merhaba kızlar,
bu gece bana uyku yok artık, yarın 9 da uçağım kalkıyor,
gidiyoruz işte, Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin,
merhaba kızlar,
merhaba kızlar,
kızlar hadi bakalım bayram şekerlerinizi alıp gelin oralardan.inşallahh mutlu heberlerinizi alacağız canlar...
arkadaşlar ikinizede hayırlı yolculuklar. ramazan ayı ve bayramın sizlere hayırlı geleceğini umuyorum. bebişlerle dönün gelin inşallah.
merhaba kızlar,
Gunaydin hepinize cok cok tesekkur ederim ,insallah canlarim hepimiz pozitif haberini aliriz,sadece icime sikinti cöktü 10dakika yatip wc gittim icin ama dayanamadim agrim oyle sanci yaptik cok afedersiniz damlatdim bile;dr gidebilirsin sorun yok dedi,burda surgu falan vermiyorlar,asilamadada 20 dakika yatmisdim ama kalkinca sperm aktigini hissetmisdim ozaman,rabbim kadir gecesinin yuzu suyu hurmetine sikintilarimi bosa cikarsin insallah haxirlisiyla pozitif sonucu almamizi almayi nasip etsin.hepinizin kadir gecesi mubarek olsun, rabbim evlerimizi cocuk sesleriyle doldursun.
Arkadaşım hoşbuldum sağolda ben bu forumda 1,5yıldır varım demekki okadar ses getirmişim üzüldüm şimdi...Allah hepimize sağlıklı,hayırlı ,ömürlü bebişler nasip etsin...
tunanehircim çok güzel yazmışsın bayram şekerleri:)) evet inşallah bayram şekerleimizi alıp geleceğiz,heyecandan ölmezsek tabii:))
Listeyi ne güzel ayarlamissi nelelrine sgalik ,valalhi sabirlisin demekki ))
Ögretmensi ngaliba tek tek yazmissin düzenlemissin )
Insalalh bayram sekerleri bizede nasip olacaktir gün-sayimalr yakin )
sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?