nasıl geçiyor hamileliğin arkadaşım sorun yoktur inşallah
benim kahverengi leke bazen ama bazen pembe
oluyor seninde öyle oluyormu acaba seninde ikiz ya merak ediyorum.
cevap yazarsan sevinirim.
arkadaşlar bugün lucrin depota yaptırdım. sayılı günlerim kaldı. benim içinde dua edin. dualarınıza ihtiyacım var...
Canım umarım eşini ikna edersin. Çok farklı bir olay, sanırım bu fikre eşinin alışması gerekiyor. bir çırpıda evet denilebilecek bir şey değil. Üzerinde düşünüp hazmetmek gerekiyor. Eşine biraz zaman tanı.
Bizde de eşim beni ikna etmeye çalıştı, o dünden razıydı.
Canım Histereskopi de hiç canın acımıyor. Çünkü genel anestezi uygulanıyor. Uyandığında da adet ağrısı gibi biraz ağrın oluyor, o kadar işte. Korkacak bir durum yok yanı. Artık okadar çok genel anestezi aldım ki bu güne kadar bu süreçte korkmuyorum artık.
Canım, Donasyonda yaşın önemli olmadığını şöylüyorlar ama her şey normal ve embriyo tutunmuyorsa ben biraz yaşıma bağlıyorum. Ben daha önce kendi yumurtalarımla 4 tüp denedim. Olmadı. İ
Kısmet bakalım... Bu benim son şansım. Yoruldum artık. Olmaması içinde bir sebep yok gibi gözüküyor. Burdaki doktorum rahmimin bir genç kızın rahmi gibi temiz olduğunu söylüyor.
Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun . İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz
tamda siz yazdığınız zamanda bu kadar olur..
iğneye gittim geldim wcye girdim kahverengi leke gelmiş.. birden ödüm patladı
doktorumu aradım , ağrı varmı falan diye sordu .. normalmiş . eğer bir daha olursa gel hemen dedi..
umarım olmaz çook korktum
selam canim, öncelikle hosgeldin foruma. seninle daha yazismadik simdiye kadar. yorulduguna inaniyorum, kolay degil....bende 7 kez denedim kendi yumurtalarimla, bir defa düsük oldu, baska hic tutmadi. sonra donasyonda ilk denemede oldu. bende genc degilim, yasim 42.
demek istedigim sana, bu yola girdiysen, emeklerinin karsiligini alicaksin canim insallah. gercekten yas o kadar fazla fark etmiyor, bazen donasyon yapan 30lardaki arkadaslarda 3. kez tutuyor, bazen de 45 yasinda bayan ilk kez tutturuyor. yani bence donasyondaki yumurta kalitesinide cok bagli. sora bilirmiyim senin yasin kac? karamsar bakma sakin olaya.
insallah herseyin hayirlisi.
Canım, ben seni takip ediyorum. Geçen seneden beri forumdayım ama işlerin yoğunluğundan birde aldığım negatif sonuçtan sonra daha az girmeye başladım. Şimdi okullar tatil olunca daha sık girmeye başladım foruma.
Gerçekten yorucu bir süreç. Benim kendi yumurtalarımla 4 tüp bebek denemem var. Geçen senede Doğuşta donasyonum var. Değerlerim 30 la başlayıp 50 lerde son buldu.
Şimdi de hala yumurta ürettiğim için doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Normalde haziranda düşünüyordum ama şimdi ağustos ayına kaldı. Sanırım yaklaşık ramazan bayramında orta olucağım gibi gözüküyor.
Bu arada ben 46 yaşındayım canım.
Sevgili arkadaşım sende bayağı uğraşmışsın ama meyvesini almışsın . Ne mutlu sana .... Doğuma az kaldı sanırım...
Tanrım bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin.
Umarım çok güzel ve mutlu bir anne olursun canımcım..
adet olmam cok gecikti ve galibada uzun süre olmayacagim..
Donasyonda sorun olmazmis?? ne kadar dogru??
adet olmam sart dgeilmis ve trasnfer icinde olabilirmis??
yaptiran varsa biraz bilgi rica etsem..
okudum bir yerde ama cok bilgim yok..
acil paylasirmsiiniz?
sevgiler.
Donasyonda sorun olmazmis?? ne kadar dogru??
adet olmam sart dgeilmis ve trasnfer icinde olabilirmis??
yaptiran varsa biraz bilgi rica etsem..
okudum bir yerde ama cok bilgim yok..
acil paylasirmsiiniz?
sevgiler.
Sevgili Helun, sagol canim. sende meyvesini alicaksin hic merak etme. cok eminim. 46 yas hic bisey. birde rahmin de bisey yokmus. o yüzden sanirim iste ilkinde sansin tutmadi. zaten ilk transferde illa yüzde yüz sans diye bisey yok. insallah bu defa yaptirdiginda saglikli hamilelik yasiycaksin.
Sevgili Larax, ilginc hala adet görmedigin. ama hamile olabilirmisin acaba? yani adetim gelmedi diyosun bir an öyle aklima geldi. ben maaelesef bu konuda yardimci olamiycam, ama benim duydugum adet olmayanlardada transfer yapiliyor. cünkü düsün menopause de olanlar. ama detaylarini bilemiycem canim.
Canım halen Adet olmaman ilginç...acaba ilaç dozajını biraz yükseltsen mi diyorum.laraxcım forumda adet olmadan giden ve hamile kalan arkadaşımız Anisha var .Oda senin gibi adet olamadan gitmişti.Anishayla yazışıp detayları öğrenebilirsin.hakkında hayırlı güzel şeyler olsun canım benimm
Canım benim adet düzenimde kürtajdan sonra bozuldu yani ekimden beri sadece 2-3 ayda bir adet gördüm,şimdi cycloproginovaya başladık adetin gelmesi için,adet düzensiz olduğu için de 16. gün şimdi ismini unuttum yumurta baskılayıcı iğne vurduracağım,adet düzeni şaştığı için dr ne olur ne olmaz gider uygunsuz bir zamanda pat diye gelir diye böyle bir tedavi uygulayacağız,bildiğim kadarıylada cyclo ile adet mutlaka geliyor
....
Ama firdevs hanım bana dedi ki; clexanı bırakırsan bebeğe birşey olmayacağını garanti ediyorlar mı dedi.
Bunun garantisini hiçbir doktor veremedi.
Ve ben doğuma kadar clexane kullandım. Nacizane tavsiyem kullanman yönünde.
Daha fazla doktora sorup daha çok kafanı karıştırma. Kullan, için rahat etsin.
Ne zaman deneyeceksin? Tarih belli mi?
canım doğal düşüklerin sebebine hep kromozom anomalisi dendi,pıhtılaşmaya bağlamadılar bana savaş bey pıhtılaşma yüzünden dedi onun için bu ısrarım..rahim filmini 2 yıl önce tüp bebek tedavisi için çektimiştim sonra gerek duyulmadı,histeroskopiyede gerek duymadılar,bilmiyorum belki doğal hamilelik hikayesi nedeniyle olabilir,offf hakikaten karışık
inşallah bu sefer bizim de yüzümüz gülecek kardelencim,allahım hepimizin yardımcısı olsun canım
Canım benim adet düzenimde kürtajdan sonra bozuldu yani ekimden beri sadece 2-3 ayda bir adet gördüm,şimdi cycloproginovaya başladık adetin gelmesi için,adet düzensiz olduğu için de 16. gün şimdi ismini unuttum yumurta baskılayıcı iğne vurduracağım,adet düzeni şaştığı için dr ne olur ne olmaz gider uygunsuz bir zamanda pat diye gelir diye böyle bir tedavi uygulayacağız,bildiğim kadarıylada cyclo ile adet mutlaka geliyor
Tsk ederim cnm,nasilsin? hayirli olsun tedavin.kalbinin götürdügü yere basla cnm.
allahim emeklerimizi bosa ciakrmasin..
evet bende gecen ekimden beri böyle sorunla karsi karsiya kaldim.3 ayda bir olmaya basladim nedense.
clyco -prognona ictim iki hafta ama gelemdi ilginc..??
yumurta baskilacak ignesi hangisi cnm?
ben henüz plan almadim ,alinca bakacagim hangileri var..)
ay evet transfer oldukmu bingo adetimiz gelirveirir ?? simdi oalamdik ama sasmaz o zaman..
tsk ederim arkadaslarim,umarim sorunsuz trasnferim olur..
sevgiler
Özelden yazamıyorum , msj sayım dolmamış oyüzden.....
16. gün 51.6 idi Sonrada sıfırlandı. Ordaki embriyoloğum Tonguz bey (ben bütün görüşmemi onunla yapmıştım , Firdevsi sadece forumdan duyduğum için taransferde onun olmasını istedim) Her şey iyiydi sadece şanssızlık dediler. Ben 46 yaşındayım. Ama rahimde hiç bir problemim yok. Yine de yaşa bağladım. Dada ünce kendi yumurtalarımla 4 tüp denemesi yapmıştım. Hiç hamilelik gerçekleşmedi.
heluncum ben de 46 yaşındayım,tüp bebek dr umun yönlendirmesiyle kıbrısa gimiştim ve dr ların dediğine göre yaşımızla beraber sadece yumurtalar yaşlanıyor rahim ise genç kalıyor yani yirmili otuzlu veya kırklı yaşlardaki bayanlarla şansımız aynı,sadece tabiiki yaşla beraber bazı sistemik hastalıklarımız ortaya çıkabiliyor ki senin sağlık durumun gayet iyiymiş o zaman hiç endişelenme,daha dr umdan yenice duydum 1964 doğumlu bayan ikizlere hamile kalmış,47 yaşınada gene aynı yani şansımız var
yumurta baskilacak ignesi hangisi cnm?
ben henüz plan almadim ,alinca bakacagim hangileri var..)
ay evet transfer oldukmu bingo adetimiz gelirveirir ?? simdi oalamdik ama sasmaz o zaman..
canım yanlışlık yapmayayım ama aklımda kaldığı kadarıyla lucrin depot iğne yapacağız,burafdaki tüp bebek dr u yarım programı verecek iletirim sana,cyclo bildiğim kadaryla 20 gün içiliyor sen hepsini bitirmedin mi acaba ondan mı gelmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?