2500 euro ödedim ikincide .ilk denememde burda doktora yönlendirmişlerdi ama tam fiyaskoydu hiç e2 progesteron bakmadı 1 defa vajinal baktı ilaç dozlarını kafasına göre uyguladı fazla yumurtam oluşmuştu zaten transferin 8. günü kanama başladı .ikinci tüp bebek merrkezinde doktordu ama polipi görmedi transferde farkedildi 2 gün sonra lekeler geldi 10. gün kanama başladı şimdi de rahimde şekil bozukluğum varmış hiç rahim filmi çektir diyen olmadı burda duydum ve çektirdim biraz şansızlık biraz ilgisizlik sonuçlar negatif hayırlısı diyerek 3çtedaviye başlıyorum adetimi bekliyorum şimdi allahım bu sefer emanetini gönderir bana

hangi merkezdi canım senin?güzel fiyat derken ne kadar yazabilirsen çok sevinirim.çünkü bizde ikinci ye gidicez kafam çok karışık.

canım merhaba..Hit e gittim ilkinde paket programdı 5600 ödedim.beni tr deki bir tüp bebek merkezindeki doktor hazırlayıp göndermişti..negatif olunca önce neden olabilir bendenmi kaynaklanıyor tedavidemi bir aksilik oldu diye çok sorguladım..
ANladımki bu süreçte işi fazla şansa bırakmamak iyi hazırlanmak gerektiğini anladım..sonra kendime TR de bir doktor buldum .. tekrar denemek için aynı merkezi arayıp fiyat aldım..bana bu defa paket program olmadan 2500 gibi bir rakam verildi..tekrar aynı merkezde denemeye karar verdim..
canım sormak istediğin olursa cevaplayabilirim..Ben umudumu hiç kaybetmedim..inşallah sende bir an önce toparlanır kendine bir yol haritası çizersin..

canım hit e gidiyorum..inşallah bu yolda olan herkesin allah yardımcısı olsun tez zamanda bebekleri olsun..hepimziin güzel haberlerini duyalım inşallah

tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu kez bebişlerine kavuşursun.donmuşların varmıydı canım,şimdi onlarla mı transfer yapılacak.hit e sordun mu sebep ne olabilir dedi?tetkik ya da test neler yaptırdın?canım senin sorunun neydi?hit ve ekibinden memnun kaldın mı?umudunu hiç kaybetmemen güzel bir şey canım.sevgiyle kal

Nasılsın canım lekelenmen gitti mi,iyimisiniz?gittinmi tekrar ultrasono başka kese göründü mü?kendine iyi bak canım ne güzel hamilesin allah ım bu kez kucağına almanı nasip etsin canım.ben de bir gün buradan hamileyim ve değerlerim çok iyi hamileliğim iyi gidiyor diyebilecekmiyim rabbim,bazen çok ümitsizliğe düşüyorum hiç olmazsa diye düşünüyorum allah ım yardımcımız olsun.bu gün birini gördüm hamileydi şu çatlayan yumurtadan çıkan bebişli tişörtler var ya ondan giymişti,nasıl ahhhh çektim karnına baktım, rabbim bana da hayırlısıyla nasip et dedim,kesinlikle kıskanmıyorum ama ben de anne olmak istiyorum allah ım ne kadar zormuş başkasının kucağına bakmak.rabbim ne olursun burdaki herkese yardım et başkasının çocuğuna baktırma,elimizi boş çevirme......

saol canım inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşsun.. donmuşlarım olmadı.11 yumurta toplandı 9 tanesi döllendi bunlardan üç tanesinin transfer edildiğini söylediler.. .transfer edilenler 7 hücreliydi..diğerleri gelişmediği için dondurulmadı...transfer sonrası hit i göremedim ama hem embriyoloğa hemde diğer hemşirelere genç donörden alınan yumurtalar iyi bölünselerdi 8 hücreli A kalite olmazmı diye sordum.. BAna 7 hücrelilerden de hamile kalanlar var dedi..tabiiki tutmadı..sonra eşimde kromozomal bir sorunmu var
diye kromozom testi yaptırdık..testte sorun çıkmadı..sonra kendimede kan pıhtılaşması, troid testi ve ikinci kez de histereskopi yaptırdım..şükür benimde durumum iyi..kendime TR de iyi bir doktor buldum ve onunla yeniden başladım..ilaçlarımı o ayarlıyor transfere onun dediği şekilde gidicem..merkeze donör bulmaları için sadece tedaviye başladıüımı söyledim..
Allah büyük inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz..

Breeze bu konuda kalbinin sesini dinle bence. Hangisini seçersen sonradan pişman olmazsın onu O güzel yüreğine minik bir yürek daha eklensin. İnşallah.

canım benim ne kadar güzel yazmışsın,bugün muaynehanede çok yoruldum dur bir oturayım dinlenirkende forma bakayım dedim yazını okuyunca' 'O güzel yüreğine minik bir yürek daha eklensin. İnşallah.'' :)) resmen sihirli bir el dokundurdun üstüme,içimi kıpır kıpır ettin,canım benim inşallah bu forumdaki tüm güzel arkadaşlarımın yüzü gülsün,allahım elacığa,güzel annesine ve yuvanıza hep güzellikleri doldursun....bilginisanın dediği gibi hamileyim,hamilesin,hamileyiz ve hepimiz inşallah anneyiz:)

canım merhaba,
Hep aklımdasın inan, nasıl teselli edilir bilemiyorum.ama sitede ilkinde tutmayan arkadaşlarımız var,
Allah hepimizin yardımcı olsun.
ben gün sayıyorum işte,14 temmuzda lucrin depotu vuracağım. büyük bir ihtimal bayram da kıbrısta olacağım,hayırlısı olsun diyorum.
sen lucrinden kaç gün sonra kıbrısta olmuştun.

Merhaba kardelen,
tüylerim diken diken oldu.Bize zaman gerekli sanırım, zamanı gelince Hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günler de olacak,
o gördüğün hamile bayan gibi sen de o tişörttan alırsın.hiçbir şey aklında kalmasın,lütfen biraz daha sabırlı ol,testlerin yapılsın,sonuçların çıksın,sayılı gün tez geçer 5 - 6 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer,lütfen diranetli ol, güzel şeyler düşün.Rabbim seni de beni de isteyen herkesi görsün, kucağımızı çocuksuz bırakmasın.

kızlar kıbrıs buyuk anadolu otelden slmlar biz dun geldik kıbrıstayız bakalım allah izizn veririse yarın transferimiz olacak ama zaman geçmek bilmiyor bizim 9 embriyodan kaç tanesi yarına gelecek ve kalite durumları ne olacak.

dualarınızı bekliyorum kızlarr..

merhaba canım,
inşallah hayırlısı ile bebeklerini alıp geleceksin,Allah gönlüne göre versin.
dualarımız seninle,

Mutlu Tönbekçi koruyucu aile olmuş okumak isteyenler için ....:))) güzel ifade etmiş

1.Veee ksmet yarmasn kazanan: S. bebek! | GAZETE VATAN

2.Sevgili kzm sen bana gkten zembille indin | GAZETE VATAN

3.Başkasının çocuğunu sevebilmek | GAZETE VATAN(bu yazıyı ekledim aşağıda bizim de kaygılarımızı dile getirmiş.....

4.Dünyam sarsan be gn | GAZETE VATAN

ALINTIDIR.......MUTLU TÖNBEKÇİ
Şu an, az ötemde “başkasının çocuğu” nefes alıp veriyor...

“Başkasının çocuğu” uykusunda tatlı tatlı mırıldanıyor, “başkasının çocuğu” cok cok parmağını emiyor...

Az sonra “başkasının çocuğu” uyanacak...

“Başkasının çocuğu” kocaman siyah gözlerini açacak.. “başkasının çocuğu” şaşkın şaşkın etrafa bakacak... “başkasının çocuğu” beş dakika kendi kendine fıkfık edecek... sonra “başkasının çocuğu” yaygarayı basacak... Ben “başkasının çocuğu”nu kucağıma alıp “başkasının çocuğu”nu biberonla besleyeceğim ve ben o an “başkasının çocuğu” ile uzun uzun bakışacağım...

Ben “başkasının çocuğu”nu büyütüyorum...

Hiç tanımadığım iki insanın yaptığı bir çocuğu...

İleride neye benzeyecek en küçük bir fikir yürütemiyorum.

Uzun mu olacak kısa mı?

Güçlü mü narin mi?

Zeki mi aptal mı?

Tatlı dilli mi ketum mu?

Saf mı çakal mı?

Dişler inci gibi mi olacak bakla gibi mi?

Saçları dalgalı mı olacak yoksa sopa gibi mi?

Burnu kanca mı olacak hokka mı?

Hayatı epilasyonla mı geçecek yoksa benim gibi rahat mı?

Hiç ama hiçbir fikir yürütemiyorum.

Elimde kaşık kadar mevcut yüzü, ince bacakları ve minicik zarif elleri dışında hiçbir veri yok.

Tam bir sürpriz yumurta!

İki gündür, insanlar neden ille kendi çocuklarını yapmak ister onu düşünüyorum.

“Başkasının çocuğu” daha mı aptal olur?

“Başkasının çocuğu” daha mı kötü olur?

“Başkasının çocuğu” daha mı çirkin, pis, hain, vefasız olur?

“Başkasının çocuğu”nun kakası daha mı kötü kokar?

“Başkasının çocuğu”nun sabah gülücükleri daha az mutlu edici olur?

O başka türlü mü nefes alıp verir?

İnsanlar “kaşı bana, burnu anasına, kıçı halasına” benzedi demeyi seviyor galiba.

Üstelik kimse Brad Pitt - Angelina Jolie olmadığı halde... Kanca burunlarını, mercimek gözlerini, çarpık bacaklarını, yeteneksizliklerini, mutsuzluklarını aktarmayı seviyor.

Ama galiba en büyük endişe “başkasının çocuğunu sevememek”.. Ki anlaşılır bir kaygı...

Başkasının çocuğunu sevebilmek konusunda bana en iyi dersi Çocuk Esirgeme Kurumundaki “bakıcı anneler” verdi.

Kurumun Bahçelievler’deki kampüsünde, 0-2 yaş bölümünde kaldığım bir gün boyunca “bakıcı annelerin” bebelere nasıl ilgi gösterdiklerini gördüm...

Bakım yüzde yüz Avrupai (en temizinden, en titizinden, en bilimselinden..) ama sevgi ilgi alaka kesinlikle (ve çok şükür!) Alaturka!

“Ben senin o burnunu yerim yerim!” diyor mesela dezenfekte edilmiş eliyle A.’yı banyo ederken...

Veya sterilize edilmiş biberonla tam kilosuna ve yaşına uygun hazırlanmış mamasını tam saatinde verirken “Allahım şunun yakışıklılığına bak!” deyip deyip kucaklıyor mesela...

Banyo sonrası “mis olmuş benim kızım mis!” deyip kocaman kocaman öpüyor veya...

Demek istediğim kendi çocuğunu, kendi yeğenini, kendi kardeşini nasıl sever, nasıl kucaklar, nasıl mıncıklar, nasıl öperse aynı öyle davranıyorlar yurttaki 0-2 yaş arası çocuklara...

Bebişleri aralarında birilerine benzetiyorlar... Bu “Aysun anneye benziyor, bu Didem hemşireye, o bak benim dudaklarımı almış...”

Bunu o kadar da doğal yapıyorlar ki şaşarsınız.. “Kimsesizlerin harbiden kimsesi” olunabiliyor yani..

Ve bunu kadınlar şaşılacak bir hız ve içgüdüyle yapıyorlar...

muhtesem güzellikte bir yazi. tüylerim diken diken okudum. bu paylasimin icin coooook tesekkürler

kardelencim iyiyim canım . hergün iğneye gidiyorum kalçalarım mosmor oldu üstüne yatmakta zorlanıyorum ama olsun. leke bir daha olmadı çok şükür.
sık sık tansiyonum düşüyor uykuya düşkün oldum.. pazartesi kontrolum var sabırsızlıkla bekliyorum..
canım ben bu cümleleri yyazabilmek için çok bekledim nihayet yazabiliyorum..
Rabbim nasip edecek sende kısa zamanda yazacaksın .. hepimizin bir sırası var sanırım.. hem daha sen çok gençsin.. sabır bitanem sabır.
hepimizin bir gün bebeklerimizden yana yüzümüz gülecek..

hayırlı olsun canım tedavin hayırlara vesile olsun bebişlerin sana sımsıkı tutunsun 9 ay hiç bırakmasınlar,dualarımız seninle canım

canım ilacımın 18.günü yapmıştım sanırım ama lucrin benim adetimi erken getirdi,normal de geciktiriyormuş.vücuttan vücuda değişiyor canım.adetin daha belirleyici olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…