Canim beninm, elbette pes etmek yok....kesinlikle umudunu kaybetmiyceksin....ben 7 kez bu yoldan gectim...tamam hepsi donasyon degildi ama yinede..bilirim ne demek her defasinda umutlanmak ve negatif almak, yere düsmek ve tekrar ayaga kalkmak..o yüzden sunu diyordum hep kendime...KISMET - ne zaman tutacagini sadece Allah bilir - yoksa sundan tutmadi, bundan tutmadi dememek gerek diye düsünüyorum...

ama bu defa hadi hayirlisiyla seni kutluycagiz ayin 26sinda canim ya!!!!!!!!!!!

iyi yapmisin erken dönmedigine, dinlen, yürüyüs yap bol bol, kafani dagit, positif enerji al kibris topraklarindan bebislerine :)

CAnim, acaba Magnesium eksikligi olmasin? Kaslarda agri var ise, magnesium al derim..zaten gebelikde biliyorsundur magnesium rahim agrilari icin bire bir gelen bisey. o zaman zaten alicaksin yani. dizlerden asagi arka taraf diyince öyle aklima geldi..gecmis olsun canim.

Canim, cok cok gecmis olsun..cok üzüldüm canim.sana simdi ne desek bos biliyorum..senin acin cok büyük kendini toparliycaksin inan...bebek alinmayi bende yasadim canim 6/7. haftalarda alinmisti benimde bebegim..o yüzden seni cok iyi anliyorum, o boslukta hissettigini..ama inan su an inanmasi güc olsa bile zaman herseyin ilaci canim...ilk önce sen sagligina kavus insallah. Allah sana yardimci olsun canim...

hayirli ugurlu olsun transferin canim!!! Allah insallah gönlüne göre verir bize en yakin zamanda positif haberini ulastirirsin canim!!!

Merhaba Canım, şimdi okuyunca çok ama çok üzüldüm. Bu durum nasıl teselli edilir bilemiyorum ama....Biz aynı yerde tedavi oluyorduk diye biliyorum. Bu seferki trn.de dr. bana sorun olursa direk beni ara demişti. Kendini toparlayabildiğinde dr.u bir ara nedenlerini araştır bence. Belki farklı bir tedavi uygular. Bir de olumlu düşünmeye bak belki dünyaya gelseydi engelli olabilirdi, o zaman kaybedebilirdin, Allahın takdiri diyeceksin. Dediğin çok doğru fiziksel ve ruhsal olarak kendini iyi hissettiğinde önce dr.u ara ve gücünü toplayıp, yeni tedavine başla.... Her gecenin bir sabahı var. Bizim hayatımız hep gece olmayacak bizler de bir gün aydınlığa uyanacağız. Kendine çok iyi bak ve çabucak toparlan....

Çok geçmiş olsun allahım sabırlar versin. Ben de çok zorlu yollardan geldim problemli tüpleri, tüp bebek öncesi alınması gerektiğini bir prof. söylemişti. Bende iki problemli tüpümü geçen sene komple aldırmıştım. Arkadaşlar tüp bebek öncesi tüplerde problem varsa alınması en mantıklısı zaten bizim gibi hastaların bir işine yaramıyor

Çok geçmiş olsun Heluncuğum allahım sana ve eşine sabırlar versin. Ben de çoook zorlu yollardan geldim, problemli tüpleri, tüp bebek öncesi alınması gerektiğini bir prof. söylemişti bana bizzat. ama ben idrak edemiyordum. Tabi problemli tüplerle defalarca tüp bebek denediler zaten yumurtlama bozukluğu sonuç hep hüsran. Tüplerimin alınmasına kendi kendime aniden karar verdim. Zaten bizim gibi hastalarda bir işe yaramıyor ki. Olması gereken bir gebeliği de engelleyebiliyor. Bende iki problemli tüpümü geçen sene komple aldırmıştım. (zaten biri sorunlu ise diğerine geçme oranı çok yüksekmiş) Arkadaşlar tüp bebek öncesi tüplerde problem varsa öncelikle tüp sorunun çözülmesi gerekir. Dr. görüşmenizi tavsiye ederim. Allahım hepimize sabırlar versin. amin

2 . Negatiften sonra tedavim baslayana kadar kullandim magnezyum ama ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum

çok geçmiş olsun...bende 2010 yılında aynı şeyleri yaşadım.zaman herşeyin ilacı,kısmet değilmiş,,
aslında ne desek boş biliyorum..çünkü kendi içinde yaşadığın önemli. bi dönem orda takılı kalıyosun olsaydı şu kadarlık olacaktı,öyle böyle ...ve sonra diyosun bana bişey olmadı belki tekrar olur bu defa sağlıklı sıhatli olur..
çekilen acıların tarifi yok biliyorum.ameliyatla atlatmışsın.beni ameliyat yapmadılar iğneyle düşmesini beklediler..uzun bi süreç oldu ve ağrılı...sonuç olarak benim sağ tarafımda tıkanıklık oluşmuş,HİT le görüşmeye geldiğimizde ameliyatın daha sağlıklı olduğunu söyledi.çünkü tekrar dış gebe kalma ihtimali olbiliyormuş...şimdi içimde bir korku var aklıma getirmemeye çalışıyorum...
sen bu ihtimali ortadan kaldırmışsın arkadaşım,çok fazla üzme kendini oldumu,toparlanmaya çalış...

öncelikle geçmiş olsun.sakın pes etme,biraz dinlenince tekrar dene canım.

aynı bebek gibi benim de 7.denememdi bu.şükür Allaha.sonuncu donasyon sadece.çook zor duygular.maddi manevi çok yıpratıcı süreçler yaşadım ama sen de yılma yumoşunu kucaklamak senin de hakkın.

Canım yaaaa yazdıklarını okurken ağladım(((( çok geçmiş olsun ((

İnşallah pozitif haberinle hepimiz çok mutlu olacağız.

Canım herhangi bir belirtim yok henüz inşallah pozitifi görürüz.yolculugunuz nasıl geçti ? Sen kavustun evine bende çarşambaya kavusucam.sende varmı beirti cnm ?

İyidir canim sukur evimizdeyiz esim sagolsun hicbir is yaptirmiyor bol bol dinleniyorum bende ilk iki gun ozellikle sol kasigimda batmalar ilk gunude rahimde haşil haşil yanma oldu simdi araara batmalar yine oluyor bakalim insallah canim ikimizde pozitifi goruruz seninde agrilarin varmis firdevs hanima sordunmu canim o bi oneride bulunur heralde kendine iyi bak canim...mesajin gelmedi canim nezaman cektin trye dondukten sonrami?...

Güzelim, cok sevindim - hayirli olsun transferin!!! hadi insallah cok güzel haberler alicagiz senden cok yakinda canim benim..............nasil hissediyorsun kendini??

Kalbimiz dualarımız sizinle test günü bekleyen arkadaşlar....Mutlu edin bizi pozitif sonuçlarınızla:))

hayirli ugurlu olsun transferin canim!!! Allah insallah gönlüne göre verir bize en yakin zamanda positif haberini ulastirirsin canim!!!

Bebekçim çok sagol arkadasim sen benim icin hep iyi örnektin Allah insallah bizede senin gibi anneligi yasamayi nasip eder seni ve bebislerini cok opuyorum...

Zennan ve AYkizim sizede iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim..

monny bugun senin test gunun degilmi?..insallah bize guzel haberi vericeksin...
Işık70 senin test gunun nezamandi?....

lalita benim test günüm yarın yani 18/9 'da ancak aynı hüsranı yaşayacağımdan çok korkuyorum. Akşam belki evde bir idrar testi yaparım. Ya yine olmazsa diye. yüce rabbim burada annelik için çırpınan tüm arkadaşlarımıza yardım et amin

Ben bu sabah kan verdim. Öğleden sonra sonucumu alacağım. Çok garip duygular içindeyim. Anne olmayı bekleyen herkes için duam aynı "Lütfen Allahım Lütfen pozitif olsun"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…