adet olmam cok gecikti ve galibada uzun süre olmayacagim..
Donasyonda sorun olmazmis?? ne kadar dogru??
adet olmam sart dgeilmis ve trasnfer icinde olabilirmis??
yaptiran varsa biraz bilgi rica etsem..
okudum bir yerde ama cok bilgim yok..
acil paylasirmsiiniz?
sevgiler.
canım ben cyclo proginovaya başladım adetim gelince başlayacağım ama henüz dr kararı veremedimnedense bu konuda çok kasıldım,tüp bebek dr um mehmet emin kaptan ve berk en iyilerden diyor ama ben firdevs ile verdaya odaklanmıştım,adet gelene kadar noktayı koyarım herhalde:) 2. deneme ve yaş da 46 olunca insan bayağı bir düşünüyor
Sevgili Helun, sagol canim. sende meyvesini alicaksin hic merak etme. cok eminim. 46 yas hic bisey. birde rahmin de bisey yokmus. o yüzden sanirim iste ilkinde sansin tutmadi. zaten ilk transferde illa yüzde yüz sans diye bisey yok. insallah bu defa yaptirdiginda saglikli hamilelik yasiycaksin.
Sevgili Larax, ilginc hala adet görmedigin. ama hamile olabilirmisin acaba? yani adetim gelmedi diyosun bir an öyle aklima geldi. ben maaelesef bu konuda yardimci olamiycam, ama benim duydugum adet olmayanlardada transfer yapiliyor. cünkü düsün menopause de olanlar. ama detaylarini bilemiycem canim.
canim nasilsin forma göz atayim demistim seni gördüm hala el ve ayaklarinda sisme varmi ne Kadar kaldi doguma ?
yumurta donasyonu mu 5000 dolar.nasıl genel olarak memnun kaldın mı.vize gerekiyormuydu gitmek için?canım inşallah bu kez bebişlerin sana sımsıkı tutunur.
Canım HİT teki doktorum bana da doğum kontrol hapı ve adetimin 18. günü kullanmam için lucrın depot verdi. Sanada yumurta ürettiğin için vermiştır değilmi.
Canım sen adetin kaçıncı günü kullandın Lucrini,
Sanıyorum senin 2. denemen, canım dualarımız seninle. İnşallah pozitifle dönersin .Allahım bu uğurda çaba harcayan hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
Bol şans canım...
adet olmam cok gecikti ve galibada uzun süre olmayacagim..
Donasyonda sorun olmazmis?? ne kadar dogru??
adet olmam sart dgeilmis ve trasnfer icinde olabilirmis??
yaptiran varsa biraz bilgi rica etsem..
okudum bir yerde ama cok bilgim yok..
acil paylasirmsiiniz?
sevgiler.
Biz 2. de 2500 euro ödedik.açıkçası memnun kaldım ama negatif olunca tekrar gitmek istemiyorum. beni hazırlayan doktorların hataları oldu.birde transfeer sonrası daha fazla ilgi beklerdim ama işleri bitince aramıyorlar bir daha
sen ikinci işlem için fiyat aldın mı???
Biz 2. de 2500 euro ödedik.açıkçası memnun kaldım ama negatif olunca tekrar gitmek istemiyorum. beni hazırlayan doktorların hataları oldu.birde transfeer sonrası daha fazla ilgi beklerdim ama işleri bitince aramıyorlar bir daha
canım doğal düşüklerin sebebine hep kromozom anomalisi dendi,pıhtılaşmaya bağlamadılar bana savaş bey pıhtılaşma yüzünden dedi onun için bu ısrarım..rahim filmini 2 yıl önce tüp bebek tedavisi için çektimiştim sonra gerek duyulmadı,histeroskopiyede gerek duymadılar,bilmiyorum belki doğal hamilelik hikayesi nedeniyle olabilir,offf hakikaten karışık
inşallah bu sefer bizim de yüzümüz gülecek kardelencim,allahım hepimizin yardımcısı olsun canım
amin canım Rabbim bu kez elimizi boş çevirmesin.kromozom analizi yaptırdınız mı düşüklerden sonra?siz kime gitmiştiniz?şimdi kimi düşünüyorsunuz?
evet canım aldım aldım..bana güzel bir ücret verdiler..o yüzden ikinciyi orada denemeye karar verdim.
kızlar merhaba..tüm hamile arkadaşları kutlarım..Allah kucaklarına almayı nasip etsin.. Şu anda gitmek için gün sayanlar, transferi olacaklar ve olmuşlara da inşallah Allahım olumlu sonuçlar versin..
kendim ile ilgili bilgi vermek istiyorum...nisanda transferim olmuştu olumsuz sonuç almıştım..uzun bir ara vermeden ikinci kez denemeye karar verdim ve tedaviye başladım..temmuz ortaları gibi Kıbrıs da olucam..Hepinizin dualarını bekliyorum..Kendinize iyi bakın
hangi merkezdi canım senin?güzel fiyat derken ne kadar yazabilirsen çok sevinirim.çünkü bizde ikinci ye gidicez kafam çok karışık.
merhaba canım,
nasılsın seni gördüm çok sevindim.
nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?