- 28 Eylül 2013
- 506
- 192
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmenin buz saatinde cevap verdiğin için çok sağl,peki yapılantransferi başarısız olduğunda. Ondan sonraki her transferde yeni ücret talep ediliyormuş.senin durumun nasıl sen neler yaşadın
Evet her yeni transfer için ücret ödüyoruz 500--1000 euro gibi bir indirim oluyor o kadar.Benim doktorum Savaş bey ilk deneme negatif oldu. Tüm tahliller yapıldı sıkıntı yoktu. Neden olmadı diye entometrial küretaj yapıldı alınan örnek patalojiye gitti ve endometrit (iltihabik bir durum)var dendi 20 günlük bir antibiyotik tedavisine başladım. Bitince tekrar deneyeceğim
Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun ve bidahakinde bebişinin güzel haberlerini verirsin.ben daha yolun çok başındayım bu nedenlerde hastane ve doktor konusunda henüz bir araştırma yapmadım.ama sanıyorum büyük ihtımalle burdan bir doktorun takibi ile başlayıp Kıbrıs'ta işlemi tamamlıycam .umarım iyi bir doktor karşıma çıkar.
Merhaba oncelikle tanridsn dilegim bu defa bebegini saglikla ve yine mutluluk gozyaslariyla kucagina alirsin insallah.mesajin bana cok pozitif duygular verdi bunun icin cok tesekkur ediyorum.evet aslinda kararimi verdim ama sadece bunu kendimin basaramadigi duygusu aklima gelince iste ozaman icim burkuluyor.sanirimtez vakitte bu duygulardan kurtulup sosoyledigin gibi olaya baska pencerelerden bakmak gerekiyor.nasil basvuruda bulundunuz ve ne kadar surede cevap aldiniz.rica etsem bunlari benimle paylasirmisin.saglicakla kal
Benim de haftaya cuma randevum var. Karindandir diye umuyordum ama degilmis. Bu riskli olmaz mi???
çok ama çok sevindim senin adına.Allahım nazarlardan korusun...
bu arada sana arkadaşlık isteği göndermiştim :)
ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum. arayıp söylesemmi karar veremedim, durumumuzu ayarlayınca gelicez demiştik.
sabırsızlanıyorum,ağırdan alıyorum git gellerdeyim anlayacağın....
ilk etapta sen neler yaptın yazarmısın..
çekilen rahim filmimde sol tüpümde şişlik görüldü.tedavime 2 ay sonra başlayabileceğim maalesef..önce bu sorunun çözülmesi gerekiyor.gebelik şansım düşermiş..ayrıca bu şekilde dış gebelik riskim varmış.moralim bozuldu.pazartesi laparoskopi yapacaklar.sol tüpüm alınacak.narkoz alacağım..offf offfff..en kötüsü de bana bu şekilde istanbulda 3 kez tüp bebek denendi.emek,maddi ve manevi çabalarımız,zamanımız boşuna gitti...rahim filmi çektirmeden asla ve asla tüp bebek denemeyin..benim gibi eminim çok kişi vardır.çok çok önemli.
rahim filmi çekilmeden yapılan tüp bebekten şüphe ederim. elbette gebe kalan olabilir ama işi şansa bırakmamak lazım..
sevgiyle kalın....inşallah dualarımız kabul olur da biz de bir evlat sahibi oluruz...
çekilen rahim filmimde sol tüpümde şişlik görüldü.tedavime 2 ay sonra başlayabileceğim maalesef..önce bu sorunun çözülmesi gerekiyor.gebelik şansım düşermiş..ayrıca bu şekilde dış gebelik riskim varmış.moralim bozuldu.pazartesi laparoskopi yapacaklar.sol tüpüm alınacak.narkoz alacağım..offf offfff..en kötüsü de bana bu şekilde istanbulda 3 kez tüp bebek denendi.emek,maddi ve manevi çabalarımız,zamanımız boşuna gitti...rahim filmi çektirmeden asla ve asla tüp bebek denemeyin..benim gibi eminim çok kişi vardır.çok çok önemli.
rahim filmi çekilmeden yapılan tüp bebekten şüphe ederim. elbette gebe kalan olabilir ama işi şansa bırakmamak lazım..
sevgiyle kalın....inşallah dualarımız kabul olur da biz de bir evlat sahibi oluruz...
merhaba anisha,
demek 3.ayını doldurdu,
zaman nasıl geçmiş, tabi zaman bize geçmiş, kimbilir sen neler yaşadın değil mi?
Maşallah diyelim yakışıklı oğluna,
Merhaba Anisha oncelikle Allah bebegine saglikli uzun omurler versin bebeginizi anali babali buyutun insallah. senin adina cok sevindim.o degerli zamanini ayirip sesimi duydugun icin cok tesekkurler umarim yakinda gorusuruz.deneyimlerini gercekten cok merak ediyorum .hoscakal
Canım evet zaman çabuk geçiyor ama yorucu ve uykusuz bir şekilde geçiyor ama şikayet yok biz bu yolda bu kadar mücadele edip acılar çekmişken herşeyi güzel geliyor insana. Canım açıkçası oğlumu benim babama ve ağbime çok benzetiyorlar dolayısıyla banada benzediğini söylüyorlar tabi eşime de benziyor. Herkesten bişeyler almış gerçekten ağbimin bebeklik resimleriyle yan yana koysak ayıramazlar o kadar dayıya benziyor yani :)anishacım ne güzel 3 aylık olmuş oğluşun büyümüş kime benziyor merak ettim.allah sağlıklı uzun ömürlerde büyütmeyi nasip etsin canım çok sevindim senin adına...
Benim de haftaya cuma randevum var. Karindandir diye umuyordum ama degilmis. Bu riskli olmaz mi???
Merhaba arkadaslar,yumurta donasyonunda embrıyo transferi yapılırken kaç adet transfer edileceği konusunda bizlerin görüşü dikkate alınıyormu,ben yasımdan dolayı çoğul gebeliğin riskli olacağını düşünüyorum ve bu nedenle bir embriyo düşünüyorum bu mümkünmü bilgisi olan varmı
Doktorlar nasıl bakacaklarını çok iyi biliyorlar o yüzden gönlünü rahat tut. Bende muayene sonrası hiçbir sıkıntı olmadı.
merhaba canım,
8.haftaya kadar alttan muayane ettiler, bir risk olsa sanırım üsten muayane ederlerdi,
zaten çok küçük oluyorlar ilk başlarda 1 cmm bile olmuyorlar o yüzden alttan muayane ettiklerini düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar benim de 3 tane negatif tüp denemem var sonunda yumurta donasyonuna karar verdim ama pek bi bilgim yok fiyat acısından ne kadar tutuyor ve kıbrısa kaç kere gitmek gerekiyor biraz beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum:)
merhaba.Bir karar almak isin yarisidir kliniklere gore degisebilir belki fiyat. Ben dogusta Firdevs Hanima gittim. 4500 EURO odedik.Yurtdisinda oldugumuz icin butun gorusmeleri telefonda yapip sadece islem icin Kibrisa gittik.
Ama vaktin varsa ve Turkiyedeysen gorusme icin gunu birlik gidebilirsiniz Kibrisa.