Eylül yolcularına başarılı transferler diliyorum...Arkadaşlar Kıbrıs ta bu işi ticarete dökmüş gibiler Allah sonumuzu hayır etsin...Savaş Özyiğit te tedavi olup olumlu olan var mı Savaş Bey hakkında ne düşünüyorsunuz?

canım benimde kanama adet gününden 1 gün sonra yani 26 ağustosta oldu,aynen senin tarif ettiğin gibi karın ağrısı sanki adet olacam yada çok kötü bir hazımsızlık var gibiydi,önce kahverengi sonrada birkaç damla kırmızı olsu,ertesi gün dr a gittiğimde kesemiz duruyordu,embriyoda 26 ağustosa göre daha belirgindi ama ben de çok tedirginim,göğüslerimde hafif acıma var inan gün içinde uyurken,uyandığımda hep göğsümü yokluyorum,o bana evet bebeğin orda mesajını veriyor:) geçen sene bebeğimin kalbi durduğunda inan o gün küt diye göğsümdeki acı geçmişti,artık psikolojik mi bene
ki belirti bu mu bilmiyorum ama ben de böyle test yapıyorum:) bana extradan porlutn depot yapıldı o gün,progestanı da ayreten günde dört defa vaginadan yapıyoruz,frdvs hanım gün aşırı 1 hafta boyunca proluton yaptırmamı istedi ama buradaki dr um haftada 1 yapsak yeterli dedi,bende şimdilik sorun olmadığı ve çok ilaç kullandığım için haftada 1 i tercih ettim,taktir allahın,inşalah canım bebeklerimiz hep bizimle olur bizi bırakmazlar... senin dr randevun ne zaman,keseleri gördün mü?

umudum canım benim,seni o kadar haklı görüyor ve anlıyorum ki ama biraz toparlan,kendine gel inan fikirlerinin nasıl değiştiğine kendin bile şaşacaksın,bu hayat bizim,senin ne istediğin önemli,kocan istemiyormuş,elalem 45 yaşındasın diyormuş boşver arkadaşım,sen istiyormusun? benimde eşimin 1 çocuğu var,benim eşim de çok istekli değil,ben istiyorum diye benimle,ama ben bu sene ona danışmadım bile,kendi kendime kararımı verdim,ağustosu veya engeç eylüle hazırım dedim ve yavaş yavaş paramı biriktirdim ve eşime ben hazırlanıyorun sende spermlerini benim için vereceksin diye şaka yollu sürekli onu da hazırladım,inan bir yıldır bu süreci kendim planladım son anda onu dahil ettim ve eksiğigediği tamamlayıp güle oynaya beraberce gittik,daha önce normal hamileliğime hayır diyen,zar zor tüp bebeğe götürdüğüm adamı 2.kez donsyona götürüyorum:= yani herşey bizim elimizde ve ben senden 1 yaş daha büyüğüm 46 yaşımdayım,inan hayatda geç diye bitti diye birşey yok,sence kendince bitirmediysen lütfen devam et,biz buradayız ve hep yanındayız,seni seviyoruz güzel nickli umut dolu arkadaşım:)

Slm Allah evlat icin kendini bukadar paralayan biz caresizlerin insallah yüzünü güldürür

Herkese slm dünden beri okuyorum topigi kiminde tebessüm etim kiminde heycanlandim kimmdede agladim niye bukadar caresiz vede careler uzakta vede madi manevi yikici ama umudu kesmemek lazim vazgecmemek larim ben yurt disindayim 43 yasindayim cok gec evlendim gec baslayincada eeeee böyle olcak iste sıkıntısız bebekmi avucunu yala 3kez mini tüp denedim negatif ve doktorum halen israrla yine mini diyo bense Türkiye diye tuturdum ama galiba benim yumurtalarla olmayacak donasyon fikrini bana bir arkadasim soyledi genc yumurtayla tutma Şansı daha fazla gibi geliyor kizlar size sorum asamasi nasil yapiliyo bunu yonlendirecek doktormu bulmak lazim yada bana tavsiye edeceginiz doktor varmı sorun bende esimde hicbir sorun yok bendekide yumurta rezervi az kalitesi doktoruma göre iyi sorun yok ama yurt disinda cok kisitli bir tedavi yontemi var
Bu arada Allah isteyen herkese evlat nasip etsin evlatsiz kimseyi birakmasin sizlere sabir diliyorum gücünüzü kaybetmeyin Allah isteyenin yanindadir hayirlisini versin simdiden teşekkür ederim

Meraba..arkadaşım yumurta kaliten iyi ise bir kezde türkiyede denemeni tavsiye ederim.sonuçta yaşın çokda ileri deyil yani donasyonu bir iki sene sonrada deneyebilirsin.türkiyede çok iyi tüp bebek merkezleri var.türkiyenin bu konuda başarısı yüksek.acmilacım kendimden örnek vereyim benim fsh 70 lerde tavan yapmışken erken menepoz teşhisi konmuşken bile tüp bebek denemek için uğraştım.yani diycem şu interlifite durumun çokda kötü deyilse biraz yolları zorla derim

Arkadaslarim benim,
uzun zamandir yazamadim burdan, cok nadir giriyorum kisa okuyorum, fazla maalesef vaktim su an olmuyor - cünkü ikizlerimiz nihayet cikti hastanden........Allah ima bin sükürler olsun!!! bebislerim iyiler, daha cok kücükler ve evde onlara bir düzen kurmaya calsiyoz, daha dogrusu bizde tabii kendimize bir düzen kurmaya calisiyoz.
ikizlere bakmak cok güzel bisey ayni zamanda elbette uykusuz geceler basladi artik :) ama Allahima bin sükürler olsun buralara kadar böyle geldik ya......darisi tüm sizlere!!

Bu ara hamile olanlara tebrikler, tedaviye baslayanlara hyirli tedaviler. Hamiel arlkadaslar desen - umarim iyisiniz

Waltkrayburg canim ya, daha gecen senin yazdiklarini gördüm, nihayet senden biseyler okudm, merak etmistim, nerelerdesin diye. bu ara tedaviye baslamissin, hayirli olsun canim benim, insallah insallah hersey cok iyi gidecek....

Arkadaslar sunu diyebilirim birde size, donasyon icin süpheniz olmasin derim, o minnos bebekleri gördükce varya, hersey o kadar önemsiz oluyor, sadece insan o bebekleri görüyorsun yani onlar benim yavrum isterse genlerimi tasimasinlar, önemsiz kaliyor gen davasi yani. o kadar seviyorumki o kadar asigim ki onlara anlatamam........Allahim bu duygulari hepimize yasatsin!!!! AMIN

Ara sira ugrarim mutlaka , bazen hemen cevap yazamazsam bilinki vaktim yok ikizlerden dolayi ondan sadece :) yoksa hep aklimdasiniz.

Bebek

Merhaba canim. Destegin icin tesekkür ederim. Demek ki diger forumdakilerin hepsi yalanmis. Kendimi kandirilmis hissettim ve uzuldum. O kadar yalanin arasinda biz gercegiz en azindan. Bu sabah kibrisa gidiyorduk ama ucagi kaçirdik ilk ucak da aksam 9 da. yapacak birsey yok artik her iste bir hayir vardir diye dusunuyorum. Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Biz 2 kez magosada kaldik. Ilkinde 1 gece kalmistik o zamsn fizyoterapi almamistim 2. De merit otelde kaldik. Bu seferde girnede oscar otelde kalacagiz arac kiralayacagiz bakalim. Bugün muayene olacaktim esim de sperm verecekti simdi tum program degisti bakalim ne olacak ben ilk nevin hn ile baslamistim simdi de nazmiye hemsire ve esra hemsire ile görüsüyorum klinikteki herkes cok tatli. Cok ilgililer. Sen nasilsin dr. Kontrolun ne zaman. Dr.a soyliyecekmisin donasyon oldugunu? Hayirlisiyla bu sefer olur ise akkimdaki diger sorunlar bunlar hangi dr.a gidecegim soyleme gerekiyor mu? Fikir verirsen cok sevinirim .:)

slm kızlar niye kandırıldık kim kandırdı yok canım bu kadarda deildir burdakiler çocuk sahibi olmak isteyen yada cinsiyet tayini isteyenler kim duygularımızla oynarki bu arada seni tanımıyorum ama çok pozitif geldin rabbim başta sen herkesinn tabi benimde dilegimi kabul etsin...herkes bişi diyor ben hitti düşünüyoryum tabi ilerde ama nerde kalınacak bilemiyorum dedimya herkes bişi diyor....

masallah bebislere artik evlerindeler. sana ve esine hayirli ugurlu olsun yeniden. Yüce Rabbim sizleri bir daha ayirmasin birbirinizden. bebisleriniz eminim ki ikinize tipatip benziyor. neden benzemesin ki onlar sizin bebisleriniz. kolay gelsin canim ikinize de. Allahim hepimizi bu güzel duyguyla karsilastirsin insallah. dualarini eksik etme. maratonda kolay gelsin.

canım çok mutlu oldum evinize geçmenize.artık sağlıklı huzurlu yıllar bekliyordur inşallah sizleri.onlara bakarken için titriyordur , ayyy Allahım nekadar güzel bi duygudur şimdi değilmi!!!! bende bayağıdır foruma bişey yazamıyorum. tatile gitmiştim yalnızca telefondan okuyordum yazdıklarınızı. cevap yazamıyordum. benim bebişlere gelince bu pazartesi günü kontrolümüz vardı. bide şeker yüklemesi vardı. Allahıma şükürler olsun çok iyi çıktı sonuçlar.bebeklerimde çok iyiler.onları ultrasonda görünce kalbimin atışları hızlanıyo,burnumun direği sızlıyo derler ya:) sonra gözlerim doluyo, çook güzeller fındık gibi burunları var maşallah,yani o ekrandan çıkarıp öpmek istiyorum:)) her gittiğimde videoya alıp eve gelince tekrar tekrar izliyorum:)) oğlum 750 gr kızım da700 gr olmuş maşallahhhh:) hazırlıklara başladım bende.oğluma battaniye örmüştüm,kızımnkide bitmek üzere,yavaş yavaş kıyafetlerini de alıcam 4 hafta sonra.az daha bekleyeyim diyorum tam hazırlıkları için.inşallah çok iyi gider herşey...sizleri çok seviyorummmmm...

Canım arkadaşım gözün aydın olsun. Kuzucukların evlerine,yuvalarına gelmişler.Bebekcim çok zorlu günler geçirdiniz..ama hepsini geride bıraktınız.yavrularının evinize gelmesi size mutluluk neşe huzur getirsin canımm.

canım maşallah bebişlerinle evine geçebildin çok sevindim canım,bebişlerin ve eşinle mutluluğunuz daim olsun.darısı bizim başımıza

Bebekcim gozun aydin cok sevindim...
QUOTE=Bebek_;31719232]Arkadaslarim benim,
uzun zamandir yazamadim burdan, cok nadir giriyorum kisa okuyorum, fazla maalesef vaktim su an olmuyor - cünkü ikizlerimiz nihayet cikti hastanden........Allah ima bin sükürler olsun!!! bebislerim iyiler, daha cok kücükler ve evde onlara bir düzen kurmaya calsiyoz, daha dogrusu bizde tabii kendimize bir düzen kurmaya calisiyoz.
ikizlere bakmak cok güzel bisey ayni zamanda elbette uykusuz geceler basladi artik :) ama Allahima bin sükürler olsun buralara kadar böyle geldik ya......darisi tüm sizlere!!

Bu ara hamile olanlara tebrikler, tedaviye baslayanlara hyirli tedaviler. Hamiel arlkadaslar desen - umarim iyisiniz

Waltkrayburg canim ya, daha gecen senin yazdiklarini gördüm, nihayet senden biseyler okudm, merak etmistim, nerelerdesin diye. bu ara tedaviye baslamissin, hayirli olsun canim benim, insallah insallah hersey cok iyi gidecek....

Arkadaslar sunu diyebilirim birde size, donasyon icin süpheniz olmasin derim, o minnos bebekleri gördükce varya, hersey o kadar önemsiz oluyor, sadece insan o bebekleri görüyorsun yani onlar benim yavrum isterse genlerimi tasimasinlar, önemsiz kaliyor gen davasi yani. o kadar seviyorumki o kadar asigim ki onlara anlatamam........Allahim bu duygulari hepimize yasatsin!!!! AMIN

Ara sira ugrarim mutlaka , bazen hemen cevap yazamazsam bilinki vaktim yok ikizlerden dolayi ondan sadece :) yoksa hep aklimdasiniz.

Bebek[/QUOTE]

cnm gözün aydın ayyyyy ne güzel ya evde 4 kişi haaaa rabbim onları size sizi onlara bağışlasın cnm

Işıkcım; gerçekten de kendimi salak yerine konmuş hissettim. Neyse ki birileri uyardı bizi. Canım, uçağı kaçırmanıza üzüldüm. Orda bir sorun olacağını sanmıyorum. 'Her şey de bir hayır vardır ' diye düşünmek insanı rahatlatıyor. Umarım öyle olur.
Canım ben Nazmiye hemşire ile transferde tanıştım. Oldukça genç, pozitif biri. İnşallah sana iyi gelir. Canım benim burada ki dr um dxxxxxx olduğunu baştan beri biliyor zaten. O yüzden sorun yaşamıyorum. Ama sen istiyorsan söylemek durumunda değilsin. Normal tüp olduğunu söylersin. sorun olmaz.
İşıkçım ; o klınıkte zaten tek dr. var. HİT ,Başka dr yok. Bana öyle dediler. Adam zaten sürekli ortalarda dolanıyor. Her şeyi organize ediyor gibi. Ha birde beni Psikolojik Danışmanla görüştürdüler. Pek yeterli görmedim, ama yine de istersen görüşebilirsin.

İçini rahat tut canım, sakin olmaya çalış, inşallah bu sefer bebeklerin seninle kalacak canım..

Sevgili umudum ,
haberiNi aldığımdan beri aklımdasın ama ne yazsam bilemedim.
İlk defa forumdaki birinin umutsuzluğu banada yansıdı.
Sana düşen şey şimdi yeni yaptırman gereken testleri ve sonuçlarını iyi araştırmak. Nedenini bulmak ve parayı ve kocayı dert etmeden yola devam etmek..

Eğer istiyorsan
Hepimiz neler denedik. Neler yaşadık. BIRAKMA KENDİNİ!!!!
yanlız değilsin senin gibi binlerce kadın var.. Ve burasıda senin yuvan gibi. Biraz dinlen ve gez toz sonra için
Tart istiyorsan yola devam korkuyorsanda yola devam..

Sevgiyle kal

3 denemem var 28 yaşındayım kaliteli sperm ve kendi yumurtamla hiç hamile kalamadım lütfen sen 45 yaşında 2 defa hamile kaldın boşver donmuşları kliniği baştan başla herşeye kocanıda boşver o biliyo babalığı seni anlayamaz kendine bu haksızlığı yapma vazgeçme

eylul yolcular1m1z 4 oldu desen1ze umar1m sen de ham1le doners1n can1m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…