Süper çok mutlu oldum:)))) darısı başıma :)))

ışık tebrık ederim degerın cok iyi keyfını sür hiç stres yapma bol bol dinlen vede cevrendekılere elınden geldıgı kadar soyleme hemen
arkadaslar benımde ılk denememde tutmustu bız hata ettık herkese soyledık sonra bebegın kalp atımları baslaması gereken zamanda baslamadı ama düsmedide daha sonra aldılar ondan sonrakılerdede tutmadı daha kısmetse son kez bır kere daha denemeyı dusunuyoruz

canım merhaba,
inşallah hayırlısı ile pozitif haberi alacaksın, beklemek zor ama katlanmak gerek,
zaten bu kadar sabır gösterdin, bak çok az kaldı,

canım merhaba,
ne güzel 2 çizgiyi görmen, idrar testleri genelde sabah ilk idrarında daha belirgin çıkıyor, inşallah kanda da sonucu pozitif görürüz,
hadi hayırlısı olsun, ben şimdiden çok sevindim,
gözün aydın,

canım gerçekten çok üzüldüm yaainsan ne diyeceğini şaşırıyo allah sabır versin dirayet versin inşallah bir an önce maddi manevi toparlanırsın.eşinde sana kıyamadığı için son demiştir.ALLAH ım dayanma toparlanma gücü versin canım

Tebrik ederim canim darisi basimiza insallah...gecen sefer degerin dustumuki....

Teşekkür ederim canım, evet inşallah sizler de pozitif olacaksınız. Evet 2. denememde değerim 95 çıkmıştı. 2 gün sonra düşüşe geçti. Yani düşük oldu. O yüzden şimdi çok sevinemiyorum. Yarını bekliyorum. Herşeyin hayırlısı inşallah....

Bence de bekle. Ben de bekledim. İlk zamanlar günler biran önce geçsin istiyorsun, yaklaştıkça da korkuyorsun. Hepimiz bu duyguları yaşadık. Ben hiç idrar testi yapmadım. Sanırım o kadar cesaretli değilim.

benden haberler..estrofeme devam..cumartesi rahim kalınlığım ölçülecek..
heyecanla umut arası duygular içindeyim...sonu iyi olur inşallah..

Kızlar merhaba kıbrıstan yeni geldik çok yer gezdik..sanırım doğuşa karar vericez şevket alptürk varmış orda..

Gidn varmı memnunmusunuz..

Donasyonda başarılılarmı fikirleriniz çok önemli...

Yapılan işlemler hepsinde aynı aslında yüreğinin götürdüğü yere git bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…