cnm transferin hayırlı olsun güzel haberlerini beklioruz inşallah nezamandı test günün
merhaba canim bende firdevs hnmn hastasiyim ayin 19ndada ben lucrin depotumu olacagim sanirim agustos ortalarinda orada olacagim umarim karsilasiriz...BILGINISA ikizlerin hayirli olsun canim Allah kucagina almayida nasip etsin ..TRESS canim benim ücüzüm olsa birtanesine Hayati tehlike yoksa kiymazdim senin kararin...ANISHA oglusun hayirli olsun canim kucuk prens bereketiyle gelmistir insallah tamda ramazani karsiladi adini ne koydunuz ? LARAX canim ablam tedavin hangi asamada kac gundur hastaydim giremedim yatiyordum..fbli prenses beklerken prensmi geliyo? olsun canim saglikli olsunda hic önemli degil göremedigim yeni gelismeler olduysa kusura bakmayin ..BAHARIMM artik gorunmuyorsun malesef sendeKARDELENKARANFIL sen ne asamadasin canim ne Zaman tekrar gitmeyi dusunuyorsun ..BEBÉKCIM suan agrin olmasi ve sertlesmesi cok normL bence buyuduler annesi donuyorlar kipirdiyorlar arada 2 tekme salliyorlar tabi buda senin canini acitiyor az kaldi canim insallah yakinda bunlar cok güzel bir ani olarak kalacak bebislerine ah siz annenize neler cektirdiniz diye gülümseyerek anlatacaksin
?sevgiyle kalin kizlar...
saol canım 16 temmuz test tarihim inşallah pozitif olurr. korkuyorum ama ya traansferden bu yana geceleri hep gerneşerek uyandım bu kötü oldu baya arab ayolculuğu falan yaptı. bugünde iğnemi yaptırmaya giderken birden araba çıkınca eşim aniden durmak zorunda baya sarsıldım ya bakalım belirtimde yok hayırlısı bakalım
merhaba canim bende firdevs hnmn hastasiyim ayin 19ndada ben lucrin depotumu olacagim sanirim agustos ortalarinda orada olacagim umarim karsilasiriz...
canım ben de ayın 18 inde lucrini vurulacağım ve f,rdevs yolcusuyum baklım belki biz denk geliriz:) inşallah hepimiz için hayırlısı olur
waltkrauburg gün içinde aklıma geldikçe hep senin için dua ediyorum..
bu 3. gidişin olacak Allahın izniyle al gel bebişlerini..
tahmin edebiliyorum ne çok çabaladığını
merhaba canim bende firdevs hnmn hastasiyim ayin 19ndada ben lucrin depotumu olacagim sanirim agustos ortalarinda orada olacagim umarim karsilasiriz...
canım ben de ayın 18 inde lucrini vurulacağım ve f,rdevs yolcusuyum baklım belki biz denk geliriz:) inşallah hepimiz için hayırlısı olur
aaaa cok guzel olur sanirim ücümüz ayni zamanda orada olacagiz gibi insallah ben transferden 10 gün sonra dönecegim malum 2 ucakla geliyorum oldukca yorucu oluyor hep belki cok dinlenmeden geldim ondanmi dedim belki bahane ama bilmiyorum canim..
merhaba canım,
inşallah karşılaşırız, ben bayram haftasına orada olurum diyorum ama çok güzel olur karşılaşmamız.
hayırlısı ile bebeklerimizi alıp gelelim.
Allahım bizi boş çevirmesin.
waltkrauburg gün içinde aklıma geldikçe hep senin için dua ediyorum..
bu 3. gidişin olacak Allahın izniyle al gel bebişlerini..
tahmin edebiliyorum ne çok çabaladığını
tatilden döndük nihayet...bayaı uzun oldu 1ay 1 hafta. ara ara girip okudum forumu. çok sevindim ne kadar çok bebiş oldu di mi gene.
bebişlari kucağına alan arkadaşları çok tebrik ediyorum.
bebişleri büyüten kavuşmayı bekleyen hamişlerimize kolaylıklar diliyorum.
biz azınlık grup olamyanlara da sağlık sıhhat başarılar diliyorum. inşallah bizim de olacak .dua ediyorum hepimiz için geceleri.
herkesin ramaazan ayını kutluyorum yüce ALLAHIM bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder inşallah.
sevgiyle kalın.
iyi akşamlar
saol canım 16 temmuz test tarihim inşallah pozitif olurr. korkuyorum ama ya traansferden bu yana geceleri hep gerneşerek uyandım bu kötü oldu baya arab ayolculuğu falan yaptı. bugünde iğnemi yaptırmaya giderken birden araba çıkınca eşim aniden durmak zorunda baya sarsıldım ya bakalım belirtimde yok hayırlısı bakalım
Waltkrayburg - aynen canim, bilginisa gibi aklima geldikce dua ediyorum. rabbim bu defa seni de güldürsün insallah!!! bak yarin ramazan basliyor, su ramazan ayinda insallah hepimizin dualari kabul olur canim...........
Bilginisa canim- sagol sordugun icin, yok canim ayni agrilar, felakat agri oluyor artik sIk sIk, baska bir forumda üyeyim orda ikiz annelere de sordum onlarda diyor, 28. haftadan sonra cok büyüorlarmis ondandir diye....yarin veya carsamba doktora gidicem artik..bi baksinlar diyorum..ama ondan haric iyiyim canim.
sen nasilsin, belirtiler ne durumda :)
Bebekciğim bir türlü yazamadım... Ağrıların bebekler büyüdükçe artıyordur, normal... Bak daha neler yapacaklar, o küçücük yere sığamadıkları için kaburgalarını bile tekmeleyecekler :))))))))))
Oğluma hamile iken son aylarda sağ kaburgamı sürekli tekmeliyordu , elimle ittiriyordum usulca acıtmasın diye :)))
Endişe etme, serin kanlı ol ama kendine de dikkat et... zira sen ikiz bebiş annesisin... Bu süreç sana da miniklerine de zor ama az kaldı... Kucağına aldığında sevinçten ağlayacaksın, hangisine bakacağını şaşıracaksın..... Yaşadığın bütün kaygıları, acabaları ve
ağrı -sızıları unutacaksın emin ol....
Sağlıcakla kall...
aminnnnnnnnnnnnnn canim bu halinle hala bizi dusunuyorsun destek oluyorsun Allah razi olsun insallah canim artik son gidisim olur bebegimi alip gelirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?