Umuudummmm!!!!
Relax ol!! Buradakiler senin için dua ediyoruz... Yaşını hatırlamıyorum ama 4mü 3mü transfer kararını doktorna bırak...onlar deneyimliler!!
Doğumgünün iyi denk gelmiş!!!!
Larax ;; bence önerin mükemmel!!!ama demokratik olarak hepimizin onay vermesi yapıcı ve kalıcı kılar!!
Kızlar siz nediyorsunuz??
Hazanumut!! Konunla ilgili bir bilgim yok ama forumda bir arkadaşımız daha senin durumundaydı ona sormak iyi olur.nickname hatırlayınca yazarım!!
Kızım için beni kutlayan herkesi öpüyorum.allah hepimize sağlıklı anala babalı çocuklar kısmet etsin))
Arkadaslarim
iyi degilim maaalesef... Su bir kac gune kadar dktorlar ikizlsdimizi aliyoae benden.... Cok uzgunjm icim yaniyor neden bir kac haffa daha bende kalmiylar diye. Kisq bie haber vereyim dedim. Ameliyatla alincaklsr yavrularim benden ordan dogru kuvezin icine../ yani ne kokluycam, ne opucem ne gogsume yatircam( jnanin cok aci.... Elbette beterin beteri var ama yinede.....
Arkadaslarim
iyi degilim maaalesef... Su bir kac gune kadar dktorlar ikizlsdimizi aliyoae benden.... Cok uzgunjm icim yaniyor neden bir kac haffa daha bende kalmiylar diye. Kisq bie haber vereyim dedim. Ameliyatla alincaklsr yavrularim benden ordan dogru kuvezin icine../ yani ne kokluycam, ne opucem ne gogsume yatircam( jnanin cok aci.... Elbette beterin beteri var ama yinede.....
canım arkadaşım cevabın için sağol aslında ben embriyo dondurmadım ama donasyon diyemeyeceğim için embriyo dondurdum dedim şimdi öğrendim aslında ben menepozdayım yani yaklaşık 2 yıldır adet olmadım ama adet olmamamın nedeni kanser tedavisi doğal olmayan menepoz yani şimdi adet olmadım ama hiç dr ada gitmedim çünkü kanser tedavisinde dr lardan öyle korktum ki ayrıca yenip yenemeyeceğimi de bilmiyordum.artık allahıma bin şükür iyiyim ve inşallah başlayacağım ben irem hanımla görüştüğümde rahim filmi yada histereskopi dedi ama adet olmadığımdan dolayı rahim küçüldüğü için ne yapacağımı nereden başlayacağımı da bilemiyorum.dr umda tüp bebek merkezine sor onlar ne diyorsa onu yapalım diyor eeeee benim dondurulmuş embriyom yok ben nerden başlayacağım acaba cylo kullansammı yada bitkisel tedavi yada ne bileyim kızlaaaaaar lütfen bana bir akıl
Arkadaslarim
arkadaşlarım merhaba,
tekrar forumda olmak ne güzel.özlemişim sizleri.yazamadığım 1 ay içerisinde hastanede yattım 20 gün.sonra tayinimiz çıktı.doğudan batıya doğru gelmeyi istiyorduk tam batı olmasa da iç anadoluya geldik.buna da şükür.evimi yerleştirdim.bugün eve internet de bağlandı.artık sık sık yazacağım.
bu ara sizler nasılsınız?görmeyeli neler oldu forumda acaba?
kızlar dün dönör bilgileri geldi yaşı 21 miş öğrenciymiş genelde 21 yaş ve öğrenci olyor doğrudr inşallah.bende pırtlaşma çıktı ve onun için aspirin ve iğne kullancam benim gibi pırtılaşma sorunu olan varmı.
kızlar dün dönör bilgileri geldi yaşı 21 miş öğrenciymiş genelde 21 yaş ve öğrenci olyor doğrudr inşallah.bende pırtlaşma çıktı ve onun için aspirin ve iğne kullancam benim gibi pırtılaşma sorunu olan varmı.
Ansucuğum hoşgeldin!!
Çok geçmil olsun!!
Yeni yerinde hayırlı olsun!!
Öyle zor 3 ay geçtiki ben birçok şeyi kaçırdım forumda! Firdevs hn ile yazışmalar ne oldu??
Yeni yeriniz hayırlı olsun.bizde seni merak etmiştik.neyseki iyisin çok sevindim.firdevs hanımla görüşmeleriniz nasıl devam ediyormu ne aşamadasız.bizlere arasıra yaz canım sevgilerr
hoşgeldin yeni evine.. yorma kendini evi toparlayacam düzelticem diye oldu mu .yeni ev eksiği çok olur bilirim bizim de başımızda var çünkü:)
iyice iyileşince girişimlerin olacaktı nasıl gidiyor
tunanehirin bebekleri olcak:))şahsım adına zoru başaran kadınlara hastayım kendimi zayıf bulduğum için .sizin azminiz çok destek oluyor bana inanın. siz cesaret örneklerimizsiniz.
kendine çok iyi bak olur mu.
bizi habersiz bırakma .hep yaz.
sevgiler
Seni tekrar görmek ne güzel,hoşgeldin arkadaşım,çok geçmiş olsun,yeni evin yeni şehrin de hayırlı olsun.. sana güzellikler,mutluluklar,sağlık ve mis kokulu bebişler getirsin:)
son gelişmeleri 1785.sayfadaki tablodan takip edebilirsin,birkaç arkadaşımızı yanlış yazmışız onlarıda değiştirip tekrar ekleriz,sen ben ve diğerlerimizde hamile haberlerimizle tabloyu ve formu renklendireceğiz:) güzel haberlerini bekliyoruz,sağlıkla sevgiyle kal güzel arkadaşım...
Arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?