merhaba kızlar,
bu gece bana uyku yok artık, yarın 9 da uçağım kalkıyor,
gidiyoruz işte, Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin,

merhaba kızlar,

Canım pazarteside biz gidiyoruz,süreç tam bayrama denk geldi,inşallah bsyram sevinci yaşarız,sen nerede kalacaksın,belki orada karşılaşmak nasip olur:)

merhaba kızlar,

Canım iyi yolculuklar.transferin yarınmı.dilerim bu güzel günler hürmetine transferin güzel geçer ve pozitifi sende görürsün.

kızlar hadi bakalım bayram şekerlerinizi alıp gelin oralardan.inşallahh mutlu heberlerinizi alacağız canlar...

arkadaşlar ikinizede hayırlı yolculuklar. ramazan ayı ve bayramın sizlere hayırlı geleceğini umuyorum. bebişlerle dönün gelin inşallah.

Bu mübarek günde hepimizi annelerimize eklenmeyi nasip et güzel Allahım...

ANNELERİMİZ;

ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)

BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN

HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ
JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ

MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN
PAPATYA40 (45) FRDV......KIZ
PARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN

ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZ
RÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ

SHANTİ (51) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZ
SOMTİK( )...OĞLAN

HAMİLELERİMİZ

AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)

BAHARIM1980..HAMİLE
BİLGİNİSA (35) VRD (-)
.......................VRD......İKİZ
BİZİMKULUP ( )
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZ
FB.Lİ (43) FRDV......KIZ
MİNASERA (37) .....DÖRDÜZ
NAZLIM78.....HAMİLE
NURUS (32) 1.2.H.İ.T(-)
..................3.H.İ.T HAMİLE
POTAKAL (37) ŞVK
TRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....ÜÇÜZ
TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR

ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)
........................FRDV e gidecek(eylül-ekim gibi)

ANSU (31) FRDV e gidecek
ATESSN (45) FRDVS (-)
BREEZE (46) BRK (-)
.................FRDV e yolculuk başladı

DELİKEDİ (28) 1.2.ŞVKT (-)
.....................3.BATM (-)
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek

E
SLEMSENA ( ) FRDVS (-)
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)

HAZANUMUT ( )
HELUN( ) H.İ.T yolculuk başladı
HOPE73 ( )
KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
KARANFİL (34) FRDV yolculuk başladı
KARDELENKARANFİL ( ) FRDV (-)
KREM16 ( ) ...yolculuk başladı
LALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
..................4.ATN (-)
................ .5.ŞEVKT sonuç bekleniyor
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
MELİSSA78 ( ) sonuç bekleniyor
MORMENEKŞE (27)..Ekim gibi başlıyor
NAZLIM78 ( )
UUMUDUM (45)2.DENEME
.....................BATM sonuç bekleniyor

ROSADALİ (32 ) FRDVS yolculuk başladı
TUTKU34 ( ) ...
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)
.............yolculuk 1 ay sonra

Son düzenleme:
Gunaydin hepinize cok cok tesekkur ederim ,insallah canlarim hepimiz pozitif haberini aliriz,sadece icime sikinti cöktü 10dakika yatip wc gittim icin ama dayanamadim agrim oyle sanci yaptik cok afedersiniz damlatdim bile;dr gidebilirsin sorun yok dedi,burda surgu falan vermiyorlar,asilamadada 20 dakika yatmisdim ama kalkinca sperm aktigini hissetmisdim ozaman,rabbim kadir gecesinin yuzu suyu hurmetine sikintilarimi bosa cikarsin insallah haxirlisiyla pozitif sonucu almamizi almayi nasip etsin.hepinizin kadir gecesi mubarek olsun, rabbim evlerimizi cocuk sesleriyle doldursun.

Kizlar....kimler bebislerini almaya gidiyor isim olarak su an toparlayamiyorum. Ama umarım bayramdan sonra arka arkaya herkesten guzel haberler alırız. Pozitifi görmeniz ve en önemlisi devamında sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik geçirmenizi diliyorum.

merhaba kızlar,

Simdiden sana iyi yolculuklar diliyorum,insallah her sey istedigin gibi olmustur.Nasibinde varsa her seyin hayirlisi olacaktir.
Dualarimizdasin unutma.
Bize gelsimeleri bildir cnm ?
Kac adet embrio istedin?
Transferden önce su iceceksin unutma )) dolu olacak kesen ))
sevgiler

herkesin KADİR GECESİ Mübarek olsun dostlarım.Rabbim bu mübarek gecede gönlümüzden geçen bütün hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallahh...hepimiz o miss kokulu bebeklerimize kavuşalım hayırlısıyla inşallahh...

yolunuz açık olsun,Allah ım şu hayırlı mübarek günlerin hürmetine sizlere hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.

Merhaba cnm,kizimin adidir adassiniz ayni zamanda ..
tedavin hayirli olsun
hayirli olsun transferin .bende yurtdisindayim anlattaigin her sey dogal burada panik yapma cnm.bende aynisini yasadim ve olacaksa zaten rabbim veriyor.Klinikte aynisi banada yapildi 10 dk yat ve evine gidebilirsin dendi .2008 de kendi yumurtamla ikizlerim olmustu ..cok yatinca olacak diye bir sey yok.wc olayida eger sikismissan illaki yapacaksin ,tutsan zaten rahatsizlik verecektir.önemli olan transfer aninda kesen dolu olacak rahat yerlestirilecek ..
rabbime dua edelim ve olumlu sonuc almani temenni ederim.olumlu ol cnm .
asilamada evet haklisin daha yatilmasi gereken bir durum en azindan 30 dk felan yatmanda fayda vardi islem oldukca dogal seyreden durum.
mübarek günde allahim evelrimizi cocuk sesleriyle doldursun insallah .
sevgiler cnm

herkesin kadir gecesi mübarek olsun,şu hayırlı mübarek günde Rabbim emeklerimize acısın bizlere hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.böyle güzel bir gecede dualarınız bekliyorum,benim de dualarım sizlerle olacak.sevgiyle kalın

Arkadaşım hoşbuldum sağolda ben bu forumda 1,5yıldır varım demekki okadar ses getirmişim üzüldüm şimdi...Allah hepimize sağlıklı,hayırlı ,ömürlü bebişler nasip etsin...

Cnm öyle düsünme ,öyle bir halle giriyoruzki buraya sorma bazen gözümüzden kacabiliyor kendi adima diyorum .
Cok güzel yorumalrla burdasin pozitif bir annesin cnm ,cokda güzel ses getirdin ,yanindayim ..üzülme )
seni görüyorum bazen , nasilsin? iyimisin?
her dilegin icin cok tsk ederim.
ami nhepimizede saglikli -hayirli evlatalr nasip etsin?
sen neler yaptin?
nerdesin ?
hangi sehirdesin?
görüsmek üzere
sevgilerimle

tunanehircim çok güzel yazmışsın bayram şekerleri:)) evet inşallah bayram şekerleimizi alıp geleceğiz,heyecandan ölmezsek tabii:))

Listeyi ne güzel ayarlamissi nelelrine sgalik ,valalhi sabirlisin demekki ))
Ögretmensi ngaliba tek tek yazmissin düzenlemissin )
Insalalh bayram sekerleri bizede nasip olacaktir gün-sayimalr yakin )
sevgilerimle

canım beni düşünmen çok hoşuma gitti sağol canım.canım şuan gerçekten zor durumdasın bunu çok iyi anlıyorum o kadar emek verip elde ettiğimiz bebekler olduğu için çok kıymetliler tabikide ama seninde dediğin gibi hepsi benim olsun derken Allah korusun diğerlerini de kaybedeblirsin.Rabbim yardımcın olsun vereceğin karar hakkında hayırlı olan karar olsun canım.senden bu hayırlı mübarek günde dua bekliyorum,sen de benim dualrımdasın canım sevgiyle kal...

Listeyi ne güzel ayarlamissi nelelrine sgalik ,valalhi sabirlisin demekki ))
Ögretmensi ngaliba tek tek yazmissin düzenlemissin )
Insalalh bayram sekerleri bizede nasip olacaktir gün-sayimalr yakin )
sevgilerimle

tekrar hayırlı olsun transferin canım. nasılsın, nasıl gidiyor?var mı herhangi bir belirti neler yapıyosun?hayırlı mübarek günlerde Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım,hayırlı haberlerini bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…