BU MÜBAREK GÜNDE ALLAH'IM KALBİMİZİ BİLİYOR. HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. EVLER BEBEK KOKULARIYLA DOLSUN.

LARAX VE UMUDUM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİYELİM EVRENE GÜZEL MESAJ GÖNDERELİM. GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ CNM.

SOMTİK HAYIRLI OLSUN BEBEĞİN. NE GÜZEL BİR ÜÇLÜ OLDUNUZ CNM.

ALPILKNUR. BU GÜNKÜ MUTLULUĞUN DAİM OLSUN CNM.

EFSUNE 12-FBLİ- TRES06-BİLGİNİSA-NAZLIM78-AYKIZIM GÜZEL VE SAĞLIKLI HAMİLELİKLER GEÇİRMEMİZ DİLEKLERİMLE.

BEBEBCİĞİM AZ DAHA DAYAN CNM. BU ZOR GÜNLER GEÇECEK YAVRULARINI KUCAĞIN ALACAKSIN İŞALLAH.

KARDELENNUR TÜM DUALARIM SENİNLE CNM. YAKIN ZAMANDA TEKRAR DENEYİP GÜZEL HABERLER VERECEĞİNE İNANIYORUM.

TUTKU34- DELİKEDİ ZAMAN HERŞEYE ÇARE ARKADAŞLARIM.BU MÜBAREK GÜNDE ALLAH'IM DUALARIMIZI KABUL ETSİN.

ATESSIN CNM SEN NASILSIN. DANSÖZLERİNLE POZİTİF ENERJINLE HEP UMUT OLUYOSUN BU FORUMA SEVGİYLE KAL.

MELİSSA78 HAYIRLI OLSUN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CNM.

LALİTA H.G. CNM ARAMIZA.

FORUM KADERDAŞLARIM BENDE DÜN DOKTORA GİTTİM. BANA 2 YE DÜŞÜRMEYİ ÖNERDİ. KESİNLİKLE 4 OLMAZ 3 BİLE OLMAZ 2 OLMASI LAZIM YANİ REDÜKSİYON OLMAN GEREKLİ DEDİ. BAYRAM SONRASI RANDEVU VERDİ. 4 ÜDE KALPLERI ATIYOR YAVRULARIMIN. HEPSİ YAKIN BİRBİRİNE. HİÇ GERİDE KALAN YOK. 3 HAFTA SONRAYA HERŞEY BELLİ OLUR, ENSE KALINLIKLARINDAN, VEYA BAŞKA BİR ŞÜPHE OLACAK VARSA ONLARI YAPARIZ DEDİ. KIZLAR BANA DUA EDİN ALLAHIM BANA DOĞRU YOLU GÖSTERSİN.bu 5. Dr. Prof. Hepsi 2 ye indir diyor. 1 i bile devam dese düşüncem. Allahım hayırlısını ver bize. amin

Melissa hayırlı olsun.. Kısmetinde bol olsun..

Kulağına küpe olması için şunu bilki çişin olduğunda altına sürgü getirilmesi gerekiyordu.. Kocan yada görevi gereği hemşire hemşire sana yardımcı olurdu..Mutlakada2 saat yatacaksın.. Sonra klinikten ayrılabilirsin..

Umarım gelecek sefer olmaz ama bikmeni istedim .. hepimiz aynı şeyi yaşadık burda. Min yarım saat max 2 saat klinikte dinleniliyor..

Anne olamamak gözümüzü kör etmemeli!!alacağımız riskler hayata mal olmamalı..

Bebeklerin sağlıklı olmaları için redüksiyon şart. Bunun sonucu hamilelikte komplikasyon olabilir. Ama diğer şekilde kesin ya sana yada çocuklara birşey olacak..

Aykızım 3 aydan sonra yaptırmıştı. En sağlıklı görünenler kalıyor.

Bu süreci yaşayacaksın ve burası almanya değil. Sağlık hizmeti kalitesi iyi olmayan bir ülke. Küvözlerdeki bakım özel hastanelerde gecelği 1500 tl/bebek.

Hayat getirdiği ve götürdüğüyle bizim!!!

Canim ben almanyada tedavi goruyorum ,burda surgu vermiyorlar 10dakika sonra kaldirip hayatiniza normal devam edin sadece ani hareketlerden sakinin dediler.

haklısın cnm ya. Arada kalıyo insan ama yaptırıcam. çarem yok. Hepsini kucağımıza alalım derken hepsini kaybedebilirim. Duygusallık değil mantık zamanı. 2 bebeğim sağlıklı olsun işallah kucağıma alabileyim. 12 yıl sonunda buldum onları. Tşk tavsiyelerin için.

Unuttuğum arkadaşlar özür.........

Rüzgarselin bebeğine alıştınmı. Ne güzel anne olmak dimi.

Tunanehir ve nurus 7 sizlerede sağlıklı hamilelikler diliyorum. Unuttuğum arkadaş varsada k.bakmayın herkese selamlar sevgiler.

herkes iyidir umarım. bizden haberler :) herşey yolunda.oğluş 400 gr kız 385 gr olmuş.doktor amcamız herşey yolunda gidiyor.gayet hareketli ve iyiler dedi.inşallah devamındada böyle güzel gider herşey. Rabbim şu hayırlı cuma gününün yüzü suyu hürmetine bu duyguyu isteyen herkese tattırsınn....

cnm özel msj gelmedi bakıorum ama yok hala gönderdinmi

Canım gönderiyorum fakat bir türlü olmuyor.cepten yazıyorum.belki o yüzden yapamadım.Artık burdan sorayım canım sen şu malum işlemi kaçıncı haftanda yaptırmıştın.Efsune arkadaşımız senin 3.ayında yaptırdığını yazmış .birde aykızım işlemden sonra hep yattın mı.extra ilaç verildimi.canım bu işlemi yaptıran forumdaki tek canlı örneğimizsin.bize çok desteksin teşekkürlerr.benim işlem bayramdan sonra olucak .yani 11.ci haftamda.

evet cnm gelmedi belki telden olunca olabilir.ben 3. ayda yaptırdım cnm 12 haftada.işlemden sonra doktor ilk 4 gün çok önemli dedi dikkaet et dedi sürekli yatmadım ama doktor 4 gün dediyse ben 1 hafta dinlendim gene evde ağır kaldırmamaya dikkat etiim zaten 10 15 günden sonra doktor sıkıntı kalmaz dedi cnm şükür bişide çıkmadı.ayrı bi ilaç vermedi cnm fitil progestan kullanıodum onu 3-4 gün kullanmammı söledi.işlemden sonra sıkıntı olursa kanama yada akıntı oluomuş progestanda akıntı yaptığı için ayırt etmek açısından kulanmammı istedi onun dışında herhangi bişi yoktu..herzaman yardımcı olurum cnm nedemek herhangi bi sorun olursa yanıtlarım cnm...sanada şimdiden bol şans cnm hayırlısı ile atlatman dileğiyle

Canım ne güzel bir şey ya tebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsin.
Darısı bizlerin başına inş.

Sevgilerrr...

Arkadaşım hoşbuldum sağolda ben bu forumda 1,5yıldır varım demekki okadar ses getirmişim üzüldüm şimdi...Allah hepimize sağlıklı,hayırlı ,ömürlü bebişler nasip etsin...

slmm kızlar nasılsınız...uzun zamandır forma giremedim;güzel haberler vardır inşallah...geriye dönük okuyacak fırsatımda yok kızlar;evde kalmıyorum;inşallah tek tek güzel haberlerle hamişler artar;Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder;kızlar
benim kanamalarım hala devam eddiğinden annemlerde kalıyorum;sürekli uzanıyorum;geceleri stresten yatamıyorum;geceleri kanamma var;gündüz ise kahverengi akıntı şeklinde progestan fitili 9 aya kadar günde 3 kez kullanacağım;clexan iğneyede devam dedi doktorum; bizden haberler böyle....

larax canım benimde 27 de oldu ben arife günü baktıracağım. evet birbirimize çok yakınız. inşallah güzel heberleri vermek için gün sayılyoruz. ben klinikten çok memnunum. orasıda çok kalabalıktı. 2 tane yaptılar transfer. 5. gün emriyosu oldu. iyi kalite dendi. fazla o yüzden yapmadılar. tutma olasılığı çok yüksek miş. 2 tane de donduruldu. inşallah iyi haber vereceğiz senle dediğin gibi çok emek harcıyoruz bu yolda. ama olduğu zaman herseye değecek :))

Analık nedir Annem?” derdim de anacığıma; “Ben ol da bil” derdi Mevlânaca..

Ben ol da bil!

“Sen” oldum annem bak!..

“Sen” oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..

Hani “Köpekler bile “ana” olmasın” derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..

Anlamazdık o zaman biz zamâneler..

“Zor kızım, çok zor analık” derdin ardından derin bir iç çekişle..

Zormuş anam..

Ana olmak “Hiç” ken “Hep” olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..

Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..

Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..

Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..

Hep; “Ben!” derken,
Artık; “O”, “İllâ O!” demesiymiş..

Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..

Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..

Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..

Zormuş Anam..

Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..

Olduk, gördük, bildik bak..

mormenekşe canım teşekkür ederim dileklerin için. batum gerçekten çok iyi bir klinik. ben kıbrısa hiç gitmedim. o yüzden orayla kıyaslama yapmayacağım. ama ben klinikten çok memnunum. çalışanlar tam bir profesyonel insallar.ve temizlik konusunda da çok iyi.güvenilir bir yer. batumda genelde herkez Türkçe biliyor. hopaya çok yakın orada kaldık. transferden sonrada çok ilgililer. her zaman aradığında sana bilgi verecek var. yardımcı oluyor. benim gittiğimde aynı gün (2 saat orda kaldığımda) 5 kişi transfer olan vardı. çok kabalık aslında oraya gidenler. gidecek olanlar bence orayıda değerlendirsinler.

somtik bebeğine allah uzun sağlıklı ömür versin. anneli babalı büyütmek nasip etsin...

melissa tranferin hayırlı olsun canım. iyi heberlerini bekliyoruz. dualarımz seninle.

çok sevindim bebeğinle eşinle mutlu bir hayat diliyorum.
larax umudum melisa güzel haberler vereceksiniz inşallah
batum klinik hakkında şunu diyebilirim beklediğimden iyiyidi.ben sadece biraz rahatıma düşkünüm kıbrısta gittiğim klinik ulaşımı ve oteli ayarlıyordu bir artısı o benim için.batumda klinikte en çok doktor doğan beyi çok sevdim gayet ilgiliydi iletişimi de iyiydi. ben memnun kaldım fiyatda uygun temizdi klinik hemşireler de iyiydi bir sorunla karşılaşmadım. 4 tane dondurulmuşum var 2 şer tane şeklinde donduruldu kıbrısta 24 yumurtadan hiç birini dondurmamışlardı biz istedğimizde kaliteli değiller demişti embriyolog şimdi batumda donduralım kaliteliler dedi boşuna narkoz alma bir daha dediler

canım dilerim sonucun hayırlı olur,
İnşallah 14 gün sonra pozitif sonucunu okuruz.

çok geçmiş olsun. dilerim tez zamanda kanamaların biter,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…