bebek , doktorum bırakılmasını öneriyordu verda hanım bişeyler söyledi devam etmem konusunda.. clexane iğneye başlıyacağız bakalım.. yarın progesterana bakalım bide ..
ay yat yat bel ağrısı ama şikayet yok yeterki iyi olsunlar..
iyi dilekkleriniz için sağolun kızlar iyi ki varsınız..
Atessn gercekten sanki beni görüyorsunda tarif ediyorsun gibi geldi..helede su geriye dogru egilip yürüyorsundur dedinya - cok güldüm - aynen öyle canim!!! birde resmen topalliyorum, eskiden bazi hamile kadinlar görürdüm ya bunlar neden böyle yürüyor diye - simdi onlari cok iyi anliyorum.
terlik - aynen canim esimin terliginden baskasi olmuyor - nerden bildin
baska canim neler olsun, inan günde bir iki kez agliyorum dogruya dogru, cünkü sinirlerim bazen bozuluyor resmen, kimildiyamadigim icin...her adim bir iskence oluyor........ama ayni zamanda bir tekmeliyorlar beni prens ve prenses hemen yüzüm gülüyor
ondan sonra onlara hep konusuyorum, sakin erken geliyoruz demeyin, en az ramazan sonuna kadar daha bendesiniz diye :))
birde hic düsünemezdim insan affedersin tuvalete cikiyorya, kendini bile zor temizliyor......artik günde bir kac kez dus aliyorum daha rahat oluyor :)
uykusuzluk hala devam............sersem günü gün boyu dolasiyorum tabii gece uyumadigim icin :)
ama iste bunlar güzel sikayetler............az kaldi sabir sabir diyorum............esimle konusuyouz da, bakarsin bir kac hafta sonra gelirler birden 4 kisi oluyoruz diyoruz evde :))) su an bizim ev cok sessiz ve sakin oluyor genelde...yani coluk cocuk sesi yok, ikisi geldikten sonra Allah bilir biri aglar,biri susar, sonra digeri baslar aglamaya diyorum
Alahim bunlari herkese yasatsin !!!!!
Kızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi
Kızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi
Canım demek eşinin terliklerini giyiyorsyn.Ayy çok hoşuma gitti bu..yani ayaklar o kadar mı şişiyor,neyse canım yolun yarısını tamamladın.doğuma az kaldı.senin doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah sende kısa bir zaman sonra ,kızlarrr hastanneden yazıyorum meleklerim yanımda şuan diyceksin..ondan so rası ise o sessiz evinde bebişlerinin sesi hiç susmuycak.
Allah herkese hamile kalıp eşlwrinin terliklerini giymeyi nasip etsiiiiiiiinnnn
Rosedali canim, sagol - elbette edicem doguma girerkende canim benim..simdi bile hep dua ediyorum, doktor da bebislerimi gördügüm zaman bile sizler tedavi yapan, sonucu bekleyen arkadaslar aklima geliyonuz ve size dualar ediyorum. insallah Allah sanada gönlüne göre verir canim....
Nurus - seni hic görmedim burda simdiye kadar...tebrikler sende bayagi ilerlemisin hamileliginde. o zaman uzun zamandir burda yoktun sanirim. buraya yine katilman güzel canim.
Senay - seni de öyle hic tanimiyorum burdan..hosgeldin ...gelmen geri güzel :)
Eslemsena - cok üzgünüm canim benim......arkadaslarin dedigi gibi acaba biraz erken ondanmi..doktorun ne diyo peki?
Tress - canim benim, evet öyle inan baska terlik girmiyor ayagina - benim spor ayakkabilarim bile olmuyor canim......birde 39 beden giyerdim, simdi gülme ama 42 beden erkek terligi aldik, onu giyiyorumseni de görücegiz :)))) hadi bunlar güzel seyler.........sen nasilsin bu ara, kendini nasil hissediyorsun??
Efsune den haberiniz varmi??
Rosedali canim, sagol - elbette edicem doguma girerkende canim benim..simdi bile hep dua ediyorum, doktor da bebislerimi gördügüm zaman bile sizler tedavi yapan, sonucu bekleyen arkadaslar aklima geliyonuz ve size dualar ediyorum. insallah Allah sanada gönlüne göre verir canim....
Nurus - seni hic görmedim burda simdiye kadar...tebrikler sende bayagi ilerlemisin hamileliginde. o zaman uzun zamandir burda yoktun sanirim. buraya yine katilman güzel canim.
Senay - seni de öyle hic tanimiyorum burdan..hosgeldin ...gelmen geri güzel :)
Eslemsena - cok üzgünüm canim benim......arkadaslarin dedigi gibi acaba biraz erken ondanmi..doktorun ne diyo peki?
Tress - canim benim, evet öyle inan baska terlik girmiyor ayagina - benim spor ayakkabilarim bile olmuyor canim......birde 39 beden giyerdim, simdi gülme ama 42 beden erkek terligi aldik, onu giyiyorumseni de görücegiz :)))) hadi bunlar güzel seyler.........sen nasilsin bu ara, kendini nasil hissediyorsun??
Efsune den haberiniz varmi??
Canim merhaba.aslinda cok uzun yıllardır bu konuyla ilgili formlardayim ama buraya pek uğraşmamıştım.baktim burda tanıdıklar var bende hemen transfer olmuş oldum.
Canım seni ve sürecini önceden başka bir formda takip etmiştim.sanırım sen hit,te denemiştin.hamileliğin bayağı ilerlemiş.aramıza hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?