Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır kadınlar Kulübü'nü zaman zaman takip ediyordum.Ben de sizlerin yanına gelmek,sizlerle beraber sorunlarımızı ve mutluluklarımızı paylaşmak istedim.Ben de 7 yıldır evliyim.Böbreklerim ile ilgili hastalığım nedeniyle kemoterapi gördüm.Artık ben ve eşim çocuk sahibi olmak istiyoruz.Evin içinde bir cıvıltı olsun istiyoruz.Ancak 3 ay önce Antalya'da Vitale Hastanesi'nde Ali Fuat Şengör ile yaptığım görüşmede bana aşılama olmadan hemen
tüp bebek yapalım dedi.Sanırım almış olduğum kemoterapiler nedeniyle doğal yollardan hamile kalamayacağımı söyledi.Ben de tamam dedim.İlaçlara başladım ancak tüp bebek raporunu hazırlayamadıkları ve çok ilgisiz kaldıkları için arkadaşlarımın referansları ile Antalya Gelecek tüp bebek Merkezi'ne Mete Işıkoğlu'na gitmeye karar verdim.Mete Bey ve ekibi Vitale Hastanesi'ne göre çok daha ilgili ve bize zaman harcıyorlardı.Bu da bizim hoşumuza gitti.O da aynı tedavi ile çocuk yapma yoluna gitti.Yaklaşık 10 gün önce iğnelerim bitince yumurtalarım alındı.Beklemeye geçtik.İlk gün yumurtalarım alındıktan sonra Mete Bey ''Yumurta oluşmaması da beklediğim bir durumdu ancak 1-2 yumurta kesesi de iyi ihtimal olarak oluşur diye düşünüyorum ve 2 yumurta oluştu ancak bunların bir tanesi kötü derece olduğu için ondan birşey olmaz ancak diğer yumurta orta derece dedi.3.günü bekleyelim eğer gelişme olursa 5.güne kadar da erteleyebiliriz'' dedi. Biz de büyük bir ümitle beklemeye başladık.3.gün olunca doktorumuz bizi aradı ve gelişme var, Orta derece de olsa 5.günü bekleyelim dedi.Biz de daha da ümitlenerek beklemeye başladık.Ancak 5.gün doktorumuz olumsuz olduğunu söyledi.Oysa az da olsa ümidimiz vardı.Mete Bey''Önümüzdeki dönemde tekrar deneyelim bir sonraki adetinden sonra tekrarlayalım tüp bebek denemesini dedi.Ayrıca olumsuz bir durum olması halinde önümüzde ''Kıbrıs'ta yumurta donasyonunu'' da ihtimal olarak bize sundu.Ancak kafamız çok karıştı. Şimdi tüp bebek için 2.deneme yapmaya hazırlanıyoruz ama olumsuz bir denemeden sonra Kıbrıs'ta yumurta donasyonu olabilir mi? olursa nasıl olur? bize uyar mı? gibisinden onlarca soru işareti var kafamızda.Sizlerin yardımıyla beraber İnşallah başarılı oluruz.Daha önce bizim şu an geçtiğimiz aşamalardan geçen varsa lütfen bize düşüncelerini ve fikirlerinizi yazsın lütfen.