merhaba cnm,
temellini atiyoruz tüm emeklerimizin sanada hayirli olsun diyorum,
sayili günler cabuk geciyor..
insallah elelrin dolu döneceksin .
sevgiler[/QUOTE
İnşallah canım ,Allahım hiç birimizin emeklerini boş çıkarmasın,hepimizin yolunu açık etsin,gerçekten bugün yarın derken zaman geliveriyor ve geçiyor,bir bakacağız ki bebeklerimizi doğurmuşuz,başka bir topikde kreş muhabbeti yapıyor olacağız inşallah:)
merhaba cnm evet ,Benimde en büyük ama en uzun süren projem ama artik yoruldum 10 yil mikro almanyada son 3 yilimda 5.donasyon kibrista vallahi bazen öyle bunalyiorumki vazgec diyorum böyle basaramayinca...her seyi tuttugunu koparan birisi icin cok aciz oldum bunda..raabbim duysun bu ramazan günde lütfennnnnnnnn versin bebek bize..
sayili günler cabuk geciyor evet ama benimle beraber evde uyum icine giriyor esim.ev hali -isim ve programli yasam alt üst oluyor yilalrdir..
insallah cnm tüm anneler elleri kucakalri dolu dönecek...
ay insallah dogsunda kresi -oyuncagi odasi hic sorun dgeil..
hep mikro yaptigim icin kizimin tüm yatak odasi duruyor tek bebek eksik ..)
duanizi eksik etmeyin dostalrim ,sizinle her sey basarilyior unutmayin
özel-sözel bir site ))
sevgiler
bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. ben sizin dualarınzla bu sefer olacağına inanıyorum. ne olur dualarınzı banada yapın...
merhaba cnm evet ,Benimde en büyük ama en uzun süren projem ama artik yoruldum 10 yil mikro almanyada son 3 yilimda 5.donasyon kibrista vallahi bazen öyle bunalyiorumki vazgec diyorum böyle basaramayinca...her seyi tuttugunu koparan birisi icin cok aciz oldum bunda..raabbim duysun bu ramazan günde lütfennnnnnnnn versin bebek bize..
sayili günler cabuk geciyor evet ama benimle beraber evde uyum icine giriyor esim.ev hali -isim ve programli yasam alt üst oluyor yilalrdir..
insallah cnm tüm anneler elleri kucakalri dolu dönecek...
sevgiler
Canım benim ne kadar güzel bir insansın,inşallah canım hepimiz için bu denemeler artık deneme değil çocuklu hayatımızın başlangıcı olsun,artık denemeyelim,hamileliği yaşayalım,bebeğimizi,bebeklerimizi kucaklayalım,bu mübarek aylarda inşallah allhım dualarımızı kabul etsin,emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Larax cım ben 46 yaşındayım,çok geç evlendim,iki düşük,iki tüp denemesi,bir donasyon,7 yıl sürekli hazırlıkla geçti,tabii arada aşılama var onları unuttum:) Ama bir türlü hayatın içinde olamadım,mesela yazın program yapacağız ben deneme yapacağım için erteliyorum,birşey alacağız dur diyorum,mesleki kurslara dört yıldır katılamıyorum çünkü hamile kalırsam gidemeyebilirim diye erteliyorum:)) velhasıl hayat kaçıyor,ben de vazgeç diyorum kendime eşime de söylüyorum bu son olacak diye ama içimdeki ses durma diyor ve ben sesi dinliyorum,inşallah bu ses beni yanıltmayacak,Allahıma inanıyorum bu sefer ellerimizi boş bırakmayacak,Allahım inşallah güzel Allahım bize bu mürveti göster yarabbim....
kontrolden geldim..
allahıma çok şükürler olsun ikisinin de kalbi atıyordu ekranda pıt pıt.. sesleri güm güm..
ayy o an dünyalar benim oldu.. hamdolsun allahıma ikisi de canlanmış.. küçük olan da büyüğe yetişmiş.
nasıl mutlu olduk eşimle havalara uçtuk.
Burda transfere gidecek tüm arkaaşlarımın bu kalp seslerini duymasını ve anlatması en büyük temenim.
Şirinlerim benim yaa sevinç yumaklarım. sizinle çok güzel hayatımız olacak:)
brezecim hadi bakalım sıra sende, rozedalı, delikedi var birde güzel haberlerini beklediğim.
Tunanehir bebişlerini git gör sonra her ayrıntıyı bize yaz.. zaman ne güzel ilerliyor bak kaç haftalık oldular bile
Bilginisacım inan çok mutlu oldum , Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin şirinlerini . Seninle aynı zamanda çıktık bu yola çok şükür ben kavuştum şirinime şimdi sıra sende hadi benim şirinim arkadaşlarını bekliyor :)))kontrolden geldim..
allahıma çok şükürler olsun ikisinin de kalbi atıyordu ekranda pıt pıt.. sesleri güm güm..
ayy o an dünyalar benim oldu.. hamdolsun allahıma ikisi de canlanmış.. küçük olan da büyüğe yetişmiş.
Burda transfere gidecek tüm arkaaşlarımın bu kalp seslerini duymasını ve anlatması en büyük temenim.
bebekçim benim aklıma gelen kendine bolca gecelik pijama al. süt akıyor birde pansuman falan değişmek gerekiyor sık sık. birde göğüs pedleri var onlardan al. doğal balmumu gibi kremler var göğüs ucu kremleri onlardan al. biberon ve sterilize aleti mutlaka al ikizler çünkü sterilize aleti sana çok lazım olacak. ince battaniye gibi şeyler al kucağına alırken gerekecek. önlük yada küçük bir sürü bezler al emzirirken boynuna doğru akacak ilk günlerde. birde bebek için de çok zıbın gibi giysiler al. bazen doğunca sırtına kadar sıçıyorbebekler ilk günlerde..ve süt pompası da muhtemelen gerekecektir. artık unutttukların için babası koşacak sürekli
kontrolden geldim..
profilimdeki iki bebişi ısmarladım,bu denemem de gelecek.inşallah Rabbimmmm
senin de bebişlerine kavuşmana az kaldı hadi biraz daha dayan anneşiii.ayyyy maşallah yaaa bu dönemlerinde bile bizimlesin bizi bırakmadın yaa helal olsun sana.Rabbim bizlere de böyle ikiz bebiş nasip ederse senin deneyimlerine,görüşlerine çok ihtiyacımız olacak.bizi bırakma hep gel.sevgilerrrrinsallah canim dualarimiz da seninle, herkesle burda!!!!
Allah sana da gönlüne göre versin........AMIN
cnm benim iyiyim şükür bi yaramazlık yok şimdilik sen nasılsın demek bebişleri görmey gideceksin süpercanım nasıl gidiyor hamilelik? isim bulabildinizmi?ne zormuş isim konusu yaa:) kızımın adı zeynep olucak kesin ama oğluşa karar veremedik.yağız nasıl sence?
kontrolden geldim.
cnm nasılsın artık sonlardasın ne güzel az kaldı nasıl durumlarr umarım iyidir......
kontrolden geldim..
bende iyim cnm benim evet şaka gibi daha gidişimi hatırlıorum baya ilerledim cnmcanim, eh nasil olayim...bana gelmeden; ya sende bayagi masallah ilerlemissin - 21. hafta :)) nasil gidiyor sende, nasil hissediyorsun??
benim durumlar: biraz nanay canim, basta bebekler iyi, önemlisi bu. ben iste biraz aci cekiyorum sabahlara kadar - eller ayaklar sis, ellerim uyusuk resmen, bilhassa parmak uclari, sürekli biseyler düsürüyorum evde - yani sakar oldum :) geceleri nefes darligi artik cok cekiyorum, yani dogru dürüst uyku yok...migdem yanmasina ilac aliyorum, burnumun tikanmasina da ilac aliyorum mecburen.
ondan haric iyiyim :)) hala hayal gibi geliyor bana yakinda iki bebek sahibi birden olucagim insallah -ama inanmazsin INANASIM GELMIYOR :))) rabbime her gün sükür ediyorum.
birde artik cok agirlastim canim..kendi kilom da biraz vardi, birde 20kg falan aldim simdiye kadar derken - düsün yani halimi :))
sende bundan sonra aman dikkat et, hic fazla öyle agir falan kaldrima, is görme derim..cünkü ikiz tasidigin zaman rahim acilmasi erken olabiliyor canim. en azindan bende su anlik o yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?