canım tedavin hayırlı olsun cevap verdiğin için allah razı olsun hadi inşallah güzel haberle gel

transferin hayırlı olsun canım allah yardımcın olsun hepimizin duaları seninle olacak inşallah allahın izni ile

evet benim canım,o nike giremiyorum.hem bu nike daha güzel hayırlı mübarek günlerde nur lanırım belki:)))))

Canım benim Allah senden de razı olsun,yolunu açık etsin,güzel haberlerini bekliyoruz,sen aşağı yukarı nezamana yapmayı düşünüyorsun?

canım ya bana kalsa buğün ama bilmiyorum daha histereskopi yaptırmadım eşimi tam ikna edemedim daha önce şiddetle karşı çıkıyordu şu anda dinleme aşamasına geldi.bana da dua edin

ben bi şey yazmayı unuttum geçen hafta simir testi yaptırmıştım sonucu yarın çıkacak dr a gitmiştim ya ultrasondan sonra birde simir yapalım dedi.ben daha önce kanseri yaşadığım için çok korkuyorum bana dua edin hayırlısı ile testim temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var.

Arkadaslar bugun doktora gittim kontrole.normalde bebegim bir hafta onden gidiyor. Ama maalesef 8 günde sadece 100 gr almış oglusum. 28+2 yim. 1175 gr ağırlığı.nasil acaba.normalmi? Yoksa dusuk kilolu mü? Bilgisi olan nolar paylaşsın? Birde bilgisi olan varsa bebeğime kilo aldirabilmek icin ne yapmAliyim? Doktorum daha cok yemek ye dedi ama cokta bir açıklama yapmadı? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız benimle? Lutfen!

alpilknur eee sen ne zaman gidiyorsun eşin nasıl oldu arkadaşım

Rozadalı en yakın yolcumuz sensin şimdi .. inşallah herşey rast gidecek.
şimdi özelden döneceğim sana

eşim iyi.bir hafta daha raporu olmasına rağmen dün işe başladı .
ayağındaki demirler hala çıkartılmadı .
sanırım on gün sonra alıcaklarmış.çok sivri ve büyük boydanboya dizden bileğe kadar .değnekle sek sek yürüyor .bir ay aağını tam basma süresi .
birazda işten hemen izin vermezler ancak eylül sonu ekim başı gideriz.
ilk deneme de ekim de olmuştu .ikinci hazirandaydı.üçüncü olacak biraz heyecanlı ve korkuyorum açıkcası ama bunu kendime bile itiraf edemiyorum.
sizleri takip ederek sakinleşmeye çalışıyorum.
bebişleriniz ve burdaki varlığınız biz deneyecek olanları rahatlatıyor.
tüm hamişler ve anneler ,
bebişlerinize iyi bakın.iyi beslenin. dinlenin.bırakın iş filan yapmayı. siz hamişler zorluk yaşadıkça bizim burda canımızdan can alıyorlar sanki.kendinize çok dikkat edin .ltf.
herkese iyi akmlar.
sevgiyle kalın.

Mrb cnm arkadaşlarım. Ben 12 yılın sonunda şükürler olsun. Dördüzlere hamileyim. Daha önceki tüp bebeklerde nasip olmamıştı. Ancak bu seferde garanti olsun diye 4 embryo konuldu ve hepsi tuttu. Allah'ımın lütfu. Fakat yaş 37 ve normal boyluyum zayıfım. şimdiye kadar 3 doktor redüksiyon dedi. 2 ye düşürmelisin dedi. Yoksa sanada bebeklerede zarar erken doğum ve hepsini kaybedebilirsin dediler. Bende kararsızım nasıl bir yol izlicem vucudum izin veririse dördünüde doğurmak isterim ama doktorların kararını dinlemek durumundayım. Sizlerden ve cevrenizden redüksiyon yaptıran varmı?? Bana perıontolog doktor ismi verebilirmisiniz. Turkiyede sayılı galiba bu doktorlar internetten araştırıyorum ama bı çok sağlıklı olmuyo. Aykızım ve tres sizlere özelden msj attım ama ulaştımı bilmiyorum. Blgilerinize ihtiyacım var. Aykızım sen antalyada oldun sanırım. Antalya yakın bana oraya gidebilirim. Sevgiyle kalın.

canım çok zor bir karar Allah yardımcın olsun, inşallah redüksiyona gerek kalmaz,

canim benim isine karismak istemem, hele ikilemde birakmayi hic istemem. verecegin karar o kadar zor ki Yüce Rabbim sana sabirlar versin. kac kez denedigini bilmiyorum simdiye kadar ama eminim ki cok kez yüz sürmüssündür Allah kapisina. dualarinin karsiligi iste icinde atan 4 kalp. doktorlar bazen cok acimasiz olabiliyor, kendilerini garantiye almak ve riski minimize etmeye gayret ediyorlar. Yüce Rabbim sana bu mucizeyi verdigine göre hamileliginde de ayni kolayligi verecektir belki de. iki bebisine veda etmek ne zor olacaktir bu kadar arzularken. keske biz tasisak bebislerini senin icin, keske elimizden baska bir sey gelse. dördüzler birbirlerini tehlikeye atarlar deniyor ama sonucta cani veren de Allah alan da Allah. Ol demeseydi dört kalp atmazdi. belki de senin kaderinde bu var kimbilir. kücük bir hikaye anlatacagim sana bilmem ne denli yardimci olur.

benim ilk esimin ablasi Ankaranin taninmis tüp bebek merkezlerinden birinde calisiyordu ve tüp bebek konusunda da uzman. ona Kibristan bir hasta gelmis bundan yalan olmasin en az 10 yil önce. methini duymus ve tavsiye üzerine gelmis. 1 yillik evlilermis ve bebekleri olmamis. ama kiz 22 yasindaymis. yani problem infertiliteden cok sabirsizlikmis. yok yaparsin yamazsin tüp bebek islemine baslanmis ve 1.kalite embriyolar elde edilmis. o dönemde kisitlama yokmus ve sanirim teknoloji de bu kadar iyi degilmis. 3 embriyo yerlestirilmis ve evine göndermis abla cifti. Kibrista test yaptirin ama sonrasinda keseye Ankarada bakalim demis. cift gelmis bir süre sonra birde bakmislar 3 kese. henüz kalp atisi yok ama 3 düzgün kese. olmaz demis abla, cok gencsin ufak tefeksin 3 bebek tasiyamazsin kesinlikle komplikasyon olur demis. kizcagiz hastaneyi inletmis gözyaslari aglamalariyla. ayrilmam demis bebegimden ama nafile. sevgili doktorumuz digerlerini tehlikeye atarsin demis. gene olur demis. kendini düsünmüyorsan diger bebeklerini düsün demis ve bir keseyi yok etmisler. gözü yasli dönmüs cift Kibrisa. sonra kalp atisini duymak icin 1 ay sonrasina randevu vermis abla. gelmisler ve iste Yüce Rabbimin gücü. atan 3 kalp varmis. bir kesede meger tek yumurta ikiziymis. görümcem sayet redüksiyonu kendim yapmamis olsam kandirildiklarini söyleyecegim demisti bana o zaman. sok gecirmis ve kizcagiz Yüce Rabbim yalvarislarimi pismanligimi duydu bana bir mucize daha bahsetti demis. redüksiyon asla bir daha mevzu olmamis ve 3 bebegini de saglikli dünyaya getirmis. eski görümcem ise bildigim kadariyla o dönemden beri bebek azaltma isini pek yapmiyor artik. burada Almanya'da ise ölümcül olmadigi sürece, sadece riski azaltmak icin de asla bu is yapilmiyor. diyecegim kismette ne varsa o olur. umarim sende hem kendin hem de bebeklerin icin en dogru ve hayirli karari alirsin.

Canım tranrsferin hayırlı olur. Hamile müjdesi vermek nasip etsin allahım. Ben transfer için bekliyorum.c.tesi olacak dua edın.

Bugün doktor kontrolümüz vardı.biraz tedirgin gittim.bizi be bekliyor diyeee(( üç embriyonunda kalbi tıkır tıkır atıyor.
Doktor iki hafta sonra redüksiyon dedi.
Nasıl olucak bilmiyorum.
Tutucakmı tutmuycakmı derken kendimi daha zor bir durumun içinde buldum.bu kadar zor bir süreçten sonra Allah bana üç tane can bağışladı ve Ben bir tanesini aldırmak zorundayım.ya diğerlerinede bişey olursa diye içim içimi yiyor.
Rabbime tevekkül edip beklemeye devam edicez.şimdilik benden haberler bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…