuyamioyrum canim artik, her tarafim agriyor, nefes alamiyorum derken hep sabahliyorum yani. ama olsun sikayet yok diyorum, ne kadar da bazen zor olsada, Allahima bin sükürler olsun diyorum.

senin bebislerin nasillar? tekrar kontrol ne zaman?

neler mi aldim: nihayet mobilyasini ismarladik da benim de icim rahatladi. beyaz mobilya sectimki, dekorasyonu renkli yaparim diye, ikiz arabasini ismarladik, sonra bu arabalarda tasinmasi icin varya maxicosi onlari ismarladik, kiyafetler desen ilk 3 ay icin hemen hemen var sayilir, yillardir biriktirdiklerimi gözden gecirdim :) bir kac tulum, havlu derken daha tabii alis veris yapmam gerek. simdi bu günlerde oturma odasinda cocuklar uyandigi zaman nerde yatirabilirim diye onu düsünüyoruz, ona göre bi bessik mi alsak diye karar veremedik. siz nasil yapacakasiniz, sen almaya basladinmi esya falan?

Mormenekse canim,
lucrin ignesini hic bilmiyorum canim..onu bastan aliyorsun sanirim dimi, yani 7. gün falan degil?
insallah hersey istedigin gibi gider canim ya. acibadem de tüp bebek merkezi oldugunu bilmiyordum. ben istanbulda yaptirdigimda bahceci ye gitmistim, cok ama cok iyi bir merkez ve doktorlari da öyle.

canim, bugün mü tekrar kan vericektin? verdnmi, ne zaman sonucu alicaksin?
insallah herseyin hayirlisi. aklimizdasin, bizlere haber ver canim..

Selam canim, ben pek iyi degilim de bebislerim iyiler insallah - haftaya yine kontrolümüz var. ben pek uyuyamioyrum canim artik, her tarafim agriyor, nefes alamiyorum derken hep sabahliyorum yani. ama olsun sikayet yok diyorum, ne kadar da bazen zor olsada, Allahima bin sükürler olsun diyorum.

senin bebislerin nasillar? tekrar kontrol ne zaman?

neler mi aldim: nihayet mobilyasini ismarladik da benim de icim rahatladi. beyaz mobilya sectimki, dekorasyonu renkli yaparim diye, ikiz arabasini ismarladik, sonra bu arabalarda tasinmasi icin varya maxicosi onlari ismarladik, kiyafetler desen ilk 3 ay icin hemen hemen var sayilir, yillardir biriktirdiklerimi gözden gecirdim :) bir kac tulum, havlu derken daha tabii alis veris yapmam gerek. simdi bu günlerde oturma odasinda cocuklar uyandigi zaman nerde yatirabilirim diye onu düsünüyoruz, ona göre bi bessik mi alsak diye karar veremedik. siz nasil yapacakasiniz, sen almaya basladinmi esya falan?

canım inşallah sağlıkla doğarlar ve eskitirler aldıklarını:) bizim haziranın 20sinde kontrol var tekrar.şimdilik herşey yolunda gözüküyor bakalım hayırlısı. ben daha bişey almadım. yengem hollandadan gelmişti geçenlerde zwitsal in bakım setini almış.emzik ve emzik askısı almış 2şer tane.çook tatlılar yaa:) bi 4hafta daha geçsinde almaya başlarız bizde.arkadaşım bebek battaniyesi ördü 1tane. bitanede ben örücem.nöbetlerim oluyo bu aralar çok sık.nöbetlerde örerim:) salon için park yatak alabilirsin belki. benim ev pek küçük.galiba ben iki park yatak alıcam yatakodasına sadece.ama belli de olmaz.küçük odamdaki koltukları bir yere koyabilirsem oda yapabilirim de.bilmiyorum canım. hadi kendine çoook dikkat et canımm.

Mormenekse canim,
lucrin ignesini hic bilmiyorum canim..onu bastan aliyorsun sanirim dimi, yani 7. gün falan degil?
insallah hersey istedigin gibi gider canim ya. acibadem de tüp bebek merkezi oldugunu bilmiyordum. ben istanbulda yaptirdigimda bahceci ye gitmistim, cok ama cok iyi bir merkez ve doktorlari da öyle.

canım bahçecinin kadın doğumcuları iyi ama bizde eşim için iyi bir ürolog ve mikrobiyolog lazım iyi diye duyduk gidicez bilmiyorum ki bahçeci imkan olarak nasıl orayı da düşünebilirdik aslında kımet artık.zaten iptal oldu sürecim 2 ay sonra dedi doktor kısmetse ağustosta başlıcm.adetin 21. günü lucrin yap sonra adetle birlikte tedavi başlarız dedi doktor firdevs hanımda aynı tedaviyi vermişti forumdan biliyorum keşke en başından yapsaydık o kadar aksilik çıktı ki sanki boşa kürek çekiyorum gibi hissettim önce tiroit sorunu sonra prolaktin ve şimdi de iptal olunca iyice bunaldım hayırlısı eşimde bu son başka hiçbirşey yapmam dedi dün donasyonu kastediyor bende ne yapıcaz dedim o zaman boşanalım dedi direkt herşeyin hayırlısı o direkt söyleyince bende sinirimden hiç denemden boşanalım o zaman dedim .çok bozuldm ben onca şeye katlanmışken burnundan kıl aldırmıyor ne yapabilirim çok istiyorsa boşanırım yapacak bişey yok.:50: neyse başınızı şişirmeyeyim şimdi .durumlar karışık anlayacağınız.

Back
X