gözünüz adın olsun canım çok sevindim biraz erken olsa da sağlıkl ı olması ve size benzemesi süper.Allah sağlıklı bir ömür versin size ve bebeğinize

BEBEKCİĞM dilerim hani derlerya bir avazda kolayca doğumun gerçkleşir ve sağlıkla kucaklarsın bebişleri....darısı başıma inşallah...

TRESSCİĞM dilerim en doğru kararı verir ve bu sürecide gönül rahatlığıyla atlatırsın...rabbim yardımcın olsun...

BİLGİNİSACIĞIM ikizlere çok sevindim...inşallah benide böyle güzel süprizler karşılar ve bende kalp atışlarını duyarm....

ANİSACIĞIM TAZE ANNE HAYIRLI UĞURLU OLSUN BEBEĞİN...SAĞLIKL SIHHATLE BÜYÜT BEBİŞİNİ.....

VE YENİ YOLCULUĞA ÇIKACAKLAR RABBİM HEPİNİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN....GÜLE GÜLE GİDİN VE BEİŞLERİNİZLE DÖNÜN İNŞALLAH....

ve tüm forum arkadaşlarım bu hayırlı mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı bağışlasın ve imtihanlarımızı sona erdirsin....HEPİMİZİN KUCAKLARI BEBİŞLERLE DOLSUN TAŞSIN İNŞALLAH....

transferin hayırlı olsun canım inşallah pozitif olur sonucun yalnız olumlu cümleler kur geçen gün okuduğum bir yazıdan çok etkilendim olumsuz kelimeleri bile beynimiz öyle programlıyormuş ki ''inşallah negatif olmaz''diyoruz ya burda beyin negatife odaklanıyormuş yani sonucum 'inşallah pozitif olacak'dediğinde beyin poziife odaklanıyor ve vücudu ona gör ehazırlıyor sonuçta beynimiz bir kumanda önce Allah tabi ama bizde elimizdfen geleni yapalım bol bol olumlu cümleler kuralım.ben hep zor dediğim için hayatımda herşeyde zorluklarla karşılaştım bundan sonra çok daha olumlu bakmayı deniycm inşallah

Herkesin Ramazan ayı mübarek olsun bu güzel ayda Allah dualarımızı kabul etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

herkese hayırlı Ramazanlar kızlar,Rabbim bu mübarek ayda günahlarımızı bağışlasın,bizleri affetsin.bu mübarek ayın hürmetine bizlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.bu dünya da bize anneliği tattırsın,bu bizim bu dünya daki mükafatımız olsun.minasarenin de dediği gibi sınavımız bu ay da son bulsun.Allah ım yardım et bizlere....Aminnnn

cümlemizin ramazani serifi mübarek olsun ne güzel bir ay ama ben malesef Oruc tutamiyorum 1.sebep transferime az kaldi vucudumun Vitamin dengeleri bozulur diye korkuyorum 2.sebep ilac kullaniyorum rabbim insallah seneye tutmayi nasip eder..

canim benim sagolun sizde benim 2.ailem oldunuz Allah razi olsun sizler burada bilgilerinizi paylasmasaniz biz nasil ögrenecektik

cümlemizin ramazani serifi mübarek olsun ne güzel bir ay ama ben malesef Oruc tutamiyorum 1.sebep transferime az kaldi vucudumun Vitamin dengeleri bozulur diye korkuyorum 2.sebep ilac kullaniyorum rabbim insallah seneye tutmayi nasip eder..

olsun canım üzülme Rabbim biliyor niye tutamadığını,bebişlerini doğurduktan sonra tutarsın canımmm.transfer ne zaman canım belli odu mu?Rabbim hayırlısıyla bebekler nasip etsin canımmm

canım müminlerin birbirlerine ettiği dua günahsız bir dilden edilen dua gibiymiş canım,bizlere dualarını eksik etme,canım Rabbim sana da bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin canım.hamilelik takvimine bakıyırum 31 hafta olmuş diyorum hadi bebişler biraz daha annenizle kalın diye sana dua ediyorum canım.ne güzel bir şey değil mi hiç birbirimizi tanımasakta birbirimize yürekten dua etmemiz.Allah ım bu mübarek ayda hepimizin kucağını bebişlerle doldursun.

Canim inanin hic eksik etmiyorum duami......bugün doktora gittim, kalp atislarini bebeklerin CTG de 20 dakika dinlediler ve birde dogum sancisi var mi diye ölctüler. hani agrilarim vardiye günlerdir.

inanin, o kalp atislarinin ikisini duyarken, Allahima hepiniz icin - nick adlariniz aklima geldikce hepinize - dua ettim, tüm forum arkadaslarim, tüm anne olmak isteyenlerde böyle yasasin diye........birde ramazanin ilk günü, Allah a cok yalvardim, ne var hepimizin yüzünü güldür diye......

bebeklerim iyi Allah a sükür...doktor dayan diyor biraz daha, bir kac hafta daha..evet 31. e girdim, bende sasiriyorum bazen :) Allah a cük sükür yinede. birde o agrilar normalmis, bebekler hizla büyüyorms artik, rahim büyüdükcede karin da agriyor tabii..haftaya yine gitcem doktora..bakalim hayirlisi artik.........

Bi sorun olmamasına sevindim.Artık anneleri birazcık daha sabır.artık minnoşlar hızla büyüyorlar.bebekcim Sabret senden rekor bir haftada doğum bekliyoruz..bol bol dinleen bu çok önemli canım ..kendine ve bebişlere iyi bakk

selam kizlar benim gidisim1 ay ertelendi irem hnm aradi eylulde Hazir olacagini söyledi ...lucrini buay degil agustosta vurdurucam va tedaviye agustos adetiyle basliycaz belki hayirlisi böyledir gec olsun güc olmasin diyorum gerci heyecanla pozitif gormek istiyordum ama bundada bir hayir vardir

Canım niye ertelendi merak ettim,ben de biraz önce irem hanımla konuştum rahim filmi hakkında ama birşey demedi,sana ait bir erteleme mi yoksa firdevs hanımın mı bir programı var?

oyyyyy okurken gözlerim doldu yaaa ne guzel cok az kaldi 2 tane dünyalar tatlisi melek geliyor rabbim huzur mutlulukla buyutmeyi nasip etsin sana ve esine canim evet cok az kaldi az daha Dayan annesi artik sonuna geldin sayili günler kaldi sonrasi kucagin dolacak ..canim son aylarda gögüslere süt gelmeye baslar senin basladimi yavas yavas goguslerde sisecek ..onlar aglamadan sen anlayacaksin aciktiklarini cunku gögüslerin sizlayacak.benim kizim ikizdi normal yoldan hamile kalmistim anneannemdede var neyse tabi ben 45 Kilo bir anne olarak o Zaman tasiyamadim bebekleri 7 aylik dogurdum cunku biri karnimda ölmüstü iyi beslenmiyordum cahillik vardi haliyle bebekler beslenememis birde stres vardi cunkü ben hamileyken boynuz yedim hem hamilelik hem bosanma isleriyle ugrasiyrdum yani hep gözyasi vs nasil dogdu nasil tek basima o cocugu buyuttum hala inanamiyorum ama rabbim ol deyince oluyor kizim 1.5 Kilo dogdu kuveze bile girmedi ama yasadi simdide yasam kaynagim neyse uzattim ama ikiz hamileligi yasadim biliyorum sonunu getiremedim ama rabbime guc gelmesin ben dikkat etmedim cunku bosaniyordum istemiyordum bir cocugum olsun ama oldu iyikide olmus

Canım niye ertelendi merak ettim,ben de biraz önce irem hanımla konuştum rahim filmi hakkında ama birşey demedi,sana ait bir erteleme mi yoksa firdevs hanımın mı bir programı var?

canim bana ait bir erteleme bana isi var falan demedi donor Hazir degil eylulde Hazir olacak dedi hadi bakalim ben gidene Kadar senin pozitifini okuyacagim insallahhhhhhhhhh bana guc Moral olacak...

canım benim ya okurken çok kötü oldum,herşerde bir hayır varmış,iyiki de doğmuş güzel kızın,allahım ona çoookkk çokkk uzun ve güzel bir ömür versin,o kadar güzel bir insansın ki inan şimdi hayat senin için çok daha güzelliklerle devam edecek,güzel allahım kızına bir oğlan bir de kız kardeş yapmanı nasip etsin,o kadar yürekten istiyorum ki allahım ne olur kabul et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…