kızlar herkese merhaba:)))

rowina'nın pazar günü kanaması olmuş bende dün haber aldım hastanede pazar gününden beri dün akşam ve şuan tlfda konuştum şu an durumu iyi kanaması kesilmiş dün gece aklımdaydı hep canım ya onun için bebişleri için hep dua ettim, usg de iki kese görünmüş yarın bir daha usg bakacak doktoru inş. güzel haberler alır sağlıkla 40. haftaları görür sizde dua edin canlar ben forumdaki kendi arkadaşlarıma da yazdım dualarım onunla rabbim korusun inş. sımsıkı tutunsun kuzuları annesi sağlıkla atlatırlar inş. bunu

bende bu sabah aklımdan geçirmiştim rowinayı..nerede acaba, sesi çıkmıyor diye..çok çok geçmiş olsun..inşallah iyi haberlerle gelsin.. sanada teşekkür ederiz haber verdiğin için...

rica ederim kızlar, rowinaya iletirim iyi dileklerinizi inş. güzel haberlerle döner aramıza

Merhaba nrm 34;
tedavin sonuna gelmissin ve basarmissin tebrikler.Allahim kalb atisinida duymak nasip eder insallah cnm.Tebrikler ,hayirli evlatlar güzel gelecekler dilerim.
Benimde transferim bugün oldu 12 gün beklemede sayili günler cabuk gecer insallah güzel haberler verebilecegim.Tüm anne adaylarini burdan bol sans diliyorum.Sizlerle güzel paylasimlar nasip eder insallah.
sevgiler.

ALLAH kalp atıslarınıda duymayı nasıp etsın ınsallah...ben bugun duydum okadar guzelki..gozumden yaşlar geldi..haaa dıye bır heyacan yapmısımkı yattıgım yerde,sesli ıfade ettım duygumu valla....insallah sende yasayacaksın...tek bebekte guzel..tasıması kolay rısklerı daha az..endısen daha az..allah dahada gonlune gore versın

sevgıler

Sevgili Rowina için

Bu kanamalar normal rowinacığım.Vücut tepki veriyor sadece sen telaş etme Herşey güzel olacak

Efsuncuğum,

Gülce çok ağlıyor kaka yaparken yavrucuğum hatta dün gece kafama göre 1 tatlı kaşığı calpol ağrı kesici bile verdim dayanamadım. Acildekiler normal diyor zate orada melek kesildi. Bir de eve gelişimiz var ki artık korkudan mı nedir memeden hiç inmedi. Belki mamaya erken başladım diye oluyor ama tahmin edeceğin gibi kendime güven sorunum yüzünden başladım ( sigara gibi bahsettim :) Ama iyi kilo almış sevindim Şimdilik kapkara çingen ( çok bağırdığı için dedim ) bir kız :) Ama tabii annesinin bir tanesi canım kanım Yaradan her isteyene versin.

Son düzenleme:
Sütün az mi geliyor ki mamaya başladin?
Gıdana dikkat et bol sıvı al sen biliyorsundur aslinda... ama sonuçta en iyisini yapiyorsundur.öp o güzel parmaklarindan bu kiz piyanst olacak v alla:)))

Günaydın kızlar

Rowinacigim cok gecmis olsun..telaş etme neredeyse herkeste bu kanamalar oluyor hatta papatyada bile olmuştu ama bak maşallah simdi cingen kızı kucağında ona yapmadığını bırakmıyor:) inşallah sende bu günleri unutup bebeklerinin seni uykusuz bıraktığı günleri anlatırsın canım.sevgiler...

kızlar ne yazıkki değerim katlanmadı. bu gün 40,2 ye düştü:(

Sevgili benimde olacak,
Çok üzüldüm ve uzun bir offff offff çektim...
Kendini kötü hissettiğini hiç bir yazılanın derdine çare olamayacağını biliyorum...
Benim negatif sonuçlarimda Ağlamaktan başka birşey yapmiyordum..belkide bu emeklerin boşa gidişinin ertelenen umutların ruhunda yarattığı fırtınanın bir görüngüsü,
...
Gönlümden senin içinde annelik geçiyordu.. Biraz dinlen kendini tart denemeni gözden geçir ve hayata devam et derim..
Bu bir sabır işi...
Sevgiyle kal..

Sevgili benimde olacak,
Çok üzüldüm ve uzun bir offff offff çektim...
Kendini kötü hissettiğini hiç bir yazılanın derdine çare olamayacağını biliyorum...
Benim negatif sonuçlarimda Ağlamaktan başka birşey yapmiyordum..belkide bu emeklerin boşa gidişinin ertelenen umutların ruhunda yarattığı fırtınanın bir görüngüsü,
...
Gönlümden senin içinde annelik geçiyordu.. Biraz dinlen kendini tart denemeni gözden geçir ve hayata devam et derim..
Bu bir sabır işi...
Sevgiyle kal..

çok teşekkür ederim canım. ne yapılm nasip değilmiş bu sefer. tekrar bir test yapmamı istedi 2 gün sonra. 20 nin altına düşene kadar testlere devam et dedi.
hayırlısı artık. demekki daha uğraşmamız gerekiyor. nedense içimde burukluktan başka hiç bir şey yok. alışmışız bu sonuçlara. eğer düşmeye devam ederse ki eder.2 ay sonra tekrar deneyeceğim. pes etmeyeceğim...

canım yaa ben katlanır umudundaydım allah büyük zamanı gelmemiş olarak düşün çok zor seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin umudunu kaybetme inşallah seninde olacak sabır sabır geçmiş bidaki tedavinde allah sevindirsin canım çok üzüldüm elimizden bişey gelmiyor bu işin iki yanı var ya pozitif ya negatif garanti yok offf valla bende korkuyorum benimde az kaldı pazar tesi galiba yumurta toplanıcak bakalım beni neler bekliyor biyandan seviniyorum bebegime kavuşmaya az kaldı diye biyandan ya tutmazsayı getiriyorum aklıma hayır hayır bu sefer olucak diyorum karma karışık duygularım heyicanda çabası allah yardımcımız olsun hepimizin ..

benimdeolacak arkadaşım çok üzüldüm sonucuna.başlangıç değeri 100 ün altında olunca genelde maalesef biyokimyasal gebelik oluyor.çok nadir olarak sağlıklı olarak gelişiyor.seninkide biyokimyasal olmuş,hayırlısı olsun.evet haklısın maalesef hepimiz bu sonuçlara alışığız.ama eminim bir gün kıracağız bu kısır döngüyü....

Son düzenleme:

benimde olacak.. çok üzüldüm:( hayırlısı diyelim... negatif sonuç ne demek, neler hissedilir buradaki herkes biliyor ne yazık ki... bir daha ki denemeye inşallah sende kavuşursun bebeğine...

çok teşekkür ederim canım. ne yapılm nasip değilmiş bu sefer. tekrar bir test yapmamı istedi 2 gün sonra. 20 nin altına düşene kadar testlere devam et dedi.
hayırlısı artık. demekki daha uğraşmamız gerekiyor. nedense içimde burukluktan başka hiç bir şey yok. alışmışız bu sonuçlara. eğer düşmeye devam ederse ki eder.2 ay sonra tekrar deneyeceğim. pes etmeyeceğim...

Çok üzüldüm arkadaşım... ümidini kaybetme! Ne diyelim daha zamanı gelmemiş,umarım bir dahaki son olur...

Selam efsune-12 senin yazılarını çok beğeniyorum çok olgun kişilikte birine benziyosun.senin denemen oldumu nasıl geçti sonuç ne sakıncası yoksa bana yazarsan sevinirim.ben çok karamsar biriyim aklımda hep bebek var ama sanki deneyince olmıyacak gibi geliyor oyüzden çok korkuyorum şuanda donasyon yapmam imkansız görünüyo maddi açıdan uygun değilim.yaşımda ilerliyo beni bu çok kaygılandırıyo Alllah nasip ederse olur diyorum oşekilde teselli ediyorum kendimi,ama elime para geçince denemek istiyorum.SEVGİLER...!

Back
X