Online gördüm nasilsin cnm?
Hamilelik nasil gidiyor? sagligin iyimi?
görüsmek üzere
sevgilerimle.

Transferin hayırlı olsun .6 gün geçmiş bilee be güzel.laraxcım belirti konusunda yazmak istedim.benim transfer sonrası hiçbir belirtim olmamıştı.yani sende biliyorsundur mutlaka aslında belirtilerde ilaçların bize birer oyunu.dünya kadar ilaç takviyesi alıyoruz.laraxcım yoğun çalıştığını biliyorum ama yinede bol bol dinlenmeye çalış.

Laraks arkadaşım test gününe kadar belli bir belirtim olmadı biara bel arısı yaşamıştım... şimdi maşallah hamilelik biraz zorlu geçiyor mide bulantısından birşey yiyemiyorum, halsizim , hiç bir iş yapmıyorum. kanamalar var işte onlar tedirgin ediyor. hiç bir şeye şikayet etmiycemde kanama gelmese rahat olacağım..

bu kez senin bebişlerini tutunduğunu düşünüyorum .. içimdeki his . umarım yanılmam..

Selam,

Bende 44 yaşındayım ve ekim gibi Firdevs hanımla hem kendi yumurtamla hemde dönerle denemek istiyorum.Normal tüp bebekde tutunma olmadı.
Tecrübelerini paylaşmak isterim.
Sevgilerr...

canım sen gözden kaçırdın galiba. benimkisi doğuştan problem yüzünden taşıyıcı anne ile olacak bebeklerim. yumurta benim,sperm eşimin. evet malesef doğurma yetim yok doğuştan. neyse kaderimizde varmış.yapıcak bişey yok. rabbim hayırlı evlatlar versin inşallahh...

Selam,

Bende 44 yaşındayım ve ekim gibi Firdevs hanımla hem kendi yumurtamla hemde dönerle denemek istiyorum.Normal tüp bebekde tutunma olmadı.
Tecrübelerini paylaşmak isterim.
Sevgilerr...

İNŞALLAH BERABER KARŞILAŞIRIZ ORDA. ben 3.deneyeceyeceğim. olmadı ikisi .nedeninin bilmiyorum. açıkça neden de göstermediler. belki rahim uygun değildir ama rahim filmlerinde veya histerkopilerde de olumsuz birşey ösylemediler. bilmiyorum kader kısmet sadece.
ben de paranoya yaptım şu sırarlar.ben rahmimi hissetmiyorum. siz de de öyle mi.erken menepozum kupkuru hissediyorum orda olduğuna dair bir hareket ağrı sızı yok ,olurmu onu da bilmiyorum. menepoz olduğumdandır belki.adet görürken hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum.d
elirdim mi sizce. rahmimie küstüm .onu mu suçluyorum .tövbe estağfirullah. akılımdan bu düşünceleri çıkarmam lazım.

neyse tutku34 sana özelden mesaj yazdım. burdaki arkadaşlarımızı üzmeyim daha fazla. ama burasının ışığı bana güç veriyor içimi döküyorum güzel haberlelrle mutlu oluyorum gaz verirlerse daha güçlü ghissediyorum:))
iyi ki varsınız. iyi ki bizmlesiniz.

sayın sevgili forumbaşkanımız ve yakın silah arkadaşları(ilk yazanlar-en eskiler) na bu vesile ile bir kez daha teşekkürü borç bilirim.
sevgiler.
iyi kandiller. dualarım sizinle. siz de benim ismimi aklınızdan zikrinizden eksik etmeyin olur mu canlar.

Merhaba canim.mesajini aldım,fakat mesajlarım 50 adet olmadıgı icin halen özelden mesaj atamıyorum.farkli bir ulaşımın olursa sorunu cevaplamak isterim. Birde senin tup bebek miydi? Yoksa dns mü?

ilahi alpilknur güldürüdün beni :) canım rahmin neyini hissetcen el ayak değil ki bu orda durup duruyor işte.
adet dışında ağrı sızı olmasın işte ne ala.. bende senin gibi erken menapozum.
bedenine küsme şükret sağlığımız yerinde. kendimizle bedenimizle kaderimizle barışık olalım derim.
düşünceni destekliyorum elbette bir hayır vardır..
Allah izin veirse sende bir gün emeklerinin karşılığını alacaksın. canı gönülden dilerim burdan müjdeni paylaşmanı.
bizler toplumun en güçlü anneleriyiz bu gücümüzle kıymetli bebişlerimizi büyüteceğiz.

doktorum geçen gün dedi bana " hastalarım içinde en kıymetli gebeliği yaşayan sensin bebeğini kucağına aldığını görmek isterim" diye..

Allah iyliğini versin Beni çok güldürdün.erken menepozda kuruluk oluyor maalesef.canım kıbrısa gitmeden önce ilaçlada olsa her ay düzenli adet olmaya çalış.merak etme rahmin yerindedirrr:)))

slm cnm,
bugün biraz atesim var gibi? havada sicak ,ilik dus alyiorum her gün kisa hemen yapip cikyiorum ..
migde bulantisi icin isirgan otu cayi veriyordu doktorum bana birde damla vardi ama dini unuttum ,cubuk kraker ve kiarmis tost ekmegi migde bulantini alir cnm.
kanamalr icinde dikkatli ol benim en kroktugum ..hep kanamam olyuor benimde doktorunu ihmal etme..igne yapildinmi? pruloton depot 500 mg kanamayi kestigini biliyorum ama yanilabilirimde))) doktoruna sor cnm.hala kapsul progestan alyiormusun?
Kanamalarda klinige yatsan daha iyi olacak insallah cabuk gecer cnm.
Insallah tutar cnm 5.mikromu yaptirdim artik yoruldum vallahi..insallah yanilmazsin bende anne olurum cnm.
dualrinizi ihmal etmeyin .bende ediyorum herkese tüm annelere..
sevgilerimle cnm.

sevgili Tunanehir ,
Tekrar sormus bulundum ,kusura bakma cnm,evet gözümden kacmis.Olsun rabbim cözümünü vermis ne güzel .Sizde bu güzel zamani degerlendirmissiniz harika bir durum.
Türkiyedem iyasiyorsunuz? anneyide görüyorsundur degilmi? bebekelrinizin büyüdügünü -aylik kontroller vs. heyecanli olsa gerek ))
her sey biz kullar icin,basarmak elimizde cnm.
Cok güzel insallah kisa zamanda ikizlerini kucaginiza alacaksiniz ..adiniza cok sevindim.
Amin cnm insallah hayirli-saglikli evlatlar versin cnm.
tekrar görüsmek üzere
sevgilerimle.

Göremdim seni kac gündür,
Nasilsin canim iyimisin? toparladinmi kendini biraz? ikizlerin nasil?
isimelrini koymus olmaniz gerek almanyada hastane isim koymadan yatis yapmyior klinige.
biraz agrialrin gectimi?
Bebekelrine süt veriyormusun?
Daha öncede sormustum kac kg bebislerin dogdu?
yakinda evine cikarsin ..ve bebeklerini görmeye gdiersin her gün hastane yolu yaprsin dgeilmi?
zaman hizli geciyor az kaldi bebekelrini kisa sürede iyi oldugunu büyüdüklerini göreceksin ..
senden güzel haberler beklyioruz.
cok hizli iyilesmen kendini biran önce toparlanman dilegiyle..
sevgiyle kal cnm.duami sanada bebislerinede gönderecegim.

Ellerine sağlık!!!

Tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun.İnşallah bu gece herkesin duaları gerçek olur.Rabbim düşünen ama karar veremeyenlere yardım,yola çıkanlara azim,hamilelerimize tatlı bir süreç ve çocuğu olan arkadaşlarımıza da neşe ve huzur verir inşallah.

Bu arada arkadaşlar ben de bayramdan sonra histeroskopi ve diğer istenen tahlilleri yaptırıp ikinci aşamaya geçeceğim. Darısı 3. aşamaya yani hamileliğe :)

selam kızlar. Allah izin verirse ben de ağustosta tedaviye başlayacağım. şu mübarek günde dualarınızı bizden eksik etmeyin. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

ilk denemenmi canım aynı zamanlarda denememiz nerde yaptırcan yaş kaç

Breeze ve rosedalı
Yolunuz açık olsun.
Bu hafta dualarımız sizinle!!!
Transferden sonra hergün 2yumurta yiyin. İlk iki gün kavhaltı yiyecek mümkünse yatağınıza gelsin.
Klinikte 2 saat yatın. Çiş iççin sürgü getirtin.utanmayın.
Transferde en sevdiğiniz bebek resmi hayalinşzde olsun. İnsan istedği birşeyi yapıyorsa relax olur.
Transferden sonra Elinizde uğurböcüğü veya bir hipopotamus minicik olsun. Bakıp gülmenize neden olduğundan beyin farklı çalışıyor.
İrem transferde elimi tutmuştu..
Herkesininki farklı olabilir En azından bunlar benim yaptıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…