merhaba cnm ,nasilsin tsk ederim ilgin -alakan icin ,
sen nasilsin? neler yapyiorsun?
evet yilalr önce duymustum ama hic arastirmadim.ama bir kez daha gözden gecireyim .
eger fbli ni ndedigi gibi esten kan lainip verilyior durumu varsa doktorum yapamaz -belkide yapmaz ,kendi doktorun yapsin der. burda sunu istiyorum bunu istiyorum diyemiyoruz.belki Firdevs hani m yada Sevket bey recete yollarsa evet yaparlar .onuda sanmam yollasinlar.
bana ve diger anne adaylarina kenetlendiginiz icin tsk ederim cnm.
ayni güzel duygular senin icinde ..
sevgilerimle .
canım bugün 6 haftamız bitti. transfer edildiğinde 2 haftalık sayılıyor onun üstüne 4 hafta geçti .. yarın kontrolümüz var inşallah ikisininde kalp atışını duyarız .. şirinlerim iyidirler varlıklarını belli ediyorlar.
bugün tüm uyuşukluğum üzerimde kafamı kaldıramıyorum.. halsizim elim kolum bile kalkmıyor :)
senin bahsettiğin gibi sol göğüs ucunda hafiften pamucuklanma gibi sütümsü bir akıntı geldi geçen gün..
ben oldukça beyaz tenliyim göğüs ucu pçevresinin rengi şimdiden değişmeye başladı bile..
nice güzel yaslara cnm.
sevgiler
KIZLAR selam
bayadır giremedim
bebeklerden birinin boş gebelik olduğu söylendi.
diğer ikisinde de birinin kalp atışı daha iyi diğeri ses olarak anlaşılmıyodu ama ekranda kalbi atıyodu
bakalım hafyata netleşir sanırım ya tek ya ikiz olacak
allahtan hayırlısı
trescim sen naptın
arkadaşlar hepiniz iyi siniz mi?
bebekcigime kisa bilgi ,
herkes bilgili ,belkide benden cok bilgisi vardir ama yazayim arkadasima ,konu gelmisken okuyan anne adaylarimizda vardir.
Sütün hemen gelmez,dogum yaptigin an ,yada sezeryan oldugun zaman,rabbimin hikmetiyle süt kanalalrin öyle bir acilyiorki ,hemen akyior geliyor ve bebeklerini insallah emzireceksin.Önceden az bir pamuklanma beyaz bir akinti oluyor bazialrinda o süt degil ama süt olacagi iicn kücücük damarciklar süt yolunun hareketlenmesidir.
hastenede sütlac verecekler yedigin an dolgunluk hissettip allahin izniyle emzireceksin.
#meme ucumuz koyulasiyor oda hormonlara bagli ,hamilelige bagli olsun sorun etme ,bendede hafif oldu sonrasi geciyor..
allah sag slaim hayirli evlatlar versin cnm.
sevgilerimle
waltkrayburg için hepimiz önerilerde bulunalım ve dua edelim mi arkadaşlar??
zira son zamanlarda üçüncü kez deneyecek olan kimse yok sanırım.
hepimiz ona yapması ve yapmaması gerekenleri bir kez daha tekrarlayalım tabi ki o isterse unuttuğu ihmal ettiği bişey kalmasın bu defa..... ve bebeklerini alıp gelsin ....
ben başlayayım...
düşüncelerini bu defa hamile olacağına artık zamanı geldiğine inanarak yönet...
efsune nin söylediği hareketleri şimdiden yapmaya başla...(kegel pelvik egzersiz yazınca youtobe da bi sürü video var)
troidi sürekli ölçtür ve kontrol altında tut....
atessncin süpersin:) benimde ikinci denemem olacak,hemen kağıdı kalemi alıp not almaya başladım,inşallah hepimiz bu sefer pozitifle döneceğiz,zaten son zamanlarda sürekli çalışırken,masamda otururken,evde yatarken kalkarken hamileymişim hayali kuruyorum,resmen kendimi hamile olarak görmeye başladım:) Almanyadan gelen bir hastam var psikolog,o sürekli kendini öyle hisset,göbeğinin yavaş yavaş büyüdüğünü,anneliğe yavaş yavaş yaklaştığını hisset demişti,çok da güzel bir his:) hatta sabah dişlerimi fırçalarken yanımda iki ufaklık canlandı birden allahım çokkkk güzel oluyor:)) kafayımı yedim bilmiyorum ama:)) gerçekten hamilelik hayali kurmaya başlayalım ki vücudumuz hazırlansın
selamarkadaşlarım. yarın büyük gün.bebişlerimi görmeye gidiyoruz yine:) ayy her defasında ne heyecan ne heyecan.kendim taşıyabilseydim nasıl hissederdim acaba.kalbim dururdu kesin:) herkes iyidir umarım. bebekçimmm canım az kaldı doğuma.herşeyin hazırmı doğum çantan falan:) beni bilgilendir neler koydun bebişler için çantaya?
seninde az kalmış hakkında hayırlısı olsun.ben çok heyecanlıyım klinik şimdilik iyi umarım herşey yolunda gider.embriyologla da gçörüştüm sormak istediklerimim sordum .içim rahat şuan umarım konaklama ve yolculukta sorun çıkmaz.
merhaba cnm,
temellini atiyoruz tüm emeklerimizin sanada hayirli olsun diyorum,
sayili günler cabuk geciyor..
insallah elelrin dolu döneceksin .
sevgiler[/QUOTE
İnşallah canım ,Allahım hiç birimizin emeklerini boş çıkarmasın,hepimizin yolunu açık etsin,gerçekten bugün yarın derken zaman geliveriyor ve geçiyor,bir bakacağız ki bebeklerimizi doğurmuşuz,başka bir topikde kreş muhabbeti yapıyor olacağız inşallah:)
kontrolden geldim..
allahıma çok şükürler olsun ikisinin de kalbi atıyordu ekranda pıt pıt.. sesleri güm güm..
ayy o an dünyalar benim oldu.. hamdolsun allahıma ikisi de canlanmış.. küçük olan da büyüğe yetişmiş.
nasıl mutlu olduk eşimle havalara uçtuk.
Burda transfere gidecek tüm arkaaşlarımın bu kalp seslerini duymasını ve anlatması en büyük temenim.
Şirinlerim benim yaa sevinç yumaklarım. sizinle çok güzel hayatımız olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?