Arkadaslar, sabah 10 gibi aldilar iceri. Felakat heyecan vardi tabii, beni hazirladilar ve narkozu verdiler. Uyandiigimda insanlara acilarimi dindirecek ilac vermeleri icin yalvardim. Sezeryan berbat biseymis bence. Oyle bi agrilar var tarif edemem. Tabii ayni gun maalesef bebeklerimi goremedim, bu cok ama cok aci bindurum. Esim resimlerini cekmisti onlara bakip bakip aglafdim. Allahim bunlar benimmi diye saskin oldum
Maalesef ikiside yogun bakimda...
Gerekirse 8 hafta kalabir ..daha tam annelik hissini yasayamadim( ama yinede harika inanilmaz bi duygu. Sizlere de cok ama cok dua ettim.
Bebeklerden birini durumu biraz nanay kendi nefes alamiyor. Icim yaniyor
Onlari oyle gordukce(
*******************************************************************************************Arkadaslar, sabah 10 gibi aldilar iceri. Felakat heyecan vardi tabii, beni hazirladilar ve narkozu verdiler. Uyandiigimda insanlara acilarimi dindirecek ilac vermeleri icin yalvardim. Sezeryan berbat biseymis bence. Oyle bi agrilar var tarif edemem. Tabii ayni gun maalesef bebeklerimi goremedim, bu cok ama cok aci bindurum. Esim resimlerini cekmisti onlara bakip bakip aglafdim. Allahim bunlar benimmi diye saskin oldum
Gerekirse 8 hafta kalabir ..daha tam annelik hissini yasayamadim( ama yinede harika inanilmaz bi duygu. Sizlere de cok ama cok dua ettim.
Onlari oyle gordukce(
****************************************************Bugün doktor kontrolümüz vardı.biraz tedirgin gittim.bizi be bekliyor diyeee(( üç embriyonunda kalbi tıkır tıkır atıyor.
Doktor iki hafta sonra redüksiyon dedi.
Nasıl olucak bilmiyorum.
Tutucakmı tutmuycakmı derken kendimi daha zor bir durumun içinde buldum.bu kadar zor bir süreçten sonra Allah bana üç tane can bağışladı ve Ben bir tanesini aldırmak zorundayım.ya diğerlerinede bişey olursa diye içim içimi yiyor.
Rabbime tevekkül edip beklemeye devam edicez.şimdilik benden haberler bu kadar.
kedim o evi sevmemiş ama o civarda görenler var ama eşimle biz bir türlü bulamadık.bugün haber bekliyoruz inşallah bulacaklar . benden haberler ise 7. gün iki defa kırmızıya yakın leke geldi pruloton depot vurdurdum. ertesi gün test yaptım tek çizgi((((( erken diye çok . üzülmemeye çalıştım pazartesi test yaptırcaz inşallah bu kez pozitifi görmek nasip olur.umarım seninde tedavin olumlu sonuçlanır
Arkadaslar, sabah 10 gibi aldilar iceri. Felakat heyecan vardi tabii, beni hazirladilar ve narkozu verdiler. Uyandiigimda insanlara acilarimi dindirecek ilac vermeleri icin yalvardim. Sezeryan berbat biseymis bence. Oyle bi agrilar var tarif edemem. Tabii ayni gun maalesef bebeklerimi goremedim, bu cok ama cok aci bindurum. Esim resimlerini cekmisti onlara bakip bakip aglafdim. Allahim bunlar benimmi diye saskin oldum
Onlari oyle gordukce(
Karari sen ve doktorun verecek cnm,
Slm cnm,seni yakinen tanidigim icin yazayim dedim,
Nasilsin iyimisin? hamilleik nasil gidiyor?
Öncelikle her seyin güzel seylere vesile etmesiyle allahim en iyisini versin diyorum hakkindan hayirlisi.
yaziyorum ama tabiki bu cocugu bulamayan -anne olmak icin kendini kaybeden tüm anneleri düsündükce kalbim cook yaniyor ..
Tabiki diger bebeklere zarar vermesin diye yapilan bir islem.alalhim yardimciniz olsun cnm.
Hayirlisi bizide bilgilendir tamami cnm)
Cok kisi ikiz lere ücüzlere hamile kalinca endise sardi beni.Haliyle olayin icinde bulmak zorundayim.bende taransfere gidiyorum ksimetse 4 embrio rica ettim ikiz olyuor yada 3 kese olyuor bendede ))
allahim hayirlisini versin diyorum artik.Sordum doktoruma 12 yillik dogum doktoruma ilk ikizden beri soruyordum hep.
Ikizleri tasirmiyim diye sükürki evet ic karnim genis sgaliklisin sorun etmez diyordu ama yinede temkinli olmam gerek.
Gelismeleri bana bildirin cnm.merak ediyorum .
duam seninle insallah bunuda basaracaksin.belkide rabbim dogal bir durumla yola sokacaktir.
sevgiyle kal .cnm
Onlari oyle gordukce(
Merhaba form arkadaslarim hayirli hafta sonlari ,
Banada sükür sonunda yol göründü kismetse gidiyorum ,transferim pazartesi olacak kismetse ve saati belli degil henüz ))
Dualarini eksik etmeyin size buradan bildirmeye calisacagim vaktim oldukca.
Kisa süreli gidiyorum fazla kalmiyorum gidip dönecegim.Malum evde kizim babasiyla kalacak )
herkese selam ve sevgiler gönderiyorum.
sevgilerimle.
sen eskiden başka isimle giren biri misin??? ben seni tanıyamadım hoop diye geldin ve çok samimisin?? ama sen kimsin ??? ben mi kaçırdım ne listede varsın ne de önceki sayfalarda?? kendini tanıtır mısın birazcık??? kime gittin ilk seferde hamile kaldın mı kaç yaşındasın sorun neydi ??? eski arkadaşlar yeni isimlerle yeniden geliyorlar bunun sebebi ne merak ediyorum şu korktuğumuz başımıza bişey gelir meselesi ise inanın bulacaklarsa isterlerse ne yapar eder hepimizi bulurlar isim değiştirmek çözüm değil kesinlikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?