Canım nederler geç olsun güç olmasın..biliyosun benimde gidişim farklı sebeblerden dolayı tam üç ay ertelenmişti.tam bu ay gidicem derken firdevs hanımın yurdışı seyehatine denk gelmişti.artık ben heralde kıbrısa gidemiycem diyordum.Sen Senin için kararlaştırılmış zamana doğru gidiyorsun canım.bu mübarek Ramazan ayının rahmeti bereketi sizlere ve hepimize güzellikler yaşatsın.bir tarafımız sizlerde pozitifi almadan inanın yarım.herşey bu kez çok güzel olucakk...

Son düzenleme:
waltkrayburg için hepimiz önerilerde bulunalım ve dua edelim mi arkadaşlar??
zira son zamanlarda üçüncü kez deneyecek olan kimse yok sanırım.
hepimiz ona yapması ve yapmaması gerekenleri bir kez daha tekrarlayalım tabi ki o isterse unuttuğu ihmal ettiği bişey kalmasın bu defa..... ve bebeklerini alıp gelsin .....

ben başlayayım...
düşüncelerini bu defa hamile olacağına artık zamanı geldiğine inanarak yönet...
efsune nin söylediği hareketleri şimdiden yapmaya başla...(kegel pelvik egzersiz yazınca youtobe da bi sürü video var)
troidi sürekli ölçtür ve kontrol altında tut....

aklıma geldikçe yine yazarım şimdilerde hazırlanan diğer arkadaşlara da yardımcı olacaktır mutlaka bu bilgiler...
özellikle hamile olan arkadaşlar waltkrayburg için önerileriniz yazın lütfen forumun gücünü ispatlayalım bu defa hamile kalsın veeee hamile kalmayan kalmasın

ben waltkrayburg un azmine inancına umuduna gücüne hayranım doğrusu tüm kalbimle duacısıyım....

breeze hayırlı sonu mutlu olsun tedavi sürecin başlıyor tavsiyeler ve dualar senin için de geliyor...
sen bana umut olacaksın aynı yaştayız dilerim sonu mutlu olur o zaman umutlanıp hemen ben de gideceğim

arkadaşlar bu lenfosit aşısı hakkında bilgisi olanlar var mı son zamanlarda onun sayesinde başarı elde eden tüp bebek tedavileri çok duyuyorum..

waltkrayburg üstelik bu almanyada ücretsizmiş.
breze sen de bilirsin mutlaka..
bu acaba donasyonda olmaz mı babadan kan alınıp anneye enjekte ediliyormuş sanırım donörden de almak mı lazım donasyonda

sebepsiz olumsuzluklarda denenebilir bence....

canim benim cok sagol bu güzel düsüncelerinle duygulandirdin beni ben her Zaman Burda sölyenen tafsiyeleri dikkate aliyorum insallah canim bak egzersizi unutmustum gercekten cok tskr edrim hemen baslayacagim ....

canim hic duymadim arastirayim yazarim

Atessciğim donorden almaya gerek yok.. Çünkü babaya karşı annede bir reaksiyon gelişiyor ve bebek tutunmuyor. Yani senin vücudunda büyüyecek bebek... Eşinden kan alınıyor ve içinden lenfosit hücreleri ayrıştırılıyor ve sana tekrar enjekte ediliyor... Böylece senin vücudun eşinin lenfosit hücrelerini tanıdığı için saldırmıyor... Başarısız tüp denemeleri sonrası bu konuyu ve pek çok konuyu ben de arştırmıştım... Ama uyguladım mı? Hayır.... Donasyonda herşeyi Firdevse bıraktım çünkü ona inandım... ve olacağına inandım.... Bütün hazırlığımı transfer öncesi yaptım.... Her şeyden önemlisi ve asıl inandığım zamanın gelmiş olmasıydı....
Hazır hisset,inan ve hiç durma!!!

adina co ksevindim ,sükür iyilermis ,zaten 7.aydan sonra cok hizli büyür bebek..senidne ikiz olunca iki kat büyüme ..allahim güc kuvvet versinde ne kadar cok kalirsa o kadar iyidir cnm .
duan icin tsk ederim allahim duysun kabul etsin insallah.
bende tüm diger arkadaslarima
#hamyile kalamyi nasip etsin,
#hayirli sag salim evlatlar versin diyorum hep

sevgiler

sevgili fbli,
nasilsin cnm? yavrun nasil? bu günlerde yine gdecektin kontrole ?
en asagida yazdigin cok güzel,
hazir hissettimmi- inandimmi - tamam oldumu = hic durmam ve giderim diyorum.
darisida bizim basimiza insallah diyorum.
allahima ve klinimize birkatik kaderimizi ellerimizi bos koymasin rabbim..
sevgilerimle
görüsmek üzere

özel den yazmadim cnm ,
Önce transferin hayirli olsun cnm.insalalh güzel sonuclar ile döneceksin burdan hamileyim diyeceksin.
cok kisi hamile kaliyor kalbini serin tut,kan tahlilinede az kalmis masallah ..
araba yolculugunda birsey olacagini sanmam ? (kendimce yorumum )
#kacinci gün transferin oldu ? 5.blast mi aldin ?
allahim ol dedimi önüne bir sey gecemez rahat ol cnm.
beni sormussun,))
-Bende 5.donasyona hazirlanyiorum, kac aydir adetim gecikince adet olmadan kismetse trasnferim yapilacak.
-hamile kalabilyiorum ama sonrasi düsükler yasiyorum ..bakalim bu seferde hangi kader ile karsilasacagim..
-belirti aramama cnm ,herkeste belirti olmuyor,bazende belirti olmadan hamile kalan cok anne var.
-kendini hamilelige hazirla,elini karnina koy bebegim burda de..ve duani yap rabbime birak..günü zamani gelmisse zaten annesindir insallah ...
# hamile kaldigimda ben,hemen günlük hayatima döndüm isime basladim,evidme yemegimi ypamistim..hamilelik belirtim bende hep vardir.. kendimi iyi analiz yapiyorum..

güzel haberler paylasmak dilegiyle.
sevgilerimle.

üzülme güzel anne,koca form seninle..

yazini okuyunca cok üzüldüm kalbim acidi cnm.ama gecmise dönüp bakma cnm,ileriye bak.
güzel yürekli annesin.bebeginde olmus yavrunda var,allahim sana bagislamis cnm.masallah güzel bir evlat.
her seyde hayir vardir. güc olmasin transferin ,gec olsun böyle isler planlama ile olmuyor..allahim her seyin hayirlisini versin cnm.
kendini hazir hisset,güclü ol,sagligina dikkat et,bebek istegine hazir oldunmu tamam cnm.

güzel paylasimlar dilerim
sevgilerimle

uzun süre aradan sonra hosgeldin evine cnm,
sevindim adina güzel paylasimalr dilerim
esin nasil oldu? toparladimi biraz kendini? yürüyebilyiormu? hazirmisiniz eylülde trasnfere ?
görüsmek üzere
sevgilerimle

Atessn'e katılıyorum , enerjimizi, gücümüzü, düşüncelerimizi Laraks ve waltkrayburg için toplayayalım.
hergün hem dua edelim hem önerilerimizi (ki kendileri de zaten bilinçliler) hemde ikisininde forumda hamillelik haberleri yazacağı sahneyi belleğimizde kurgulayalım.. bugüne dek istediklerimi olumlu düşünerek ve sahneyi kurgulayarak çağırmaya çalıştım ve Allahımdan istedim.

Ayrıca 6. tüp bebek denemesinden ikizlerine kavuşmuş bir ablam bana bir dua tavsiye etti. transferden itibaren hamileliğinin hergünüe de bu duayı karnını tutarak okumuş.

""Hasbiyellâhü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve
Rabbül'arşıl'azîm."
MA'NASI:
Allâh bana kâfidir. Ondan başka ibâdet edilecek hiç bir ilah yoktur.
O'na güvendim,
O'na dayandım. O, arşın sahibidir.""

ve eşi hergün işaret parmağıyla karnına dokunup 99 kez EL-MÜBDİ demiş.."**

""*EL-MÜBDİ:Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratan demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
Özellikleri ve bazı faydaları:
Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YA MÜBDİ”yazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.""

evet hepimiz için gelsin bu dua ; Allahım bize yeter , o ne güzel vekildir.. yoktan var eder...

Canim benim neler cekmisin öyle sen.........icim parclandi......Allah insallah sana öyle dert yine vermez...ama ayni zamanda ne kadar güclü bir anneymis farkindamisin..masallah sana..dedigin gibi tek basina o cocugu büyütmüsün.....hamileyken ne demek bosanma isleriyle ugrasmak......ama gecti o günler, arkada kaldi, insallah bundan sonra öyle yüzün gülsünkü hic ama hic o günlerin aklina bile gelmesin canim benim.......

benim gögüslerimde daha süt falan yok.....ama gögüslerim ucunu kap kara oldular sanirim buda normal.....yani resmen rengi degistiler yaa :) ach iste birde su nefes darligi olmasa, kac kez yatip kalkiyorum, resmen nefes alamiyorum, artik otururken bile zorluk cekiyorum nefes almakda.......ama olsun gecicek bunlar.........

canim senin tedavin ertelendi yazmistin, herseyde vardir bir hayir..bence hic ama hic üzülme...herseyin kismetin günü bellidir zaten.......

kalbi guzel arkadasim yazdim duayi Allah razi olsun canim benim mutlaka okuyacagim cok sagolasin...

Amin canim insallah insan anne olunca inan bana herseye gögüs geriyo canim hele kucagina al kokularini duy ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksin canini seve seve yavrun icin verirsin annelik böyle birsey..canim benim nefes darligin cok normal prensle prenses buyuduler artik annesi sigamiyorlar haliyle sanada yansiyor ama az kaldi canim cogu gitti azi kaldi hayirlisiyla ben transfere gitmeden sen bebislerini kucagina alacaksin insallah ..aslinda Allah biliyo yaa icimden hep eylulde gitmek geciyordu cunku mayista gittim biraz daha vucudum toparlansin diye üzülmek bir tarafa sevindim bile cunku eksiksiz hazirlanmak istiyorum canim ne diyim rabbim neylerse güzel eyler ondan gelene artik raziyim ben elimden geleni yapayim gerisi rabbimden ol derse olur diyorum artik isyan etmiyorum ...

Bilginisacim msj kutun dolu o uuzden yazamadim.
Valla ben hemek falan yapiyorum canım esim oruc diye. Ev isi yapmiyorum ama beni en cok olumsuzluga iten sey geceleri cok amacok fazla gerinerek uyaniyorum ve vucudum cok gerilmis oluyor sanki yukariya uzanmaktan farki yokk gibi hissediyorum korkuyorum.

Saol canım evt canm 5. Gun blastti benim. Ama canım iste geceleri cok ama cok fazla gerinrrrk uyanmak beni korkutuyor vücudum çok gerilmis oluyor ..insallah guzel haberler paylasirim canım

canım hayırlısı olsun da geç olsun.

canım hayırlısı olsun da bir ay geç olsun.sayılı zaman tez geçer.
Allah gönlüne göre versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…