Kızlar ben bugün doğum yaptım. Sabah kontrolüm vardı tansiyonum baya yüksekti suyumda azalmış doktorum hiç riske atmayalım hemen almamız lazım dedi ve öğleden sonra aldı. Şuanda bebeğimde bende gayet iyiyiz . Daha sonra tekrar yazarım :)
Kızlar ben bugün doğum yaptım. Sabah kontrolüm vardı tansiyonum baya yüksekti suyumda azalmış doktorum hiç riske atmayalım hemen almamız lazım dedi ve öğleden sonra aldı. Şuanda bebeğimde bende gayet iyiyiz . Daha sonra tekrar yazarım :)
Saol canım dualarini Esirgeme ne olur
Kizlar bir surprizde benden. Bugun lekelenme geldi apar topar doktora gittik ultrasona girince ceee aaaa iki kese de gayet net gorunuyordu. Doktor herseyin normal ildugunu soyledi. Kesenin biri daha buyuk ve icinde embriyo belli oluyor digeri kucuktu. Hakkimizda hayirlisi olsun. Kizlar dedginiz gibi surpriz yapti ikinci kesemiz :))))
çok sevindim canım bak demiştim sürpriz olabilir diye. Rabbim sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin canımKizlar bir surprizde benden. Bugun lekelenme geldi apar topar doktora gittik ultrasona girince ceee aaaa iki kese de gayet net gorunuyordu. Doktor herseyin normal ildugunu soyledi. Kesenin biri daha buyuk ve icinde embriyo belli oluyor digeri kucuktu. Hakkimizda hayirlisi olsun. Kizlar dedginiz gibi surpriz yapti ikinci kesemiz :))))
Kizlar bir surprizde benden. Bugun lekelenme geldi apar topar doktora gittik ultrasona girince ceee aaaa iki kese de gayet net gorunuyordu. Doktor herseyin normal ildugunu soyledi. Kesenin biri daha buyuk ve icinde embriyo belli oluyor digeri kucuktu. Hakkimizda hayirlisi olsun. Kizlar dedginiz gibi surpriz yapti ikinci kesemiz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?