Canım benim bugün doktor kontrolüm vardı.eşimle bebeğin dawnsedromlu olma konusundaki durumu doktorumuzla konuştuk.Efsuneciğim sende mutlaka duymuşsundur ama Ben yinede diğer arkadaşlarında bilgisi olsun diye yazmak istedim.dawnsedromunun tespiti için amniyosentez yerine,Anne adyından kan alınıp Amerikaya gö deriliyormuş.dawnsedromu bu şekildede 100/98 tespit ediliyormuş.üstelik amniyosentezdeki gibi anne ve bebek için rixleride yokmuş.ama birazcıkk pahalı..
Buradaki herkesin yazdıklarını okuyorum ama daha önce bir arkadaş içinde aynısını hissetmiştim birde sana.
İçimden herşey yolunda olacak diyor.O arkadaşta hamile şimdi.:)))))))
transferin 10 günündeyim. aslında bayramın 1. gün test günüm ama ben yarın yaptıracağım. inşallah güzel haberler vereceğim bayram için :) bana dua edin...[/QUOTEp]inşallah muradın olur ve bu bayram bizlerin bayramımız olur,morelini sıkı tut
inşallah iyi çıkacak. ve bu bayram çok güzel olur. bu mübarek günlerde allah herkezi evlat sahibi etsin....
Bende üçüz olduklarını ilk öğrendiğimde havalara uçmuştum.fakat doktorum asla doğuramazsın.çok büyük bir rix almış olursun.erken doğumla hepsini kaybedebilirsin dediüç tane daha doktora gittim onlarda üçüzü onaylamadılar.Ben 1.58 boylarında 52kiloyum .ayrıca rahimin üst kısmında biraz içe çöküklük var.yani bu mecburi alınmış bir karar.bana kalsa üçünüde seve seve doğurmak isterim.
Canım seni çok çok tebrik ediyorum. Allah bebeklerine sağlık sana da sabır versin canım. Seni takip ediyorum. Foruma girdiğimde mümkün olduğunca geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum.
Tatlı eklerini inşallah en yakın zamanda sıcacık kucağına alırsın canım. Senin anlatımına hastayım. Çok güzel anlatıyorsun bebişlerini durumunu. Senin anneliğine özendim. Darısı inşallah benim ve benim gibilerin başına. İnşallah biz de o özel duyguyu yaşarız.
Canım benim için o tatlı bebişlerin yumuk yumuk ellerine dokunup sıcaklıklarını hisseder misin.
Allah nazardan saklasın hep mutlu ol canım.
inşallah iyi çıkacak. ve bu bayram çok güzel olur. bu mübarek günlerde allah herkezi evlat sahibi etsin....
güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah bize bayram sevinci yaşatacaksın bugün...
Merhaba canım; umarım iyisindir. Seni forumda görünce yazmak istedim. Seninle fiziğimiz çok benzer. Bebeklerinle ilgili ne karar vereceğini çok merak ediyordum. Gerçekten zor bir karar ama annenin sağlığı da çok önemli. Hem de diğer bebeklerini tehlikeye atmamış olursun. İnşallah canım bu süreci sağ salim huzurlu bir şekilde atlatırsın.
Bende bayramın birinci günü HİT te olucam. Geçen sene bana Doğuşta 4 embriyo transfer edilmişti. 4 embriyoyu düşününce içime bir korku yerleşmişti. Zaten negatif oldu.
Bu sene üç mü, iki mi alsam kararsızım. Senin durumunu da okuyunca taşıyabilir miyim endişesi yaşıyorum.
Hepimiz için hayırlısı....
Ne sevindim anlatamam!!!! Bence elbette hamilesin!!!
Hcg ignesi falan vurunmamistin dimi?
Hastanedeyim bende kizim gogsumde yatiyor oglum yanimda yatakda. Sizlere bir selam vereyim dedim
Arkadaşlar hepinizin ramazan bayramını kutlar, yanaklarınızdan öperim
Sevgilerimle...:))))))
Nasılsın ?
Neler yapıyorsun ?
canım merhaba,
bol bol gezdim, magosa,lefkoşa,girne minübüslerle gittik yürüdük çok sıcak buralar,transfer yarın olcak 5.güne gittik,12 tane yumurta toplanmış, 9 zu iyi durumdaymış, bugün transfer saatini haber verecekler, bugün az gezip dinleneceğim. inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
kızlar bugün breezeyi ve eşini gördük, sohbet ettik çok sempatik çok tatlı bir ikiliydi,
dilerim ikimizinde tedavisi olumlu sonuç versin,
isteyen formdaki herkesin elleri kucakları bebekler le dolsun.
şimdiden bayramınız kutlu olsun.
kucak dolusu sevgiler,,
canım merhaba,
bol bol gezdim, magosa,lefkoşa,girne minübüslerle gittik yürüdük çok sıcak buralar,transfer yarın olcak 5.güne gittik,12 tane yumurta toplanmış, 9 zu iyi durumdaymış, bugün transfer saatini haber verecekler, bugün az gezip dinleneceğim. inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
kızlar bugün breezeyi ve eşini gördük, sohbet ettik çok sempatik çok tatlı bir ikiliydi,
dilerim ikimizinde tedavisi olumlu sonuç versin,
isteyen formdaki herkesin elleri kucakları bebekler le dolsun.
şimdiden bayramınız kutlu olsun.
kucak dolusu sevgiler,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?