- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
transferle bugün 4.gün bekliyorum ama bu sefer biraz farklı çok rahatım tevekkül içerisindeyim şükür.arada yatıp dinleniyorum normal işlerimi ağır olmayanları yapıyorum. hatta dün eşimin köyüne gittim orda kaldım eşim il dışına çıkmıştı yalnız kalmamak için orda çok yatamadım. yani olacağı varsa olur diyorum ben elimden geleni yaptım gerisini Allahıma bıraktım.sadece midem ve bağırsaklarım hiç iyi değil çok şiş karnım bebeğe yer yapıyorum diyorum inşallah bebeğim sımsıkı tutunur annesine ömür boyuda hiç ayrılmaz dualarınıza çok ihtiyacım var ben hepimiz için dualar ettim Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
umudum gitmişsindir okuyamadım forumu inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. bol şanslar :)
bir ara rahat girebildiğimde merkezle ilgilili bilgi verecem
transferle bugün 4.gün bekliyorum ama bu sefer biraz farklı çok rahatım tevekkül içerisindeyim şükür.arada yatıp dinleniyorum normal işlerimi ağır olmayanları yapıyorum. hatta dün eşimin köyüne gittim orda kaldım eşim il dışına çıkmıştı yalnız kalmamak için orda çok yatamadım. yani olacağı varsa olur diyorum ben elimden geleni yaptım gerisini Allahıma bıraktım.sadece midem ve bağırsaklarım hiç iyi değil çok şiş karnım bebeğe yer yapıyorum diyorum inşallah bebeğim sımsıkı tutunur annesine ömür boyuda hiç ayrılmaz dualarınıza çok ihtiyacım var ben hepimiz için dualar ettim Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
umudum gitmişsindir okuyamadım forumu inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. bol şanslar :)
Arkadaşlar bence bu kadar da tedirgin olmayalım,eğer bu kadar yasak ise ve bizi bir şekilde yakalamak istiyorlarsa zaten kbrs merkezleine girip bütün Türk vatandaşlarını toplarlar olur biter,buradan IP mizi bulmak için zaman harcamazlar,çok zor birşey değil,ayrıca bu yasak sadece Türkiye de varmış ve bu insan haklarına aykırı bir uygulama,yani velevki böyle bir uygulamayla karşılaştık insan hakları mahkemesinden hakkımızı arayabiliriz,hepimiz insanız ve annelik hakkımız var ve bu uğurda da ben engel tanımıyorum
Arkadaslarim tamam kednimi fazla uzmemeye bakicam... Destek yaziariniz icin ssgolun.... Efsine canim hayir dort dortlik beklemedim gebeligimi, sadece 34. hafta olsa cok raziydim canim ama yine buna da sukur biliyorum
Breezen senin Yazdigin kelimeyide hep dusunuyorum: ultrasonda degil kuvezde gorucem bebekleri. Baska carem yok.
Bugun oglen gibi yine kan sonuclarim cikicak. Ne yala soLeyim Allahdan bir mucize bekliyiorim olmazsasada bugun pazartesi sali gibi icin ameliAt karari vericekler.
Tress canim dun surekli yazmak istedim ama yazdiklarim baglanti yuzunden gitmdi
Duanizi eksik etmeyin... Sagolin
Bebeklerim daha bende!!! Her bende kalan gun altin gibidir diyorum :)
Kan degerlerim ayni kalmis, o yuzden iki gun bisey yapilmadj
Test bugun tekrarlandi, sonucu artik aksama cikicak ve ona gore karar verilcek
Sizlero cok merak ediyorim umarim hepniz iyisinizdir
Cepden Yazmak bir hayl su halimde zor geliyor
bugün forum pek sessiz.
kendimden havadis vereyim, bugün kontrolumüz vardı ultrasonda bebeğimin büyük olanının gayet iyi gördük.
küçük olanı gelişememiş 6. hafta seviyesinde kalmış kalbide atmıyordu. daha altı gün önce iyidi kalbi atıyordu oysa.
napalım kısmet hayırlısını istedik hep..
ilk gördüğümüz tekiz iyi ya çok şükür .. Allah tamamlamayı nasip etsin
Canım valla doğum yaptım diyceksin diye korktum.inşallah biraz daha kalırlar.
Bilginisacım sağlıklı olan bebişin seninle.güzel güzel gelişecek büyüycek annesii.
Bana gelince yarın kontrolüm var.Ben biraz tedirginim.benim bulantılar ,halsizlik göğüslerdeki dolgunluk birden geçti.Buda Beni korkutuyor.yani 10.cu haftada böyle olması normal midir.hamile olanlar biraz bilgi verin kızlarr yahuu yoksa çatlıycam...........
olsun canım tek de olur Rabbim yeterki sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin.annesinin biriciğimi olmayı seçmiş.ne güzel demişsin, hayırlısını istemişsin hep bu da güzel bir şey.diğerinin gelişme şansı nedir acaba?neden diğeri gelişirken öbürü gelişmez?kendine ve bebişine iyi bak canım,hayırlısı olsun.
Bebeklerim daha bende!!! Her bende kalan gun altin gibidir diyorum :)
Kan degerlerim ayni kalmis, o yuzden iki gun bisey yapilmadj
Test bugun tekrarlandi, sonucu artik aksama cikicak ve ona gore karar verilcek
Sizlero cok merak ediyorim umarim hepniz iyisinizdir
Cepden Yazmak bir hayl su halimde zor geliyor
iki üç gündür forum çok sessiz.neden kimse birşey yazmıyor.sürekli girip çıkıyorum okumak istiyorum hadi kızlar durumlarınızı güncelleyelim biraz herkes nasıl anlatsın
Canım durumunu doktorunla paylaşmak istemiyorsan eğer,firdevs hanımla konuşabilirsin.durumunu anlatırsan sana mutlaka yardımcı olur.seni bulunduğun yerde bir doktorada yönlendirebilir.hazancım bence senin durumun hassas kendi başına ilaç kullanma.firdevs hanımla mutlaka konuş durumunu ve hassasiyetini belirt canım
Arkadaslarim
iyi degilim maaalesef... Su bir kac gune kadar dktorlar ikizlsdimizi aliyoae benden.... Cok uzgunjm icim yaniyor neden bir kac haffa daha bende kalmiylar diye. Kisq bie haber vereyim dedim. Ameliyatla alincaklsr yavrularim benden ordan dogru kuvezin icine../ yani ne kokluycam, ne opucem ne gogsume yatircam( jnanin cok aci.... Elbette beterin beteri var ama yinede.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?