Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dayanamadım sabah idrar testi yaptım gayet net belirgindi bende gittim hastaneye kanda beta hcg baktırdım sonuç 222 çıktı bugün 8. gün.Firdevs hanımı aradım muhtemelen çoğul dedi 12. gün bidaha baktırcakmışım.çoooook mutluyum canlarım Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın...!
Kızlar dayanamadım sabah idrar testi yaptım gayet net belirgindi bende gittim hastaneye kanda beta hcg baktırdım sonuç 222 çıktı bugün 8. gün.Firdevs hanımı aradım muhtemelen çoğul dedi 12. gün bidaha baktırcakmışım.çoooook mutluyum canlarım Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın...!
tutunma ağrılarıdır inşallah...test günün ne zaman??
canım bence de tutunma sancısıdır inşallah pozitif sonucunu dört gözle bekliyorum canım,bol bol su iç dinlen...selam kizlar 2 gündür kasiklarimda inanilmaz bir agri var banzen kramp gibi giriyo,bazen siddetli gaz sancisi gibi oluyor korktum icininzde böyle bir durumla karsilasan oldumu ? dra mi gitmeliyim ?
Canım valla ben iyiydim fakat dün felaket grip oldum boğaz ağrısıda cabası..doktorda sadece ağrı kesici Verdi.sanırım biraz zor geçicekk...
bende dün rahmimi ölçtürdüm..6mm çıktı..irem hanıma bilgi verdim..ince bulmuşlar..ilacı artırdılar..estrofem 4 tane ağızdan bir tanede vajinal alacam...
yüzüm sivilce doldu..bu hormonlardan sanırım..birde felaket uyku hali,sersemlik sormayın gitsin..
Allah tamamına erdirsin...8. gün için oldukça yüksek..üçüz mü acaba::::)))))
inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız..
canim Transfer arkadasim cok tebrik ederim insallah darisi bana ve sonuc bekleyen herkese..bende yapmak istiyorum test ama cesaret edemiyorum![]()
Canım çok mutlu oldum tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.
canım çokkkkksevindim Rabbim sağ salim kucağına da almanı nasip etsinnn.tebriklerrrr
:emir_bebek
Canım bak gördün mü? Allah sırayı sana verdi.Mutlu olma sırası sende.Çok sevindim senin adına umarım sağlıklı,sıhhatli az tekmeli bir hamilelik sorasında yavrularına kavuşursun.Hep mutlu ol,iyi düşün ve güleç yüzlü yavrularınla güzel yaşa :)
selam kizlar 2 gündür kasiklarimda inanilmaz bir agri var banzen kramp gibi giriyo,bazen siddetli gaz sancisi gibi oluyor korktum icininzde böyle bir durumla karsilasan oldumu ? dra mi gitmeliyim ?
Arkadaşlarım benim Kıbrıs yolculuğum geçen hafta cumartesi başlamıştı.estrofem coraspin ve folbiol alıyorum.Dün ise rahim kalınlığım 9 olarak ölçüldü.sizce iyi mi? internetten biraz araştırdım bazı yerlerde 7 ile 16 arasında olmalı derken bazı yerlerde 8-12 mm arasında olmalı diyor.iyi olup olmadığı konusunda karar veremedim.
canım merhaba,
inşallah tutunma sancısıdır,
12 gün test için bekleyecek misin? yoksa 8.gün lerde testi yaptıracak mısın?
bebek ikizler nasıl??zor oluyormu bakımları??yardımcın varmı??
şimdi boş zaman bulmakda zorlanıyorsundur ama...yinde biz forumdakileri yalnız bırakma olur mu??sizlerin önerileri,yorumları çok kıymetli bizler için..
canım merhaba,
Allah ım yolunu açık etsin,
bir gidip en az iki üç gelesin, bebeklerin sana sımsıkı tutunsunlar,,,