Canim oncelikle cok gecmis olsun.seni cok iyi anlıyorum.ayni seyleri bende yasadım.uc embriyo transfer olmuştu,bunlardan ikisi tutttu. Keseler falan hersey cok güzeldi.bigun otururken aniden bacaklarından pembe sular akmaya başladı,okadar coktuki korkudan ağlamaya başlamıştım.hemen aradık doktorumu çağırdı.sukurler olsunki hersey yolundaydi fakat sebepsiz bir kanama iste.iki uc gun hastanede yattım,kanamam bitinceye kadar. Sonraki haftalarda da bebeğimin ikizi kendi kendine pes etti.tek gebeliğe düştüm. Ama o günden beri hep kanamam var. Doktorum artik senin icin normal bazı hamilelerde böyle olabilir diyor.ama cok sıkı kontrol altındayım.simdi 27 haftamdayim. On gun once yine aynı sekilde kanamam oldu. Ben yine cok umarsamadim.ama bu kez karnımda farklı bişeyler daha oluyordu.sik sik sanki karnım şişiyor nefesim kesiliyordu.hemen çağırdı doktorum,erken dogum sancılarım başlamıştı ve uc Dakika'ya kadar inmişti bile. Yani benim aynı diye gördüğüm kanamanın sebebi bu kez cok farklıydı. Sukurler olsunki simdi dogumu durdurdular. O yüzden sakin ola ki gecermi,biterimİ diye beklememek lazım.farkli olan hersey bir olayın belirtisi olabilir.kendine iyi bak canim. Allah emeklerimizi bosa çıkarmasın insallah.

Kızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi

Canım demek eşinin terliklerini giyiyorsyn.Ayy çok hoşuma gitti bu..yani ayaklar o kadar mı şişiyor,neyse canım yolun yarısını tamamladın.doğuma az kaldı.senin doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah sende kısa bir zaman sonra ,kızlarrr hastanneden yazıyorum meleklerim yanımda şuan diyceksin..ondan so rası ise o sessiz evinde bebişlerinin sesi hiç susmuycak.
Allah herkese hamile kalıp eşlwrinin terliklerini giymeyi nasip etsiiiiiiiinnnn

Kızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi

Canim hemen karamsar olma. O hic belli olmaz.sen doktorunun verdigi tarihteki degerine bak.cunku betahcg cok hızlı katlanan bir deger.

Canım 8.gün herkeste çıkmayabilir. ikiz yada üçüz gebeliklerde erken çıkabiliyor.12.gün bile 50,60 gibi değerlet çıkabiliyor.bence sen test gününde Tekrar yaptır.zaten az kalmış test gününe lütfen umutsuz olma...

darısı başımıza diyelim valla şimdi o kadar istiyoruz ki herşey gözümüze çok tatlı gözüküyoren kısa zamanda ben ve diğer arkadaşlarıma da nasip olsun inşallah

canım çok korkuttun bizi şirinlerimiz çok kıymetli lütfen ona göre davranalımdoktorun yasak koyması iyi olmuş nedense seni hep kıpır kıpr harekelti düşünüyorum belki biraz hareket kısıtlılığı iyi gelirşirinleri sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah canım bir ömür sağlıkla huzurla beraber olun inşallah.hayırlı evlat çok önemli arkadaşlar ramazan ayında birde hayırlı evlat dileyelim isteyen herkese inşallah

Rosedali canim, sagol - elbette edicem doguma girerkende canim benim..simdi bile hep dua ediyorum, doktor da bebislerimi gördügüm zaman bile sizler tedavi yapan, sonucu bekleyen arkadaslar aklima geliyonuz ve size dualar ediyorum. insallah Allah sanada gönlüne göre verir canim....

Nurus - seni hic görmedim burda simdiye kadar...tebrikler sende bayagi ilerlemisin hamileliginde. o zaman uzun zamandir burda yoktun sanirim. buraya yine katilman güzel canim.

Senay - seni de öyle hic tanimiyorum burdan..hosgeldin ...gelmen geri güzel :)

Eslemsena - cok üzgünüm canim benim......arkadaslarin dedigi gibi acaba biraz erken ondanmi..doktorun ne diyo peki?

Tress - canim benim, evet öyle inan baska terlik girmiyor ayagina - benim spor ayakkabilarim bile olmuyor canim......birde 39 beden giyerdim, simdi gülme ama 42 beden erkek terligi aldik, onu giyiyorum seni de görücegiz :)))) hadi bunlar güzel seyler.........sen nasilsin bu ara, kendini nasil hissediyorsun??

Efsune den haberiniz varmi??

Son düzenleme:

Doktor test icin erken demedi ama cok umutluyduk her sey cok guzeldi farkli labaratuvarda tekrae baktir yanlislik olmus olabilir gibisnden dedi ana sanmıyorum.

Canım dur biraz ne bu acele:) test gününü bekle,bazen geç döllenme olabiliyor,sakın kendini strese sokma ki bebeğimiz tutunduysa zarar görmesin,ne olur sabret...

Canim merhaba.aslinda cok uzun yıllardır bu konuyla ilgili formlardayim ama buraya pek uğraşmamıştım.baktim burda tanıdıklar var bende hemen transfer olmuş oldum.

canım ya Allah yardımcın olsun.
Ama daha erken lütfen kendine iyi bak test gününde tekrar yap derim.Neyin ne olacağı belli olmaz,
bence karamsar olma,

Canim merhaba.aslinda cok uzun yıllardır bu konuyla ilgili formlardayim ama buraya pek uğraşmamıştım.baktim burda tanıdıklar var bende hemen transfer olmuş oldum.

Canım seni ve sürecini önceden başka bir formda takip etmiştim.sanırım sen hit,te denemiştin.hamileliğin bayağı ilerlemiş.aramıza hoşgeldin.

Canım yazdıklarını okurken bayağı toparlandığını fark ettim.yaz sana iyi geldi sanırım.bizlere genelde moral ve destek amaçlı hep burdasın.peki sen neler yapıyosun.yeni bir denemeyle ilgili ufak kıpranışlar yokmu.umarım iç sesin sana bir an önce hadiiiii artık atessn Der.sizler olmadan bizde yarımız.

henüz iç sesim bana hadi demiyor...
tabiki bi tarafım yaştan dolayı acele et diyor ama diğer tarafım yine negatif sonuç almaktan korkuyor...

sanki gitmeden önce bişeyler yapmalıyım gibi hissediyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum henüz.

histereskopi yaptırmam iyi olur mu?
şu lenfosit aşısını mı yaptırsam??
ne yesem ne içsem kısaca ne yapıp gitsem bilmiyorum...

heralde zamanı gelecek ve işte şimdi diyeceğim bilmiyorum inan....

ama iyiyim atlattım sorgulamayı...yaşadım ve geçti....bakalım ne zaman gideceğim tekrar kime gideceğim tekrar hiç bilmiyorum şu an...

Nisacığım öncelikle ikizlerin hayırlı ve uzun ömürlü olsun.....
Yaşadığın rahatsızlık ise geçip gitmiş olsun...
Sakin ve serin kanlılıkla üstesinden geleceksin bu sorunun... Hamile kalmakla bitmiyor ne yazık ki, uzun bir yol; temkinli ve sabırlı olmak gerek bu meşakkatte...
Şirinlerin ve sen sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…