Uzunnn zamandır foruma girmiyorum. Malum gaz, yatak, oyuncak forumları derkeN. Darısı başınıza hepinizin . Şimid sıkı durunnnn .
Ayseviii- Aymoşşş veya Aymen haber yolladı. Hani yazmıştıya gözyaşları içinde ' o hastaneden birgün bebeklerimle çıkacağım' diye de bizi de gözyaşlarına boğmuştu. Delilier gibi uğraşmıştı da öce kendi yumileri ile sonra da en iyisiidr diye iki kez hit e gitmişti. Anımsarsanız ?? Her ne ise eskiler yakınen aımsar tüm transferleini naklen yayı anlatmış bütün bilgilerini bizle paylaşmıştı. Ayrıca forumun da eczacısı idi. Her neyse uzun lafın kısası DÜN O HASTANEDEN BEBEKLERİ İLE ÇIKTI. Evet yanlış duymadınız Aymoş anne oldu Hem de ikiz annesi.
En son Berk beye gitmişti ve kanaması olmuştu. Düşük yaptığıı düşünmüştü kanaması olmuşu ağrı ile beraber. Sonra forumdan ayrılmıştı. Ara ara katıldı sonra. Meğer o gün düşük yapmamış kese duruyormuş ancak süpriz yapmak istemiş sizşere Bir de bu düşük korkusu yüzüden de paylaşmamış Bana kızmasınlar daha önce paylaşmadığım için ama o korkuyu yenemedim diyor.Şu anda evde yeni çıktı Çok selam yollad sizlereeee