kızlar sizleri göremiyorum formda.herşey yolundadır umarım.bebekler ve sizler iyisinizdir inşallahh?merakta bırakmayın bizi:)

Atess ciğim hepimiz harikayız... Sen de harikasın ve hep burdasın.... Ve senin de günün gelecek bebeğini konuşacağız...
Güzel dileklerin için teşekkür ederim... Ama avatarımdaki o denizkızını değiştirebilirim (
Perinatolog henüz erken ama erkeğe benziyor dedi
Bakalım kısmet...Çok cici kız kıyafetleri bile almıştım.. Hatta tokalar.. Eşime dedim ki erkek olursa bu tokaları neresine takacam yaw dedim , o da ne biliim pipisine tak dedi yaaa...
Neyse öncelikle sağlık diliyoruz...

gözün aydın canım...allah sağlıkla bebeklerini kucağına almak nasip etsin...

allah bağışlasın... anneli babalı büyüsün... tebrik ederimm...

Anisha tebrik ederim... Mutlu gün ; güle güle ve sağlıcakla büyüt beneğini...

Laraxcığım onore ettin beni teşekkür ederim arkadaşım...
Bu forum gerçekten özel... Ve amacımız bilgiyi paylaşarak büyütmek... Hamile kalınca iş bitmiyor...
Bebeğin cinsiyeti kesin değil ama erkeğe benziyormuş... Kısmet... Sağlıklı olsun da... Şu an hareket ediyor :) Ben bebek hareketini erken hissedenlerdenim ; ilk, tam olarak 10 haftası bittiğinde hissettim.. Eski topraklar der ki ; erken hissedersen erkektir... O zaman içime kurt düşmüştü bu kız değil diye :) Bir de çok düşkün olmadığım halde et aşerdim... İlk oğlumda da böyleydi...
Bakalım , doktorun henüz erken demesi biraz kız olur mu ümidi veriyor bana ama bekleyip göreceğiz...
Senin de bir an önce sıran gelsin arkadaşım ... Bekliyoruz... Mutlu kall..

Bilginisacığım Allah gönlüne göre verdi ... İnşallah sağlıcakla dünyaya gelsinler ve büyüsünler...

Allah oglusunu saglikli mutlu gunlerde anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah canim benim...

cnm arkadasim ,rica ederim sesin ve özgüvenin cook seyler anlatiyor.Psikolog okudum ama meslegimi yapamadim,kariyer yapmaktan ..)) bilgin cok,sabirlisin ,detaya giriyorsun ve aydinlaticisin buda senin insanlara deger verdigindir ..sagol cnm.
evet paylasmak -amacimizin ne acidan oldugunu -dogru yolda oldugumuzu gösteriyor buda bizim icin cok önemli..
hamile kalmakla,yada olaylari tam paylasmakla olmyuor bunlar devamlilik ve arada da olsa girmek cok öenmli bizden sonraki gelen anne adaylarimiza..)))
ay cok güzel hissetmen --artik büyümüstür masallah)) paca-kelle yedim yazmistin yaa ))) ay sanki ben hamile öyle severimkiiii günerce bulamadim ...olsa bende yerdim )) ve ogünde NTV de dedi kelel -paca cok vitaminli yenmeli cok iyi bir ebsin kaynagi dediyaa kim tutar semra yi )) hahahaa pasami aradim münihte buldum dedim paca istesem getirimisin ) dedi tabiki hemen almis bir restauranttan sagolsun getirdi yedim..(yazdim ama uamrim caniniz cekmedi) konuyu degisiyorum ...eee bende tedavideyim isteme ahkkim var birazcik ebbek yapacagimyaa molekül hazirlanyior )))
Olsun cnm arkadsi msaglikli-bereketli bebek olsun kiz -erkek ne farkederki ..rabbim hangisini görmüsse )))sana erkek bebkte-kiz bebkte yakisacak eminim..ama kiz olsa cook güzel süsülersin eminim...
allahim gönlüne göre versin,bazen ynailma payi olyuor bilgin olsun.benim doktor kizimda bilemedi 8 aya kadar kendim sari-laciver yaptim odasini..kiz oluncada biraz renkelri cok kullandim..
insallah benimde siram gelecek ,bende burdan size güzel umutalr verecegim,hamileyim diyebilecegim..artik yoruldum..8 yildir -10 yildir mikro deniyorum ..rabbim versin artik diyorum insallah...
sevgilerimle
tekrar görüsmek üzere ..

tebrikler cnm
ay allahim ne güzel bir süpriz co ksevindim bize umut isik oldunuz vallahi ,umudum yükseldi belki bizimd olur diyorum ,cok kisi hamile kaldi sükür..
hemde ikiz cok güzell allahim gönlüne göre versin insallah,hayirli evlatlar nasip etsin cnm.
cok güzel cnm paylastin devamini dilerim-
sevgilerimle.

Arkadaslarim,

bugün karnim cok agridi..ayni adet sancisi gibi..tamam doktorum bir ara öyle agrilar büyümekten olujyor dedi, hem rahmin hemde bebeklerin. ama farkli olan bugün sagli sollu - yani bebeklerin oldugu yerde - cok felakat sertlesme oldu..acaba ne olabilir tahmininiz varmi? yoksa bebekler karnimda dönüyorda omu agri yapiyor? ayni zamanda artik fazla yerleri yok dönmek icin...

birarz meraklanmaya basladim, simdi Allah korusun - erken gelmesinler diye...........bilginiz var ise yazin bana lütfen....

artik agrilar hic düzelmezse yarin sanirim hastaneye giderim..bilemiycem

slm cnm,akrnim agridi derken karin agrisi cok farklidir,ic karinmi? yoksa dis karinmi? yani lavaboya yada sert bir yere degdigi zamanki agrimi ?yoksa adet olur gibi agrimi? agri cesiidi coktur...
ikiz oldugu icin bebekler nerden baksan 4kg plasente vs mevcut tabiki yer acyordur kendilerine..
#ic karnin darmi?
#Kac kg aldin cnm ?
#evet dalak-bobrek-sidik torbana cok baski yaparlar hatta bazen bagirsaklarina bile baskidan rahatsiz olabilrisin .en cokda nefes almakta zrolanirsin yuakriya cikar bazen ayakalri?
# bebeklerin tam 8 aylik olsaydi belki rahmine inmis pozisyonunu söyleyebilridim ama erken biraz..doguma hazirlik bebekler pozisyonalrini bas asaga yapacakalr dönemye baslyior olabilir agrin.)
#rahim agzin acik olmadigi sürece korkma.. cnm
# suyun ne kadar yeterlimi? bilgi almalisin doktroundan..
#her zaman aryabilecegin bir ebe bulundur ynainda..
#evdeyken ayakalrini yukari kaldir altian yüksek seyler koy kan akisni sagla,yer cekimle beraber asagiya düsen akrnin agri yapar
#özel kilotalr satilir cok catlamasin -karnin catlak olusmasin diye korseli kilotlar var onalri tercih et cnm.
#agrin dayanilmaz sekildeyse.. mutlaka ihmal etme belkdie klinikte bakima götaltina alinman sart cnm.
kalbini ferah tut ,duani oku allahim sana yardim eder, melekler snein yanidna suan..
sevgilerimle,acil sifalar cnm.
sevgyile kal

Saol canım dualarini Esirgeme ne olur

duam sana gitsin bugece cnm ,özelden yazi gönderdim.
tüm annelere gönderiyorum ,dualrim hep kabul olur rabbim sükrediyorum hep.te kardelenkarafilimin sansizligi oldu inslalah ikincisinde olacak.rabbim demekki günü gelemdigi icin dyie düsünüyorum her seyin zamani yeri-günü var ..
seninde isnallah o günün gelmistir cnm.
duam senin icin.burda kutlamak paylasmak icn insallah
sevgilerimle.

Anishacım gözün aydın canım:) allahım çooookkkk çoookkkk güzel,çoookkk çokkkk sağlıklı,analı babalı,upuzun bir ömür versin minik yavrumuza,mis kokulu bebeğimizi allahım nazarlardan korusun,çok geçmiş olsun güzel annemiz:)

canim, agrilar adet sancisi gibi, sagli sollu, asagaya dogru agriyor. karnim Allah a sükür yirtilmadi, cok yag sürüyorum, belki ondandir, belkide öncende yine biraz kiloluydum, balik eti, ondandir diyorum. suyum azmi cok mu bilmiyorum, artik onu doktora sorayim bi. insallah rahim agzim acilmamistir. pazartesi veya sali günü en gec kadin doktoruma gitcem sanirim. bugün agrilar cok olursa, hastaneye bi ugrayalim diyoruz. kilomu hic sorma, yaklasik 16 kg aldim simdiye kadar.....aslinda idare eder diyorum ama yinede fazla tabii. kendi kilomda vardi önceden, artik varya, adim atmak dahi zor geliyor, diz baglarimda dahi cok agri var.
tavsiyelerin icin tesekkürler canim. o özel kilotlar i bilmiyordum ya, iyi dedin, bi bakiyim onlarada.
cok sagol canim benim!!!
sevgiler - bebek

Arkadaşlar bana Ankarada önerebileceğiniz perinetelog var mı .özelimden yazabilirsiniz.

canim, bu kadinlar kulübünde cogu gebelik sayfasi var bildigime göre, bence ordaki kizlardan da sor, mutlaka ankarada reduksiyon yaptirmis biri vardir diyorum, tavsiye üzeri prenetelog a gitsen tabii daha iyi. ama insallah bakarsin gerek kalmaz...

cok guzel bir haber Anali, babali sevdikleri ile beraber coook uzun omru olsun, sansi hep bol olsun insallah

Sevgili Bebekcim çok bilgili değilim ama sanırım senin ağrıların nedeni bebeklerin artık sığamamalarından:) e minicik yerdeler annesi,az daha sabır,bu arada sitede ikiz bebekeler var,2 yaş civarındalar,yabancılar onun için konuşamıyorum ,şuan havuzdalar nasıl güzel gülüyorlar bir görseniz:)) allahım inşallah hepimize bu güzelliği tattırsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…