BREZEE canımm çok tebrik ederim yaaa çok mutlu oldumbiliyordum inan hissettim sanki Allah ım tamamına erdirsin bir ömür ayırmasın inşallah
UMUDUM ikinci aşamayı da atlattın canım sağlıkkla kucağına alırsın inşallah
ANSU canım yaa demek eylülde gidiyorsun şimdiden tebrik ederim sende inşallah bayram şekerini alıp gelirsindualarımız seninle .umarım herşey güzel gönlünce olur ve sende dönersin
FB Lİ canım oğlun olacakmış ne güzel bir süre önce forumda kız haberleri yankılandı hatta tebrik ettik:::))kısmet demek erkek çok tebrik ederim canım hayırlı evlat olması dileğiyle...
rosedali breeze tebrik ederim sağ salim kucağnza almak nasip olsun inşallah.
umudum kalp atışnı duymuşsun güzel sağlklı hamilelik geçirmen dileğiyle ...
darıs bana ve tüm isteyenlere inşallah
Kalp atışlarını da duyacaksın,tekmelediğini de,ağladığını da,güldüğünü de,anne dediğini de :)
HAMİLEYİMMMMMM
Biz kocaman bir aileyiz ne kadar guzel inanirmisiniz bugun iki hamile haberi okuyunca gozyaslarimi tutamadim bende allahin izniyle 3 .kez yolculuga cikacagim adet olmayi bekliyorum bana bu sefer lucrin depot vermedi firdevs hnm 5 tane oralgutran igne verdi.lucrin almistim ihdiyaci olan varsa gonderebilirim.bol bol geziyorum stres atiyorum su iciyorum testlerim var adetimin 2 . Gunu yaptiracagim bekliyorum sadece troid ilacimi kullaniyorum.unuttugum yapmam gereken seyler varmi kizlar duaniza enerjinize ve fikirlerinize ihdiyacim var rabbim insallah bana ve isteyen herkese evlat nasip etsin hepinizi opuyorum sevgiyle kalin
canım merhaba,
rabbim inşallah sağlıkla doğurmayı, büyütmeyi mürüvetini görmeyi nasip etsin,
ben şevket beye gitmiştim breezee .. ama bu kez galiba Firdevs hanıma gideceğim... bakalım...daha sanki hazır değilim gerçi bi hazırlığımda yok bu ay adetin 3. günü bir tahlil yaptırmak istedim öylesine. doktor yaşıma inanamadı.. fsh 8 çıktı.. diğer değerlerde çok iyi ... ev tipi yapıcam galiba:))))
teşekkür ederim canım. inan sana ve burda olan tüm arkadaşlara dua ediyorum.allah herkezi anne olmak nasip etsin diye. senin tekrar denemen ne zaman olacak.
Bir türlü dayanamayacağım yazamadım:) evet kızlar benim test günüm perşembe ama cuma günü iş yerimde çok yoruldum evde de yatılı misafirim vardı.gece saat 3 e kadar ayaktaydım yani hareket halindeydim,gece yatarken çok hafif kahve kanamam oldu,sabah erkenden irem hanımı aradım kırmızı değilse önemli değil dedi,cumartesi öğlen üzeri bir damla gibi kırmızı kan geldi tabii bende moral sıfır,irem hanım kan testi yaptıralım çıkmaz ama gene de yaptıralım dedi ve sonuç 56 ile pozitif çıktı :))) tabiii çok erken test gününden onun için düşük olması önemli değilmiş,perşembeye kadar bekliyecektim ama biraz önce idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce dayasnamadım:))) allahım tamamına erdirsin allahım hepimize nasip etsin:)) atessncim hemen başla bak bizim yaşımızda da hamile kalınabiliyormuş
canım arkadaşım sıra da şimdi Helun var sanırım bir kaç gün sonra da onun haberiyle sevineceğiz:)
Arkadaşlar sanıyorum sıra bende. 26 sı test günüm. Çok heyecanlıyım. İnşallah size mutlu haberi vereceğim. Biraz da kaygılıyım. karnımın alt böldesin belli belirsiz çok hafif bir ağrı var. Dünde akıntıdaki sümüksü madde (çok özür dilerim) de hafif kahverengi bir şey vardı. İyimi kötü mü ? bilemedim. Transferimin 8. günündeyim. İnşallah......
Tekrar tebrik ediyorum canımcım..
Evet güzel arkadaşlarım,
Ben de yumurta donasyonu için hazırlanmaya başlıyorum.Sabah uyanınca alacağım ilaçla bebek yolculuğum başlıyor.Sanırım 10-20 eylül arasında Kıbrıs'ta olacağım.Eylül yolcularından biri de benim.Dualarınızı yollar mısınız bana arkadaşlarım?
HAMİLEYİMMMMMM
Kızlar herkese merhaba ve kucak dolusu sevgiler,
Epeydir giremedim foruma.. Uzun bir süre tatil yaptım sonra dönüp amniyosentez yaptırdım, şimdi dinleniyorum.. Amniyosentez sonrası bir sorun gelişmedi ve ön sonuç da temiz çıktı çok şükür... Bu arada beklentim kız idi.. Ama bir oğlum olacak...Avatarımdan denizkızını çıkartıp eros koydum :))))))))))))))
Forumu açınca heyecanlandım; hamile haberleri var...:)))))))))))
Breeze çooooook sevindim tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin...
Rosedali aynı şekilde ... Mutluluğunuz daim olsun...
Hazırlanan arkadaşların yolu ve şansı açık olsun...
Negatif alanlar,biraz daha sabır...elbet sıra gelecek..
Pozitif alan diğer arkadaşlar hepinizi kutlarım...
Ağırdan alan arkadaşlar; hadi silkelenin....... bakın sırayla geliyor bebişler...
Arkadaslar gunaydin. Bu sabah lucrin i yaptirdim. Boylece tedaviye baslamis oldum. Haftaya da estrofem ve digerlerine basliycam....
Arkadaşlar sanıyorum sıra bende. 26 sı test günüm. Çok heyecanlıyım. İnşallah size mutlu haberi vereceğim. Biraz da kaygılıyım. karnımın alt böldesin belli belirsiz çok hafif bir ağrı var. Dünde akıntıdaki sümüksü madde (çok özür dilerim) de hafif kahverengi bir şey vardı. İyimi kötü mü ? bilemedim. Transferimin 8. günündeyim. İnşallah......
Tekrar tebrik ediyorum canımcım..
negüzel bir haber tebrikler darısı bizim başımıza bende cumartesi uçuyorum.rahim kalınlığında sorun çıkmazsa tabi.
arkadaşlar bugün doktora kontrola gittim. bebeğimin kalp atışları başlamış. altı haftalık olmuş... inşallah sağlıkla doğurmak nasip eder allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?