1-waltkrayburg ......yaş 37 .......FRDV..... Girne
2-karanfil1 ............yaş 42........FRDV......Girne
3-veled..................yaş 46........HİT .......Magosa
4-ışık70.................yaş 40........HİT .......Magosa...ŞU ANDA KIBRISTA
5-lalita...................yaş 42........FRDV.....Girne
Arkadaşlar pazartesi tahlil sonuçlarımı alacağım.Özelde bazılarını yaptırmak zorunda kaldım.tuzlu fiyatlar.
piyasada 600 müş ben 250 verdim.
Çarşamba rahim kalınlığıma bakılacak.üniversite hastanesinde yaptırdığım tahlil sonuçlarını alacağım.Bu tahlillerde piyasada 2000 civarıymış.Neyseki orada bedavaya yaptırdık.
pozitif olmaya çalışıyorum arkadaşlar bol bol komik film seyrediyorum.
kızlar günaydın...
size lucrini soracaktım..bana 18.günde kullanmam söylendide...forumda pek hatırlayamadım..kullanan oldumu hiç??özellikle yeni gebe kalanlar sorum size..(sizin hatırlamanız kolay olur diye)rosedali,breeze,efsune,fb'li...ne amaçla verildi acaba??internetten baktım ama pek çözemedim doğrusu
kızlar bebeklerimi alıp geldim.3 tane bebeğim var şu anda inşallah devam eder.önerilerinizi bekliyorum bundan sonra neler yapmak gerekiyor.progestanı ölçtürmem gerekiyor mu.irem hanım ölçtürmene gerek yok dedi ama burda kızlar ölçtürdü sanırım.
kızlar günaydın...
size lucrini soracaktım..bana 18.günde kullanmam söylendide...forumda pek hatırlayamadım..kullanan oldumu hiç??özellikle yeni gebe kalanlar sorum size..(sizin hatırlamanız kolay olur diye)rosedali,breeze,efsune,fb'li...ne amaçla verildi acaba??internetten baktım ama pek çözemedim doğrusu
merhaba canım,
adet gören bayanlarda lucrin i yumurtaları baskılamak için vermişlerdi, yanlış hatırlamıyorsam,
canım gözünaydın,
hadi hayırlısı ile transfer bitmiş evine gelmişsin,
dikkat et, uzanma, eğilme, kendine çok dikkat et,
bol protein al,bol su iç,
inşallah rabbim seninde yüzünü güldürecek, test günün ne zaman ?
merhaba kardelen cnım şu an elimde tam kiste yok pazartesi ve çerşamba günü alacağım.
Ancak bir ön bilgi vermeye çalışayım canım.
rutin biyokimya labda
glukoz,üre,kreatinin,total ve direkt bilirubin,AST,ALT,Albumin,sgot,sgpt,aso,crp,rf,trigiliseri,kolesterol,kalsiyum,fosfor,sodyum potasyum,dem,r,
mikrobiyoloji lab
toxoplazma,rubella,hepatit b
seroloji de
hıv,hbsag,hcv eşler için
tam kan hemogram tahlili
wbc,NE,LY,MO,EO,BA,NE,LY,MO,EO,BA,RBC,HGB,HCT,MCV,MCH,MCHC,RDWCV,RDWSD,PLT,MPV,PCT,PDW
koagülasyon
APTT,Protrombin zamanı,INR,AKTİVİTE
hormon testleri
ADETİN 3.günü FSH,LH,E2,PRL,FERRİTN
TİROİD testleri TSH,FT3,FT4,TT3,TT4,antiTPO,sedimantasyon,anti bir şey vardı onu da listeyi alınca yazarım canım.
ayrıca genetik pıhtılaşma testleri mtfr 677 ,factor5 leiden gibi testler vardı liste gelince onu da tamamlnı yazarım.
daha önceden de eşler için karyotip test yaptırmıştım.genetik sorun varmı diye
Arkadaşlar pazartesi tahlil sonuçlarımı alacağım.Özelde bazılarını yaptırmak zorunda kaldım.tuzlu fiyatlar.
Çarşamba rahim kalınlığıma bakılacak.üniversite hastanesinde yaptırdığım tahlil sonuçlarını alacağım.Bu tahlillerde piyasada 2000 civarıymış.Neyseki orada bedavaya yaptırdık.
Canım Allah yardımcın olsun.Ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz ?
öncelikle tedavin hayırlı sonuçlarla son bulsun,güzel haberlerini alalım :) inşallah.
bu tahlillerin hemen hemen hepsini ben görüşmeye giderken götürmüştüm.çünkü daha evvelinden 3 tüp bebek denemem vardı ve tahillerin çoğunu belkide hepsini yaptırmıştım onları da götürdüm...
şunu sormak istiyorum,tekrar yaptırmaya gerek varmı...
bu arada ilaç kullanmaya başladınmı.ben bir kaç ay içinde durumumuzu ayarlayıp gidicem.merakımı anlaman dileğiyle....
kızlar bebeklerimi alıp geldim.3 tane bebeğim var şu anda inşallah devam eder.önerilerinizi bekliyorum bundan sonra neler yapmak gerekiyor.progestanı ölçtürmem gerekiyor mu.irem hanım ölçtürmene gerek yok dedi ama burda kızlar ölçtürdü sanırım.
Canim benim 2 transferimdede lucrin verilmisti.bildigim kadari ile yumurtalari bastirmak icin diye hatirliyorum bu sefer benim lucrin yok
Başta waltkrayburg,veled,karanfil,ışık tedavileriniz hayırlı olsun inşallah hepimiz hamiş kalırız Allah bize sabır umut ve mücadele gücü versin Allah bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin yolumuz açık olsun....
krem seninde inşallah sonucun pozitif olur canım....
Merhabalar arkadaslar,
Az önce uzunca bir yazi yazmistim ama hepsi silindi gitti, uzun zamandur forumda degildim benim hesapta bir problem var herhalde!
Öncelile herkese selamlar, forum hizla ilerlemis, hamile kalmayan bir ben varim galiba ?
Hamile arkadaslari tebrik diyorum, Allah saglicakla kucaginiza almayi nasir eder ins.
Yeni trasfer olanlar bol sanslar diliyorum, umarim hersey gönlünüzce olur.
Negatifi olan varsada eger herseyin hayirlisi diyorum, belkide zamani gelmemistir.
Beni belki hatirlarsiniz, benimde 5 ay kadar önce bir negatif donasyon deneyimim olmustu, simdi tekrar basliyorum bu ayki adetimle birlikte, ins eylül sonu gibi bizde kibristayiz.
Ins bu sefer hersey yolunda gider, ben ve gidecek tüm arkadaslar hamileler kervanina katiliriz...
Polyanna merhaba canım tekrar hoş geldin diyelim o zaman.
demek ki sende güçlü bir kadınsın ki tekrar ayağa kalkarak devam ediyorsun bravo sana.benim de geçmişimde 6 kez negatif tüp bebek deneyimim var.İnşallah artık pozitif sonuçlarımızı bu sefer hepimiz alacağız İnşallah.
yaşını ve nereye gideceğini yzarsan seni de ekleyelim canım.
O zaman listemiz daha da büyüdü.Ne güzel
6-Pollyanna1..........yaş. ??........??..........
Ayrıca krem arkadaşımında 10 gün sonra hamileyim diyerek mutluluktan delirmesini diliyorum...
arkadaşlar ikinci test sonucum cmt 1388 çıktı,ilki 629 idi,tabii bende heyecan hemen dr dan randevu aldım ve pzt tek kesemizi gördük:) henüz bebek belli belirsizdi,ben tabii o heyecan tam gaz bütün gün çalışyım,akşam arkadaşlarla yemeğe gittim ve eve döndüğümde gene kanamam olduönce kahverengi idi sonra birkaç damla kırmızı geldi,hemen proluton depot ve crinone jel yaptık sabaha kadar ağlamakdan öldüm bittim sağolsun bilginisacım telefonla epey rahatlattı ama sabah dr da tekrar keseyi görünce o zaman tam bir rahatladım,bir gün önceye göre bebişim daha görünür olmuş:) dr dinlenmemi söyledi,dün bütün gün yattım bugün de sadece 3 hasta bakıp yatmaya gideceğim,rosadalinin,treess in ve hepimizin dediği gibi çocuklar doğana kadar biz hop oturup hop kalkacağız ölüp ölüp dirileceğiz harhalde,allahım hepimizi güzelliklerle karşılaştırsın sağsalim hamilelik geçirmemizi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?