Canım,

Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Elinden geldiğinde olumlu olmaya çalış.
Sevgilerrr..:)

Canım hayırlısı ile bu sefer bebekleri alıp geleceksin inş.
Dualarım seninle,
Sevgilerrr...

yazıklarını bir solukta okudum resmen.merak ediyordum sizi çok şükür iyisiniz.bunlargüzel duygular biraz sitresli olsanda endişe etsende bence en zorunu atlattın canım bundan sonrası daha güzel olucak eminim.bebişlerin,eşin ve sen evinize döneceksiniz bir oğlun ağlayacak bir kızın bir onunla ilgileneceksin bir onunla koşuşturmaca başlayacak.Rabbim yardımcın olsun canım sağlıcakla tez zamanda evinize dönün.Rabbim bu güzel duyguları bizlere de yaşatsın aminnnnn.

göğüs uçlarının kararması hamilelik belirtisiymiş. inş hamilesindir canım. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.

süt için hurmanın çok iyi olduğunu biliyorum Meryem suresinde bile adı geçiyor.
birde malt içeceği var o çok iyi geliyor arkadaşımda bizzat gördüm bacaklarına kadar akıyordu inan sütü..

ikisi birbirine benzemiyor sanırım değil mi.
sarışınlar mı esmer mi ?? anlatsana bebişleri bebekçim:)

canım benim hepimiz merakla bekliyorduk seni.maşallah bebeklerine.İnşallah çabucak toparlarlar ANNESİİİ:) Allah sağlık sıhhat versin size canım benim...

Arkadaşlar nihayet ben de bebişlerimi almaya geldim,sabah sabah eşimle çatladık gülmekden,terminale yanlışlıkla otobüs kısmından girmişiz bir türlü araba kısmına girip parkedemedik,tabii giriş çıkış yapıp habire para ödedik:) sonra araba kısmından girdik park ettik koştur koştur terminale geldik meğer yanlış terminalmiş,hadi git arabaya, git diğer terminale,ben gülmekten yürüyemiyorum çünkü uçak kaçacak:) terminale girdik bileti aldık,koş koş yukarı çık nasıl sıkıştım,tuvaleti eşim bir koridorda arıyor ben diğerinde wc ye girdim ki bizi anons ediyorlar,wc de artık kahkahayı bastım, millet bana bakıyor:)))) nihayet sabah 7.30 da kıbr a geldik,bizi karşıladılar,anadolu oteline geldik,odalar boşalmamış hemen kahvaltıya aldılar bizi,rosadaliden öğrendim ya mümkünse içeri bakan odalardan verin ben gürültüde uyuyamam dedim,kahvaltıyı özellikle peynirleri beğendik,yumurtalarda tam kayısı:)) ekmek harika,kahvaltıda su bedava:) 10 da odaya geçtik odamız deniz manzaralı,biz beğendik,tabii türkiyedekiler gibi değil ama havuzu gayet büyük, odalar temiz,personel güler yüzlü,e zaten sayılı gün ve hedefimiz başka kalalım dedik eşimle:) buzdolabı tam dolu, yiyip içip giderken aynı markaları dolduracağız:)) akşamı görmedik henüz.... saat 11 de merkezdeydik,irem hanım çok şeker,çok ilgiliydi,bıdı bıdı devamlı konuştuk,firdvs de çok sakin ve güler yüzlü her sorumu cevapladı,şimdilik herşey çok iyi,laptopuda getirdik odada wireless de var daha ne olsun,benim bebişlerde emin ellerde,yarın öğreneceğiz,hazır olduklarında anneleri gidip alıcak onları:) şimdilik bu kadar çok uzun yazdım,hepinize sevgiler güzel arkadaşlarım:)

Son düzenleme:

Canım yazını inan yeni gördüm.bana 4 adet transfer edilmişti.3 tanesi tuttu.bayram sonrasını bekliyorum redüksiyonun için.
Belirtilere takılma canım.vücut her hamilelikte farklı tepki veriyor.biliyorsun bende bir ay boyunca hiç belirti olmamıştı.şimdilerde ise çok fazla olmasada iştahsızlık ve bulantılarım var.laraxcım bugün 9.cu günün sanırım az kalmış.Evde test yapıcakmısın.(benim gibi dayanamayıp)......

Canım herşeyi çok güzel anlatmışsın.dilerim gülerek gittiğiniz yolculuğunuz gülerek biter.brezeecim bendeAnadolu otelde kkalmıştım.tabii çok bir bilgim olmadığı için yol kenarıydı.sabaha kadar uyuyamamıştım.işte bu formun bizlere yararı,gitmeden en azından sen otelin neresi iyi neresi kötü öğrenmiş oldun.sana kaliteli embriyolar ve hayırlı transferler diliyorum.

Son düzenleme:
Rosadalinin yazdiklarini okuyunca bilgisayar basinda otel bulmaya calisiyordum.
Senin yazdiklarini okudum simdi. Idare eder diyorsun herhalde otel icin:))
Umarim transferin cok iyi gecer ve bebislerini alip donersin sen de...

Canım seni burda görmek çok güzel.bebeklerinin sağlığının iyiye gitmesine çok sevindim.Demek altlarını sen değiştiriyorsun.onlarla vücutsal temas Kurman harikaa.bebekcim minik meleklerinin sağlıkları iyiye gitsinde hastanede 6 deyil varsın 8 hatta kalsınlar.bilyorum zor beklemek ama bu geçici bir durum canım.Seninde söylediğin gibi daha küçük doğanlar bile var.bebekcim senin hastaneden çıktık diye yazcağın günü bizde seninle beraber bekliyoruz.

Son düzenleme:

Sevgili bebek... Oncelikle cok gecmis olsun.allahim ewe kucağın dolu Dönemiyide nasip etsin insallah... Bende artik 31.haftamdayim. Ve en büyük arzum Oglusumu doyasıya emzirebilmek. Bunun icin devamlı araştırıyorum, nasil emzirmem,neler yapmam gerek vs... Oncelikle en önemlisi annenin bu konuda ne derece istekli olduğuymus. Ne kadar cok istersen o kadar bereketli olurmuş. Sonra sıvı alımı. Tabi en önemlisi bol SU. Bunlari zaten birçoğumuz biliyoruz. Besin olarak da tahin helvası... Ve - bende öğrenince şaşırmıştım- AYVA.. Ayva anne sütunu bes kat arttırıyormuş. Meyve olarak ya da komposto olarak tuketilebilirmis. Canim ama sende söylemişsin en önemlisi morallll.... Yaşadıklarının bir süreç olduğunu unutma ve bebislerin icin hep pozitif ol. Bizde guzel haberlerini okuyup mutlu olalım burdan.....

Rosadalinin yazdiklarini okuyunca bilgisayar basinda otel bulmaya calisiyordum.
Senin yazdiklarini okudum simdi. Idare eder diyorsun herhalde otel icin:))
Umarim transferin cok iyi gecer ve bebislerini alip donersin sen de...

canım zevkler ve renkler kişiye göre değişir tabii ama ben rahatsız edici bir durum göremedim,eşim zor beğenen bir insandır onun için tedirgindim o da ne olsun diyor,sanırım geçen seneden kıbrısı gördüğümüz için ve tatil beldesinde yaşadığımız için beklentimizi çok yüksek tutmamışız onun içinde şimdilik herşey güzel diyorum,bizim oda 5,katda ve full denizi görüyoruz ama alt katlar sorunlu olur sanırım,sen ne zaman gidiyorsun.bayrama falan denk gelmiyorsa paket almayabilirsin,ben bayram üzere otel bulamam belki diye pakete girdim,allahım gönlüne göre versin,hayırlısı olsun arkadaşım

tedavi protokolü hakkında biraz bilgi vereyim,geçen sene berk beydeydim,şimdi firdv de,bugün ovitrale yaptım,geçen sene bu yoktu,endometrium kalınlığım 8 mm imiş o yüzden crinone tab. i 3 adet kullanıp sabah akşam da vaginadan uygulayacakmışız,progestan da tablet şeklinde vaginadan uygulanacak,geçen sene crinone tab. i günde sadece 2 adet kullanıyordum ve crinone gel verilmişti s/a kullanmıştım,protokol biraz daha farklı inşallah bu sefer allahım hamile kalıp anne olmamı sağlar,bana ve tüm hepimize tabiiki

Herkese merhaba ilk oncelikle negatif sonuc alanların umutlarını yitirmemelerini pes etmemelerini diliyorum. Guzel haber alan anne adaylarını tebrik ediyorum Allah saglikla kucaginiza almanızı nasip etsin.anne olanların ise mutlulukları daim olsun:)
Benim ikiz bebislerim şükürler olsun cok iyiler yalnız her zamanki gibi tedirginim sanki bisey çıkacak ve buyu bozulacak diye korkuyorum
Annelik o kadar muhteşem ki insan kendi yorgunluklarını bile görmezden geliyor bencillik adına hic birsey kalmıyor onlara karsı çünkü artık varlık sebebim onlar.
Bu yöntemle cocuk sahibi olan annelerimizin duygusal paylaşımda bulunmalarını rica ediyorum ve bakiyorumda eskilerinde kimse kalmamis bı kac kisi dısında ornegin ' bebeklerim gelin, benimde olacak , moonrose' ya ben kaçırıyorum yazılarını yada artık yoklar
Bu bir yolcuk ve sonuca ulasında biten bir yol degil asil olan tecrubelerimizle yola yeni çıkanlara destek olmak.
Mücadeleci kadınlarımı sevgiyle kucaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…