- 1 Mayıs 2013
- 347
- 925
- 303
Canımıniçi,senin sürecini biliyorum,eğer donas.un (bu kelimeyi çok kullanmayacağız ya kafaya göre kısaltma yaptım:)) duyulmasını normal dr unun bilmesini istemiyorsan kanser tedavisine başlamadan önce yumurtalarını dondurttuğunu yada embrüyo olarak dondurttuğunu şimdi ise başlamaya karar verdiğini söylersin,hatta kıbrısta dondurttum bile diyebilirsin çünkjü türkiye de her merkezde yapılmıyor yada istanbul de at gitsin açıklama yapmak zorunda değilsin,ben de tedaviye firdv.de başladım,onlara durumumla ilgili ayrıntılı mail attım tabii önce iremle telefonla konuştum ve mail atıp geçmişimi anlatacağımı söyledim,onlar zaten neyle başlayacağını nasıl bir yol çizeceğini söylüyorlar,buradaki dr lar ise sadece endometriumumuzun kalınlığını falan ölçüyorlar,yada bir tüp bebek merkezi ile bağlantıya geçebilirsin zaten onlar bizim süreci tamamıyle biliyor,beni onlar bu yola teşvik etti bir çok arkadaşımda tüp bebek dr larımız sayesinde bu süreçten haberdar,onlara açık açık söyleyebilirsin,ben bu sefer normal bir dr ile takibime devam ediceğim ve ona donsy. durumunu söyleyeceğim ve çok küçük bir yerde yaşıyorum ama tedavimi riske atmak istemiyorum,dr larda hipokrat yemini yapmış insanlar tabak tabak dağıtacak halleri yok:)dediğim gibi önce irem hanımlara tüm sürecini anlatan mail at sonrada o yolu takip et,yolun açık olsun arkadaşım herşey güzel olacak:)
canım tedavin hayırlı olsun cevap verdiğin için allah razı olsun hadi inşallah güzel haberle gel
transferle bugün 4.gün bekliyorum ama bu sefer biraz farklı çok rahatım tevekkül içerisindeyim şükür.arada yatıp dinleniyorum normal işlerimi ağır olmayanları yapıyorum. hatta dün eşimin köyüne gittim orda kaldım eşim il dışına çıkmıştı yalnız kalmamak için orda çok yatamadım. yani olacağı varsa olur diyorum ben elimden geleni yaptım gerisini Allahıma bıraktım.sadece midem ve bağırsaklarım hiç iyi değil çok şiş karnım bebeğe yer yapıyorum diyorum inşallah bebeğim sımsıkı tutunur annesine ömür boyuda hiç ayrılmaz dualarınıza çok ihtiyacım var ben hepimiz için dualar ettim Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
umudum gitmişsindir okuyamadım forumu inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. bol şanslar :)
bir ara rahat girebildiğimde merkezle ilgilili bilgi verecem
Bebeklerim daha bende!!! Her bende kalan gun altin gibidir diyorum :)
Kan degerlerim ayni kalmis, o yuzden iki gun bisey yapilmadj
Test bugun tekrarlandi, sonucu artik aksama cikicak ve ona gore karar verilcek
oh ne güzel bir haber böyle:) inşallah karnındaki süreçlerini tamamlayıp kucağına gelirler,heyecanla bekliyoruz minik yaramazları:) baksana onlar bizden daha heyecanlı biran önce çıkacaklar:)))) allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım,güzel haberlerini bekliyoruz..
Canım benim Allah senden de razı olsun,yolunu açık etsin,güzel haberlerini bekliyoruz,sen aşağı yukarı nezamana yapmayı düşünüyorsun?
alpilknur eee sen ne zaman gidiyorsun eşin nasıl oldu arkadaşım
Rozadalı en yakın yolcumuz sensin şimdi .. inşallah herşey rast gidecek.
şimdi özelden döneceğim sana
evet benim canım,o nike giremiyorum.hem bu nike daha güzel hayırlı mübarek günlerde nur lanırım belki:)))))
nasılsın alpilknur?
Mrb cnm arkadaşlarım. Ben 12 yılın sonunda şükürler olsun. Dördüzlere hamileyim. Daha önceki tüp bebeklerde nasip olmamıştı. Ancak bu seferde garanti olsun diye 4 embryo konuldu ve hepsi tuttu. Allah'ımın lütfu. Fakat yaş 37 ve normal boyluyum zayıfım. şimdiye kadar 3 doktor redüksiyon dedi. 2 ye düşürmelisin dedi. Yoksa sanada bebeklerede zarar erken doğum ve hepsini kaybedebilirsin dediler. Bende kararsızım nasıl bir yol izlicem vucudum izin veririse dördünüde doğurmak isterim ama doktorların kararını dinlemek durumundayım. Sizlerden ve cevrenizden redüksiyon yaptıran varmı?? Bana perıontolog doktor ismi verebilirmisiniz. Turkiyede sayılı galiba bu doktorlar internetten araştırıyorum ama bı çok sağlıklı olmuyo. Aykızım ve tres sizlere özelden msj attım ama ulaştımı bilmiyorum. Blgilerinize ihtiyacım var. Aykızım sen antalyada oldun sanırım. Antalya yakın bana oraya gidebilirim. Sevgiyle kalın.
Canım tranrsferin hayırlı olur. Hamile müjdesi vermek nasip etsin allahım. Ben transfer için bekliyorum.c.tesi olacak dua edın.transferle bugün 4.gün bekliyorum ama bu sefer biraz farklı çok rahatım tevekkül içerisindeyim şükür.arada yatıp dinleniyorum normal işlerimi ağır olmayanları yapıyorum. hatta dün eşimin köyüne gittim orda kaldım eşim il dışına çıkmıştı yalnız kalmamak için orda çok yatamadım. yani olacağı varsa olur diyorum ben elimden geleni yaptım gerisini Allahıma bıraktım.sadece midem ve bağırsaklarım hiç iyi değil çok şiş karnım bebeğe yer yapıyorum diyorum inşallah bebeğim sımsıkı tutunur annesine ömür boyuda hiç ayrılmaz dualarınıza çok ihtiyacım var ben hepimiz için dualar ettim Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
umudum gitmişsindir okuyamadım forumu inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. bol şanslar :)
bir ara rahat girebildiğimde merkezle ilgilili bilgi verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?