Canim sanada gecmis olsun magnezyumu bana doktorum verdi gunde 5-6 tane kullanabilirsin korkma dedi hem agrilari ,kasilmalari azaltiyor hemde ilk aylarda ozellikle bebegin gelisimi icinde iyi dedi bende simdi agriyi hisseder hissetmez hemen 1 tane aliyorum dun 6 tane aldim dusun agrilarimin nasil oldugunu doktoruna soyle versin gercekten rahatlatiyor tekrar gecmis olsun canim doktoruna soyle mutlaka canim sen kendi basina alma hem dozunuda doktorun ayarlamis olur bana 6 dendi belki sana baska soyler

Canim pembe akintimdan birgun sonra kirmizili pembeli karisik kanamam oldu karin agrilarim devam etti wc haric hic kalmiyorum kanamam azaldi artik sadece mendile silince geliyor yani pedimi batirmayacak gibi az geliyor hakkimda hayirlisi ne diyeyim canim prognex igneye basladim arti magnezyum tablet kullaniyorum destegin icin tesekkur ederim canim umarim sende iyisindir sevgi ile kal..

Canım umarim hersey yolunda gider ve bebeklerimizi saglikla kucagimiza alırız.
Ben bi kaç gun sonra bebegimi görmeye gidicem cok heyecanliyim:) suana kadar hic agrim olmadi ,olmasi gerekir mi bilmiyorum.sadece cok halsizim hep uyuyorum:)
Hakkimizda hayirlisi.Kendine cok iyi bak .

Kızlarr testlerinizi yaptırmışsınızdır mutlaka ama bana daha önce hiç böyle detaylı testler uygulanmamıştı :(( yeni başlayacaklar bütün hormon testlerinizi yaptırmayı unutmayın yönlendirilmezseniz siz yönlendirin doktorunuzu..hastanede çalışan bir tanıdık var o saolsun bir sürü detay baktı kanımdan ve haşimoto tiroidi bulundu şuan her şeyin yanı sıra bununlada uğraşıcam allah beterinden korusun yan etkileri önüne geçilmezse biraz fena canınızı sıkmak istemem ama dikkatli olun..... özellikle bu aşılamadan önce kullandığımız ilaçların tetiklemiş olabileceğini söyledi doktorum.. Tsh 10.37 çıktı .. Hepinize acil şifalar :)) haskız sende kendine çoook dikkat et meleklerin kazıları devam ediyor sanırım :))

Merhaba,
Ne gibi testler yaptirmamiz gerekiyor biraz bilgi verir misi.?
Hoscakal

Canim sanada gecmis olsun magnezyumu bana doktorum verdi gunde 5-6 tane kullanabilirsin korkma dedi hem agrilari ,kasilmalari azaltiyor hemde ilk aylarda ozellikle bebegin gelisimi icinde iyi dedi bende simdi agriyi hisseder hissetmez hemen 1 tane aliyorum dun 6 tane aldim dusun agrilarimin nasil oldugunu doktoruna soyle versin gercekten rahatlatiyor tekrar gecmis olsun canim doktoruna soyle mutlaka canim sen kendi basina alma hem dozunuda doktorun ayarlamis olur bana 6 dendi belki sana baska soyler

canım bu magnezyumun markası adı varmı suda eritilen demişti başka tavsiye eden gitsem alsam agrıdan kıvranıyorum amann doktora iki oldu her gittigimde agrımı söylüyorum otaraflı olmuyor kendi şeyi degil umrundamı güya özele gidiyoruz valla takmış bi bebeklerin durumuna bide yumurtalıklarıma agrıma bişey dedigi tavsiye ettigi bişey yok öylece yoluyor sana tüp doktorunmu tavsiye etti magnezyumu şunun tam adını yaz hayrına gideyim alayım bişey olmaz sonuçta sende hamilesin bişey olacak olsa vermezler ...

Canim ben yurdisindayim aynisi ordada vardir ama ustunde sadece magnesium verla yaziyor kutu rengi yesil ama tablet seklinde aliniyor beyaz renkli kucuk sekerlere benziyor bence ecz.git ve sor onlar sana yardimci olur en kisa zamanda agrilarin gecer insallah canim.

Canım umarim hersey yolunda gider ve bebeklerimizi saglikla kucagimiza alırız.
Ben bi kaç gun sonra bebegimi görmeye gidicem cok heyecanliyim:) suana kadar hic agrim olmadi ,olmasi gerekir mi bilmiyorum.sadece cok halsizim hep uyuyorum:)
Hakkimizda hayirlisi.Kendine cok iyi bak .

Sagol canim guzel dualariniz icin Allah razi olsun,bende bir keseyi gorup kalp atisini duysam rahatliyacagim Rabbim hepimizin bebeklerini bagislasin insallah

Merhaba,
Ne gibi testler yaptirmamiz gerekiyor biraz bilgi verir misi.?
Hoscakal

test isimleri olarak belki yanlış yazabilirm ama bana yapılanlar şimdilik ;
serbest t4/tsh/fsh/lüteinleştiren hormon( LH)/prolaktin/ferritin/ vitamin b12/ troıd us /hemotoloji testleri- hemogram (uzun bir liste)/ glukoz açlık /üre/ kreatinin/ürikasit/ kolesterol/ trigliserid/ hdlx kolestrol /albumin/ alanin aminotransferaz / aspartat transaminaz /laktik dehidrogenaz/ demir/ bilirubin/ demir bağlama kapasitesi.....

yani bu konuda pek bi cahil olduğumdan bütün listeyi yazdım doğru - yanlış bilmiyorum hayatımda neredeyse hiç doktor yüzü görmemiştim taaki bebiş için çalışmalar başlayana kadar ve çalışmaların başında eşimin sperm üretimi olmadığını bildiğimizden sadece benim yumurtalıklarıma falan bakılmıştı doktorum benden hiçbir tahlil istemedi direkt ilaçlara başladık transfer oldu hamilelik için beta-hcg testi yaptırmaya gittiğimde oradaki arkadaşımız bir kaç doktoru aradı ve bütün testler yapılsın gelmişken dedi yani şans esri resmen :(( tatlillerin yapıldığı hastanede dahiliye uzmanı euthyrox 50 mg verdi kendi doktoruma götürdüm böyle böyle falan die oda beni endokrinoloji doktoruna yönledirdi yani aslında kafam çok karışık en baştan bunlar istenmeliydi gibime geliyor bu adama devam etsemmi etmesemmi bilemiyorum takibimide onda yapıcam gebeliğim boyunca birde özel muayehane 150 tl her gidişim kontrol hariç... doğum da 2 - 2,5 falan istedi çok karışık kafam şuan hayırlısı heşeyin..

test isimleri olarak belki yanlış yazabilirm ama bana yapılanlar şimdilik ;
serbest t4/tsh/fsh/lüteinleştiren hormon( LH)/prolaktin/ferritin/ vitamin b12/ troıd us /hemotoloji testleri- hemogram (uzun bir liste)/ glukoz açlık /üre/ kreatinin/ürikasit/ kolesterol/ trigliserid/ hdlx kolestrol /albumin/ alanin aminotransferaz / aspartat transaminaz /laktik dehidrogenaz/ demir/ bilirubin/ demir bağlama kapasitesi.....

yani bu konuda pek bi cahil olduğumdan bütün listeyi yazdım doğru - yanlış bilmiyorum hayatımda neredeyse hiç doktor yüzü görmemiştim taaki bebiş için çalışmalar başlayana kadar ve çalışmaların başında eşimin sperm üretimi olmadığını bildiğimizden sadece benim yumurtalıklarıma falan bakılmıştı doktorum benden hiçbir tahlil istemedi direkt ilaçlara başladık transfer oldu hamilelik için beta-hcg testi yaptırmaya gittiğimde oradaki arkadaşımız bir kaç doktoru aradı ve bütün testler yapılsın gelmişken dedi yani şans esri resmen :(( tatlillerin yapıldığı hastanede dahiliye uzmanı euthyrox 50 mg verdi kendi doktoruma götürdüm böyle böyle falan die oda beni endokrinoloji doktoruna yönledirdi yani aslında kafam çok karışık en baştan bunlar istenmeliydi gibime geliyor bu adama devam etsemmi etmesemmi bilemiyorum takibimide onda yapıcam gebeliğim boyunca birde özel muayehane 150 tl her gidişim kontrol hariç... doğum da 2 - 2,5 falan istedi çok karışık kafam şuan hayırlısı heşeyin..

canım ben o tahlilleri tedaviye başlıyacagımda adetin 3 günü yaptırmıştım yaptırdım ama ne firdevs hanım baktı ne yumurta takibini yapan doktor istedi öylece kaldı elimde taki hamile olunca burdaki doktor ayrıntılı bunlardanda fazlasını istedi yapıldı tekrardan 150 tl de çokmuş bizim gittigimiz özel hastanede doktor yani baştan beri firdevssin yönlendirdigi doktor ssk var geçiyor orda 42 tl veriyoruz sadece haftada bir çagırıyor bir hafta veriyoruz bir hafta vermiyoruz sende bi özel hastanede doktor ayarla gebelik boyunca çekilirmi 150 tl dogumda pahalıymış kaç haftada bir gidicen keseyi gördünmü nasıldı ...

Canim ben yurdisindayim aynisi ordada vardir ama ustunde sadece magnesium verla yaziyor kutu rengi yesil ama tablet seklinde aliniyor beyaz renkli kucuk sekerlere benziyor bence ecz.git ve sor onlar sana yardimci olur en kisa zamanda agrilarin gecer insallah canim.

canım çok sagol eşim gitti aldı geldi suda eritilen tozmuş hemen içtim bitane inşallah iyi gelir eczacı hamileyemi alıyorsun demiş evet agrıdan duramuyor eşim demiş doktor vermesi gerekirdi olur hamilelikte bu tür agrılar sürekli rahim genişledigi için demiş kas agrısı o filan demiş eşimde kıvranıyor çok aşırı demiş ikizmi demiş evet diyince ikizde daha çok olur demiş eczacı doktordan daha iyi bilmiş valla doktora söylüyorum mal gibi yüzüme bakıyor bişey verdigi yok eczacı içsin günde bir rahatlatır demiş toz olan daha iyi demiş bakalım içtim şimdilik bi degişiklik yokta olur inşallah ..

canım ben o tahlilleri tedaviye başlıyacagımda adetin 3 günü yaptırmıştım yaptırdım ama ne firdevs hanım baktı ne yumurta takibini yapan doktor istedi öylece kaldı elimde taki hamile olunca burdaki doktor ayrıntılı bunlardanda fazlasını istedi yapıldı tekrardan 150 tl de çokmuş bizim gittigimiz özel hastanede doktor yani baştan beri firdevssin yönlendirdigi doktor ssk var geçiyor orda 42 tl veriyoruz sadece haftada bir çagırıyor bir hafta veriyoruz bir hafta vermiyoruz sende bi özel hastanede doktor ayarla gebelik boyunca çekilirmi 150 tl dogumda pahalıymış kaç haftada bir gidicen keseyi gördünmü nasıldı ...

henüz daha kese görmedim 15 haziran transfer tarihim henüz erken sanırım 13 temmuzda randevum sanrım o zaman görebilirmiyim bilmiyorum kafam allak bullak inanın hiç böyle olmadım ilaçlardan mı bilmem... bende sgk anlaşmalı epey methini duyduğum bir doktor buldum ama taaa 31 ağustosa verdiler randevuyu o zmana kadar buna devam şimdilik hep 1 ay önceden randevu veriyorlarmış kontrol hariç senin söylediğin fiyatları istiyolar tahliller hariç onarıda zaten direkt ssk hastanesinde yaptırıyorum problem kalmıycak bence şu zorlukları bi atlatalımda gerisi gelicek kısmetse :) hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :) sağlıklı evlatlarımız olsunda başka bişiycik istemiyorum kızmış erkekmiş ikizmiş üçüzmüş tekmiş başlarda çok sipariş usulu dileklerim oluyodu cahillik işte.. simdi uslandım :) tekrar tekrar hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun die dua ediyorum dualarım hepimiz için....

Arkadaşlar bu gün regli oldum. Yarın doktorum yeniden beni arayıp ilaçların kullanımıyla ilgili bilgi verecek. Yarın ilaç kullanmaya başlayacağım. Çok heyecanlıyım. Umarım her şey istediğim gibi gelişir. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim.

Bu arada HASKIZ arkadaşım umarım ağrıların geçmiştir. Ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunuyorlar dır.

Arkadaşlar bu gün regli oldum. Yarın doktorum yeniden beni arayıp ilaçların kullanımıyla ilgili bilgi verecek. Yarın ilaç kullanmaya başlayacağım. Çok heyecanlıyım. Umarım her şey istediğim gibi gelişir. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim.

hayırlısı olsun arkadaşım dualarımız seninle olsun..

Bu arada HASKIZ arkadaşım umarım ağrıların geçmiştir. Ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunuyorlar dır.

Canim tedavi surecin hayirli olsun Rabbim gonlune gore versin hersey cok guzel olacak inan sakin stres yapma kendine ve dikkat et ...

Ben ayniyim canim cokta umudum kalmadi agrilarim ve ara ara kanamam devam ediyor doktor cok kucuk birsey goremeyebiliriz ama istersen gel bakalim icin rahat etsin dedi ama ben ultr.aletinin kanamami artiracagini dusunup korkup beklemeyi tercih ettim bakalim daha ne kadar dayanabilecem hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun canim.....

haskız bana hiç altan ultrasonla bakılmadı donasyondan sonra hep üstten baktı doktorum sende istersen belki üstten bakar ? bu belirsizlik seni daha fazla yıpratır gibi geliyor bana :(((

Canim burada doktorlar ilk muayeneyi hep altan bakiyorlar ama bugun arayip soracam karindan bakarmi diye peki belli olurmu canim bu kdr kisa surede daha 1jafta oldu kan testi yapilali
canim uzandigim yerfen cep tel.ile yaziyorum msj yanislarim olursa kusura bakma

canım bol bol istirahat et ...sadece dediğin gibi wc için kalk canım . beslenmene de dikkat et... kötüye yorma canım benim belki bebişlerinin sana tutunduğunun belirtileridir.. güzel şeyler düşün arkadaşım.. bu sıkıntılı günlerin geçecek canım inşallah... Allah yardımcın olsun ...

Rabbim hepimizi korusun kollasin bebeklerimizi saglicakla dunyaya getirelim insallah bu yola cikmis butun arkadaslariminda yzu gulsun emekeri bosa gitmesin .....

canım bol bol istirahat et ...sadece dediğin gibi wc için kalk canım . beslenmene de dikkat et... kötüye yorma canım benim belki bebişlerinin sana tutunduğunun belirtileridir.. güzel şeyler düşün arkadaşım.. bu sıkıntılı günlerin geçecek canım inşallah... Allah yardımcın olsun ...

İnsallah canim destegin icin tesekkur ederim sagol arkadasim.

canım çok sagol eşim gitti aldı geldi suda eritilen tozmuş hemen içtim bitane inşallah iyi gelir eczacı hamileyemi alıyorsun demiş evet agrıdan duramuyor eşim demiş doktor vermesi gerekirdi olur hamilelikte bu tür agrılar sürekli rahim genişledigi için demiş kas agrısı o filan demiş eşimde kıvranıyor çok aşırı demiş ikizmi demiş evet diyince ikizde daha çok olur demiş eczacı doktordan daha iyi bilmiş valla doktora söylüyorum mal gibi yüzüme bakıyor bişey verdigi yok eczacı içsin günde bir rahatlatır demiş toz olan daha iyi demiş bakalım içtim şimdilik bi degişiklik yokta olur inşallah ..

Cnm merhaba,
Doktorum bana 20. haftada magnezyuma başlayacaksın dedi.. şimdiye kadar da bir şikayetim olmadı allaha şükür...
Bu magnezyum krampları önlüyormuş ve toz şeklindeymiş suya karıştırıp içiyormuşsun... Sanırım sana verilen de bu ...
Ben o tarz toz şeklinde ilaçları sevmiyorum tadı nasıl kolay içilebilir mu?

Back
X