hangi merkezdi canım senin?güzel fiyat derken ne kadar yazabilirsen çok sevinirim.çünkü bizde ikinci ye gidicez kafam çok karışık.
merhaba arkadaşım,
Allahım yardımcın olsun.Ne güzel hemen tekrar denemen,dilerim bu sefer yüzün güler,nereye gidiyorsun?
güzel haberlerini verirsin?Allahım kucaklarını bebeklerle doldursun,
Hayırlısı hep seninle olsun.
canım merhaba..Hit e gittim ilkinde paket programdı 5600 ödedim.beni tr deki bir tüp bebek merkezindeki doktor hazırlayıp göndermişti..negatif olunca önce neden olabilir bendenmi kaynaklanıyor tedavidemi bir aksilik oldu diye çok sorguladım..
ANladımki bu süreçte işi fazla şansa bırakmamak iyi hazırlanmak gerektiğini anladım..sonra kendime TR de bir doktor buldum .. tekrar denemek için aynı merkezi arayıp fiyat aldım..bana bu defa paket program olmadan 2500 gibi bir rakam verildi..tekrar aynı merkezde denemeye karar verdim..
canım sormak istediğin olursa cevaplayabilirim..Ben umudumu hiç kaybetmedim..inşallah sende bir an önce toparlanır kendine bir yol haritası çizersin..
tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu kez bebişlerine kavuşursun.donmuşların varmıydı canım,şimdi onlarla mı transfer yapılacak.hit e sordun mu sebep ne olabilir dedi?tetkik ya da test neler yaptırdın?canım senin sorunun neydi?hit ve ekibinden memnun kaldın mı?umudunu hiç kaybetmemen güzel bir şey canım.sevgiyle kal
Breeze bu konuda kalbinin sesini dinle bence. Hangisini seçersen sonradan pişman olmazsın onu O güzel yüreğine minik bir yürek daha eklensin. İnşallah.
kardelencim kromozom analizi yaptırmadık,çünkü ilk düşüklerde doğal gebelikti ve doğal gebeliklerde daha öncede söylemiştim %45 ilk ay kayıpları görülüyormuş ve bu çok normalmiş,geçen sene ise berk beyde denedik ondada gerek duyulmadı zaten kürtajdan sonra laboratuvara gönderiyorlar cenini ama onlarda bişey bulunmadı,eşimin bir oğlu var çok da birşeyden şüphelenmiyorlar doğal seleksiyon deniyor
şimdi valla kimseyi düşünemiyorum kalakaldım bu arada cycloya dün itibariyle başladım hayırlısı:)
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum.merkez de karar veremedim ama 5-6 ay sonra ya da daha uzun bir süre sonra.kafamda niye böyle oldu,sebep ne olabilir dönüp duruyor.bazı tetkikleri falan yaptırıcam bakalım sonra ne olur. hayırlı olsun Rabbim bu kez yüzümü güldürsün sağlıklı bebişlerimi kucağıma alayım.sen nasılsın neler yapıyosun?
Nasılsın canım lekelenmen gitti mi,iyimisiniz?gittinmi tekrar ultrasono başka kese göründü mü?kendine iyi bak canım ne güzel hamilesin allah ım bu kez kucağına almanı nasip etsin canım.ben de bir gün buradan hamileyim ve değerlerim çok iyi hamileliğim iyi gidiyor diyebilecekmiyim rabbim,bazen çok ümitsizliğe düşüyorum hiç olmazsa diye düşünüyorum allah ım yardımcımız olsun.bu gün birini gördüm hamileydi şu çatlayan yumurtadan çıkan bebişli tişörtler var ya ondan giymişti,nasıl ahhhh çektim karnına baktım, rabbim bana da hayırlısıyla nasip et dedim,kesinlikle kıskanmıyorum ama ben de anne olmak istiyorum allah ım ne kadar zormuş başkasının kucağına bakmak.rabbim ne olursun burdaki herkese yardım et başkasının çocuğuna baktırma,elimizi boş çevirme......
kızlar kıbrıs buyuk anadolu otelden slmlar biz dun geldik kıbrıstayız bakalım allah izizn veririse yarın transferimiz olacak ama zaman geçmek bilmiyor bizim 9 embriyodan kaç tanesi yarına gelecek ve kalite durumları ne olacak.
dualarınızı bekliyorum kızlarr..
Nasılsın canım lekelenmen gitti mi,iyimisiniz?gittinmi tekrar ultrasono başka kese göründü mü?kendine iyi bak canım ne güzel hamilesin allah ım bu kez kucağına almanı nasip etsin canım.ben de bir gün buradan hamileyim ve değerlerim çok iyi hamileliğim iyi gidiyor diyebilecekmiyim rabbim,bazen çok ümitsizliğe düşüyorum hiç olmazsa diye düşünüyorum allah ım yardımcımız olsun.bu gün birini gördüm hamileydi şu çatlayan yumurtadan çıkan bebişli tişörtler var ya ondan giymişti,nasıl ahhhh çektim karnına baktım, rabbim bana da hayırlısıyla nasip et dedim,kesinlikle kıskanmıyorum ama ben de anne olmak istiyorum allah ım ne kadar zormuş başkasının kucağına bakmak.rabbim ne olursun burdaki herkese yardım et başkasının çocuğuna baktırma,elimizi boş çevirme......
kızlar kıbrıs buyuk anadolu otelden slmlar biz dun geldik kıbrıstayız bakalım allah izizn veririse yarın transferimiz olacak ama zaman geçmek bilmiyor bizim 9 embriyodan kaç tanesi yarına gelecek ve kalite durumları ne olacak.
dualarınızı bekliyorum kızlarr..
canım ilacımın 18.günü yapmıştım sanırım ama lucrin benim adetimi erken getirdi,normal de geciktiriyormuş.vücuttan vücuda değişiyor canım.adetin daha belirleyici olur canım.canım merhaba,
Hep aklımdasın inan, nasıl teselli edilir bilemiyorum.ama sitede ilkinde tutmayan arkadaşlarımız var,
Allah hepimizin yardımcı olsun.
ben gün sayıyorum işte,14 temmuzda lucrin depotu vuracağım. büyük bir ihtimal bayram da kıbrısta olacağım,hayırlısı olsun diyorum.
sen lucrinden kaç gün sonra kıbrısta olmuştun.
canım ilacımın 18.günü yapmıştım sanırım ama lucrin benim adetimi erken getirdi,normal de geciktiriyormuş.vücuttan vücuda değişiyor canım.adetin daha belirleyici olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?