bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. ben sizin dualarınzla bu sefer olacağına inanıyorum. ne olur dualarınzı banada yapın...

Canım benim,hayırlısı olsun inşallah,dualarımız seninle canım,Allahım yolunu açık etsin,inşallah hamileyim haberini alacağız:)

brezecim hadi bakalım sıra sende, rozedalı, delikedi var birde güzel haberlerini beklediğim.

Tunanehir bebişlerini git gör sonra her ayrıntıyı bize yaz.. zaman ne güzel ilerliyor bak kaç haftalık oldular bile

canım çok mutlu oldum yaaa yazını okuyunca şirinlerim şirinlerim dedin şirinlerin seninleeee.Rabbim sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin.Rabbim şu mübarek Ramazan ayının hürmetine bizlered nasip etsin.bizlere de dua et bizlerde bu duyguları en yakın zamanda tadalım...

brezecim hadi bakalım sıra sende, rozedalı, delikedi var birde güzel haberlerini beklediğim.
Tunanehir bebişlerini git gör sonra her ayrıntıyı bize yaz.. zaman ne güzel ilerliyor bak kaç haftalık oldular bile

:) hadi bakalım Bilginisacım,form kapıları açtı bebekler içeri doluyor artık:) durmak yok teker teker,çifter çifter alıp geleceğiz bebeklerimizi:)

nasılsın canım nasıl gidiyor,şafak kaç?Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın,burdan mutlu haberlerini alalım.testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun...

Bilginisacım inan çok mutlu oldum , Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin şirinlerini . Seninle aynı zamanda çıktık bu yola çok şükür ben kavuştum şirinime şimdi sıra sende hadi benim şirinim arkadaşlarını bekliyor :)))

Atessn - cok cok sagol ya, ne güzel de yazmisin..ben cogunu unutmusum bile :))) akil kalmadi vallahi :)))
battaniye bak dogru dürüst hic yok, almam gerek.....süt pompasi da ayyy ayy daha cok isimiz var..........

Bilginisa canim - coook sevindim :)) demek ikizler simdi tam yolda, hadi hayirlisi........bak güzelim 3 aydan sonra olsa bile lütfen kendine cok dikkat et, fazla is falan görme evde!!! agir tasima!! unutma ikiz tasiyosun!!! bizlerde rahim acilma cok cabuk olabiliyor mesela 20. haftalarda basliyabiliyor bazen bile. ben simdiye kadar cok yattim, dinlendim, Allah a sükür acilma falan olmadi, ama iste son bir kac gündür karnim sertlesmeye basliyor diyorum yavas yavas biseyler oluyo gibi cikmasinlar diye bebislere sürekli konusuyorum :))

tekrar gözünüz aydin!!!!!

insallah canim dualarimiz da seninle, herkesle burda!!!!

Allah sana da gönlüne göre versin........AMIN
senin de bebişlerine kavuşmana az kaldı hadi biraz daha dayan anneşiii.ayyyy maşallah yaaa bu dönemlerinde bile bizimlesin bizi bırakmadın yaa helal olsun sana.Rabbim bizlere de böyle ikiz bebiş nasip ederse senin deneyimlerine,görüşlerine çok ihtiyacımız olacak.bizi bırakma hep gel.sevgilerrrr

şirinler yolda annesi.Maşallahhh rabbim sorunsuz ve çok rahat bi hamilelik geçirtsin inşallah canım.sağlıkla büyüt bebişleri.hadi bakalım sıra cinsiyetlerinde:) Allah gönlüne göre sağlıklısını versin inşallah canım benim.yarın bi gelelim yazarım size ayrıntısıyla...

canım nasıl gidiyor hamilelik? isim bulabildinizmi?ne zormuş isim konusu yaa:) kızımın adı zeynep olucak kesin ama oğluşa karar veremedik.yağız nasıl sence?
cnm benim iyiyim şükür bi yaramazlık yok şimdilik sen nasılsın demek bebişleri görmey gideceksin süpercnm daha karar veremedik aklımızda bir sürü isim var cnm cidden çok zor karar vermekdefne,simay,almina,cemre,beren kız erkek ise baran berke ve berk şimdilik isimler bakalım ne olcakyağız da gerçekten çok hoş bence güzel cnm

bilginisacım cnm çok güzel ikşzler yolda haaaaagiderken hatırlıomusun öyle demiştin bak ne güzel duan kabul oldu Rabbim devamını getirsin cnm sırada cinsiyet öğrenmedde bakalım

bilginisa şirinle şirine karakterini yazdım sana. ne kalabalıkmış bu şirinler köyü bi sürü şirin varmış bilmiyordum. bizim forumun sonu bu olacak galiba şirinler köyü......
Uykucu Şirin de gençleşme iksiri içerek Küçük Uykucu Şirin'e dönüşmüştür. Olaylar karşısında pek de hevesli ya da meraklı bir Şirin değildir. Genellikle fazla rahattır ve gözleri de yarı kapalıdır. Kırmızı bir tişört giyip yana kaymış ve sarkmış bir Şirin Şapkası takar Şirine, yüksek topuklu ayakkabılar ile etekli elbise giyer ve saçları sarı, kirpikleri uzundur. Olaylar karşısında diğer Şirinlerden daha hassastır. Pek çok Şirin, Şirine'ye aşık olmuştur. Şirine, aslında Gargamel tarafından Şirinleri yok etmek için yaratılmıştır. Şirin Baba bir büyü yaparak Şirine'nin iyi bir Şirin olmasını sağlar. Büyünün etkisiyle Şirine sarışın olur.

progestorona baktırıyor musun sürekli başka nelere bakılıyor.. hangi ilaçları kullanıyorsun şu an..iğneler yine gün aşırı mı???

cnm nasılsın artık sonlardasın ne güzel az kaldı nasıl durumlarr umarım iyidir......

canim, eh nasil olayim...bana gelmeden; ya sende bayagi masallah ilerlemissin - 21. hafta :)) nasil gidiyor sende, nasil hissediyorsun??

benim durumlar: biraz nanay canim, basta bebekler iyi, önemlisi bu. ben iste biraz aci cekiyorum sabahlara kadar - eller ayaklar sis, ellerim uyusuk resmen, bilhassa parmak uclari, sürekli biseyler düsürüyorum evde - yani sakar oldum :) geceleri nefes darligi artik cok cekiyorum, yani dogru dürüst uyku yok...migdem yanmasina ilac aliyorum, burnumun tikanmasina da ilac aliyorum mecburen.
ondan haric iyiyim :)) hala hayal gibi geliyor bana yakinda iki bebek sahibi birden olucagim insallah -ama inanmazsin INANASIM GELMIYOR :))) rabbime her gün sükür ediyorum.

birde artik cok agirlastim canim..kendi kilom da biraz vardi, birde 20kg falan aldim simdiye kadar derken - düsün yani halimi :))

sende bundan sonra aman dikkat et, hic fazla öyle agir falan kaldrima, is görme derim..cünkü ikiz tasidigin zaman rahim acilmasi erken olabiliyor canim. en azindan bende su anlik o yok...

çok sevindim.O pıt pıt seslerini yeni duymuş biri olarak seni çok iyi anlıyorum.nasıl güzel bir duygu içinde ki canların varlığını hissettirmeleri.ikizlere ve kendine iyi bak sevgiler canım

bende iyim cnm benim evet şaka gibi daha gidişimi hatırlıorum baya ilerledim cnm sıkıntım yok cnm bazen bi halsizlik oluo olacak oda okadar onun dışında iyim sonlara doğru heralde biraz başlar şikayetler ama şükür diyelim..... dediğin gibi cnm bebekler iyi olsunda şükür bunlarıda atlatırsın sonlara geldi cnm şükür az kaldı...gerçekten hayal gibi cnm ya sağsalim kucağına alcaksın inşallah cnm ne şikayet kalacak ozaman bunlar güzel şeyler diyelim genedeşuan çalışmıorum cnm bende raporluyum umarım bundan sonrada alırımda daha iyi olur benim için.....aman cnm sende dikkat et emi az kaldı şükür atlatacaksın yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…