iyi bayramlar arkadaşlar... uzun zamandır pek vaktim olmuyor siteye girmeye.. geriye dönük okuma fırsatım da olamadı.. zira istanbuldayım.. babam hastanede yoğun bakımda cumadan beri.. öncesinde de vardı sağlık problemleri zaten.. ve sanırım bir hafta daha orada kalacak. Kalple ilgili bir problem yaşadı. pil takıldı ama pil devreye girmiyor vs.

Kıbrısa veya diğer merkezlere gidecek olan, gelmiş olan, planlayan, pozitif yada negatif haber alan (negatif haber varsa kimse üzülmesin, ilk fırsatta yola devam...), bebekleri yanında olan tüm arkadaşların bayramını kutlarım.. Görüşmek üzere...

Sevgili YOSUN
Geçmiş olsun....İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur baban...
İyi bayramlar....

Canım bu ilk denemem olacak.. Doğuşda transfer yapılacak ..şu an verilen ilaçları kullanıyorum yarın kontrolüm var rahim kalınlaşmasına bakılacak. şuan bende heyecanlıyım nasıl olacak gidecek diye endişeleniyorum tabi birde tutmama ihtimali de var. kıbrısda da şans % 50 yani .. iyi düşünüyorum iyi olsun diye..

Sevgili BİLGİNİSA
Hayırlı olsun denemen inşallah olumlu sonuçlanır...Doğuşta doktorun kim??? Ne kadara anlaştın birde otel , karşılama onlarmı yapacak ....
Bizi bilgilendirirsen izlenimlerinle seviniriz...
TEŞEKKÜRLER....

Sevgili Erfat doktorum şevket beyle görüşmüştü o benim içime sinmedi. bir kaç ay önce verda ile görüşmüştüm bayramda tekrar görüştüm. benim donorü hazırlıyomuşlar. fiyat konusunda indirim istedim konuşuruz yine üstünde dedi. otel kısmını hala çözemedik. öneri bekliyorum sizlerden. bir arkadaşımda bir tanıdığı varmış onunla görüşecek bakalım. off araya bayramın girmesi kötü oldu..

merhaba şevket beye gitme derim oraya gidince kendini kobaylık koyun gibi hissediyosun ilgi sıfır işleri bitince hadi yallah gibi yaptılar ilgilenen bile olmadı ne arayan oldu ne soran ben aradım omadığını söyledim bana dedilerki 2 ay sonra bidaha deneyin sanki bedava bişeymiş gibi olmamış gibi davranıyorlar biz hukuki hakkımızı nerden ararız onu düşünüyorum bugun de kıbrısta tanıştığım 29 yaşındaki arkadaşım aradı onunda tutmamış oda morali çok bozuk iyi araştıralım neresi iyiyse bidaha gidelim sizlerden ricam dürüstce herkez yüreğini koysun % 80lere inanmıyorum çünkü onlar reklam yumurta donasyonu ile hamile kalan varsa o yeri yazsın tabi yaşda önemli ben 30 eşim de 32 hadi hayırlısı arkadaşlar paralara yazık günde hemen hemen 10 hasta giriyor herbiri en düşük 4500-6000 euro azda değil kamera yok gözlem yok

umut öyle tabi.. tonla para akıtıyoruz .. fakat o riski gözönüne alarak gideceğiz.. Yüce Allahımın hakkımızda verdiği hayırlı bir karar vardır elbette.. burda bir çok arkadaşın kıbrısta transferi tutmuş her biri farklı merkezde farklı doktorlarda..

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır kadınlar Kulübü'nü zaman zaman takip ediyordum.Ben de sizlerin yanına gelmek,sizlerle beraber sorunlarımızı ve mutluluklarımızı paylaşmak istedim.Ben de 7 yıldır evliyim.Böbreklerim ile ilgili hastalığım nedeniyle kemoterapi gördüm.Artık ben ve eşim çocuk sahibi olmak istiyoruz.Evin içinde bir cıvıltı olsun istiyoruz.Ancak 3 ay önce Antalya'da Vitale Hastanesi'nde Ali Fuat Şengör ile yaptığım görüşmede bana aşılama olmadan hemen tüp bebek yapalım dedi.Sanırım almış olduğum kemoterapiler nedeniyle doğal yollardan hamile kalamayacağımı söyledi.Ben de tamam dedim.İlaçlara başladım ancak tüp bebek raporunu hazırlayamadıkları ve çok ilgisiz kaldıkları için arkadaşlarımın referansları ile Antalya Gelecek tüp bebek Merkezi'ne Mete Işıkoğlu'na gitmeye karar verdim.Mete Bey ve ekibi Vitale Hastanesi'ne göre çok daha ilgili ve bize zaman harcıyorlardı.Bu da bizim hoşumuza gitti.O da aynı tedavi ile çocuk yapma yoluna gitti.Yaklaşık 10 gün önce iğnelerim bitince yumurtalarım alındı.Beklemeye geçtik.İlk gün yumurtalarım alındıktan sonra Mete Bey ''Yumurta oluşmaması da beklediğim bir durumdu ancak 1-2 yumurta kesesi de iyi ihtimal olarak oluşur diye düşünüyorum ve 2 yumurta oluştu ancak bunların bir tanesi kötü derece olduğu için ondan birşey olmaz ancak diğer yumurta orta derece dedi.3.günü bekleyelim eğer gelişme olursa 5.güne kadar da erteleyebiliriz'' dedi. Biz de büyük bir ümitle beklemeye başladık.3.gün olunca doktorumuz bizi aradı ve gelişme var, Orta derece de olsa 5.günü bekleyelim dedi.Biz de daha da ümitlenerek beklemeye başladık.Ancak 5.gün doktorumuz olumsuz olduğunu söyledi.Oysa az da olsa ümidimiz vardı.Mete Bey''Önümüzdeki dönemde tekrar deneyelim bir sonraki adetinden sonra tekrarlayalım tüp bebek denemesini dedi.Ayrıca olumsuz bir durum olması halinde önümüzde ''Kıbrıs'ta yumurta donasyonunu'' da ihtimal olarak bize sundu.Ancak kafamız çok karıştı. Şimdi tüp bebek için 2.deneme yapmaya hazırlanıyoruz ama olumsuz bir denemeden sonra Kıbrıs'ta yumurta donasyonu olabilir mi? olursa nasıl olur? bize uyar mı? gibisinden onlarca soru işareti var kafamızda.Sizlerin yardımıyla beraber İnşallah başarılı oluruz.Daha önce bizim şu an geçtiğimiz aşamalardan geçen varsa lütfen bize düşüncelerini ve fikirlerinizi yazsın lütfen.
Ansu merhaba. Bu forumda ve internette araştırıp yumurta kalitesini arttırıcı gıdalara yüklenmen 2.tedavide şansını arttırabilir. Şimdilik sen 2.tedavine odaklan bence. Kıbrıs orada istediğin zaman gidip deneyebilirsin. Burada kıbrısla ilgili her türlü detay var. Biz de yardımcı oluruz. İnşallah gerek kalmaz ve sonraki denemede hamile kalırsın canım. Şansın,bahtın açık olsun

Ansu merhaba. Bu forumda ve internette araştırıp yumurta kalitesini arttırıcı gıdalara yüklenmen 2.tedavide şansını arttırabilir. Şimdilik sen 2.tedavine odaklan bence. Kıbrıs orada istediğin zaman gidip deneyebilirsin. Burada kıbrısla ilgili her türlü detay var. Biz de yardımcı oluruz. İnşallah gerek kalmaz ve sonraki denemede hamile kalırsın canım. Şansın,bahtın açık olsun

Rüzgarselin,
Öncelikle merhaba, şu an için 2.tüp bebek denememi düşünüyorum ama daha sonrası için de -Allah Korusun- araştırıyorum.Sizlerin geçtiği aşamaları da araştırıyorum ki olur da o duruma gelirsem hazırlıksız yakalanmayayım.o yüzden birçok arkadaşımın Kıbrıs denemelerini ve Anisha'nın İspanya denemesini takip ediyorum.İnşallah herkes istediği çocuklarına kavuşur.Yumurta kalitesini arttırıcı gıdalar derken canım neleri kastediyorsun?

50 yaş üstü başarılı bir transferle parkta karşılaştım. İlk seferde tutmuş kadın bana dördüz sahibi olanlar da var benimle beraber transfer olanlarda demesin mi? Ay ben şimdi 50 mi mi bekleyeyim. :)))

Yumurta donasyonunundan bahsediyoruz ama biriyle tanıştım bana çekirdek naklinden bahsetti göya yumurtasının çekirdeği donör yumurtasına konulmuş nerde yaptırdın dedim önceden Kıbrıs ta vardı sonnra kapandı falan dedi bir türlü ismini vermedi. Ama çocuk tıpkı ona benziyor olabilir mi?.

Arkadaşlar Allah aşkına gerçekten benzer donör bulabiliyorlar mı? Yani elbette sperm ve yumurta bankaları vardır da sizin istediğiniz özelliklerde size benzeyen yumurtayı temin edebiliyorlar mı yoksa nasıl olsa istedikleri çocuk deyip o an ellerinde ne varsa mı veriyorlar? Bu yöntemle evlat sahibi olup kendisine benzeyen var mı? Gerçi bazen öz anne babanın çocukları bile farklı olabiliyor anlıyorum ama çalışmanın cidiyetini anlayabilmek adına soruyorum. :))

Arkadaşlar Allah aşkına gerçekten benzer donör bulabiliyorlar mı? Yani elbette sperm ve yumurta bankaları vardır da sizin istediğiniz özelliklerde size benzeyen yumurtayı temin edebiliyorlar mı yoksa nasıl olsa istedikleri çocuk deyip o an ellerinde ne varsa mı veriyorlar? Bu yöntemle evlat sahibi olup kendisine benzeyen var mı? Gerçi bazen öz anne babanın çocukları bile farklı olabiliyor anlıyorum ama çalışmanın cidiyetini anlayabilmek adına soruyorum. :))

Ah Durugen aynı mevzular benimde aklıma gelmiyor değil yani.. bir de eşimizin spermlerini alıyorlar (alacaklar daha) bir kısmını saklayıp başkasına satarlar mı diye düşünmüyor değilim.. eşime söylemiyorum tabi bu şüpheyi :)

Merhabalar,
Ben Berk beyde yumurta donasyonu yaptırdım ve burada memnuniyetimi paylaşmıştım,sonucum pozitifti ama 8.haftada bebeğümin kalbi durdu ve kürtaj oldum,hem Berk Bey hem de beni yönlendiren tüp bebek merkezi sonuca çok şaşırdılar çünkü pozitif sonuç çıktıktan sonra hemen hemen kaybedilen bebek hiç olmuyormuş,bayramdan önce berk beyle telefonla görüştük bir kaç güne kadar beni arayacağını söyledi nedenini çok merak ediyorum bu durumla karşılaşan arkadaşımız var mı? Bu sefer çok ümitliydim ama sonuç gene hüzran oldu:((

Merhabalar,
Ben Berk beyde yumurta donasyonu yaptırdım ve burada memnuniyetimi paylaşmıştım,sonucum pozitifti ama 8.haftada bebeğümin kalbi durdu ve kürtaj oldum,hem Berk Bey hem de beni yönlendiren tüp bebek merkezi sonuca çok şaşırdılar çünkü pozitif sonuç çıktıktan sonra hemen hemen kaybedilen bebek hiç olmuyormuş,bayramdan önce berk beyle telefonla görüştük bir kaç güne kadar beni arayacağını söyledi nedenini çok merak ediyorum bu durumla karşılaşan arkadaşımız var mı? Bu sefer çok ümitliydim ama sonuç gene hüzran oldu:((

Canım bunda da bir hayır var demek lazım.Doktorun ne dedi sana bu konuda?

Merhabalar,

Herşeyden önce çok geçmiş olsun..

Kliniğin iddası biraz sorgulanacak tipten.. Tum tüp bebek denemelerinde herkesin dediği ilk 3ay 3geçtikten sonra temkinli seviniriz. Hatta doğumdan bir hafta önce bile kaybeden tüp bebek denemeleri var..Bu bir süreç ve tüm adimları birden başarılı olursa sağlıkli bir bebek dünyaya geliyor..

Kürtaj olmuşsun laboratuvara gonderdilermi?

Sağlığına dikkat et sonuç ne olursa olsun sen önemlisin..
Sevgiyle kal

Selam anisha, regl oldunmu? Ve transfer ne zaman? Birde bu doktorun direkt hatti varmi?
Emaillerime cevap vermiyorlar da???

Anisha çok merak ediyorum seni.ne yaptın? ne durumdasın? umarım herşey yolundadır

canım aslında benim 29 ekimde transferim olacaktı ama benim bir türlü regli olmamam işi uzattı , burada kontrole gittim endometrium kalınlığı 2 mm olduğu için regli olamıyormuşum , ispanyadaki doktor regli olmamı beklemeden endometriumu kalınlaştırmak için ilaca başlattı zaten benimde hastalanacağım yoktu . ayın 5'inde tekrar kontrolüm var , yine ölçüm yapılacak eğer gerekli kalınlığa gelmişse transfer tarihini belirleyecek ve bende böylece ispanyaya gideceğim. Bir türlü aksilikler peşimi bırakmıyor allahtan hayırlısı diyorum , herhalde bunda da bir hayır vardır.

Back
X