nasıl geçiyor hamileliğin arkadaşım sorun yoktur inşallah

benim kahverengi leke bazen ama bazen pembe
oluyor seninde öyle oluyormu acaba seninde ikiz ya merak ediyorum.
cevap yazarsan sevinirim.

selam canim.
iyiki ugradin yani be kiz :) gel iste ara sira buraya
bende de lekeleme var idi, kirmizi kan olmadiktan sonra hic korkma. lekelemeler sanirim 13-/14. hafta sonra kaybolmuslardi. yerlesmeden eski kan olabliyor, veya progestan kapsulleri rahime koydugun zaman hafif zedelemeden oluyor. o yüzden mesela tirnaklarin mutlaka cok kisa olsun. hamilelikte kan dolasimimiz cok kuvvetli oldugu icin, hemen ufacik zedeleme kanatabiliyorda.
migde bulantin sanirim daha gecmedi..oda gecer insallah yakinda..bende 16./17. hafta gibi gecmisti. ondan sonrada ama migde yanmasi baslamisti. onun icinde hap kullaniyorum. iyi bak kendine.

tamda siz yazdığınız zamanda bu kadar olur..
iğneye gittim geldim wcye girdim kahverengi leke gelmiş.. birden ödüm patladı
doktorumu aradım , ağrı varmı falan diye sordu .. normalmiş . eğer bir daha olursa gel hemen dedi..
umarım olmaz çook korktum

arkadaşlar bugün lucrin depota yaptırdım. sayılı günlerim kaldı. benim içinde dua edin. dualarınıza ihtiyacım var...

Canım HİT teki doktorum bana da doğum kontrol hapı ve adetimin 18. günü kullanmam için lucrın depot verdi. Sanada yumurta ürettiğin için vermiştır değilmi.

Canım sen adetin kaçıncı günü kullandın Lucrini,

Sanıyorum senin 2. denemen, canım dualarımız seninle. İnşallah pozitifle dönersin .Allahım bu uğurda çaba harcayan hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

Bol şans canım...

selam canim, öncelikle hosgeldin foruma. seninle daha yazismadik simdiye kadar. yorulduguna inaniyorum, kolay degil....bende 7 kez denedim kendi yumurtalarimla, bir defa düsük oldu, baska hic tutmadi. sonra donasyonda ilk denemede oldu. bende genc degilim, yasim 42.
demek istedigim sana, bu yola girdiysen, emeklerinin karsiligini alicaksin canim insallah. gercekten yas o kadar fazla fark etmiyor, bazen donasyon yapan 30lardaki arkadaslarda 3. kez tutuyor, bazen de 45 yasinda bayan ilk kez tutturuyor. yani bence donasyondaki yumurta kalitesinide cok bagli. sora bilirmiyim senin yasin kac? karamsar bakma sakin olaya.
insallah herseyin hayirlisi.

Son düzenleme:

evet canim hic korkma, biraz fazlalasirsa uzan yat, fazla kendini yorma. benim lekelenmeler basladiginda o zaman 3 hafta ise gitmedim, evde daha cok yattim canim. taze kan olmadiktan sonra hic merak etme. bu lekelenmeler bir kac hafta sürebilirde...progesteronu düzenli al önemlisi birde bu.

Canım, ben seni takip ediyorum. Geçen seneden beri forumdayım ama işlerin yoğunluğundan birde aldığım negatif sonuçtan sonra daha az girmeye başladım. Şimdi okullar tatil olunca daha sık girmeye başladım foruma.

Gerçekten yorucu bir süreç. Benim kendi yumurtalarımla 4 tüp bebek denemem var. Geçen senede Doğuşta donasyonum var. Değerlerim 30 la başlayıp 50 lerde son buldu.

Şimdi de hala yumurta ürettiğim için doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Normalde haziranda düşünüyordum ama şimdi ağustos ayına kaldı. Sanırım yaklaşık ramazan bayramında orta olucağım gibi gözüküyor.

Bu arada ben 46 yaşındayım canım.

Sevgili arkadaşım sende bayağı uğraşmışsın ama meyvesini almışsın . Ne mutlu sana .... Doğuma az kaldı sanırım...

Tanrım bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin.

Umarım çok güzel ve mutlu bir anne olursun canımcım..

Canım özelden yazamıyorum.
İyi dileklerin için teşekkür ediyorum canım,

Canım ya buradaki doktorumun önerisiyle HİT ite karar kıldım. Daha önce Batum ve acaba yeniden Doğuş mu diye düşünmüştüm ama artık kararımı verdim.

Geçen sene Doğuş için gittiğimde kendimle ilgili doktorun ilaçları dışında bir hazırlık yapmamıştım. Şimdi doktorum (buradaki) olası riskleri elememiz gerektiğini söyledi. Rahim usg, Histereskopi, tüplerdeki herhangi bir enfeksiyon olabilir diye Klamidya bakıldı. Eşimede Sitogenetik analiz yapıldı. Hepsi iyi çıktı sorun yok.
Bu arada USG tüplere bakılıyor problem var mı diye. Histerskopi daha farklı genel anesteziyle rahim içine bakılıyor. Her hangi bir problem varsa müdahale ediliyor. Benimkinde bayağı kesme biçme işlemi yapmış sonradan izledim ben işlemi.
Canım protokole gelince hemen hemen aynı gibi. Sadece Firdevs son beş gün kullanılmak üzere monodoks adlı antibiyotik vermişti. Eşimde kullanacaktı. HİT de farklı olarak emzikli annelerin kullandığı vitamin vermiş takviye amaçlı.
Aslında her yerde benzer işlemler yapılıyor. Doktorların ilgisi oldukça iyi. Laboratuarlarını bilemiyoruz. SANIRIM BİRAZ ŞANS, DOKTORA GÜVEN ve bizim fizyolojimizle ilgili sağlık sorunlarının olmaması. Bir şeylerin atlanmaması. Testlerin yapılma nedeni bu.
Canım umarım en kısa zamanda sağlıklı karar verir ve yeni bir enerjiyle başlarsın. Tanrı hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

adet olmam cok gecikti ve galibada uzun süre olmayacagim..
Donasyonda sorun olmazmis?? ne kadar dogru??
adet olmam sart dgeilmis ve trasnfer icinde olabilirmis??
yaptiran varsa biraz bilgi rica etsem..
okudum bir yerde ama cok bilgim yok..
acil paylasirmsiiniz?
sevgiler.

tek tek herkesi kutlarim,hamile kalanlar var.
darisi diger tüm annelerin basina?
sevgiler

Sevgili Helun, sagol canim. sende meyvesini alicaksin hic merak etme. cok eminim. 46 yas hic bisey. birde rahmin de bisey yokmus. o yüzden sanirim iste ilkinde sansin tutmadi. zaten ilk transferde illa yüzde yüz sans diye bisey yok. insallah bu defa yaptirdiginda saglikli hamilelik yasiycaksin.

Sevgili Larax, ilginc hala adet görmedigin. ama hamile olabilirmisin acaba? yani adetim gelmedi diyosun bir an öyle aklima geldi. ben maaelesef bu konuda yardimci olamiycam, ama benim duydugum adet olmayanlardada transfer yapiliyor. cünkü düsün menopause de olanlar. ama detaylarini bilemiycem canim.

Canım halen Adet olmaman ilginç...acaba ilaç dozajını biraz yükseltsen mi diyorum.laraxcım forumda adet olmadan giden ve hamile kalan arkadaşımız Anisha var .Oda senin gibi adet olamadan gitmişti.Anishayla yazışıp detayları öğrenebilirsin.hakkında hayırlı güzel şeyler olsun canım benimm

sevgili bebek nasilsin? iyimisin ? insallah kisa azamanda kucagina alacaksin.darisida bize isnallah.

yaklasik 2,5 aydir evet görmedim .ama bazen uzun olunca trasnfer yapilyiormus..zaten yastan dolayi olmasamda sorun teskil etmyior ama birebir arkads varsa umarim görüsme sansim olur..soracakalrim olacaktir tabiki..
tsk ederim benim adima endise duyman cnm.
hamile degilim benim pasam sürekli yurdisinda - hmaile olamam ..zaten mikroya odakliyim..
evet Anischa vardi ama dogum telasi vardir ,belki okursa cevaplamsini isterim.
svegiyle kalin
esenkalin .bye

sagol cnm ,

hayir cnm olmadim,zaten bu sene ilginc oldu adetlerim.
ialcimin dozu cok düsüktü ondan olsa gerek birde sadece iki hafta kullan dedi ondandir.
ama sorun yok dediler adet olamdanda mutlaka tarsnfer olur sorun etme dediler.
ama varsa arkadas soracakalrim olacaktir..
galiba Anisha Ispanyada yapti?
insallah cnm.
sen ansilsin? bebeislerin nasil? allahim tamamina erdirsin cnm.
darisida bize insallah .
sevgilerimle .

canım ben cyclo proginovaya başladım adetim gelince başlayacağım ama henüz dr kararı veremedim nedense bu konuda çok kasıldım,tüp bebek dr um mehmet emin kaptan ve berk en iyilerden diyor ama ben firdevs ile verdaya odaklanmıştım,adet gelene kadar noktayı koyarım herhalde:) 2. deneme ve yaş da 46 olunca insan bayağı bir düşünüyor

içimi öyle rahatlattın ki anlatamam...sağol...inşallah bende senini gibi tüm süreci burada paylaşabilirim...inşallah kolay sıkıntısız huzurlu bir doğum nasip etsin allahım...kenedine bebişlere iyi bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…