test isimleri olarak belki yanlış yazabilirm ama bana yapılanlar şimdilik ;
serbest t4/tsh/fsh/lüteinleştiren hormon( LH)/prolaktin/ferritin/ vitamin b12/ troıd us /hemotoloji testleri- hemogram (uzun bir liste)/ glukoz açlık /üre/ kreatinin/ürikasit/ kolesterol/ trigliserid/ hdlx kolestrol /albumin/ alanin aminotransferaz / aspartat transaminaz /laktik dehidrogenaz/ demir/ bilirubin/ demir bağlama kapasitesi.....
yani bu konuda pek bi cahil olduğumdan bütün listeyi yazdım doğru - yanlış bilmiyorum hayatımda neredeyse hiç doktor yüzü görmemiştim taaki bebiş için çalışmalar başlayana kadar ve çalışmaların başında eşimin sperm üretimi olmadığını bildiğimizden sadece benim yumurtalıklarıma falan bakılmıştı doktorum benden hiçbir tahlil istemedi direkt ilaçlara başladık transfer oldu hamilelik için beta-hcg testi yaptırmaya gittiğimde oradaki arkadaşımız bir kaç doktoru aradı ve bütün testler yapılsın gelmişken dedi yani şans esri resmen

( tatlillerin yapıldığı hastanede dahiliye uzmanı euthyrox 50 mg verdi kendi doktoruma götürdüm böyle böyle falan die oda beni endokrinoloji doktoruna yönledirdi yani aslında kafam çok karışık en baştan bunlar istenmeliydi gibime geliyor bu adama devam etsemmi etmesemmi bilemiyorum takibimide onda yapıcam gebeliğim boyunca birde özel muayehane 150 tl her gidişim kontrol hariç... doğum da 2 - 2,5 falan istedi çok karışık kafam şuan hayırlısı heşeyin..