bugun kann verdim kizlar 9. gunum degerim 312 .63 rabbime sukurler olsun

Canım benim inan ağlıyorum şuan seni o kadar çok merak ediyor ve o kadar çok hamile olmanı istiyordum ki,şükürler olsun allahım bu güzel günü sana da yaşattı,inşallah rabbim sonuna kadar güzel anacıklarına sımsıkı tutunmalarını nasip etsin,seni hiç bırakmasınlar,keyifli hamilelikler yaşa inşallah güzel arkadaşım,harikasın:)))

Canım arkadaşlarım forumda gene peşpeşe çok güzel haberler var inşallah hep böyle devam etsin:) walkrayburgun haberini alınca hemen yazdım,hepinizi oluyorum ,içim gidiyor cevap yazamıyorum diye,iuanda da cepten yazmaya çalışıyorum,benim hamilelik biraz ağır geçiyor,sürekli kusuyorum,12.haftada geçer diyorlar inşallah o zaman daha güzel olacak herşey,çok da nane molla biri değilim ama neden bu kadar bulantılarım oluyor anlayamadım ama isyan yok şükür diyorum sadece aramıza katılamamal beni üzüyor,12.haftadan sonra inşallah forumdayım:))

Canım benim inan ağlıyorum şuan seni o kadar çok merak ediyor ve o kadar çok hamile olmanı istiyordum ki,şükürler olsun allahım bu güzel günü sana da yaşattı,inşallah rabbim sonuna kadar güzel anacıklarına sımsıkı tutunmalarını nasip etsin,seni hiç bırakmasınlar,keyifli hamilelikler yaşa inşallah güzel arkadaşım,harikasın:)))

canim benim ne güzel yazmissin tskr ederim inan Sabah test icin kann vermeye gittigimde bacaklarim titriyordu korkudan idrarda bile bakmadimki baksam cikarmis cunku degerim 312 ymis yüksek irem hnm cogul gebelik görünüyor bakalim ikizmi ücüzmü dedi esim hala agliyor soku atlatamdi inan bende hala saskinim rüyami gercekmi diye rabbim herkese nasip etsin rabbime binlerce sükür olsun

Canım arkadaşlarım forumda gene peşpeşe çok güzel haberler var inşallah hep böyle devam etsin:) walkrayburgun haberini alınca hemen yazdım,hepinizi oluyorum ,içim gidiyor cevap yazamıyorum diye,iuanda da cepten yazmaya çalışıyorum,benim hamilelik biraz ağır geçiyor,sürekli kusuyorum,12.haftada geçer diyorlar inşallah o zaman daha güzel olacak herşey,çok da nane molla biri değilim ama neden bu kadar bulantılarım oluyor anlayamadım ama isyan yok şükür diyorum sadece aramıza katılamamal beni üzüyor,12.haftadan sonra inşallah forumdayım:))

canim benim herkesin hatta her bebekte hamilelik farkli olabiliyor insallah tez zamanda gecer kendine cok iyi bak canim

çok ama çok sevindim...Allah tamamına erdirsin...
darısı biz bekleyenlere...çok emekler veriyoruz hepimiz bu yolda..
eylül pek bereketli....waltrakburg bence üçüz...

Çok mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsin darısı da başıma ve benim gibi bekleyenlere olsun:))

Tavsiye üzerine doğuş kliniğine gittik(kıbrıs) şevket beyin asistanı emb.can beyle görüştük...2 sefer görüştük..ama doktorumuz olacak şevket beyle hiç görüşemedik..muayene olmadık..

Ardından hit ile görüştük,bizimle birebir ilgilendi....ancak 500 euro fazla fiyat söyledi..

Donörler konusunda çok fazla bilgi alamadık..biz yumurta donasyonu düşünüyoruz..

Kafamız felaket karışık...ne yapalım bilemiyoruz...forumu okudum hiç kimse şevket alptürkten

bahsetmiyor..sürekli firdevs hanımdan bahsediliyor..

Lütfen bize tecrübelerinizi aktarın gidenler gittikleri merkezlerden bahsetsinler..

Inanın çok çıkmazdayız..kimi tercih edeceğimizi bilemiyoruz...

Hit mi,şevket alptürkmü,firdevs hanımmı..........???*

lütfen 1 2 kelimede olsa yazın ve bize yardımcı olun..

çok teşekkür ediyorumm...

Benim doktorum da Savaş bey bir kez denedik negatif :(( şimdi 2. Deneme için hazırlanıyorum yarın endometrium küretaj için kıbrıs da olacağım. Yapılan işlem hepsinde aynı aslında yüreğinin sesini dinle.

çok ama çok sevindim...Allah tamamına erdirsin...
darısı biz bekleyenlere...çok emekler veriyoruz hepimiz bu yolda..
eylül pek bereketli....waltrakburg bence üçüz...

tskr ederim canim haklisin cok emek veriyoruz ama rabbim pes etmedigimiz sürece er yada gec ödülünü veriyor rabbime sukurler olsun darisi sana ve tüm isteyenlere insallahhhhhhh

Çok mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsin darısı da başıma ve benim gibi bekleyenlere olsun:))

tskr ederim canim Allah razi olsun aminnnn canim sen istemekten vaz gecme emin ol er yada gec oluyor bizler sabirli anne adaylariyiz rabbim tüm isteyen evlat kiymeti bilen herkese nasip etsin

çok şükür canım sonunda oldu.nasıl mutluyum anlatamam.senin hamileliğin beni ayrı bir mutlu etti.çok uğraş verdin canım sonunda değdi şükür.tahlil verdim diye yazmışsın.bende endişeyle beklemeye başlamıtım .değerinde süpeer.inşallah ikizler yolda..Allah tamamına erdirsin canım mutlu olma sırası sendee:)

Sizleri görmek çok güzel.
Rüzgarselincim maşallah kızın epey büyümüş.elacığımız ilk yaztatilini yaptı bile ...benimde en büyük hayalim bebişlerimle tatil yapmak....canım mutluluğun daim olsun.
Fbli canım amniyosentezi yaptırmış atlatmışsın bilee.oğluşun çok hareketli demek.biraz yaramaz bir bebiş olucak annesi heralde.
Kızlar özleniyorsunuz arada uğrayın forma bu arada efsune ve atessnden hiç ses yok bu aralar.umarım herşey yolundadırr

Son düzenleme:
Canım merkeze karar vermek gerçekten zor evet.ama başlaya bilmen için ilk etapda merkezi ve doktorunu seçmelisin.genelde hepsinin yaptığı işlem aynı.yanlızca şu var hangi doktorla iletişimin daha iyi olursa problemlerini daha iyi paylaşabiliyorsun.bu formda en çok firdevs hanımın hastaları var.çoğumuzda hamile olarak döndük.tabii hit ve şevket beye gidip hamile kalan arkadaşlarımızda var.karar sana kalmış canımm

evet lalita demek istemiştim :)
umarım laraxı tebrik edeceğimiz gün de gelir :)

minik bebeğine bizden sevgiler...

Adimi gördüm tsk ederim unutmamissin beni.Yogun bir calsima dönemine girdim ondan dolayi hic buraya gelemiyorum.
Mikromuda 6.demeyide askiya aldim hazir dgeilim kar-kis geldi zamana biraktim eger denersem yazacagim buradan.Biraz uzak kalmaliyim
transfer-ilaclar-embrioalr-tstler vs.. beni mahvediyor zor bir sürec..
Ama sagol cnm ,hemen cevap yazayim dedim.özeldende ulasayim sana cnm. tekrardan görüsmek üzere.
svegilerimle

Cnm hissettim ve dua ettim her zamanki gibi,demekki günü -zamani simdiymis..
tebrikler,anneligi hakeden annelerdensin.Tebrikler cnm.Allahim tamamina erdirsin insallah.
Degerin cok güzel insallah sorunsuz 9 ayi tamamlarsin ve hayirli evlatlar nasip etsin cnm.
Tekrar görüsmek üzere
sevgiler cnm.

Back
X